- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.681
zaten öyle yapıorum dua edıorum sabredıorum...ve yaptıktan sonrakı kocamı beklıorum ama hıc ümidim yok sanki yapsakta bu sorunlar bızde cok yaralar actı cnm anlattıgım kısım kücük bi kısım toparlanıp yaralarımızı sararız ınsallah...onun için fedakarlık sadece bu duruma sabretmek...ben hiç bi destek görmedım bak ıncıye kocası kac kere gttı onunla dr yalvarıorum kac aydır inat etti ben karısmam ne yaparsan yap dedi bumu evlilik neyse bosver.........
zaten öyle yapıorum dua edıorum sabredıorum...ve yaptıktan sonrakı kocamı beklıorum ama hıc ümidim yok sanki yapsakta bu sorunlar bızde cok yaralar actı cnm anlattıgım kısım kücük bi kısım toparlanıp yaralarımızı sararız ınsallah...onun için fedakarlık sadece bu duruma sabretmek...ben hiç bi destek görmedım bak ıncıye kocası kac kere gttı onunla dr yalvarıorum kac aydır inat etti ben karısmam ne yaparsan yap dedi bumu evlilik neyse bosver.........
umut egzersizde gayet iyi bir aşamadasın.. burdan sonra işin çok kolay.. bak sen diyordun ben 2 parmak yapsam yenmiş kadar sevinirim diye.. gerçekten sevinmelisin..adım adım yaklaşıyorsun.. eşinle durumuna gelince anlayışlı olmalısın.. erkekler bu konuda çok hassas..sen bu süreci atlattıktan sonra emin ol yaralar çok çabuk sarılır.. eşinin sana güvenmemesi meselesine gelince bunun sebebi sen olabilirsin.. yapamayacağını düşünmesine sen ikna etmiş olabilirsin.. yani 2 yıllık evliydin sanırım bu süreçte eşini buna inandırmış olabilirsin.. hatta bizler vaji. li olmasak bu işin çözümünün çok kolay olduğunu bilmesek nerdeyse bizler bile buna inanabilidik.. çünkü sen kendini buna inandırmıştın..ama bugün olduğunu gördün.. artık yapabileceğine inandın.. geriye tek bir şey kaldı o da eşini de inandırmak
Bu arada ben de kendimden bi rapor vereyim..Üst pozisyondan korkanlar için söylüyorum ben asla asla dedim ama üst poz. alttan çoook daha kolaymış.Bugün öyle denedik tamamen ser..olmdığı için üstte yapmam şarttı eneeeem bi oturdum hiç hissetmedim bile girdiğini baskı falan olmadı ya alıştım ya da üst cidden kolay.He bi de jelsiz tabi..
kızlarrrrr 9cm de oldupiyuuuuuuuuuuu piyuuuuuuuuuuuuuu tey tey tey tek seferde girdi biraz yanma oldu ama hemen geçti.buarda bende şimdiye kadar hiç kan gelmedı boyle olup da 10 cm de gelen var mı???
Masallah kuzuma.ayyy bennn napcam ya sanki oralarim kapandi unutmus gibi hissediom kendimisu hastalik bitsede denesemm bi daha.buarada ben emlasiz yapamiom haaaa bidr kizlarr aparatla dilator ayri seylermi aynilarmi merak ettmde..
Uuuuvvvv harikasın babyKim tutar senii
sizin desteklerinizle oldu bu aşamaya kadar geldim hepinize çok teşekkürler hakkınızı helal edin.yalnız şunu söylemeliyim ki 4 sattir çalışıyorum mumlarla bütünleştim artık
Asıl senin azmin sayesinde kuzum..Çok çalıştın,çok yol katettin biraz mola ver bi kahve ısmarla kendine reglinden sonra eminim halayını çekicez
umuut canım eşinde sertleşme sorunu oluyordur, ondandır bu siniri. Geçer yakında. Suçu senin üzerine atıyor, diikkat et, sakın kötü hislere kapılma . Zor bir süreç ama atlatacaksınız . Çünkü erkekler bu konuda çok gururlular, asla böyle bir sorunlarının olduğunu kabullenmek istemezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?