Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım daha önceki aşamalarını çok bilmediğim için kafama göre bişey diyemem ama gel gelelim amaç zaten p..si alabilmek değil mi?eee siz de bunu yaptığınıza göre bence oldu da bitti maşallah tebriklerrrrr

monolog halayını çekiyorum, olmuş işte, tereddüt etme kuzum. gözünaydın allah başka dert vermesin. tamamı girdiyse bitti bu iş işte. acı hissetmediğin için olmadı sanıyorsundur, hepimiz inanmakta zorlandık, halaylar sana gelsiiiinn bugün çok bereketliyiz maşallah hadi egzersizciler, gaza gelin aynen devaaaaam

cnm senın adınahem sevindim hem üzüldüm sabırlı ol vazgecme yapıcaksın kocandan da destek görsen daha ıyı olucak bılıyorum ama erkekler bazen kabullenemıyo ıste sen kendını uzme zafer senın olucak............

anam ağzınızdan ballar damlıyor Allahım oldu demi yaa... bumu yani demeden edemiyorum cidden:))
kızlar bu arada altta biraz önce yine denedik,git gel yaptırmadım çok,çünkü öyle yapınca bir basınç oluyo kasıklarım ağrıyo. canım acıdı altta benim kuruntum yüzünden sanırım. ammmaaaan be neyse ne yaptım ya düzelir heralde. valla yatım yaa... şaka gibi yaa...

teşekkür ederim kızlar 4 senedir bu forumu takip ediyordum burda arkadaşlarla egzersizler felan da yaptım ama başaramadım en son yasemin yıldız diye bi doktor var ankarada ona gittim normalde en geç 1 haftada çözüyormuş ama ben ildışından geliş gidiş yaptım o yüzden 3 haftayı buldu arada da gidemedik ramazanda iftarlar felan oldu o yüzden uzadı biraz ama değdi bu kadar kolay olcağını düşünmemiştim doktorum aynı zamanda kadın doğum uzmanı ve sadece bu işle yani vajinismusla ilgileniyor...çok mutluyum en son işte dün gece ben üstteyken denedik ve oldu:))çok kolaymış diyorum şimdi....İnşallah sizler de yenersiniz dualarım sizinle ben 4 yıldır çok uğraştım çok ağladım ç.ok yıprandım ama kurtuldum işte....

ee olmuş işte, gitgel yapmadığınız için tam anlamamışsın. Haydi halaya...

.

cilekli de oldu diyorsa o zaman halay çekebiliriz

işte bu kadardı anlayamayacağın kadar kolay.. çok çok tebrikler

Allahım halayım da mı çekiliyor. valla Allah razı olsun buradaki herkesten. çok garip birşey. Allahım herkese nasip etsin. bu derdin kökü kurusun Allahım inşallah.

canımmm çok sevindim gözün aydınnn
beni hatırladın mı ???

cnm cok sevındım sende cok ugrastın allah baska dert vermesın ınsallahhh

canım bak sen daha yenmeden ultrason aletini kendin yerleştirmişsin, yenip de bundan korkanlar var, eşin senle gelmedi diye üzülme emin ol :%99 u gelmiyor çünkü bunu kadının sorunu olarak görüyor, gurur yapıyor yada utanıyor, bak sende olay bitmiş şimdi sen kovalayacaksın o kaçacak, sabır ve hısla üstesinden geleceksin.

MONOLOG,PAMUK ELMA ve HUZUR Hepiniziii ÇÇook tebrik ederimm nasıl mutlu oldum anlatamam. Ama ben Diyodum Hepimiz Eylül Gelini Olucaz diyee bakın sırayla gelin oluyoruzzz Halayınızı çekmeye başlıyorum hemenn hadi teyyy teyy teyyy :13:

hehehe bilmem kacinci saskin gelinimiz sen oldun Tebrikler. :123:

[sıze=3]tebrıkleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr[/sıze]

inanın hala şoktayım.şaşkınım. Allahım herkese nasip etsin yürekten diliyorum. biraz normale dönsün nasıl yaptığımı da anlatıcam tam bir komedi. hepinize emeği geçen geçmeyen buradaki herkse sonsuz minnettarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…