Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

en kısa zamanda biz de olucaz inşallah ve kırıcaz o duvarlarısen hangi aşamadaydın?

inşallah canım ya duvar değil çin seddi mübarek:))) 9cm.deyim ama ilerleyemiyorum rahatça girmiyor .girdikten sonra içerde döndürüyorum falan ama girene kadar uğraşıyorum biraz... ikimiz aynı durumlardaydık diye hatırlıyorum. belki aynı zamanlarda gelin oluruz...

sen artık sonlara gelmişsin canım ne güzel.bu hafta hedefim 9 cm di ama 7de kaldım.evde olsaymışım daha hızlı ilereleyecektım sanırım ama bu iş hayatı ömrümü yedi resmen 1-2 gun ıcınde adet olucam ondan sonra verrr gazı evladım bu ay bend de gelin olmak is-ti-yo-rummmmmmmmmmmmmmmmve senın de en kısa zamanda yeneceğine inanıyorum buarada Çin Seddi iyimiş

Son düzenleme:

bizim de aynı kuzum, ne zamanki pis pasaklı perişanım adam o zaman iyi oluyor. ben hazırlanıp giyinip süslenirsem dert oluyor. ben de saldım çayıra mevlam kayıra, normal halim neyse öyle dolaşıyorum. zaten makyaj süs püs sevmem, canıma minnet yani forumda bu konuda aynı olan kaderdaşlarımsınız siz benim. sen, ben, sessizce ve ocean. kocalarımız pek nazlı bizim püf desen etkileniyolar, gecelik giysek sertleşme sorunu oluyor, ilginç yani

kocası forumu okuyan ilk değilsin, benimki de okuyordu bazen. en çok başarı hikayemde ne yazacağımı merak ediyordu. yendikten sonraki gün işyerinde okumuş, gözleri dolmuş. kıyamam, pek duygulu yaa

erken deneme yapmışsın, sopamı göstereyim biraz aparatı yerleştir ne kadar dayanırsan o kadar beklet. o çok faydalı ben gitgel yerine hep bekletme yaptım. çok güzel esniyor açılıyor o zaman. ben yarı oturarak yaptığım için bir elim aparatta (kaymasın diye) bir elim mausta sürekli oyun oynadım ya da tv izledim. o zaman nasıl zaman geçiyor anlamıyorsun bile. yatıyorum demişsin, müzik dinle kulaklıkla ya da kitap oku. ne istersen yani. o vakti rahatça geçirmeni sağlar aklın ordan uzaklaşınca his de kalmıyor inanamıyorsun zaten. geçen de yazmıştım bunu sanırım. bozma moralini çalışmaya devam

kuzum ayrıntı düşünme ben de öğretmenim düşünmücem ayrıntı filan diyodum ki aralık ocak gibi çalışma yapsam eylülde doğar 1. dönemi kapatırım filan ama yanlış ona takılırsan hiç olmaz stres sıkıntı etkiliyo akışına bırak.. hem bu sene 1. sınıflar için daha kolay diyolar ilk 3-3,5 ay oyun sonrası öğretim tarzında olcakmış hatta ilk dönem sadece e ve a verilcekmiş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama endişelenmeyin 1. sınıfçılar diyodu bir uzman.

valla privacy sana aynı cevabı yazcaktım selacım yazmış bile kader arkadaşlarım benim

valla bende sürekli mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştiriyodum mutfağı düzeltiyodum filan o sayede 1 saat filan içerde tuttuğum oluyodu şimdi düşünüyorum da ben baya aşmışım kendimi :)

hihihihi selaya yakalandımdeneme degıl de merak ettım bası girer mı vajı genısledı mı dıye şey ettirdiydim:18:içerde bekletırken cok rahatım rahatsız etmıyor arada ılerı gerı yapıp daıre cızıp sonra yıne beklettım.belli bır suresı var mıdır dıye bılmıyordum ondan 10 dakka kadar beklettım.bu gün keyfim yerinde evde de yalnızım egzersiz yapıcam bol bol

ya sonlara geldim olcak diyorum ama işte olmuyor ilk başlarda gibi hissediyorum bazen kendimi...hayırlısı...
çalışırken zor oluyor evet ilk zamanlar ben de çalışıyordum ama şu da var benim öyle olur hep en zor zamanlarımda en yoğun zamanlarımda hayatta hep daha başarılı olmuşumdur.biraz gayretle süper seyler olur Allahın izniyle...

kızlarrrrrrr....5cmle yarım saat beklettım.7cm cok rahat oldu suan onu da 20 dakkadır bekletıyorum.aparatı kalınlastırıp devam edeyım mı?

Herkese selam,yazılanları uzun süredir takip ediyorum başarı öykülerini okudukça acayip mutlu oluyorum ve egzersizlere daha sıkı sarılıyorum.Sadece benim bir sorunum var eğer bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olucam egzesizlerden sonra eşimle egzersiz yapmaya karar verdik belli bir noktaya kadar alabildim ama sonra feci kasılma oldu ve çok ağrı hissettim ne kadar bekleyip ara versem de o sırada ilerleyemedim,lütfen yardım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…