Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

geceliklerimide alıyım bari

gerçi önce aramızın düzelmezi lazım :44::44::44::44:hala bozuk konusmuyoruz

Al kuzum all sen yanina butun erzagini :)))) merak etme ttil havasina girdimi duzelirsinuzz deniz gunes kum sahilll offff o sicakta sizde yumusarsiniz :) ayyy cok gicigim ya :))))aklima bise geldi ama onuda solemim icimde kalsin

Ayyy ne guldum bayandan satilik
kuzummm geceliklern altina topuklu ayakkabilarda al daha seksiii oluyo m

Canım ne kadarlık evlisin ve hiç birliktelik oldu mu önce burdan başlayalım

3,5 aylık evliyim canım yok daha önce birlikte olmayı çok denedik ama benim yüzümden olamıyor iş o nıoktaya gelene kadar birsey olmuyo ama o noktaya gelince kilitleniyorum eşimi itiyorum olmuyor ve ağlamaya başlıyorumm

şatilli ne ya

bı topuklu eksıktı kız ben oyle sov mov anlamam gıyınırım sadece anca o kadar

sehervaktıııı canın yanma konsunda sana doktora gıtmenı onermıstım yanmalar asırıysa burda anlattıgın yansıttıgın gıbıyse baska durum olabılrı enfksıyondu mantardı bır gorun derım onun dısında yanma cok normal ben parmagımı cekınce ıkı bacagımı komple kapatr sıkar kendımı acımın gecmesını beklerdım yanaradı bır sure kasmaktan ıste oda canım benım tabı eger aksı bır durum yoksa gıtmeden emın olamazsın...

umuuuuuttt hayırlı haberler dönn hadıııı hadııı kızlar yenı kampanya basladı o gecelıklerrrr dolaptan cıkıcaaaaak sessizçekimceye benzemeyiiin inciözmene benzeyin topuklu diyo deli kızzz

sessizçekimce canım ıns y.lisans olurr tatlım yaa bende ıstıyordum bu yıl devlt olmıycaktı ozelede param yoktu kaldı öğrenm kredisi ödüyorum halaaa

Şatilli Kayserilice süslü püslü demek.Hatta bi avm de tükan var adısı Şatilli :)

canım ben bu siteye üye oldum ama kullanamıyorum yazdığım şeyleri çıkınca bir daha bulamıyorum bilemedim yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…