Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aminnnn inşallah canım.zaten ileri geri yaparak ilerliyorum yavaş yavaş ama içinde bekletmemısstım bugun oyle denemek ıstedım.sen napıyorsun bakalım?

gelin oldun ya önemli olan buyduben bir şey yapmadım ki, senin başarın bu çook çok tebrik ederim

10cm i zorlanmadan yap, tam da zamanı o zaman eş denemesi için. bravo çok hızlı ilerlemişsin. son hatırladığım orta parmaktaydın sanki. helal olsun sana, helal olsun!!! (maç tezahüratı tonunda okunacak)

sağol canım,orta parmakdan 2 parmağa geçemedim ben de mumdan aparat yaptım kendime yavaş yavaş kalınlaştırdım onu 7cm denedim rahat olunca 9-10 cm e geçiyim dedim ama çok zorlandım onda 5-6 cm falan ancak girdi,bu arada çok hasta oldum regl girdi araya ancak düzeliyorum,iyileşince kimse tutamaz beni dermişim (inşallah)

ben bu ağrı yüzünden acile gittim canım kaç gündür neler çekiyorum mide barsak yüzünden,geçmiş olsun salgın sanırım..

Faceniz açıkken şu alttaki beğen butonuna basmayın kızlar bu konuyla ilgilendiğiniz bilinmesin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…