- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.801
gitmistim, sahsen doktorla cözüme karsi degilim ama hakkinda tek olumsuz sey duymadigimiz doktorlar da var. onlar buraya gelip sahte hesaplarla reklam da yapmiyorlar. orada yenen de var, yok degil. ama sana söylenen %100 malesef gercegi yansitmiyor. acele etme, iyice arastir derim.
anladım cnm peki esımlede konısyım bı uff nabcaz bole bılmıorum
Tatlım merhaba. Konuşmana katıldım kusura bakma. Neden Kendin Çözmeyi denemiyosun bak burdakilerin geneli kendi kendimize egzersiz yaparak yendik hep. Ne doktor ne bişe. O kadar para vericeksiniz. Bence kendin dene derim egzersizler yap bizde yardımcı oluruz. Ama tabiki sen bilirsin yinede.
hay Allah ya desene duzgun bı doktor bulamıycm ben kendı kendıme yapamıorum cok gerılerdeyım en azından bı kere baska bırı tarafından bılen bbırı acıtmadn ıcerı ıtebılck bır doktor tarafından yapılırsa sonrasını bende yapabılırım dıe dusunuorum ama y
cnm telden net bısı demedı para konusunda 2.5 la bes arası dedı ama ne ıster bılmıorum gelın konusuruz burda dedı sen gıtmısmıydın yoksa telden mı ole bı fıyat soledı sana
hay Allah ya desene duzgun bı doktor bulamıycm ben kendı kendıme yapamıorum cok gerılerdeyım en azından bı kere baska bırı tarafından bılen bbırı acıtmadn ıcerı ıtebılck bır doktor tarafından yapılırsa sonrasını bende yapabılırım dıe dusunuorum ama y
yapma ya işiniz zorlastırmıslar daha cok bı dk paran ıadeyı bızede soledı yanı esıme ole bısı demıs eger duzelmesse para ıadesı yokmuinan bu hepimizde aynıydı ben de giderken bu forumdakiler bana gitme aynı şeyi yapacak kendin yap paran cebinde kalsın diye bi yalvarmadıkları kalmıştı, ama ben aynı sen gibi işte anotomisini bilen birine güvenirim kendim yapamıyorum vs. inan hep aynı mantık, ama ordada beni sakinleştirmek yerine zoorla önce parmağını sonra 1 nolu aparatı soktu ben kendimi sıktıkça o yüklendi okadar canım yandıki bi travmada orda geçirdim zaten o can acısı 2gün sürdüğü içinde başaramadım korkuma acı eklenmişti birde, he buarada paran iade olayı o dr.da hikaye:) kısa günün karı misali bir yaklaşımı var, bana daha yakın olsaydı istanbuldaki konusunda uzman dr.ları tercih ederdim, he oraya gidipte yenenlerde vardır tabiki, karar sizin ama iyi araştırıp kararınızı öyle verin 1 günde tamam buna gidelim iyi diye tez davranıp üzülmeyin ben gibi...
allah razı olsun cnm aylar oncede burdan arkadaslra yardımcı oldular saolsunlar ozellıkle sela cıcekrose zealea cok ugrastı bnmle ama ben kımseyı bu kadar cok ugrastırmak ıstemıorum bıde olmadı yanı bende var hata anlamamda kapasıtemde sanırım:)bıde ben egzersızlere oturdum saatlerce denedım olmadıkca basıma agrılar gırdı stresden sınırden su an bı kac saattır pc basındayım dusundukce yıne beynımın ıcı sıkısıo hanı ben sunu ıstıorum acıkcası bı jınekolg da olabılır ben gıtsem otursam catala acsam gırıse nasıl yerlestırıp nasıl ıtıceımı bana gosterse gozumle gorerek anlasam gerısını yapabılırım ama gıttıgım jınekologda tırt cıktı
Yanlış anlaşılmasın Yeşim hnıma ya da başka doktorlara bir lafım yok.Hatta yeşim hanımı çok övdüler diye randevu almıştım.Ben sadece iyi ki gitmemişim diye kendm çözebildiğim için dedim para çar çut etmemek adına.
