Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladım cnm peki esımlede konısyım bı uff nabcaz bole bılmıorum

anladım cnm peki esımlede konısyım bı uff nabcaz bole bılmıorum

Tatlım merhaba. Konuşmana katıldım kusura bakma. Neden Kendin Çözmeyi denemiyosun bak burdakilerin geneli kendi kendimize egzersiz yaparak yendik hep. Ne doktor ne bişe. O kadar para vericeksiniz. Bence kendin dene derim egzersizler yap bizde yardımcı oluruz. Ama tabiki sen bilirsin yinede.

allah razı olsun cnm aylar oncede burdan arkadaslra yardımcı oldular saolsunlar ozellıkle sela cıcekrose zealea cok ugrastı bnmle ama ben kımseyı bu kadar cok ugrastırmak ıstemıorum bıde olmadı yanı bende var hata anlamamda kapasıtemde sanırım:)bıde ben egzersızlere oturdum saatlerce denedım olmadıkca basıma agrılar gırdı stresden sınırden su an bı kac saattır pc basındayım dusundukce yıne beynımın ıcı sıkısıo hanı ben sunu ıstıorum acıkcası bı jınekolg da olabılır ben gıtsem otursam catala acsam gırıse nasıl yerlestırıp nasıl ıtıceımı bana gosterse gozumle gorerek anlasam gerısını yapabılırım ama gıttıgım jınekologda tırt cıktı

inan bu hepimizde aynıydı ben de giderken bu forumdakiler bana gitme aynı şeyi yapacak kendin yap paran cebinde kalsın diye bi yalvarmadıkları kalmıştı, ama ben aynı sen gibi işte anotomisini bilen birine güvenirim kendim yapamıyorum vs. inan hep aynı mantık, ama ordada beni sakinleştirmek yerine zoorla önce parmağını sonra 1 nolu aparatı soktu ben kendimi sıktıkça o yüklendi okadar canım yandıki bi travmada orda geçirdim zaten o can acısı 2gün sürdüğü içinde başaramadım korkuma acı eklenmişti birde, he buarada paran iade olayı o dr.da hikaye:) kısa günün karı misali bir yaklaşımı var, bana daha yakın olsaydı istanbuldaki konusunda uzman dr.ları tercih ederdim, he oraya gidipte yenenlerde vardır tabiki, karar sizin ama iyi araştırıp kararınızı öyle verin 1 günde tamam buna gidelim iyi diye tez davranıp üzülmeyin ben gibi...

Yanlış anlaşılmasın Yeşim hnıma ya da başka doktorlara bir lafım yok.Hatta yeşim hanımı çok övdüler diye randevu almıştım.Ben sadece iyi ki gitmemişim diye kendm çözebildiğim için dedim para çar çut etmemek adına.
Bence biraz egzersizi dene yine.Yok olmadı dersen, madem istanbuldasın yeşim hanıma gidenlerden bilgi alabilirsn.

yapma ya işiniz zorlastırmıslar daha cok bı dk paran ıadeyı bızede soledı yanı esıme ole bısı demıs eger duzelmesse para ıadesı yokmu

Anladım Canım. Yani korkularımı bir türlü yenemedim diyosun. Bak ben seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim. Ama yapıcak başka çarem yoktu ya yapıcaktım yada evliliğim tehlikeye giricekti. Eşimi kaybetmekten çok korkuyodum. Bütün Cesaretimi toplayıp egzersiz yapmaya başladım. Hemde Kulak çöpüylee . Onun girdiğini gördüğümde bile o kadar mutlu olmuştum ki. Hatta düşün o kadar aptalmışım ki deliğin nerde olduğunu bile bilmiyodum.Böyle Bakardım Aynadan delik filan görmezdim Derdim bende delik yok heralde o kadar yani. Sonra burdaki arkadaşlar bacaklarını ayırıp ıkın dediler. Gidip yaptım bi baktım delikk Hahahhaha o kadar ki kötü durumdaydım yani ben Onun için umutsuzluğa hemen kapılma. Ben Kendi Kendime yenicem dedim kafama koydum. Ve 4 Gün Önce Yendim. Şunu anladım hiç ağrı sızı yok. Aksine çok rahat bak bunu ben söylüyorum bir zamanlar deliğinin yerini bile bilmeyen kız söylüyoo

