- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.801
cnm sen demı gıttın yoksa ıse yaramadı mı Allah ım nabcm ya bnistatistik hakkinda ciddi sorunlari var. heralde bir sen bir de ben sifir kümesini olusturuyoruz. bizi yok sayiyor.
Adam bizi saymıyor tabi ama bu yalana tahammül edemiyorum ya elimdende bişey gelmiyoristatistik hakkinda ciddi sorunlari var. heralde bir sen bir de ben sifir kümesini olusturuyoruz. bizi yok sayiyor.
olmadı kusum nabıyım oldu zannettım olmadı demekkı olsa olmaya devam ederdı egzersızı bırak gırıse elımı bıle suremıorum artıknabcam bılmıorum cnm sende mı gıttın eserdaga.bu arada hamıle oldugunu duydum cok sevındım Allah hayırlısıyla saglıklı bı sekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın
yesım yercok terapist mı yoksa jınekolog mu ne kadar surede sonuca ulastırır acaba
okudum canm cevap yazıcamda on dk bı mesaj atılıomus o yuzden sun yazamadımjinekoloğ canım ara onla da konuş hepsi aynı jinekologların yöntemi uyuşturucu krem artı aparatı içinde bekletmek, özelden yazdım sana yöntemi bence kendin halledebilirsin
cnm sen demı gıttın yoksa ıse yaramadı mı Allah ım nabcm ya bn
Adam bizi saymıyor tabi ama bu yalana tahammül edemiyorum ya elimdende bişey gelmiyor
ayna egzersiziyle tekrar başla gerekirse günlerce sadece bak dicem ama kararınızı vermişsiniz sanırım sadece o dr.u asla tavsiye etmiyorum en azından istanbuldakilere bakın derim (saygın, yeşim falan)gittimde gitmez olaydım
çok saol aminnnn, darısı başına olsun tez zamanda
gitmistim, sahsen doktorla cözüme karsi degilim ama hakkinda tek olumsuz sey duymadigimiz doktorlar da var. onlar buraya gelip sahte hesaplarla reklam da yapmiyorlar. orada yenen de var, yok degil. ama sana söylenen %100 malesef gercegi yansitmiyor. acele etme, iyice arastir derim.
anladım cnm peki esımlede konısyım bı uff nabcaz bole bılmıorum
Tatlım merhaba. Konuşmana katıldım kusura bakma. Neden Kendin Çözmeyi denemiyosun bak burdakilerin geneli kendi kendimize egzersiz yaparak yendik hep. Ne doktor ne bişe. O kadar para vericeksiniz. Bence kendin dene derim egzersizler yap bizde yardımcı oluruz. Ama tabiki sen bilirsin yinede.
hay Allah ya desene duzgun bı doktor bulamıycm ben kendı kendıme yapamıorum cok gerılerdeyım en azından bı kere baska bırı tarafından bılen bbırı acıtmadn ıcerı ıtebılck bır doktor tarafından yapılırsa sonrasını bende yapabılırım dıe dusunuorum ama y
cnm telden net bısı demedı para konusunda 2.5 la bes arası dedı ama ne ıster bılmıorum gelın konusuruz burda dedı sen gıtmısmıydın yoksa telden mı ole bı fıyat soledı sana
hay Allah ya desene duzgun bı doktor bulamıycm ben kendı kendıme yapamıorum cok gerılerdeyım en azından bı kere baska bırı tarafından bılen bbırı acıtmadn ıcerı ıtebılck bır doktor tarafından yapılırsa sonrasını bende yapabılırım dıe dusunuorum ama y
yapma ya işiniz zorlastırmıslar daha cok bı dk paran ıadeyı bızede soledı yanı esıme ole bısı demıs eger duzelmesse para ıadesı yokmuinan bu hepimizde aynıydı ben de giderken bu forumdakiler bana gitme aynı şeyi yapacak kendin yap paran cebinde kalsın diye bi yalvarmadıkları kalmıştı, ama ben aynı sen gibi işte anotomisini bilen birine güvenirim kendim yapamıyorum vs. inan hep aynı mantık, ama ordada beni sakinleştirmek yerine zoorla önce parmağını sonra 1 nolu aparatı soktu ben kendimi sıktıkça o yüklendi okadar canım yandıki bi travmada orda geçirdim zaten o can acısı 2gün sürdüğü içinde başaramadım korkuma acı eklenmişti birde, he buarada paran iade olayı o dr.da hikaye:) kısa günün karı misali bir yaklaşımı var, bana daha yakın olsaydı istanbuldaki konusunda uzman dr.ları tercih ederdim, he oraya gidipte yenenlerde vardır tabiki, karar sizin ama iyi araştırıp kararınızı öyle verin 1 günde tamam buna gidelim iyi diye tez davranıp üzülmeyin ben gibi...
allah razı olsun cnm aylar oncede burdan arkadaslra yardımcı oldular saolsunlar ozellıkle sela cıcekrose zealea cok ugrastı bnmle ama ben kımseyı bu kadar cok ugrastırmak ıstemıorum bıde olmadı yanı bende var hata anlamamda kapasıtemde sanırım:)bıde ben egzersızlere oturdum saatlerce denedım olmadıkca basıma agrılar gırdı stresden sınırden su an bı kac saattır pc basındayım dusundukce yıne beynımın ıcı sıkısıo hanı ben sunu ıstıorum acıkcası bı jınekolg da olabılır ben gıtsem otursam catala acsam gırıse nasıl yerlestırıp nasıl ıtıceımı bana gosterse gozumle gorerek anlasam gerısını yapabılırım ama gıttıgım jınekologda tırt cıktı
Yanlış anlaşılmasın Yeşim hnıma ya da başka doktorlara bir lafım yok.Hatta yeşim hanımı çok övdüler diye randevu almıştım.Ben sadece iyi ki gitmemişim diye kendm çözebildiğim için dedim para çar çut etmemek adına.
Bence biraz egzersizi dene yine.Yok olmadı dersen, madem istanbuldasın yeşim hanıma gidenlerden bilgi alabilirsn.
yapma ya işiniz zorlastırmıslar daha cok bı dk paran ıadeyı bızede soledı yanı esıme ole bısı demıs eger duzelmesse para ıadesı yokmu
umuut hangı doktora gıdıo ıstanbuldamıydı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?