- 19 Temmuz 2012
- 130
- 7
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.761
kızlar kusura bakmayın moralim cok bozuktu acmadım dün seansım cok iyi gecti tek parmak ıkı parmak ve cok az 3 parmak zar bır yrınden gıttı orta kalın bır zarın var dedi kanamam baya oldu...ben aglamaya basladım duygusallastım ben bu işi nası yapamadım dıe dr rahatsız oldum cnm ben esınde yok devam etmeyelım gerekırse sana bıdakıne maket koyalım gıt esınle dene ondada kanaman olsun dedı benım aglamamı yanlıs anladı tabı ısrar etsemde devam etmedı ben nasıl yapamamısım bu ısı dıe gözyası döktüm cunku hıc hıssetmemıstım zarın zedelenmesını üzüldüm beynımde yarattıgım senaryoya sonra ultrason aletınıde aldım yumurtalıklarıma baktım sonra anemlere gttım braz kötü hıssedıordum tamamen pskolojık tabı aksam benı al dıe tel actım benımkıne gerek yok kal yarın gel dedı o zaman anlamıstım aslında bseylerın yolunda gtmıcenı ısrar ettım gelıceksın ısımız var dedım geldı aldı benı...eve geldık mac ızledı..yatmaya yakın ben gttım hazırlıgmı yaptım geldı hadı dedım deneyelım öncekı sefer olmadı dıe hıc göstermedım gızlı surdum kremlerımı...ama hadı deyınce baktım moralı bozuldu sonradan cılgına döndü sımdıde ben kasılıyorum diee bagırmaya basladı cok kötü kavga ettik kalbım cok kırıldı istemiorum diyip durdu ben böyle yapamam dio baska bse demio sabaha kadar agladım gözlerim davul oldu neden allahım neden die feryat ettim sabaha kadar...sabah ta regl olmustum tuzu bıberi oldu hiç iyi deilim...ben asla mutlu olamıcam kızlar....ama yılmıcam tedavımı tamamlıcam bi şekılde bu işi yapıcam sonrada bılmıorum sonumuzu......
kızlarrr 4 yıldır vajinismusum ve dün gece yendim:))))))))çok mutluyum....
kızlarrrrr 9cm de oldupiyuuuuuuuuuuu piyuuuuuuuuuuuuuu tey tey tey tek seferde girdi biraz yanma oldu ama hemen geçti.buarda bende şimdiye kadar hiç kan gelmedı boyle olup da 10 cm de gelen var mı???
anam ağzınızdan ballar damlıyor Allahım oldu demi yaa... bumu yani demeden edemiyorum cidden:))
kızlar bu arada altta biraz önce yine denedik,git gel yaptırmadım çok,çünkü öyle yapınca bir basınç oluyo kasıklarım ağrıyo. canım acıdı altta benim kuruntum yüzünden sanırım. ammmaaaan be neyse ne yaptım ya düzelir heralde. valla yatım yaa... şaka gibi yaa...
sırt üstü yatarken üstüne oturdum önce ters,sonra düz. ve hepsi girdi hissettim. çünkü kendimi serbest bıraktım. ama hareket edemedim öyleyken 1 dk falan durdum sonra çıkardım. anam şimdi ben yaptım mı yani.
anam ağzınızdan ballar damlıyor Allahım oldu demi yaa... bumu yani demeden edemiyorum cidden:))
kızlar bu arada altta biraz önce yine denedik,git gel yaptırmadım çok,çünkü öyle yapınca bir basınç oluyo kasıklarım ağrıyo. canım acıdı altta benim kuruntum yüzünden sanırım. ammmaaaan be neyse ne yaptım ya düzelir heralde. valla yatım yaa... şaka gibi yaa...
kızlar kusura bakmayın moralim cok bozuktu acmadım dün seansım cok iyi gecti tek parmak ıkı parmak ve cok az 3 parmak zar bır yrınden gıttı orta kalın bır zarın var dedi kanamam baya oldu...ben aglamaya basladım duygusallastım ben bu işi nası yapamadım dıe dr rahatsız oldum cnm ben esınde yok devam etmeyelım gerekırse sana bıdakıne maket koyalım gıt esınle dene ondada kanaman olsun dedı benım aglamamı yanlıs anladı tabı ısrar etsemde devam etmedı ben nasıl yapamamısım bu ısı dıe gözyası döktüm cunku hıc hıssetmemıstım zarın zedelenmesını üzüldüm beynımde yarattıgım senaryoya sonra ultrason aletınıde aldım yumurtalıklarıma baktım sonra anemlere gttım braz kötü hıssedıordum tamamen pskolojık tabı aksam benı al dıe tel actım benımkıne gerek yok kal yarın gel dedı o zaman anlamıstım aslında bseylerın yolunda gtmıcenı ısrar ettım gelıceksın ısımız var dedım geldı aldı benı...eve geldık mac ızledı..yatmaya yakın ben gttım hazırlıgmı yaptım geldı hadı dedım deneyelım öncekı sefer olmadı dıe hıc göstermedım gızlı surdum kremlerımı...ama hadı deyınce baktım moralı bozuldu sonradan cılgına döndü sımdıde ben kasılıyorum diee bagırmaya basladı cok kötü kavga ettik kalbım cok kırıldı istemiorum diyip durdu ben böyle yapamam dio baska bse demio sabaha kadar agladım gözlerim davul oldu neden allahım neden die feryat ettim sabaha kadar...sabah ta regl olmustum tuzu bıberi oldu hiç iyi deilim...ben asla mutlu olamıcam kızlar....ama yılmıcam tedavımı tamamlıcam bi şekılde bu işi yapıcam sonrada bılmıorum sonumuzu......
