- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.641
valla bende sürekli mutfaktaki bulaşıkları makineye yerleştiriyodum mutfağı düzeltiyodum filan o sayede 1 saat filan içerde tuttuğum oluyodu şimdi düşünüyorum da ben baya aşmışım kendimi :)
yürürken çıkmıyor mu rahat hareket edebiliyor muydun ?
çıkmıyodu canım ancak ıkınırsam çıkıyodu onun dışında içerde uslu sulu duruyodu :)
sen artık sonlara gelmişsin canım ne güzel.bu hafta hedefim 9 cm di ama 7de kaldım.evde olsaymışım daha hızlı ilereleyecektım sanırım ama bu iş hayatı ömrümü yedi resmen1-2 gun ıcınde adet olucam ondan sonra verrr gazı evladım bu ay bend de gelin olmak is-ti-yo-rummmmmmmmmmmmmmmm ve senın de en kısa zamanda yeneceğine inanıyorum buarada Çin Seddi iyimiş
bizim de aynı kuzum, ne zamanki pis pasaklı perişanım adam o zaman iyi oluyor. ben hazırlanıp giyinip süslenirsem dert oluyor. ben de saldım çayıra mevlam kayıra, normal halim neyse öyle dolaşıyorum. zaten makyaj süs püs sevmem, canıma minnet yaniforumda bu konuda aynı olan kaderdaşlarımsınız siz benim. sen, ben, sessizce ve ocean. kocalarımız pek nazlı bizim püf desen etkileniyolar, gecelik giysek sertleşme sorunu oluyor, ilginç yani :3ayy ben oyle pasakli pasakli paspal ciksam adammistemez bizimki birazz maceraci daha topuk sesini duydumu.....
bizim de aynı kuzum, ne zamanki pis pasaklı perişanım adam o zaman iyi oluyor. ben hazırlanıp giyinip süslenirsem dert oluyor. ben de saldım çayıra mevlam kayıra, normal halim neyse öyle dolaşıyorum. zaten makyaj süs püs sevmem, canıma minnet yaniforumda bu konuda aynı olan kaderdaşlarımsınız siz benim. sen, ben, sessizce ve ocean. kocalarımız pek nazlı bizim püf desen etkileniyolar, gecelik giysek sertleşme sorunu oluyor, ilginç yani :3ayy ben oyle pasakli pasakli paspal ciksam adammistemez bizimki birazz maceraci daha topuk sesini duydumu.....
incim benmkiyle nişanlıyken yolda telf açardım topuklu ayakkabımın sesini duyardı ve bundan etkilenirdi telden ama şimde nerdeeeeeeeeeeeeee o eski halinden eser yok şimdi
kızlarrrrrrr....5cmle yarım saat beklettım.7cm cok rahat oldu suan onu da 20 dakkadır bekletıyorum.aparatı kalınlastırıp devam edeyım mı?
incim benmkiyle nişanlıyken yolda telf açardım topuklu ayakkabımın sesini duyardı ve bundan etkilenirdi telden ama şimde nerdeeeeeeeeeeeeee o eski halinden eser yok şimdi
Acaba bizimkidemi ilerde oyle olur:26:gerci simdi bu isi yaptikya ben her gun olmasada bi gun durup dierine deneyelim istiyorum adamda tik yokk dinlen yapioruz nasilsa yorgunm dio ben yapinca hergece tepeme coker saniodumben cokuyorm adama deneme zamaniiiii die ayyyy bu hallere dusecegm aklima gelmezdi
8cm de oldu oleyyyyyy
Acaba bizimkidemi ilerde oyle olur:26:gerci simdi bu isi yaptikya ben her gun olmasada bi gun durup dierine deneyelim istiyorum adamda tik yokk dinlen yapioruz nasilsa yorgunm dio ben yapinca hergece tepeme coker saniodumben cokuyorm adama deneme zamaniiiii die ayyyy bu hallere dusecegm aklima gelmezdi
olmaz canm biz başından beri böyleydik ilk 3 denememiz içecekle olmuştu sert..ği içecekle sağlamıştık korkma yani
bir 20 -30 dk sonra o 9 da olur, 10 da olur.
mikiye ceyrek var
inşllah canım benim ağzından bal damlıyoroff evde olunca yapabılıyormusum demek.işe gitmemek için rapor mu alsam hihi tabiiki alamam.simdi 9 cmlık aparatı hazırlayım belki olur:18:buarada ayaga kalkınca durmuyor hep ıcerı ıtıyorum.sessizce kımsesızce cıkmadıgını söylemıstı benım aparatım nıye cıkıyor kı:18::18:
camasirini giy, tutsun edepsizi. sonra penguen kivaminda paytak paytak gezin, alisirsin zaten hemen. icabinda kosarsin. düsmesi de normal nihayetinde yercekimi kuvveti...
her 30 dkda arttir, isten balayi icin izin alirsin.
canım desteğin için çok teşekkürler baya gaza geldimsünnet çocukları gibiyim çok komik üsütmde elbisem var paytak paytak yürüyorum.yürüdüğümde bacaklarım acılıp kapanınca aparat orayı esnetıyor.9cmlık aparatı da hazırladım eger gecersem bu haftakı hedefımı tamamlamıs olucam piyuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?