Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim eşim de başta kabul etmemişti ama bakti ki ucu ona dokunuyor günler öyle geçiyor... biz 3. haftada gitmiştik

Canım bacaklarını açacaksın tabi ama öyle çok olmasına gerek yok. burnundan nefes al agzından ver, popoya doğru kulak çöpünü itmeye çalış. yönünü bulamamış olabilrsin ve yanma da bu yüzden olabilir

Ben egzersizlerimi tamamlamadan ilişkiye girmeyi düşünmüyorum çünkü egz de jel sürerken bile adamı itiyorum. Nasıl deneme yapayım... Bence sen tekrar dene. sadece "serçe parmak bir boğum" olmaz mı tatlım??

3 günden beri regliyim... doktor o zamanda yapabilirsin dedi ama ben yapamıyorum.. ama 2 gün sonra muhakkak yapacağım dediklerini çok teşekkür ederim...oofff bir kurtulsam...

3 günden beri regliyim... doktor o zamanda yapabilirsin dedi ama ben yapamıyorum.. ama 2 gün sonra muhakkak yapacağım dediklerini çok teşekkür ederim...oofff bir kurtulsam...

Regliyken yapma bence çünkü enfeksiyon kapma riski çok yüksek, her şeye açık oluyor o dönemde. Hem zaten sancın da vardır....

bilmiyorum belkide.. ben hiç aynanın karşısında yapmadım... yatarak yapıyorum birde... oturarakta hiç denemedim... doğru söylüyorsun yönünü bulamamış olabilirim:))) ben şunu anladım organımı hiç tanımıyor muşum ilk bir baktım aynada delik göremedim:))

şöyle yapabilrisin;
sırtını yastığa daya, bacakların açık olsun, aynayı eline al ve ıkın. baya bi uğraşmıştım ben ışığı görmek için sen de gördün mü? gördüysen egz başlayabilirsin

Arkadaşlar parmaklar tamam benim ama küste sorun var. Eşiminkini alıyorum , kendiminkinde sorun var. Ben de aparata döndüm. 5 cm ile başladım içerde beklettim git gel yaptım ama sil baştan oldu Çünkü titreme oldu yeniden üzüldüm beyaa

Son düzenleme:

çok güldürdün beni canım ya :) ben hala kullanmıyorum bilmiyorum ya ben öyle gecelik filan da almamıştım zaten çok bilinçsiz evlendim millet saten geceklik alıyodu evlenirken ben de nerde çocukça pijamalar var onları alıyodum hala da öyleyim sadece doktora giderken doktor gecelik filan al giyime özen göster demişti o zaman aldım 2 gecelik ama kullanmıyorum kullandım işe yaramadı etki filan olmadı amaaaan ne bileyim kendimi resmen odun kalas tarzı bieşy hissediyorum :)

canım eşinn parmağını alıyosan onunla devam et ne güzel bak yabancı cisim alabiliyosun demek bu aparat belki itici geldiğinden titreme yapıyodur eğer seni kendi parmağın ve apaarat olumsuz etkiliyosa eş parmağıyla devam et

evet görüyorum adetle ilgili sıkıntı yok da bide bunu yapabilsem, egzersiz yapıldığını da buradan öğrendim ama cesaretim yok yapamam gibi geliyor çünkü kendim de ellemek istemiyorum o egzersizleri hiç yapamam gibi geliyor bakmayı bile sevmiyorum iş o pozisyona gelene kadar hiç birsey yok oraya gelince kilitleniyorum kasmaya başlıyorum put gibi kalıyorum ve arkasından da ağlama tabii

aaa lütfen amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…