Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cinsel terapistlerin nasıl bi tedavi uyguladıklarını bilmiyorum,yanlış bir şey söyleyip zan altında kalmak da istemem ama sanırım aparat sokup gönderiyorlar sonra da eşinle deneme yapıyosun bildiğim kadarıyla.Bence sen çarşambaya kadar yniden egzersize başla,yine başarısız olursan doktora gidersin.inci kesin gelir sen bakar ol foruma arada onunla bir görüş bakalım ne dicek.

doktora verilen paralara acıyorum canım çünkü doktorsuz hallettik hepimiz ve onun da yapacağı şey bizimki ile aynı düzenli egzersiz

aaaa noldu yaaa?????
bideeee sen benim eserdağ hikayemi bilmen gerek hala telde 3-4 günde diyor %100diyor yaa yalancı!!!! para tuzağı ama susuyorum şuandan itibaren

istanbulda yeşim yerçok var ona gitsene canım çoğumuz onun denedği yöntemle yendik.

aaaa noldu yaaa?????
bideeee sen benim eserdağ hikayemi bilmen gerek hala telde 3-4 günde diyor %100diyor yaa yalancı!!!! para tuzağı ama susuyorum şuandan itibaren

olmadı kusum nabıyım oldu zannettım olmadı demekkı olsa olmaya devam ederdı egzersızı bırak gırıse elımı bıle suremıorum artıknabcam bılmıorum cnm sende mı gıttın eserdaga.bu arada hamıle oldugunu duydum cok sevındım Allah hayırlısıyla saglıklı bı sekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın

canım egzersizle mi olmuştu o bir kere? bence doktordan önce dene, sonra giden paraya acırsın.
evet cnm ama belkıde olmadı ben oldu sandım belkıde cunku ondan sonra egzrsıze devam etmek ıstedım sonra bkatım olmuo daha dogrusu egzersızı yalnıs yaptıgımı farkedınce yıkıldım cahıllıge bak gırısı ogrendım sanmısım ogrenmemısım bıle ne safım ya.parmak olmadıysa demekkı p..s de olmadı bız oldu sandık demekı

istatistik hakkinda ciddi sorunlari var. heralde bir sen bir de ben sifir kümesini olusturuyoruz. bizi yok sayiyor.
Adam bizi saymıyor tabi ama bu yalana tahammül edemiyorum ya elimdende bişey gelmiyor

ayna egzersiziyle tekrar başla gerekirse günlerce sadece bak dicem ama kararınızı vermişsiniz sanırım sadece o dr.u asla tavsiye etmiyorum en azından istanbuldakilere bakın derim (saygın, yeşim falan)gittimde gitmez olaydım
çok saol aminnnn, darısı başına olsun tez zamanda

kızlar çok fazla doktora gitmeyin falan demeyin burdan yazacaksınız özelden yazın,sonra sayfamız şikayet alıyor, aynıısını ben de yaptım ama sinirlendim bir an boşa gidiyor paralar diye(

cnm sen demı gıttın yoksa ıse yaramadı mı Allah ım nabcm ya bn

gitmistim, sahsen doktorla cözüme karsi degilim ama hakkinda tek olumsuz sey duymadigimiz doktorlar da var. onlar buraya gelip sahte hesaplarla reklam da yapmiyorlar. orada yenen de var, yok degil. ama sana söylenen %100 malesef gercegi yansitmiyor. acele etme, iyice arastir derim.

hay Allah ya desene duzgun bı doktor bulamıycm ben kendı kendıme yapamıorum cok gerılerdeyım en azından bı kere baska bırı tarafından bılen bbırı acıtmadn ıcerı ıtebılck bır doktor tarafından yapılırsa sonrasını bende yapabılırım dıe dusunuorum ama y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…