selam kızlar,
moralim çok bozuk,benimki biraz eğlenmek istedi,hazır değilim dedim yapmıycam dedi,güvenmedim ona yaklaştırırken dokundurmadım bile kaçtım,o da biz bu gidişle 15 sene bile geçse yapamayız dedi,biraz kafamı dağıtıcam diye yürüyüşe gitti,ikimizin de morali bozuldu
yahuu ben bu adamları anlayamıyorum ya 15 seneymiş mecburuz sanki her daim şeyimizi açıp beklemeye. boşver canım kafasını dağıtsın gelsin. birde neden kontrol eşinde? sen yapsana yapacağını o değil sen sok p...si içine
kontrolu ona bırakmamak için uzaklaştım zaten istemiyordumki bişeyler yapmak,adam da biryerde haklı cinsellikden öyle uzaklaştımki kendimi tanıyamıyorum artık,az kaldı bana birkaç gün izin ver dedim ben zaten sokmayacaktım artık dokundurmuyorsun bile dedi,yürüyüş yapalım dedi ben gelmiycem dedi kendi gitti..
9-10 cm arasındayım ben zaten canım 5-6 cm kadar alabiliyorum onu 2 gündür de o evdeyken egzersizlere ara verdim,az kaldı inşallah olacak yakında sadece şuan hazır değilim dedim ona,yapamayız geriletiriz olayı,yok ben sokmuycaktım zaten dedi güvenmiyosun diye kızdı..canım sakin ol, rahatla yavaş yavaş beynini hazırla tatlım bu işin ucunda ölüm yok denersin olmadı yine denersin öyle öyle bir bakmışsın ki olmuş. egzersiz mi yapıyordun sen? ne durumdasın?
9-10 cm arasındayım ben zaten canım 5-6 cm kadar alabiliyorum onu 2 gündür de o evdeyken egzersizlere ara verdim,az kaldı inşallah olacak yakında sadece şuan hazır değilim dedim ona,yapamayız geriletiriz olayı,yok ben sokmuycaktım zaten dedi güvenmiyosun diye kızdı..
ben eşine hak veriyorum canım, sabır sabır da bir yere kadar. Zaten eşler ne kadar anlayışlı olursa o kadar olumsuz etkileniyoruz, süreç uzuyor, daha çok yıpranıyoruz. bence bu pozitif birşey. Sende cesaretini topla, korkularının üzerine gti, hiç bir şey yok, çok kolay olacak göreceksinkontrolu ona bırakmamak için uzaklaştım zaten istemiyordumki bişeyler yapmak,adam da biryerde haklı cinsellikden öyle uzaklaştımki kendimi tanıyamıyorum artık,az kaldı bana birkaç gün izin ver dedim ben zaten sokmayacaktım artık dokundurmuyorsun bile dedi,yürüyüş yapalım dedi ben gelmiycem dedi kendi gitti..
evet aparatlarla rahat yapıyorum ama o parmağını bile dokundursa kendimi çekiyorum malesefeşinin söylediği birşeye katılıyorum. sana yeni bir egzersiz söliyim ben onu yap mutlaka ve ilerde faydasını göreceksin. ilişki pozisyonunda olun ama p...si içine sokmasın sadece üstünde dokundursun bu sana güven verecek inan bana
ben eşine hak veriyorum canım, sabır sabır da bir yere kadar. Zaten eşler ne kadar anlayışlı olursa o kadar olumsuz etkileniyoruz, süreç uzuyor, daha çok yıpranıyoruz. bence bu pozitif birşey. Sende cesaretini topla, korkularının üzerine gti, hiç bir şey yok, çok kolay olacak göreceksin.
eşinle biraz egzersiz yapmalısın, ona alışman içinevet aparatlarla rahat yapıyorum ama o parmağını bile dokundursa kendimi çekiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?