- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.581
Cok sukurr yendik kurtuldk sira dierlerinde.hepimiz ayniyiz canimm bende surekli girdimi tam yerindwmi dogru yer demi diodum elimle kontrol edipp girmisss deyippp sasiriyodm cunku zannettigimz gibi bi aci yokya inanamiyorzzz ohhhhh sukurler olsn sen ne kadarlik evliydn canm.simdi bi guzel uyursun kafan rahat cunku....
sağol canım çok teşekkürler yaptım sonunda valla hakkın var bunda:) hakkını helal et:)):123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:
Huzur tebrik ederim, sonunda oldu, yaptın sonunda.
canalrım ikinizide tebrik ediyorum çok sevindim....
i.içmde bir huzursuzluk var bana dua edin eşimle hala aramız bozuk belkide ondandır bugun tatıle ckıyoruz ama hıc coskulu bıle degılım dun alsıverıse cıktım hıcbıse alamadan dondum canım ıstemedı cunku halbukı benım tatıl baslangıclarım boyle olmazdı...
Tebrikler!!Gözün aydın Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.. :92::92::92::92::92::92:
Kizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
tebrikler canımmmm halaylar sana gelsinnnnKizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
çok sağol canımmmTebrik ederim canım, başarılarının devamını dilerim.
canalrım ikinizide tebrik ediyorum çok sevindim....
i.içmde bir huzursuzluk var bana dua edin eşimle hala aramız bozuk belkide ondandır bugun tatıle ckıyoruz ama hıc coskulu bıle degılım dun alsıverıse cıktım hıcbıse alamadan dondum canım ıstemedı cunku halbukı benım tatıl baslangıclarım boyle olmazdı...
Coookkkk tebrik ediorummmm canm gozunaydin...
inşallah kimse kalmaz bu sıkıntıyı çeken.. evet heralde hep böyle oluyor 2. yapişimizda inanaırm iyiçe artık.. 14.buçuk:) aylık eviliyim canım sen ne kadarlık? gerçekten çok uykum var ama uymak istremyrm artık nedense.. 1 yıldır uyuyordum heralde ondan:) 2 gün sonra canım babamında ölüm yıldönümü.. hem vaji hem babamın acısı... zor bir yıldı.. ama hayat bir şekilde devam etti.. ölümü bir şekilde kabullenmeye başladım artık.. ohh vajidende kurtuldum:)) pzt. işede başlıyrm. herşey daha iyi olur inşallah..
Kizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
huzuuuur çok tebrik ederim... çok sevindim... çok yakındın yenmeye..doğru zamanı bekliyormuşsun demek ki:)çok mutlu oldum.:) tebrikler
Bende bibucuk yil oldu 25agustosta yendm sukur.canimm hayatt cok acimasiz ne sevincimizi yasayabiliyoruz nede acimizi kanunu bu bi taraftan olumler dier taraftan dogumlarr yeni baslangiclar rabbim sabrini versin ne diyelim uzulmenin sonu yok ve hayat devam edio .neyse huzunlu havayi bozalim veeeeeee sanaaa bol fikifikili gunler dileyelim...hizla alisiriz bu duruma ins.daha iki uc hatta ben 4.denemede tmm dedimm girio :) hadi bol sanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?