Bence biraz egzersizi dene yine.Yok olmadı dersen, madem istanbuldasın yeşim hanıma gidenlerden bilgi alabilirsn.
yapma ya işiniz zorlastırmıslar daha cok bı dk paran ıadeyı bızede soledı yanı esıme ole bısı demıs eger duzelmesse para ıadesı yokmu
umuut hangı doktora gıdıo ıstanbuldamıydı o
anladım cnm saolassınistanbulda yeşim hanıma gidiyor bildiğim kadarıyla
Canimmm evet ben eerdaga gittim temmuz24te ama esim olmadan gittim kayinvalidrmlerun hbri olmadigi icin kacak gocek...oraya herkez eaiyle gelmisti ve cok insanla ciftle tanistik.muayene etti once dr vee ben dokunduramadim bile vajinismus seviyen yuksek dedi ve 5.5 milyar istedi esimi aradm aglayarak konud eger sonuc alacaksak kesin tedaviye basla dedi drla konustk aglayarak dedm eger yuksek diosunuz sonunda yapamiycaksam okadar para veremem hayir dedi 4gunde halledicez kesinn sonuc dedi ve basladik seanslara ilk gun bi aparatla calistirio seni asla yapamam derken oldu ev odevi verdi yapamam saniodum ama yaptm otelde 2.gun birazdaha ilerledik ama esli calismalar vardi esim.olmadigi icin yalnz yaptm derken son gun esim geldi 4.fallusla calistk ve evinize gidin biraz esinle calis sonra deneye gecin dedi olmaz dedm ya olmazsa ben kayseridn geliorm olurr dedigimi yapin siz esli odevleri yapmadinz dedi ve donduk kayseriye birgun esli deneme yaptk sonra esimin pen...le deneyelimm dedik olmadi aradm olur birazdaha calisin dedi ama firaatimz olmadi hic esim gec gelio yazlik eve gectk katinvalidemlerle falan derken burayi buldm.surekli yazistim aparatlari yapamadigim zamanlarda hep destek oldular nasil yapmam gerektigini soledirler veee motive ettiler yine denedk olmadi derken sabrim.kalmadi artk her aparati boyutu yapiorm esimle yapamiorum tekrar aradik dr ve bir gece gelin dedi gittik hipnoterapi yappti bide erkek pen..benzeyen dilator die bi aparatla calistirdi sonra eaimle aparat calismasi icin firsat verdisimle dilatoru yaptk sonra hipnozyapti derken otele gittik veee olduuuu...ben dr sayesinde icime biseyler alabildm cunku cok kotu son raddede bi hastaydm dokunamam bakamam elletemem dr bukonuda yardimci oldu cesaretsizdmm korkaktm yalnz basima alamazdimm o seviyede yani...ama biraz cesaretn varsa burda yenersn bu forum bana cesret moral motive oldu hep sordmmm yapamam dedigim an egz.sarilmami sagladilar bence okadat para dokmeden once egz basla bizler yardimci olalimm kalemle basla devami gelio drun yaptigi burdan farkli deil sadece ilk denemede onlar yerlestirio okadar keske ben yapabilseydm yalnizbasima oyuzden gittim dr.aklina takilan varsa sorrr cevaplarm tatlm sakbn korkma inan zorr deil aci yok agri yokkk bunu benim gibi biri soyluyo dusun ben cookk dr dolastm eserdagda yendm hakkini yiyemem ama bu forumn hakkinida asla odeyememmhosbulduk canım.öylemi inş. çarsamba gunune kadar gelırse ıncıozmen arkadasımız ondan bılgı alırım dedıgın gıbı ıı olur cunku carsamba gunu gıdıcez ama ben gıtmeden cozum yolu bulabılırmıyım bılmıorum esıme o kadar para verdırmeden bunu yapmak ıstıorum ama bılmıorum yapabılırmıyım kas gecvestıcı sakınlestırıcıyı bıde emlayı suruyım dıorum olsun bıtsın gıtmeden hallolsun bu iş dıorum ama yok kutuları elıme bıle alamıorum.duzenlı egzersız konusunda haklısın cok denedım basta yaptım sandım yalnıs yaptıgımı ogrenınce cok buyuk yıkım oldu bnm ıcın.sonra bı jınekologa gıttım egzersızı bana gosterırmısınız ıcerıyı bı gorıyım bısı gırsın oraya dedım bana dedıkı jınekolog cnm bnm burda ole bı teskılatım yok bunu sen kendın yapmalısın nıe yapamıosun bu yasta yapmıcaksan ne zaman yapcaksın dedı bana bende sorun o zaten yapamıorum dedım aynada mı yok bı aynayla nasıl yerlestırceımı gosterın barı dedım burda bı kac kısı yok sımdı olmaz dedı anlamadım bn ne demek ıstedı aynada vardı yanı basımda duvarda asılı elıne bıle almadı ozel hastaneydı bıde devlet de deıl sonra nefret ettım jınekolglardan da egzersızden de
