Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Masallah kuzuma.ayyy bennn napcam ya sanki oralarim kapandi unutmus gibi hissediom kendimisu hastalik bitsede denesemm bi daha.buarada ben emlasiz yapamiom haaaa bidr kizlarr aparatla dilator ayri seylermi aynilarmi merak ettmde..

Althea tebrik ederim kuzu az kaldi....bde aklima ne gelio kizlar ben dun gecenin sabahina adet oldumya bugun aksama kadar dusundumde benimki acaba sabaha aet oldun zarmiydi adetmiydi dermiydi die ne bilim bu braz zar konusunda hassasti iste aklima gelio dr da gdebilir desemde acaba oyle dusunurmuydu diorum ne bilim her serde bi hayir vardir deyip sabredicem rabbim neylerse guzel eyler vardir bir bildigi elbet....

şimdiye kadar bir sürü proje çizdim ama hiç birinde bukadar uğraşmadım cm lerle.meğer 1 cm 2 cm ne kadar önemli ölçülermiş

Masallah kuzuma.ayyy bennn napcam ya sanki oralarim kapandi unutmus gibi hissediom kendimisu hastalik bitsede denesemm bi daha.buarada ben emlasiz yapamiom haaaa bidr kizlarr aparatla dilator ayri seylermi aynilarmi merak ettmde..

Yok yok öyle düşünme.Biz 1 haftadır tam olarak yapmıyoduk sadece ucu giriyordu ben de korkmadım değil ama hiç bi değişiklik yoktu daha rahttı hatta..Kapanma filan yok olmaz öyle bişi unut bi kere onu..

umuut canım eşinde sertleşme sorunu oluyordur, ondandır bu siniri. Geçer yakında. Suçu senin üzerine atıyor, diikkat et , sakın kötü hislere kapılma . Zor bir süreç ama atlatacaksınız . Çünkü erkekler bu konuda çok gururlular, asla böyle bir sorunlarının olduğunu kabullenmek istemezler.

sizin desteklerinizle oldu bu aşamaya kadar geldim hepinize çok teşekkürler hakkınızı helal edin.yalnız şunu söylemeliyim ki 4 sattir çalışıyorum mumlarla bütünleştim artık

Asıl senin azmin sayesinde kuzum..Çok çalıştın,çok yol katettin biraz mola ver bi kahve ısmarla kendine reglinden sonra eminim halayını çekicez

Asıl senin azmin sayesinde kuzum..Çok çalıştın,çok yol katettin biraz mola ver bi kahve ısmarla kendine reglinden sonra eminim halayını çekicez

oceannnn canım benim her zaman yardımıma koşuyorsun hakkını nasıl ödeyeceğim bilmiyorumevet yemekten sonra güzel bir kahveyi hakettim sanırım,keşke karşılıklı içme imkanımız olsaydıaparatı hiç çıkartasım yok yine gerilerim diye korkuyorum kalsın o ordaa diycem de sünnet çocukları gibi yürüyorum ya

Saol cileklim bu is olana kadar sessizleri oynuorum alttan aliorum susuyorum...hee sonra nemi yapcam hic bse tabi ama dökucem kirginliklarimi kilic yarasi kelimelerini caresiz tek basima cirpinislarimin actigi yaralari hepsini dokucem ona cunku o doluysa bende dopdoluyum inan...bu arada cileklim ultrason aletini aldim saga sola heryere bastirdi dr yumurtaliklarimi gosterdi ne tuhafti yaaa:/

Az daha sabır canım, doğal olmaya çalış sadece. Çok zor bir hastalık canım. Benim eşimde ben sona yaklaştığımda aynı tedirginlikleri yaşadı. Ve sertleşme sorunuyla karşılaştık. Şimdi hiç sesini çıkarma canım, sakın eşinin üzerine gitme, kendi haline bırak, hele deneyelim hiç deme. bugünlerde geçicek . En zor kısmına geldin, bunu da atlatırsan tamamdır .

Sen istersn de ben koşmam mı yavru ceylanım ne hakkı hem seve seve yazıyorum Egzersize alışınca sürekli yapası geliyor insanın,rahat girdiğini görünce çıkarmak istemiyorsn di mi? :) bence de öyle bi imkan olsa züpper olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…