Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende bibucuk yil oldu 25agustosta yendm sukur.canimm hayatt cok acimasiz ne sevincimizi yasayabiliyoruz nede acimizi kanunu bu bi taraftan olumler dier taraftan dogumlarr yeni baslangiclar rabbim sabrini versin ne diyelim uzulmenin sonu yok ve hayat devam edio .neyse huzunlu havayi bozalim veeeeeee sanaaa bol fikifikili gunler dileyelim... hizla alisiriz bu duruma ins.daha iki uc hatta ben 4.denemede tmm dedimm girio :) hadi bol sanslar

selam huzurr tebrik ederim darisi bizlerin basina :)

biz dün deneme yapmadik,egzersizde yapmadim morelim bozuktu, bugunde butun gun temizlik yapicam egzersize zaman yok zaten beceremiyorumda olcaksa penisle olacak yoksa olamicak gibi

huzuuuur çok tebrik ederim... çok sevindim... çok yakındın yenmeye..doğru zamanı bekliyormuşsun demek ki:)çok mutlu oldum.:) tebrikler

benbence çok mutlu olduğunu biliyorum allah razı olsun senden uğraştın sende benimle gaza getrdin çok teşekkür ederim.. bayram gelini olamamıştım umutlar suya düşmüştü ama dediğin gibi doğru zamanı beklemişim...

slm kızlar nabersiniz?? huzur ve berrayy çok tebrik ediyorum sizleriii yeni gelinlerimizzz.. hadi egzersizciler sıra sizdeee sizde kurtulacaksınızz..inci nbr cnm iyileştinmii nasılsın şuan??
geçmişi okudum da gülmekten kırıldım şu gecelik meselesine alın benden de o kadar.benmde var bikaç tane ama çok az giyindimm hoş giyinsemde eşimde odun anlamazki zatende:)) hatta gecelik giyindiğim zamanlar sert...me sorunu oluyo adam da haklı halbuki gecelik kışkırtmak için değilmidir ee niye benmkinde tam tersi etki yapıyoki:))bizim her işte olduğu gibi bu işte de ters hep:)))

hahaha fikifikimii :90::90: şimdide alışmaya alışmakla geçicek zaman gerçek bir fikifikiye var gibi biraz daha:)))

selam kızlar.. bikaç gündür yoktum, ancak fırsat buldum bakıyorum.. bu illeti yenip kurtulanlar olmuşş tebrikk ederim :)))

bizim cinsel hayat normale dönmüş durumda Allahıma şükürler olsun... şimdi düğün hazırlıkları başladı :)) (şaşırmayın, bilmeyenler için söylüyorum evliyimm ama düğünüm daha olmadı).

hepinizi öpüyorummmmm.... :)

niye sasiralim ki? bence insan birbirini sevdikten sonra nikah olmus olmamis önemli degil. önemli olan mutlu olmaniz

Son düzenleme:
huzurcummmm tebrik ederim.... çok sewindim çooookkkkk:))) hadi hayırlı olsun canımmm.... sıra sıra tüm kızlar yeniyo... az kaldı topic tertemiz olacak:) yenmesin kalmasın inşallah:))))

privacy,seherrvakti,sugarlale... hepinize çoook teşekkür ediyorum... allah bir an önce sizede nasip etsin..
herkes aynısını der hep ama ben yaptıysam herkes yapar,, hiçbişey yokk gerçekten hiçbir acı yok egzersizler çok yararlı muhakkak burayı takip edin tamamen kopmayın ben çok vazgeçtim buraya geldim paylaşımda bulunmasamda arkadaşların yazışmalarını okumak bile umudumu tazeledi.. allah hepimizin yardımcısı olsun..

canımmmm tebriklerinşallah bundan sonraki günleriniz adın gibi huzurlu ve çooookkk mutlu geçer.hadi gözün aydın bacımmmm

merhaba kızlar nasılsınız?ya kocama bişeyler oldu ben de anlayamdımönceden vaji konusunu açtığımda öffff püüüüfff olsun be hayatım derdi konuşmaktan kaçardı.geçen akşam arabada giderken konuştuk,forumdan bahsettim yine,yenenlerın oldugundan ve nekadar sevındıgımdn falan...o da konuşmaya başladı yok bu hastalık psikolojik,sen yaparsın korkacak bişey yok,egzersızlerıne devam et olacak,az kaldı,yok efendim ordaki zar dantel gibiymiş incecik bişeymiş falan!!!!aboooowww yoksa sen forumu mu okuyorsun dedım hihihihisonra kızlarla msnde de görüşütğümü söyledim hiç kızmadı hatta sanki sizin beni motive ettiğinizi kabullenmiş gibiydidün görümcemler vardı egzersiz yapamadım.bugun onlar gittikten sonra kıpraşımlar olunca p..si deneyim dedım,ani harekette bulununca sıçradım yinegirer mi diye şekilden şekile girdim yok yok bulamadım yıne yerını bu da ayrı bır olay zatenneyse yıne en son bızım mumlara kaldık 5cmlıkle basladım yıne ayakalrım yorulunca uzattım aparat ıcerde kaldı.bu şekilde içerde ne kadar süre tutmak lazım kızlar.ben 7cm gecmıstım onu ıcerde bekletmek ıstıyorum olur mu?
Not:Kocacım bu topiği okuyorsan eğer bence artık okumaaa yıp oluyor ama yaaa

Canım süper gidiyorsunKocan okuyor mu bilemem ama destek olması çok güzel Aparatı da içinde beklerebildiğin kadar beklet canım içinde bişiler olmasına alışıyorsun o sayede bekletmek çok faydalı.25-30 dk uzat ayağını tv seyret zaman hemen geçer hem :) 7 yi rahat yapabiliyor musun git gel filan yapabildin mi ?

bugün 7 yapmadım daha kocişi işe göndericem diye egzersızı bıraktım.gün içinde bol bol yapıcam bugun özel izin aldım da evdeyim bu fırsat kaçmaz yani7de git gel yapıyordum ama zorlanıyordum o yuzden bekleteyım mı dıye sordum.Oceannnn bu arada eşimin yeğeni var 3-4 yaşlarında.bizdelerdi ya nasıl ilgileniyor var yaa biz ne zaman yapıcaz falan demeye basladı.oysakı bız 2-3 yıl sonra düşünüyorduk.vajıyı yendıkten sonra bı bakmıssın hamıle kalmak ısteyenler topiğine kaymışımincinin dediği gibi olcak bu gidişle kızını oğluma alıcam

İnşallah canım Allah gönlüne göre versin sen bi yen de o da olur :)

Önce biraz beklet canım sonra git gel yapmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…