canım verdiğin bilgiler için tesekkur ederım ben ne derece vajınusmusum tam emın deılım ama kotuye ılerledım olarak goruorum kendımı catala oturabılıorum muaynedende korkmuorum ama egzersızlerı yapamıorum parmagı oraya yerlestıremıorum bılen bırının bana gostermesıne bnmde ıhtıyacım vr ıstanbuldayım bn burda da doktorlar vardır netten arastırdım ama denk gelmedım yakın cevrelerde ıkı jınekologa gıttım ama vajınusmusla cok ılgılenmedıler hatta hıc neyse bende aynı senın gıbı dusundum bırının oraya bısı yerlestırmesı gerekıo bılen bırının bana gostermesı gerekıo dusuncesındeyım bu yuzden gıtmek ıstıorum bendeCanimmm evet ben eerdaga gittim temmuz24te ama esim olmadan gittim kayinvalidrmlerun hbri olmadigi icin kacak gocek...oraya herkez eaiyle gelmisti ve cok insanla ciftle tanistik.muayene etti once dr vee ben dokunduramadim bile vajinismus seviyen yuksek dedi ve 5.5 milyar istedi esimi aradm aglayarak konud eger sonuc alacaksak kesin tedaviye basla dedi drla konustk aglayarak dedm eger yuksek diosunuz sonunda yapamiycaksam okadar para veremem hayir dedi 4gunde halledicez kesinn sonuc dedi ve basladik seanslara ilk gun bi aparatla calistirio seni asla yapamam derken oldu ev odevi verdi yapamam saniodum ama yaptm otelde 2.gun birazdaha ilerledik ama esli calismalar vardi esim.olmadigi icin yalnz yaptm derken son gun esim geldi 4.fallusla calistk ve evinize gidin biraz esinle calis sonra deneye gecin dedi olmaz dedm ya olmazsa ben kayseridn geliorm olurr dedigimi yapin siz esli odevleri yapmadinz dedi ve donduk kayseriye birgun esli deneme yaptk sonra esimin pen...le deneyelimm dedik olmadi aradm olur birazdaha calisin dedi ama firaatimz olmadi hic esim gec gelio yazlik eve gectk katinvalidemlerle falan derken burayi buldm.surekli yazistim aparatlari yapamadigim zamanlarda hep destek oldular nasil yapmam gerektigini soledirler veee motive ettiler yine denedk olmadi derken sabrim.kalmadi artk her aparati boyutu yapiorm esimle yapamiorum tekrar aradik dr ve bir gece gelin dedi gittik hipnoterapi yappti bide erkek pen..benzeyen dilator die bi aparatla calistirdi sonra eaimle aparat calismasi icin firsat verdisimle dilatoru yaptk sonra hipnozyapti derken otele gittik veee olduuuu...ben dr sayesinde icime biseyler alabildm cunku cok kotu son raddede bi hastaydm dokunamam bakamam elletemem dr bukonuda yardimci oldu cesaretsizdmm korkaktm yalnz basima alamazdimm o seviyede yani...ama biraz cesaretn varsa burda yenersn bu forum bana cesret moral motive oldu hep sordmmm yapamam dedigim an egz.sarilmami sagladilar bence okadat para dokmeden once egz basla bizler yardimci olalimm kalemle basla devami gelio drun yaptigi burdan farkli deil sadece ilk denemede onlar yerlestirio okadar keske ben yapabilseydm yalnizbasima oyuzden gittim dr.aklina takilan varsa sorrr cevaplarm tatlm sakbn korkma inan zorr deil aci yok agri yokkk bunu benim gibi biri soyluyo dusun ben cookk dr dolastm eserdagda yendm hakkini yiyemem ama bu forumn hakkinida asla odeyememm
cnm bıde kayserıden gıtmıssın ya dort gun sonra evınızde deneyın demeseymıs daha ii olarmış acaba ben gıtsem banada ole mı der gercı ben esımle gıdıcem senın yazılarını okudum gecmıste yazdıklarını ii geldi de peki ıkıncı kez gıttıgınızde de para odedınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?