Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün doktor randevun var canım inş. çok iyi geçer ve en kısa zamanda yenersin.

Allah razı olsun yardm bende bunun için girdim bugün dualarınızı benden eksik etmeyin kızlar nolur... çok ihtiyacım var....müslümanın müslümana ettiği dua mutlak kabul olur inanıorum ve bekliorum....rabbim yardım et bana........

kzuum hadi bakalım mübarek cuma günü hayırlı haberlerle gel su cuma gunu hepınıze dua edıyorum tum vajılıler en kısa surede yensın rabbım herkesın yuvasına huzur ask muhabbet versın ısteyenlere bebekv ersın kımsenın kucagını bos bırakmasın inşalllahhhhhhhhhhh

Waaaoooww tatilll ay ne guzel biz butun tatil haklarimizi doldurduk dr a giderek ins.kisin artk.cozersiniz tatlimm tatilin tadini cikarmaya bak sana boooll rahat fikifikili tatiller ummmaaah

çok üzülüyorum çözüm yollarını paylaşırsanız bende yenmek istiyorum allah kimseye yaşatmasın çok zormuş..,

Son düzenleme:

Bu hastalikta seni kendime cookk benzetiyorm pimpirikli korkak cesaretsiz kendibasina yapamayan o sebeple de cok iyi anliyorummm en samimi dualarimla yanindayim veee inaniyorumki yarina gercekten esine ait olarak acacaksin gozlerini rabbim yar ve yardimcin olsun...

Amiiiinnnn.ne guzel dua ediyoruz biz birbirimize ya .keske her arkadaslik burdakiler gibi olsa ...ins cuma gunleri sattleri yuzusuyu hurmetine rabbim herkezin gonlundeki muradi haklarinda hayirli eyler.... Umudum altheam ve dier vajidaslarim bu illeti yener yenenler alisir alisanlar bebek sahibi olur bebek sahibi olanlar hayirlisiyla kucagina alir sag salimm ins...

üç buçuk ay sanki bir yıl gibi geçti her gün daha fazla üzülüyorum her defasında ağlayarak bitiyor eşimi itiyorum ona karşı da çok mahçup hissediyorum artık bir an evvel başarmak istiyorum sizin paylaşımınızı gördüm hayırlısı olsun çok sevindim bu sorunu yaşamayan anlayamaz inşallah bende bir gün bu başarımı paylaşırım yardımcı olursanız çok memnun olucam bunu bilmenizi isterim..

Son düzenleme:

Merhaba canım. Tabi ki sana yardımcı oluruz. Burdaki herkes Seninle aynı sorunu yaşadı. Birbirimize destek olarak ve birbirimizin dediklerini yaparak yendik biz bu hastalığı. Seninde aynı şekilde yapmanı önerrim bende 15 Haziranda evlendim bu ayın 15 'ine tam 3 ay olacak. Ben erkenden Bu forumu keşfettim o yüzden hemen yendim :) Sende Çok şanslısınki burayı buldun. Öncelikle Doktora hiç gittin mi ? Gittiysen doktor ne dedi ?

yok hiç gitmedim eşim bu konuda taraftar değil doktoru kabul etmiyor olmaz diyor çok ısrar ettim ama ne yzıkki gidemiyoruz allah razı olsun ya yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdi.. ben eşimle o pozisyona gelince itiyorum yapamadığım için ağlamaya başlıyorum hiç olmayacakmış gibi geliyor kendimi çekiyorum..

