Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah kimse kalmaz bu sıkıntıyı çeken.. evet heralde hep böyle oluyor 2. yapişimizda inanaırm iyiçe artık.. 14.buçuk:) aylık eviliyim canım sen ne kadarlık? gerçekten çok uykum var ama uymak istremyrm artık nedense.. 1 yıldır uyuyordum heralde ondan:) 2 gün sonra canım babamında ölüm yıldönümü.. hem vaji hem babamın acısı... zor bir yıldı.. ama hayat bir şekilde devam etti.. ölümü bir şekilde kabullenmeye başladım artık.. ohh vajidende kurtuldum:)) pzt. işede başlıyrm. herşey daha iyi olur inşallah..

teşekkür ederim canım sizinde aranız düzelir güzel bir tatil geçirirsiniz inşallah..

hanımlar her ne kadar aklım hergün burada olsa da artık eskisi gibi giremiyorum bu sene 1. sınıfları aldım vermiş olduğu heyecan stres sıkıntı ve koşturmacası....bazen adımı bile unutacak hale geliyorum ama dualarım sizinle hergün dua ediyorum hergün... bugün girdim beRayy ve huzur gelinlerimizi gördüm çok çok çok sevindim umuttanda haber bekliyoruz galiba yeni gelen arkadaşlar bu forumla ve forumdaki hanımlarla karşılaştığınız için vajisiz günleriniz yakın!! ben yine hergün yeni gelinimiz var mı diye bakmaya çalışıcam ancak bunu yapabilirim diye düşünüyorum çünkü yendi de gitti unuttu bizi demeyin ben 2. hayatımı sizlere borçluyum hepinizi sımsıkı kucaklıyorum inşallah umut da hayırı haberiyle gelir artık ....

Kizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
tebrikler canımmmm halaylar sana gelsinnnn

Tebrik ederim canım, başarılarının devamını dilerim .
çok sağol canımmm

çok sağol canım üzülme inşallah tatile gidince yumuşar belki olmadı ilk adımı sen atsan

hatunlar dedim ya 1. sınıfları aldım bu sene ama ben bi de hamile kalmak istiyorum ama 1. sınıflar hele de bu sene çok meşakatli !napayım bilemedim yaş da gidiyo (29) sene sonunda mı hamile kalayım ya da götürebilir miyim şimdi ikisini birlikte napcam bilemedim ne zaman olacağını da Allah bilir gerçi ama bi akıl verin???? ay yenince ne de heves etmiştim bebek için....

Bende bibucuk yil oldu 25agustosta yendm sukur.canimm hayatt cok acimasiz ne sevincimizi yasayabiliyoruz nede acimizi kanunu bu bi taraftan olumler dier taraftan dogumlarr yeni baslangiclar rabbim sabrini versin ne diyelim uzulmenin sonu yok ve hayat devam edio .neyse huzunlu havayi bozalim veeeeeee sanaaa bol fikifikili gunler dileyelim... hizla alisiriz bu duruma ins.daha iki uc hatta ben 4.denemede tmm dedimm girio :) hadi bol sanslar

selam huzurr tebrik ederim darisi bizlerin basina :)

biz dün deneme yapmadik,egzersizde yapmadim morelim bozuktu, bugunde butun gun temizlik yapicam egzersize zaman yok zaten beceremiyorumda olcaksa penisle olacak yoksa olamicak gibi

huzuuuur çok tebrik ederim... çok sevindim... çok yakındın yenmeye..doğru zamanı bekliyormuşsun demek ki:)çok mutlu oldum.:) tebrikler

benbence çok mutlu olduğunu biliyorum allah razı olsun senden uğraştın sende benimle gaza getrdin çok teşekkür ederim.. bayram gelini olamamıştım umutlar suya düşmüştü ama dediğin gibi doğru zamanı beklemişim...

slm kızlar nabersiniz?? huzur ve berrayy çok tebrik ediyorum sizleriii yeni gelinlerimizzz.. hadi egzersizciler sıra sizdeee sizde kurtulacaksınızz..inci nbr cnm iyileştinmii nasılsın şuan??
geçmişi okudum da gülmekten kırıldım şu gecelik meselesine alın benden de o kadar.benmde var bikaç tane ama çok az giyindimm hoş giyinsemde eşimde odun anlamazki zatende:)) hatta gecelik giyindiğim zamanlar sert...me sorunu oluyo adam da haklı halbuki gecelik kışkırtmak için değilmidir ee niye benmkinde tam tersi etki yapıyoki:))bizim her işte olduğu gibi bu işte de ters hep:)))

hahaha fikifikimii :90::90: şimdide alışmaya alışmakla geçicek zaman gerçek bir fikifikiye var gibi biraz daha:)))

selam kızlar.. bikaç gündür yoktum, ancak fırsat buldum bakıyorum.. bu illeti yenip kurtulanlar olmuşş tebrikk ederim :)))

bizim cinsel hayat normale dönmüş durumda Allahıma şükürler olsun... şimdi düğün hazırlıkları başladı :)) (şaşırmayın, bilmeyenler için söylüyorum evliyimm ama düğünüm daha olmadı).

hepinizi öpüyorummmmm.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…