Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

o zaman biraz daha hız verelim egzersize. Daha uzun süre çalış, bugün ilerleme kaydet, hadi canım, giden günlerine üzüleceksin sonra, o kadar kolay birşey .

herkeze yenıden slmlar.unutulmusumdur belki burdan hıc bı arkadasımı unutmadım ama gelemedımde esımle baya bı sorunlarımz vardı gozum bılgısayra yada baska bısı gormedı zaten evde de deıldım uzun bı sure annemdeydım.dunden berı gecmısı okuorum neler kacırmısım basaran arkadaslar tebrıkler Allah baska dert vermesın

ben basardım sanmıstım ama sanırım basarmadım eger olduysada belkı bı kere oldu sonrası olmadı sonrakı gunler kavgaydı fılandı derken egzersızlerı bıle bıraktım hatta daha kotusu yapamadım egzersız sonra komık gelcek ama haydar amcanın recetesı varya ondakı ılaclardan aldım ama ılacların kutusunu bıle acmadım şimdii eşimle iiz ve ben tekrar aramız bozulmadan bu iş cozulsun ıstıorum

kendime cok guvenıodum egzersızlerle basarabılırım dıe cesaretım oldukca fazlaydı fakat tırt cıktım doktorsuz yapamıycm bn.esımde tmm dıo gıdebılırız dedı ve ınternetten saglam bı dktr arastırdım süleyman eserdagı buldum aradık konustuk %100 cozum dıo hemde 3 yada 4 gun gıbı kısa bı surede butun yotumlarınıı okudum kotu bısı yazan yok.adam ankarada tabı bız ıstanbuldayız.ucretı2.5 yada 5 mılyar arasında deısıo esım yapck bısı yok gıdelım olsun artık dedı ıcım acıdı o oyle kabullenınce.dusunuorumda benm ıcın ısınden ızın alcak o kadar para vercek doktora tabı bunun yanında yol parası otel parası fılanda var sonra sıkıscaz sıkısmaktan zıyade bana dokunan su bn calısmıorum bekarken calısıodum evlendıkten sonra bıraktım esıme yuk olckmısım gıbı gelıo kı olede o yuzdende cok ezık hıssedıorum kendımı onada acıorum yuzume vurmadı henuz ama adam evlendı o işi yapmak ıcınde basta bızım kesemıze gore buyuk bı para odıcek

bıcak o kadar kemıge dayandıkı dun aradık ve yarın gıtmek ıstedıgımızı soledık ama doktorun randevuları dolu carsamba gunu gelın dedı bıze esımde tmm dedi Allah kısmet edrse crsmba gıdıcez ama gıden parayada acıycam gecmısı okurken umuutda bı doktora gıtmıs anladıgım kadarıyla bayada guzel ılerleme kaydetmıs cok sevındım yazdıklarını okurken gozlerım doldu kalbım ole bı attıkı sevıncten cnm bnm inş. o da herkezde kurtulur.onun gıttıgı dr jınekolog herhalde acaba bende o doktoru dusunsem ıkı ucc seansda bende ole bı asama katedermıyım bıde umuut hangı sehırdeydın kuzum sen

Merhaba..Hosgeldin yeniden.Süleyman beye inciözmen arkadaşımız gitti ondan bilgi alabilirsin gitmeden.ama bence bu işin en iyi yolu düzenli egzersiz.doktorun sihirli değneği yok yine bu iş senin kafanda biter bence.ama tabi ki kendin yapamıyorsan destek almanda fayda var

hosbulduk canım.öylemi inş. çarsamba gunune kadar gelırse ıncıozmen arkadasımız ondan bılgı alırım dedıgın gıbı ıı olur cunku carsamba gunu gıdıcez ama ben gıtmeden cozum yolu bulabılırmıyım bılmıorum esıme o kadar para verdırmeden bunu yapmak ıstıorum ama bılmıorum yapabılırmıyım kas gecvestıcı sakınlestırıcıyı bıde emlayı suruyım dıorum olsun bıtsın gıtmeden hallolsun bu iş dıorum ama yok kutuları elıme bıle alamıorum.duzenlı egzersız konusunda haklısın cok denedım basta yaptım sandım yalnıs yaptıgımı ogrenınce cok buyuk yıkım oldu bnm ıcın.sonra bı jınekologa gıttım egzersızı bana gosterırmısınız ıcerıyı bı gorıyım bısı gırsın oraya dedım bana dedıkı jınekolog cnm bnm burda ole bı teskılatım yok bunu sen kendın yapmalısın nıe yapamıosun bu yasta yapmıcaksan ne zaman yapcaksın dedı bana bende sorun o zaten yapamıorum dedım aynada mı yok bı aynayla nasıl yerlestırceımı gosterın barı dedım burda bı kac kısı yok sımdı olmaz dedı anlamadım bn ne demek ıstedı aynada vardı yanı basımda duvarda asılı elıne bıle almadı ozel hastaneydı bıde devlet de deıl sonra nefret ettım jınekolglardan da egzersızden de

Cinsel terapistlerin nasıl bi tedavi uyguladıklarını bilmiyorum,yanlış bir şey söyleyip zan altında kalmak da istemem ama sanırım aparat sokup gönderiyorlar sonra da eşinle deneme yapıyosun bildiğim kadarıyla.Bence sen çarşambaya kadar yniden egzersize başla,yine başarısız olursan doktora gidersin.inci kesin gelir sen bakar ol foruma arada onunla bir görüş bakalım ne dicek.

doktora verilen paralara acıyorum canım çünkü doktorsuz hallettik hepimiz ve onun da yapacağı şey bizimki ile aynı düzenli egzersiz

aaaa noldu yaaa?????
bideeee sen benim eserdağ hikayemi bilmen gerek hala telde 3-4 günde diyor %100diyor yaa yalancı!!!! para tuzağı ama susuyorum şuandan itibaren

istanbulda yeşim yerçok var ona gitsene canım çoğumuz onun denedği yöntemle yendik.

aaaa noldu yaaa?????
bideeee sen benim eserdağ hikayemi bilmen gerek hala telde 3-4 günde diyor %100diyor yaa yalancı!!!! para tuzağı ama susuyorum şuandan itibaren

olmadı kusum nabıyım oldu zannettım olmadı demekkı olsa olmaya devam ederdı egzersızı bırak gırıse elımı bıle suremıorum artıknabcam bılmıorum cnm sende mı gıttın eserdaga.bu arada hamıle oldugunu duydum cok sevındım Allah hayırlısıyla saglıklı bı sekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın

canım egzersizle mi olmuştu o bir kere? bence doktordan önce dene, sonra giden paraya acırsın.
evet cnm ama belkıde olmadı ben oldu sandım belkıde cunku ondan sonra egzrsıze devam etmek ıstedım sonra bkatım olmuo daha dogrusu egzersızı yalnıs yaptıgımı farkedınce yıkıldım cahıllıge bak gırısı ogrendım sanmısım ogrenmemısım bıle ne safım ya.parmak olmadıysa demekkı p..s de olmadı bız oldu sandık demekı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…