Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kuzummm kocam da bana yavru ceylanım der biliyor musun:87:aynen dediğin gibi olduğunu görünce hep daha da ilerlemek istiyorum.bu haftalık hedefime ulaştım yaaa çokk mutluyum,bugun zor dıyordum ama oldu çok şükür.senin çalışmalar da iyi gitmiş bugun çok sevındım.

umuut, bende eşimden hiç destek görmedim, dokoru da kendim buldum. Çekeceğimiz çile varmış canım. Üzme kendini lütfen ağlama bak . Ultrason aletini de kendin sokmuşsun, bir süre kendi kendine de egzersiz yapabilirsin .

okurken cok fena oldumdua ediyorum hepimiz için...

canım yazdıklarından çok etkilendim ama sonunda yazdığın cümlende her şeye rağmen azmini kaybetmediğini görmek çok güzel... çok büyük gelişme gösterdin bikaç günde, ne mutlu... eşlerimize de anlamak lazımmm, biz olsun diye çabalayıp ugraşıyoruz ama onların elinden bişey gelmiyo we bazen bi nokta da kopabiliyolar...az kaldı tamamen yenmene inan canım ondan sonra herşey düzene binecek... çok zorlu bi süreç tarafların bazen birbirini kırması çok normal... nolurr üzülme canımm...burdakii herkes bu kadar zorluıktan sonra mutlulukların en güzeline layık..

Kizzz yoksa senmisin o dr :))
Kendim ktugmu nerden bildin dr ben hic itmedim sen aldin diodu...

Eh işte canım yarım yamalak da olsa ser...liği sağladık sayılır iyi gdiyordu ama çabuk söndü..Takmıycam artık bu da düzelecek elbet sorun olsa hiç girmezdi tamamen psikolojik onunki de.. haftaya pazartesi halayını çekeriz bence

bugun üstte deneme gafletinde bulundum da şekilden şekile girdim ama olmadı.mumla kolay da p..sle olmayacak gibi geliyor.ya bır de benden hala kan falan gelmedı.kız mıyım kadın mıyım bilmıyorum:18:

egzersizi bitirdn mi? yoksa egzersizsiz direk eş denemesi mi yapıyorsun?
sadece kararlı ol ve üzerine git, hiçbişi yok, hele o duvarı geçince gerisi çok kolay.

egzersizi bitirdn mi? yoksa egzersizsiz direk eş denemesi mi yapıyorsun?
sadece kararlı ol ve üzerine git, hiçbişi yok, hele o duvarı geçince gerisi çok kolay.

egzersiz yAPTIM burda yazan arkadslarım sayesınde yapamıyrm olmuyor dedıgım syleri yapabıldım ama bu aralar isteksızlık var havalardan mıdır nedir erkenden uyuyorumm... bide telaş var onu napıcam ben

egzersiz yAPTIM burda yazan arkadslarım sayesınde yapamıyrm olmuyor dedıgım syleri yapabıldım ama bu aralar isteksızlık var havalardan mıdır nedir erkenden uyuyorumm... bide telaş var onu napıcam ben
canım ne uyuyorsun, korkulacak bişey yok, sana şarkı gönderiyorum . Hii çok tahrik edici bir şarkı .
Kapış Kapış (Emre Altuğ) - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…