Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersizi bitirdn mi? yoksa egzersizsiz direk eş denemesi mi yapıyorsun?
sadece kararlı ol ve üzerine git, hiçbişi yok, hele o duvarı geçince gerisi çok kolay.

egzersizi bitirdn mi? yoksa egzersizsiz direk eş denemesi mi yapıyorsun?
sadece kararlı ol ve üzerine git, hiçbişi yok, hele o duvarı geçince gerisi çok kolay.

egzersiz yAPTIM burda yazan arkadslarım sayesınde yapamıyrm olmuyor dedıgım syleri yapabıldım ama bu aralar isteksızlık var havalardan mıdır nedir erkenden uyuyorumm... bide telaş var onu napıcam ben

egzersiz yAPTIM burda yazan arkadslarım sayesınde yapamıyrm olmuyor dedıgım syleri yapabıldım ama bu aralar isteksızlık var havalardan mıdır nedir erkenden uyuyorumm... bide telaş var onu napıcam ben
canım ne uyuyorsun, korkulacak bişey yok, sana şarkı gönderiyorum . Hii çok tahrik edici bir şarkı .
Kapış Kapış (Emre Altuğ) - YouTube

sırt üstü yatarken üstüne oturdum önce ters,sonra düz. ve hepsi girdi hissettim. çünkü kendimi serbest bıraktım. ama hareket edemedim öyleyken 1 dk falan durdum sonra çıkardım. anam şimdi ben yaptım mı yani.

alta geçeyim daha rahat olur belki dedim,eşim boşaldım ama hep dışarı çıktı. anlamıyorum. sevineyim mi üzüleyim mi şaşırdım kaldım.eşimde girrdi heralde diyor.

bence oldu bu iş ama bir bilene danışmak lazım:26:

buraya danışmaya geldim ama kimse yok galiba,ben de şaşırdım eşimde anlamadı. annemi mi arayım ben şimdi. off ya. geçmişi okuyorum bir yandan. yenenlere çok sevindim hem de çok. umuta çok üzüldüm.ama derler ya en karanlık vakit güneş doğmadan önceki andır diye. inanıyorum onun için mutluluğa çok çok az kaldı. Allahım hepimize sabır versin ve bu sıkıntıları atlatmak için güç versin.

ee olmuş işte, gitgel yapmadığınız için tam anlamamışsın. Haydi halaya...

.

ne desem bilemedim ama bence sanki yenmişsin.. bunu söylemek benim için çok zor çünkü ben yapabildiğime 3. denemeden sonra inanmıştım.. kızlar inandırmak için baya uğraşmışlardı..eşin oldu diyorsa sende girdiğini hissettiysen yenmişsindir..tebbrikler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…