Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kuzum hayal kırıklığı olmuş anlayabiliyorum yalnız eşlerimizi de anlamak gerekiyor sanırım belli etmeseler de onların da içinde ne fırtınalar kopuyordur kimbilir stres heyecan..... gevşemenize kafanızı boşaltmaya birlikte iyi vakit geçirmeye çalışın biraz... bir süre bu konuyu uzaklaştırın kafanızdan planlamadan deneyin benim öyle olmuştu 3 parmaktan sonra kendimi hazır hissettim ama eşim bana 2 gün izin ver kendimi hazırlayayım dedi (ben o ana kadar hiç böyle birşey isteyebileceğini düşünmemiştim şaşırdım) ama sonra noldu hiç hesapta yokken ertesi gün sabah oluverdi akışına bırakın biraz güzelim birbirinizi dinleyin ve ben seni çok çok tebrik ediyorum umut son 10 günde inanılmaz aşamalar kaydettin sakın bunların heba olmasına izin vermeyin......

kızlarrrrr 9cm de oldupiyuuuuuuuuuuu piyuuuuuuuuuuuuuu tey tey teytek seferde girdi biraz yanma oldu ama hemen geçti.buarda bende şimdiye kadar hiç kan gelmedı boyle olup da 10 cm de gelen var mı???

althea ha gayret bitiş çizgisine son 50 metre güzel haberlerini bekliyoruz mızmızlık yok güven kendine bu egzersizlerde denediğimiz aparat parmak mum .. vs. hepsi p...s ten daha zor aslında sen de gelin olunca anlıycan

tebrikler güzelim çok sevindim halaylar sana gelsin

güzelim içine girmesi başarının kanıtı bi dahaki denemelerinizde hareket de ettirebilirisn yavaş yavaş git-geller falan.... ben seni tebrik ediyorum

ohooo kessin olmuş ''bu muydu yani'' klasik cümlesini kurduysan kessin yani baskıya gelince sen üstteyken denemişsin o pozisyonda baskı daha çok oluyo canım bir daha ki denemenizde alttta dene istersen tebrikler yeniden

günaydın kızlar. yeni gelinler hepinizi tebrik ederim maşallah diyorum tek tek:) Rabbim inş budnan sonra başka dert vermez. eskisi kadar çok gelemiyorum,aslında gelmeyi çok istiyorum ama derdin biri bitiyor biri başlıyor malesef.gelemesem de her zaman dualarımdasınız. Rabbim yardımcınız olsun. egzersizciler hadi yeni gelinler bekliyoruz, çok bekletmeyin bizi ve bu kadar basit bir şey için kendinizi de daha fazla üzmeyin.

selam kızlar,

moralim çok bozuk,benimki biraz eğlenmek istedi,hazır değilim dedim yapmıycam dedi,güvenmedim ona yaklaştırırken dokundurmadım bile kaçtım,o da biz bu gidişle 15 sene bile geçse yapamayız dedi,biraz kafamı dağıtıcam diye yürüyüşe gitti,ikimizin de morali bozuldu

canım benim üzüldüm yazdıklarına ama inan zar hiççç önemli değil bu zar olayına takılmadığını biliyorum zaten. eşine kızma neden dersen bende hatta bir çoğumuz yaşadık bunu ilk denemelerde ki başarısızlıklardan sonra artık bizim eşlerimizde yine olumsuz bir sonuç olacağından dolayı herhalde kaçmaya başladılar. mesela benim durumum zedelenen ve tam yırtılmayan kalın kızlık zarım yüzünden psikolojim çok bozuktu. evet kırmızı olmuştu ama doktor tamamı gitmedi çok kalın...vs bişeyler söyleyince jeli bile bırakan ben hem jel hem de anestol kullanmaya başladım çünkü korktum. bu korkularım yüzünden eşim de benden kaçmaya başladı yok kasılıyorsun yok korkuyorsun...vs diye halbuki vajiyi yeneli 5,5 ay oldu hatta 1 ay öncesine kadar jelsiz orgazm bile yaşıyordum. bunlar zamanla rayına oturacak şeyler. heee eşim istemiyor üstüne gitmeyim dersen sen kaybedersin çünkü benim eşimde öyleydi ve ben gelin olduğum gece odayı kapattım ve buradan çıkışımız yok dedim ama uğraşırken yok girdimi yok girmedimi derken ereksiyon kaybı oluyor erkeklerde. eşinle otur konuş ve durumunu anlat denemeniz lazım kaçışı yok. bişey daha var senin adet zannettiğin kızlık kanı olabilir tatlım. kalın ise kanama devam edebilir.

yahuu ben bu adamları anlayamıyorum ya 15 seneymiş mecburuz sanki her daim şeyimizi açıp beklemeye. boşver canım kafasını dağıtsın gelsin. birde neden kontrol eşinde? sen yapsana yapacağını o değil sen sok p...si içine

kontrolu ona bırakmamak için uzaklaştım zaten istemiyordumki bişeyler yapmak,adam da biryerde haklı cinsellikden öyle uzaklaştımki kendimi tanıyamıyorum artık,az kaldı bana birkaç gün izin ver dedim ben zaten sokmayacaktım artık dokundurmuyorsun bile dedi,yürüyüş yapalım dedi ben gelmiycem dedi kendi gitti..

canım sakin ol, rahatla yavaş yavaş beynini hazırla tatlım bu işin ucunda ölüm yok denersin olmadı yine denersin öyle öyle bir bakmışsın ki olmuş. egzersiz mi yapıyordun sen? ne durumdasın?

canım sakin ol, rahatla yavaş yavaş beynini hazırla tatlım bu işin ucunda ölüm yok denersin olmadı yine denersin öyle öyle bir bakmışsın ki olmuş. egzersiz mi yapıyordun sen? ne durumdasın?
9-10 cm arasındayım ben zaten canım 5-6 cm kadar alabiliyorum onu 2 gündür de o evdeyken egzersizlere ara verdim,az kaldı inşallah olacak yakında sadece şuan hazır değilim dedim ona,yapamayız geriletiriz olayı,yok ben sokmuycaktım zaten dedi güvenmiyosun diye kızdı..

lavanta sıkma canını, benim eşim bu konuda çok anlayışlı olmasına rağmen sona yaklaştığımızda üzerime çıkmıştı, ağlamıştım, itmiştim, o da küsmüştü. İki gün sonra kendi isteğimle yaptım. Geçecek bu günler, merak etme .

eşinin söylediği birşeye katılıyorum. sana yeni bir egzersiz söliyim ben onu yap mutlaka ve ilerde faydasını göreceksin. ilişki pozisyonunda olun ama p...si içine sokmasın sadece üstünde dokundursun bu sana güven verecek inan bana

ben eşine hak veriyorum canım, sabır sabır da bir yere kadar. Zaten eşler ne kadar anlayışlı olursa o kadar olumsuz etkileniyoruz, süreç uzuyor, daha çok yıpranıyoruz. bence bu pozitif birşey. Sende cesaretini topla, korkularının üzerine gti, hiç bir şey yok, çok kolay olacak göreceksin .

evet aparatlarla rahat yapıyorum ama o parmağını bile dokundursa kendimi çekiyorum malesef

canım benim eşim de çok anlayışlıydı zaten 3,5 ay oldu evleneli mayıs geliniyim 3,5 ayın da yarısı hastalıklarla geçti daha yeni toparlıyorum kendimi zaten,ben olmasın demiyorum aparatlarla da uğraşıyorum sadece hazır olmadığım zamanlarda yapmak istiyor ve sonuç hüsran oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…