- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.601
inşallah kimse kalmaz bu sıkıntıyı çeken.. evet heralde hep böyle oluyor 2. yapişimizda inanaırm iyiçe artık.. 14.buçuk:) aylık eviliyim canım sen ne kadarlık? gerçekten çok uykum var ama uymak istremyrm artık nedense.. 1 yıldır uyuyordum heralde ondan:) 2 gün sonra canım babamında ölüm yıldönümü.. hem vaji hem babamın acısı... zor bir yıldı.. ama hayat bir şekilde devam etti.. ölümü bir şekilde kabullenmeye başladım artık.. ohh vajidende kurtuldum:)) pzt. işede başlıyrm. herşey daha iyi olur inşallah..
Kizlarrr eşimin yoğun isteği üzerine yaziyorum bizim için horon tepmenizi istiyor:))))) ya ben gelin oldumoldum....
huzuuuur çok tebrik ederim... çok sevindim... çok yakındın yenmeye..doğru zamanı bekliyormuşsun demek ki:)çok mutlu oldum.:) tebrikler
Bende bibucuk yil oldu 25agustosta yendm sukur.canimm hayatt cok acimasiz ne sevincimizi yasayabiliyoruz nede acimizi kanunu bu bi taraftan olumler dier taraftan dogumlarr yeni baslangiclar rabbim sabrini versin ne diyelim uzulmenin sonu yok ve hayat devam edio .neyse huzunlu havayi bozalim veeeeeee sanaaa bol fikifikili gunler dileyelim...hizla alisiriz bu duruma ins.daha iki uc hatta ben 4.denemede tmm dedimm girio :) hadi bol sanslar
niye sasiralim ki? bence insan birbirini sevdikten sonra nikah olmus olmamis önemli degil. önemli olan mutlu olmanizselam kızlar.. bikaç gündür yoktum, ancak fırsat buldum bakıyorum.. bu illeti yenip kurtulanlar olmuşş tebrikk ederim :)))
bizim cinsel hayat normale dönmüş durumda Allahıma şükürler olsun... şimdi düğün hazırlıkları başladı :)) (şaşırmayın, bilmeyenler için söylüyorum evliyimm ama düğünüm daha olmadı).
hepinizi öpüyorummmmm.... :)
merhaba kızlar nasılsınız?ya kocama bişeyler oldu ben de anlayamdımönceden vaji konusunu açtığımda öffff püüüüfff olsun be hayatım derdi konuşmaktan kaçardı.geçen akşam arabada giderken konuştuk,forumdan bahsettim yine,yenenlerın oldugundan ve nekadar sevındıgımdn falan...o da konuşmaya başladı yok bu hastalık psikolojik,sen yaparsın korkacak bişey yok,egzersızlerıne devam et olacak,az kaldı,yok efendim ordaki zar dantel gibiymiş incecik bişeymiş falan!!!! aboooowww yoksa sen forumu mu okuyorsun dedım hihihihi sonra kızlarla msnde de görüşütğümü söyledim hiç kızmadı hatta sanki sizin beni motive ettiğinizi kabullenmiş gibiydi dün görümcemler vardı egzersiz yapamadım.bugun onlar gittikten sonra kıpraşımlar olunca p..si deneyim dedım,ani harekette bulununca sıçradım yine girer mi diye şekilden şekile girdim yok yok bulamadım yıne yerını bu da ayrı bır olay zaten neyse yıne en son bızım mumlara kaldık 5cmlıkle basladım yıne ayakalrım yorulunca uzattım aparat ıcerde kaldı.bu şekilde içerde ne kadar süre tutmak lazım kızlar.ben 7cm gecmıstım onu ıcerde bekletmek ıstıyorum olur mu?
Not:Kocacım bu topiği okuyorsan eğer bence artık okumaaa yıp oluyor ama yaaa
Canım süper gidiyorsunKocan okuyor mu bilemem ama destek olması çok güzel Aparatı da içinde beklerebildiğin kadar beklet canım içinde bişiler olmasına alışıyorsun o sayede bekletmek çok faydalı.25-30 dk uzat ayağını tv seyret zaman hemen geçer hem :) 7 yi rahat yapabiliyor musun git gel filan yapabildin mi ?
althea hadi dayan canim az kaldi :)
@ocean kiz isaret parmagimi aldim heheheheooooooehic acimadi
althea hadi dayan canim az kaldi :)
@ocean kiz isaret parmagimi aldim heheheheooooooehic acimadi
bugün 7 yapmadım daha kocişi işe göndericem diye egzersızı bıraktım.gün içinde bol bol yapıcam bugun özel izin aldım da evdeyim bu fırsat kaçmaz yani7de git gel yapıyordum ama zorlanıyordum o yuzden bekleteyım mı dıye sordum.Oceannnn bu arada eşimin yeğeni var 3-4 yaşlarında.bizdelerdi ya nasıl ilgileniyor var yaa biz ne zaman yapıcaz falan demeye basladı.oysakı bız 2-3 yıl sonra düşünüyorduk.vajıyı yendıkten sonra bı bakmıssın hamıle kalmak ısteyenler topiğine kaymışım incinin dediği gibi olcak bu gidişle kızını oğluma alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?