- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.461
geceliklerimide alıyım bari
gerçi önce aramızın düzelmezi lazım :44::44::44::44:hala bozuk konusmuyoruz
kızlar ben y. lisansa başvurdum bugün belli olacak bilg başında ağaç oldum hala açıklanmadı. dua edin bannaaaa :)
hayır geceliklerde sasırmıstır neden bır yıl boyunca o dolaptan cıkarılmadık dıye cogu hala yeni kokuyozaten biraz daha yenemeseydim bayandan temiz diye satıckatım onları anca psıkolojımı bozuyorlardı kullanamadıkca
Hoşgeldin aramıza canım
Ayyy ne guldum bayandan satilik
kuzummm geceliklern altina topuklu ayakkabilarda al daha seksiii oluyom
ben de bu illeti yenenleri tebrik ediyorum ve hepsi için sevindiğimi belirtiyorum.
Napimm canim azicik yinnasiklik var kanimda :))Şatilli senii
Canım ne kadarlık evlisin ve hiç birliktelik oldu mu önce burdan başlayalım
Napimm canim azicik yinnasiklik var kanimda :))
Saolun kizlar ins sira sizlerde yeterki yenmeyi isteyin ...ayyynenn darısı basımıza olsun
Yerim nan seni..
Yii.yii beni kaziimm kirli konus benimle kazim
şatilli ne ya
bı topuklu eksıktı kız ben oyle sov mov anlamam gıyınırım sadece anca o kadar
sehervaktıııı canın yanma konsunda sana doktora gıtmenı onermıstım yanmalar asırıysa burda anlattıgın yansıttıgın gıbıyse baska durum olabılrı enfksıyondu mantardı bır gorun derım onun dısında yanma cok normal ben parmagımı cekınce ıkı bacagımı komple kapatr sıkar kendımı acımın gecmesını beklerdım yanaradı bır sure kasmaktan ıste oda canım benım tabı eger aksı bır durum yoksa gıtmeden emın olamazsın...
umuuuuuttt hayırlı haberler dönn hadıııı hadııı kızlar yenı kampanya basladı o gecelıklerrrr dolaptan cıkıcaaaaak sessizçekimceye benzemeyiiin inciözmene benzeyin topuklu diyo deli kızzz
sessizçekimce canım ıns y.lisans olurr tatlım yaa bende ıstıyordum bu yıl devlt olmıycaktı ozelede param yoktu kaldı öğrenm kredisi ödüyorum halaaa
Deli kızım benimNasıl gidiyo taze gelinlik durumları ? every thing is ok mu ?[/QUOTyeni gelinlik hayal oldu ya deli olcamm idrar yollarim usuymusum wcden korkar oldm acayip yakio bide regl derkn yatistayim.haftaya evime gecmeyi dusunuyorm dur bakalim yargitay izin vercekmi hemen egz deneme derkn arkasina bebisleri duzcem..
Canım Kendine kötü hissetme. İnan bana seni Çok iyi anlıyorum. Çünkü bende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım. Ama inat ettim dedim egzersiz de yapıcam bu işi bitiricem. Yaklaşık olarak 1 aydır bu konudayım. Ve yendim. Ve inan bana ben bumuymuş dedim ne ağrı ne yanma hiç bişe yok ya hiç bişe. Adet Görüyo musun peki canım?
Ay canım benim, hoşbulduk. Nasılsın, nasıl gidiyor???
Deli kızım benimNasıl gidiyo taze gelinlik durumları ? every thing is ok mu ?[/QUOTyeni gelinlik hayal oldu ya deli olcamm idrar yollarim usuymusum wcden korkar oldm acayip yakio bide regl derkn yatistayim.haftaya evime gecmeyi dusunuyorm dur bakalim yargitay izin vercekmi hemen egz deneme derkn arkasina bebisleri duzcem..
Ya sabırrrr ramazan bitti bayram bitti daha neyi bekliosa amerikan askeri resmen..Zaten evinize geçsen her şey düzelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?