yaklaşık 2 aylık evliyim. ilk iki gün ilişkiye girmedik. ben kendimi geri çektim. sol ayağımda kasılma meydana geldi. aşırı derecede titredim.
3.gün kadın doğum uzmanına gittik. doktor kontrol etmek istedi .. dokunmasına izin vermedim tabi istemsiz olarak.. doktor bize emla krem ve pasiflora şurubunu vedi.. diğer gün denediğimizde ilişkiye girebildik..ama bende bir gün süren bir yanma meydana geldi.
iki gün sonra kremsiz denedik olmadı.. kremi sürdük bu sefer eşim kremi sürmeye başladığı anda aşırı derecede yine yanma oldu..
kadın doğum uzmanına gittik tekrar. doktor psikiyatriye yönlendirdi. psikiyatri egzersiz verdi. ilk önce serçe parmak sonra işaret en sonra iki parmağını sokacaksın dedi. parmak bana itici geldiği için iki kulak çöpünü streç filme sardık. kendimizce bir aparat hazırladık.. ama onu bile daha içime alamadım.. eşim 2 santim filen girdiği söylüyor .. itiyorum orada sanki basınç oluşuyor. aparatı dışarı itiyor. kayıp gitmiyor. p.... denedik oda 2 santim filen giriyor sonra çıkıyor.. acaba ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum....ıkınarak yaptım geçen gün yine olmadı.. bacaklarımı çok mu açmam gerekiyor çok mu ıkınmam gerek.. jel kullanıyorum..

evlenmeden önce böyle birşey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi allah kimseye yaşatmasın artık gücüm tükeniyorrr kendime çok kızıyorum ama sonuç hep hüsrann..

evlenmeden önce böyle birşey yaşayacağım hiç aklıma gelmezdi allah kimseye yaşatmasın artık gücüm tükeniyorrr kendime çok kızıyorum ama sonuç hep hüsrann..

Canım Kendine kötü hissetme. İnan bana seni Çok iyi anlıyorum. Çünkü bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Ama inat ettim dedim egzersiz de yapıcam bu işi bitiricem. Yaklaşık olarak 1 aydır bu konudayım. Ve yendim. Ve inan bana ben bumuymuş dedim ne ağrı ne yanma hiç bişe yok ya hiç bişe. Adet Görüyo musun peki canım?

Canım sen korktuğun için olmuyor. Kendini kasıyosun ve girişe izin vermiyosun. Girse bile kendini sıktığın için yanma oluyor. Bu gayet normal kendini sıkmadığın zamanda yanma filan olmaz. Boşuna Kendimizi tüketiyoruz aslında ben bu illeti yendiğimde bumuymuş bunun için mi bu kadar acı çekmişim dedim. Parmak egzersizi yap derim sana. BEN PARMAK EGZERSİZİ SAYESİNDE YENDİM.

hayır geceliklerde sasırmıstır neden bır yıl boyunca o dolaptan cıkarılmadık dıye cogu hala yeni kokuyo zaten biraz daha yenemeseydim bayandan temiz diye satıckatım onları anca psıkolojımı bozuyorlardı kullanamadıkca

kizlar ben demin egzersiz yapayim dedim, vallahi billahi parmak marmak alamiyorum kulak cöpü denedim huylaniyorum ya oraya bisey degdiremiyorum. ama biliyosunuz daha önceki günler olmustu simdi neden yapamiyorum anlamadim bugun yine ,,basaracagim'' diyere kendimi kandiriyorum herhalde. parmak egzersizi yapmadan esimle iliskiye girsem yine agri olur mu acaba ya uf

teşekkür ederim.. berayy ... kimseyle konuşamıyorum bu konuyu... bana yardımcı olabilir misin... nasıl yaptın... bir ay oldu daha 2 santim giriyor... çok sıkıcı bir durum... her gün yaptım yaklaşık olarak ... günde bir kaç kere mi yapmam gerekiyor acaba.. ilk önce bir tane kulak çöpünü mü denesem.. bilmiyorum çok şaşkın bir vaziyetteyim... kafam çok karışık... peki sende de o basınç hissi varmıydı??

Evet Bendede Oldu basınç :) Ama dayanılmıcak bişey değildi. Kulak çöpüyle başla derim bende kulak çöpüyle başlamıştım çünkü. Aynanın Karşısına Geç Bacaklarını bayaa ayır sonra deliğin orayı ellerinle ayır ve delice ıkınn deliği görüceksin zaten. Yavaşça kulak çöpünü sokmaya başla. Sen Dümdüz sok. Girmemesi imkansız. Girmiyosa Bile yanlış yöne doğru ittiriyosundur o yüzden olabilir. Şimdi eğer müsaitsen kalk hemen kulak çöpüyle dene. Ben Burdayım haber berkliyorum senden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…