Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm cok sevındım sende cok ugrastın allah baska dert vermesın ınsallahhh

canım bak sen daha yenmeden ultrason aletini kendin yerleştirmişsin, yenip de bundan korkanlar var, eşin senle gelmedi diye üzülme emin ol :%99 u gelmiyor çünkü bunu kadının sorunu olarak görüyor, gurur yapıyor yada utanıyor, bak sende olay bitmiş şimdi sen kovalayacaksın o kaçacak, sabır ve hısla üstesinden geleceksin.

MONOLOG,PAMUK ELMA ve HUZUR Hepiniziii ÇÇook tebrik ederimm nasıl mutlu oldum anlatamam. Ama ben Diyodum Hepimiz Eylül Gelini Olucaz diyee bakın sırayla gelin oluyoruzzz Halayınızı çekmeye başlıyorum hemenn hadi teyyy teyy teyyy :13:

hehehe bilmem kacinci saskin gelinimiz sen oldun Tebrikler. :123:

[sıze=3]tebrıkleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr[/sıze]

inanın hala şoktayım.şaşkınım. Allahım herkese nasip etsin yürekten diliyorum. biraz normale dönsün nasıl yaptığımı da anlatıcam tam bir komedi. hepinize emeği geçen geçmeyen buradaki herkse sonsuz minnettarım.

kuzum hayal kırıklığı olmuş anlayabiliyorum yalnız eşlerimizi de anlamak gerekiyor sanırım belli etmeseler de onların da içinde ne fırtınalar kopuyordur kimbilir stres heyecan..... gevşemenize kafanızı boşaltmaya birlikte iyi vakit geçirmeye çalışın biraz... bir süre bu konuyu uzaklaştırın kafanızdan planlamadan deneyin benim öyle olmuştu 3 parmaktan sonra kendimi hazır hissettim ama eşim bana 2 gün izin ver kendimi hazırlayayım dedi (ben o ana kadar hiç böyle birşey isteyebileceğini düşünmemiştim şaşırdım) ama sonra noldu hiç hesapta yokken ertesi gün sabah oluverdi akışına bırakın biraz güzelim birbirinizi dinleyin ve ben seni çok çok tebrik ediyorum umut son 10 günde inanılmaz aşamalar kaydettin sakın bunların heba olmasına izin vermeyin......

kızlarrrrr 9cm de oldupiyuuuuuuuuuuu piyuuuuuuuuuuuuuu tey tey teytek seferde girdi biraz yanma oldu ama hemen geçti.buarda bende şimdiye kadar hiç kan gelmedı boyle olup da 10 cm de gelen var mı???

althea ha gayret bitiş çizgisine son 50 metre güzel haberlerini bekliyoruz mızmızlık yok güven kendine bu egzersizlerde denediğimiz aparat parmak mum .. vs. hepsi p...s ten daha zor aslında sen de gelin olunca anlıycan

tebrikler güzelim çok sevindim halaylar sana gelsin

güzelim içine girmesi başarının kanıtı bi dahaki denemelerinizde hareket de ettirebilirisn yavaş yavaş git-geller falan.... ben seni tebrik ediyorum

ohooo kessin olmuş ''bu muydu yani'' klasik cümlesini kurduysan kessin yani baskıya gelince sen üstteyken denemişsin o pozisyonda baskı daha çok oluyo canım bir daha ki denemenizde alttta dene istersen tebrikler yeniden

günaydın kızlar. yeni gelinler hepinizi tebrik ederim maşallah diyorum tek tek:) Rabbim inş budnan sonra başka dert vermez. eskisi kadar çok gelemiyorum,aslında gelmeyi çok istiyorum ama derdin biri bitiyor biri başlıyor malesef.gelemesem de her zaman dualarımdasınız. Rabbim yardımcınız olsun. egzersizciler hadi yeni gelinler bekliyoruz, çok bekletmeyin bizi ve bu kadar basit bir şey için kendinizi de daha fazla üzmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…