- 4 Kasım 2011
- 238
- 8
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.441
çok üzülüyorum çözüm yollarını paylaşırsanız bende yenmek istiyorum allah kimseye yaşatmasın çok zormuş..,
yok hiç gitmedim eşim bu konuda taraftar değil doktoru kabul etmiyor olmaz diyor çok ısrar ettim ama ne yzıkki gidemiyoruz allah razı olsun ya yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdi.. ben eşimle o pozisyona gelince itiyorum yapamadığım için ağlamaya başlıyorum hiç olmayacakmış gibi geliyor kendimi çekiyorum..
yaklaşık 2 aylık evliyim. ilk iki gün ilişkiye girmedik. ben kendimi geri çektim. sol ayağımda kasılma meydana geldi. aşırı derecede titredim.
3.gün kadın doğum uzmanına gittik. doktor kontrol etmek istedi .. dokunmasına izin vermedim tabi istemsiz olarak.. doktor bize emla krem ve pasiflora şurubunu vedi.. diğer gün denediğimizde ilişkiye girebildik..ama bende bir gün süren bir yanma meydana geldi.
iki gün sonra kremsiz denedik olmadı.. kremi sürdük bu sefer eşim kremi sürmeye başladığı anda aşırı derecede yine yanma oldu..
kadın doğum uzmanına gittik tekrar. doktor psikiyatriye yönlendirdi. psikiyatri egzersiz verdi. ilk önce serçe parmak sonra işaret en sonra iki parmağını sokacaksın dedi. parmak bana itici geldiği için iki kulak çöpünü streç filme sardık. kendimizce bir aparat hazırladık.. ama onu bile daha içime alamadım.. eşim 2 santim filen girdiği söylüyor .. itiyorum orada sanki basınç oluşuyor. aparatı dışarı itiyor. kayıp gitmiyor. p.... denedik oda 2 santim filen giriyor sonra çıkıyor.. acaba ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum....ıkınarak yaptım geçen gün yine olmadı.. bacaklarımı çok mu açmam gerekiyor çok mu ıkınmam gerek.. jel kullanıyorum..
kizlar ben demin egzersiz yapayim dedim, vallahi billahi parmak marmak alamiyorum kulak cöpü denedim huylaniyorum ya oraya bisey degdiremiyorum. ama biliyosunuz daha önceki günler olmustu simdi neden yapamiyorum anlamadimbugun yine ,,basaracagim'' diyere kendimi kandiriyorum herhalde. parmak egzersizi yapmadan esimle iliskiye girsem yine agri olur mu acaba ya uf
Evet Bendede Oldu basınç :) Ama dayanılmıcak bişey değildi. Kulak çöpüyle başla derim bende kulak çöpüyle başlamıştım çünkü. Aynanın Karşısına Geç Bacaklarını bayaa ayır sonra deliğin orayı ellerinle ayır ve delice ıkınn deliği görüceksin zaten. Yavaşça kulak çöpünü sokmaya başla. Sen Dümdüz sok. Girmemesi imkansız. Girmiyosa Bile yanlış yöne doğru ittiriyosundur o yüzden olabilir. Şimdi eğer müsaitsen kalk hemen kulak çöpüyle dene. Ben Burdayım haber berkliyorum senden..
3 günden beri regliyim... doktor o zamanda yapabilirsin dedi ama ben yapamıyorum.. ama 2 gün sonra muhakkak yapacağım dediklerini çok teşekkür ederim...oofff bir kurtulsam...
Canım bacaklarını açacaksın tabi ama öyle çok olmasına gerek yok. burnundan nefes al agzından ver, popoya doğru kulak çöpünü itmeye çalış. yönünü bulamamış olabilrsin ve yanma da bu yüzden olabilir
bilmiyorum belkide.. ben hiç aynanın karşısında yapmadım... yatarak yapıyorum birde... oturarakta hiç denemedim... doğru söylüyorsun yönünü bulamamış olabilirim:))) ben şunu anladım organımı hiç tanımıyor muşum ilk bir baktım aynada delik göremedim:))
hayır geceliklerde sasırmıstır neden bır yıl boyunca o dolaptan cıkarılmadık dıye cogu hala yeni kokuyozaten biraz daha yenemeseydim bayandan temiz diye satıckatım onları anca psıkolojımı bozuyorlardı kullanamadıkca
Arkadaşlar parmaklar tamam benim ama küste sorun var. Eşiminkini alıyorum , kendiminkinde sorun var. Ben de aparata döndüm. 5 cm ile başladım içerde beklettim git gel yaptım ama sil baştan oldu Çünkü titreme oldu yeniden üzüldüm beyaa
kemreee hoşgeldiiiin :)
evet görüyorum adetle ilgili sıkıntı yok da bide bunu yapabilsem, egzersiz yapıldığını da buradan öğrendim ama cesaretim yok yapamam gibi geliyor çünkü kendim de ellemek istemiyorum o egzersizleri hiç yapamam gibi geliyor bakmayı bile sevmiyorum iş o pozisyona gelene kadar hiç birsey yok oraya gelince kilitleniyorum kasmaya başlıyorum put gibi kalıyorum ve arkasından da ağlama tabiiCanım Kendine kötü hissetme. İnan bana seni Çok iyi anlıyorum. Çünkü bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Ama inat ettim dedim egzersiz de yapıcam bu işi bitiricem. Yaklaşık olarak 1 aydır bu konudayım. Ve yendim. Ve inan bana ben bumuymuş dedim ne ağrı ne yanma hiç bişe yok ya hiç bişe. Adet Görüyo musun peki canım?
çok güldürdün beni canım ya :) ben hala kullanmıyorum bilmiyorum ya ben öyle gecelik filan da almamıştım zaten çok bilinçsiz evlendim millet saten geceklik alıyodu evlenirken ben de nerde çocukça pijamalar var onları alıyodum hala da öyleyim sadece doktora giderken doktor gecelik filan al giyime özen göster demişti o zaman aldım 2 gecelik ama kullanmıyorum kullandım işe yaramadı etki filan olmadı amaaaan ne bileyim kendimi resmen odun kalas tarzı bieşy hissediyorum :)
aaa lütfen amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?