- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.721
ne aşamadaydın??
egzersizi bitirdn mi? yoksa egzersizsiz direk eş denemesi mi yapıyorsun?
sadece kararlı ol ve üzerine git, hiçbişi yok, hele o duvarı geçince gerisi çok kolay.
canım ne uyuyorsun, korkulacak bişey yok, sana şarkı gönderiyorumegzersiz yAPTIM burda yazan arkadslarım sayesınde yapamıyrm olmuyor dedıgım syleri yapabıldımama bu aralar isteksızlık var havalardan mıdır nedir erkenden uyuyorumm... bide telaş var onu napıcam ben
canım ne uyuyorsun, korkulacak bişey yok, sana şarkı gönderiyorum. Hii çok tahrik edici bir şarkı .
Kapış Kapış (Emre Altuğ) - YouTube
bazem böyle itekleyici şeylere ihtiyacımız olabiliyor, hakkını ver aşkınsen coook yasa emiitesekkur ederim bu şarkıyı hiçç unutmycam
bazem böyle itekleyici şeylere ihtiyacımız olabiliyor, hakkını ver aşkın.
ene ben baya gaza geldim sayende hadıı giyorum benheheh uykum gelmden hakkını verıyım ay delirdin bu gece sanıyorum
ene ben baya gaza geldim sayende hadıı giyorum benheheh uykum gelmden hakkını verıyım ay delirdin bu gece sanıyorum
kızlarrr 4 yıldır vajinismusum ve dün gece yendim:))))))))çok mutluyum....
sırt üstü yatarken üstüne oturdum önce ters,sonra düz. ve hepsi girdi hissettim. çünkü kendimi serbest bıraktım. ama hareket edemedim öyleyken 1 dk falan durdum sonra çıkardım. anam şimdi ben yaptım mı yani.
kızlarrr 4 yıldır vajinismusum ve dün gece yendim:))))))))çok mutluyum....
bence oldu bu iş ama bir bilene danışmak lazım:26:
ee olmuş işte, gitgel yapmadığınız için tam anlamamışsın. Haydi halaya...sırt üstü yatarken üstüne oturdum önce ters,sonra düz. ve hepsi girdi hissettim. çünkü kendimi serbest bıraktım. ama hareket edemedim öyleyken 1 dk falan durdum sonra çıkardım. anam şimdi ben yaptım mı yani.
sırt üstü yatarken üstüne oturdum önce ters,sonra düz. ve hepsi girdi hissettim. çünkü kendimi serbest bıraktım. ama hareket edemedim öyleyken 1 dk falan durdum sonra çıkardım. anam şimdi ben yaptım mı yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?