- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.621
Kizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
aferin aynen devammm acı tabi ki yok 3 parmak bile denesen acı hissetmeyecekin normal olan bir şeylerin girmesi zaten :)
:) simdi napcam orta parmagi mi deniyeyim?
benbence çok mutlu olduğunu biliyorum allah razı olsun senden uğraştın sende benimle gaza getrdin çok teşekkür ederim.. bayram gelini olamamıştım umutlar suya düşmüştü ama dediğin gibi doğru zamanı beklemişim...
aminnnn inşallah canım.zaten ileri geri yaparak ilerliyorum yavaş yavaş ama içinde bekletmemısstım bugun oyle denemek ıstedım.sen napıyorsun bakalım?
10cm i zorlanmadan yap, tam da zamanı o zaman eş denemesi için. bravo çok hızlı ilerlemişsin. son hatırladığım orta parmaktaydın sanki. helal olsun sana, helal olsun!!! (maç tezahüratı tonunda okunacak)
Napim ben de iyiyim canım tşkler.deneme yapmaya çalışcam birazdan çaktırmadana hazırlanıyorum :))
nasıl artık daha rahat oluyor mu?
canlarımmm ya benım bı sorunum varrr bu kasıklarımdakı agrı gecmıyooo aslında normal bı agrı gıbı degıl sankı gaz sıkıstırıyo gıbııı ya delırıcem bu ne olabılır sızce yardım edın nolurr
Kizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
ben ne zaman gelin olcam çok uzadı artıkhala p..ste duvar gibi yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?