Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

istatistik hakkinda ciddi sorunlari var. heralde bir sen bir de ben sifir kümesini olusturuyoruz. bizi yok sayiyor.
Adam bizi saymıyor tabi ama bu yalana tahammül edemiyorum ya elimdende bişey gelmiyor

ayna egzersiziyle tekrar başla gerekirse günlerce sadece bak dicem ama kararınızı vermişsiniz sanırım sadece o dr.u asla tavsiye etmiyorum en azından istanbuldakilere bakın derim (saygın, yeşim falan)gittimde gitmez olaydım
çok saol aminnnn, darısı başına olsun tez zamanda

kızlar çok fazla doktora gitmeyin falan demeyin burdan yazacaksınız özelden yazın,sonra sayfamız şikayet alıyor, aynıısını ben de yaptım ama sinirlendim bir an boşa gidiyor paralar diye(

cnm sen demı gıttın yoksa ıse yaramadı mı Allah ım nabcm ya bn

gitmistim, sahsen doktorla cözüme karsi degilim ama hakkinda tek olumsuz sey duymadigimiz doktorlar da var. onlar buraya gelip sahte hesaplarla reklam da yapmiyorlar. orada yenen de var, yok degil. ama sana söylenen %100 malesef gercegi yansitmiyor. acele etme, iyice arastir derim.

hay Allah ya desene duzgun bı doktor bulamıycm ben kendı kendıme yapamıorum cok gerılerdeyım en azından bı kere baska bırı tarafından bılen bbırı acıtmadn ıcerı ıtebılck bır doktor tarafından yapılırsa sonrasını bende yapabılırım dıe dusunuorum ama y

anladım cnm peki esımlede konısyım bı uff nabcaz bole bılmıorum

anladım cnm peki esımlede konısyım bı uff nabcaz bole bılmıorum

Tatlım merhaba. Konuşmana katıldım kusura bakma. Neden Kendin Çözmeyi denemiyosun bak burdakilerin geneli kendi kendimize egzersiz yaparak yendik hep. Ne doktor ne bişe. O kadar para vericeksiniz. Bence kendin dene derim egzersizler yap bizde yardımcı oluruz. Ama tabiki sen bilirsin yinede.

allah razı olsun cnm aylar oncede burdan arkadaslra yardımcı oldular saolsunlar ozellıkle sela cıcekrose zealea cok ugrastı bnmle ama ben kımseyı bu kadar cok ugrastırmak ıstemıorum bıde olmadı yanı bende var hata anlamamda kapasıtemde sanırım:)bıde ben egzersızlere oturdum saatlerce denedım olmadıkca basıma agrılar gırdı stresden sınırden su an bı kac saattır pc basındayım dusundukce yıne beynımın ıcı sıkısıo hanı ben sunu ıstıorum acıkcası bı jınekolg da olabılır ben gıtsem otursam catala acsam gırıse nasıl yerlestırıp nasıl ıtıceımı bana gosterse gozumle gorerek anlasam gerısını yapabılırım ama gıttıgım jınekologda tırt cıktı

inan bu hepimizde aynıydı ben de giderken bu forumdakiler bana gitme aynı şeyi yapacak kendin yap paran cebinde kalsın diye bi yalvarmadıkları kalmıştı, ama ben aynı sen gibi işte anotomisini bilen birine güvenirim kendim yapamıyorum vs. inan hep aynı mantık, ama ordada beni sakinleştirmek yerine zoorla önce parmağını sonra 1 nolu aparatı soktu ben kendimi sıktıkça o yüklendi okadar canım yandıki bi travmada orda geçirdim zaten o can acısı 2gün sürdüğü içinde başaramadım korkuma acı eklenmişti birde, he buarada paran iade olayı o dr.da hikaye:) kısa günün karı misali bir yaklaşımı var, bana daha yakın olsaydı istanbuldaki konusunda uzman dr.ları tercih ederdim, he oraya gidipte yenenlerde vardır tabiki, karar sizin ama iyi araştırıp kararınızı öyle verin 1 günde tamam buna gidelim iyi diye tez davranıp üzülmeyin ben gibi...

Yanlış anlaşılmasın Yeşim hnıma ya da başka doktorlara bir lafım yok.Hatta yeşim hanımı çok övdüler diye randevu almıştım.Ben sadece iyi ki gitmemişim diye kendm çözebildiğim için dedim para çar çut etmemek adına.
Bence biraz egzersizi dene yine.Yok olmadı dersen, madem istanbuldasın yeşim hanıma gidenlerden bilgi alabilirsn.

yapma ya işiniz zorlastırmıslar daha cok bı dk paran ıadeyı bızede soledı yanı esıme ole bısı demıs eger duzelmesse para ıadesı yokmu

Anladım Canım. Yani korkularımı bir türlü yenemedim diyosun. Bak ben seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim. Ama yapıcak başka çarem yoktu ya yapıcaktım yada evliliğim tehlikeye giricekti. Eşimi kaybetmekten çok korkuyodum. Bütün Cesaretimi toplayıp egzersiz yapmaya başladım. Hemde Kulak çöpüylee . Onun girdiğini gördüğümde bile o kadar mutlu olmuştum ki. Hatta düşün o kadar aptalmışım ki deliğin nerde olduğunu bile bilmiyodum.Böyle Bakardım Aynadan delik filan görmezdim Derdim bende delik yok heralde o kadar yani. Sonra burdaki arkadaşlar bacaklarını ayırıp ıkın dediler. Gidip yaptım bi baktım delikk Hahahhaha o kadar ki kötü durumdaydım yani ben Onun için umutsuzluğa hemen kapılma. Ben Kendi Kendime yenicem dedim kafama koydum. Ve 4 Gün Önce Yendim. Şunu anladım hiç ağrı sızı yok. Aksine çok rahat bak bunu ben söylüyorum bir zamanlar deliğinin yerini bile bilmeyen kız söylüyoo

anladım cnm ne guzel keske bende kendım cozebılseydım kendım ugraassam bu yıne gunlerımı alcak bnm cektıgım bas agrısı bı tarafa esımın sabrı tukendı dııokı ıkı hafta bıle surmesın artık demıstı dun bı an once olsun artık dıo ya oyle işte bu arada bende az once aradım nnetten baktım yesım hanımı aradım asıstanı cıktı tek seans da2.5 lıra alıolarmıs ıkıncı seans kontrol pekıstırme seansı oluomus onda ucret almıolarmıs pekı ya dedım vajınusmus olarak kalırsam duzelmessem ne olck dedım bu seanslardan sonra ole bı ıhtımal yok ıkıncı seansda kesın cozum dedı ıcıme sınmedı sanırım o

yapma ya işiniz zorlastırmıslar daha cok bı dk paran ıadeyı bızede soledı yanı esıme ole bısı demıs eger duzelmesse para ıadesı yokmu

var canım ilk gitiğin gibi asistanı para para diye peşinde dolanıyor :)buarada telde öyle aralık veriyorda oraya gidince mecbur olduğumuzu bildiği için çatalda parmağını sokturmazsan ileri derece teşhisi koyup en yüksek miktarı talep ediyor he pazarlık yaparız derseniz düşüyormuş:)ben tenezzül etmemiştim pazarlığa ona rağmen azarı da yedim:))) bizim nelerimizle uğraşıyomuş beyfendi 5bin deil 10bin alsa azmış neyse toplamda 15 dk uğraşmayla paranın iyi bir miktarını keserek iade etti tamamı diye bişey söz konusu deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…