- 4 Kasım 2011
- 238
- 8
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.441
hayır geceliklerde sasırmıstır neden bır yıl boyunca o dolaptan cıkarılmadık dıye cogu hala yeni kokuyozaten biraz daha yenemeseydim bayandan temiz diye satıckatım onları anca psıkolojımı bozuyorlardı kullanamadıkca
Arkadaşlar parmaklar tamam benim ama küste sorun var. Eşiminkini alıyorum , kendiminkinde sorun var. Ben de aparata döndüm. 5 cm ile başladım içerde beklettim git gel yaptım ama sil baştan oldu Çünkü titreme oldu yeniden üzüldüm beyaa
kemreee hoşgeldiiiin :)
evet görüyorum adetle ilgili sıkıntı yok da bide bunu yapabilsem, egzersiz yapıldığını da buradan öğrendim ama cesaretim yok yapamam gibi geliyor çünkü kendim de ellemek istemiyorum o egzersizleri hiç yapamam gibi geliyor bakmayı bile sevmiyorum iş o pozisyona gelene kadar hiç birsey yok oraya gelince kilitleniyorum kasmaya başlıyorum put gibi kalıyorum ve arkasından da ağlama tabiiCanım Kendine kötü hissetme. İnan bana seni Çok iyi anlıyorum. Çünkü bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Ama inat ettim dedim egzersiz de yapıcam bu işi bitiricem. Yaklaşık olarak 1 aydır bu konudayım. Ve yendim. Ve inan bana ben bumuymuş dedim ne ağrı ne yanma hiç bişe yok ya hiç bişe. Adet Görüyo musun peki canım?
çok güldürdün beni canım ya :) ben hala kullanmıyorum bilmiyorum ya ben öyle gecelik filan da almamıştım zaten çok bilinçsiz evlendim millet saten geceklik alıyodu evlenirken ben de nerde çocukça pijamalar var onları alıyodum hala da öyleyim sadece doktora giderken doktor gecelik filan al giyime özen göster demişti o zaman aldım 2 gecelik ama kullanmıyorum kullandım işe yaramadı etki filan olmadı amaaaan ne bileyim kendimi resmen odun kalas tarzı bieşy hissediyorum :)
aaa lütfen amaaa
geceliklerimide alıyım bari
gerçi önce aramızın düzelmezi lazım :44::44::44::44:hala bozuk konusmuyoruz
kızlar ben y. lisansa başvurdum bugün belli olacak bilg başında ağaç oldum hala açıklanmadı. dua edin bannaaaa :)
hayır geceliklerde sasırmıstır neden bır yıl boyunca o dolaptan cıkarılmadık dıye cogu hala yeni kokuyozaten biraz daha yenemeseydim bayandan temiz diye satıckatım onları anca psıkolojımı bozuyorlardı kullanamadıkca
Hoşgeldin aramıza canım
Ayyy ne guldum bayandan satilik
kuzummm geceliklern altina topuklu ayakkabilarda al daha seksiii oluyom
ben de bu illeti yenenleri tebrik ediyorum ve hepsi için sevindiğimi belirtiyorum.
Napimm canim azicik yinnasiklik var kanimda :))Şatilli senii
Canım ne kadarlık evlisin ve hiç birliktelik oldu mu önce burdan başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?