anladım cnm ne guzel keske bende kendım cozebılseydım kendım ugraassam bu yıne gunlerımı alcak bnm cektıgım bas agrısı bı tarafa esımın sabrı tukendı dııokı ıkı hafta bıle surmesın artık demıstı dun bı an once olsun artık dıo ya oyle işte bu arada bende az once aradım nnetten baktım yesım hanımı aradım asıstanı cıktı tek seans da2.5 lıra alıolarmıs ıkıncı seans kontrol pekıstırme seansı oluomus onda ucret almıolarmıs pekı ya dedım vajınusmus olarak kalırsam duzelmessem ne olck dedım bu seanslardan sonra ole bı ıhtımal yok ıkıncı seansda kesın cozum dedı ıcıme sınmedı sanırım o

yapma ya işiniz zorlastırmıslar daha cok bı dk paran ıadeyı bızede soledı yanı esıme ole bısı demıs eger duzelmesse para ıadesı yokmu

var canım ilk gitiğin gibi asistanı para para diye peşinde dolanıyor :)buarada telde öyle aralık veriyorda oraya gidince mecbur olduğumuzu bildiği için çatalda parmağını sokturmazsan ileri derece teşhisi koyup en yüksek miktarı talep ediyor he pazarlık yaparız derseniz düşüyormuş:)ben tenezzül etmemiştim pazarlığa ona rağmen azarı da yedim:))) bizim nelerimizle uğraşıyomuş beyfendi 5bin deil 10bin alsa azmış neyse toplamda 15 dk uğraşmayla paranın iyi bir miktarını keserek iade etti tamamı diye bişey söz konusu deil

Canimmm evet ben eerdaga gittim temmuz24te ama esim olmadan gittim kayinvalidrmlerun hbri olmadigi icin kacak gocek...oraya herkez eaiyle gelmisti ve cok insanla ciftle tanistik.muayene etti once dr vee ben dokunduramadim bile vajinismus seviyen yuksek dedi ve 5.5 milyar istedi esimi aradm aglayarak konud eger sonuc alacaksak kesin tedaviye basla dedi drla konustk aglayarak dedm eger yuksek diosunuz sonunda yapamiycaksam okadar para veremem hayir dedi 4gunde halledicez kesinn sonuc dedi ve basladik seanslara ilk gun bi aparatla calistirio seni asla yapamam derken oldu ev odevi verdi yapamam saniodum ama yaptm otelde 2.gun birazdaha ilerledik ama esli calismalar vardi esim.olmadigi icin yalnz yaptm derken son gun esim geldi 4.fallusla calistk ve evinize gidin biraz esinle calis sonra deneye gecin dedi olmaz dedm ya olmazsa ben kayseridn geliorm olurr dedigimi yapin siz esli odevleri yapmadinz dedi ve donduk kayseriye birgun esli deneme yaptk sonra esimin pen...le deneyelimm dedik olmadi aradm olur birazdaha calisin dedi ama firaatimz olmadi hic esim gec gelio yazlik eve gectk katinvalidemlerle falan derken burayi buldm.surekli yazistim aparatlari yapamadigim zamanlarda hep destek oldular nasil yapmam gerektigini soledirler veee motive ettiler yine denedk olmadi derken sabrim.kalmadi artk her aparati boyutu yapiorm esimle yapamiorum tekrar aradik dr ve bir gece gelin dedi gittik hipnoterapi yappti bide erkek pen..benzeyen dilator die bi aparatla calistirdi sonra eaimle aparat calismasi icin firsat verdisimle dilatoru yaptk sonra hipnozyapti derken otele gittik veee olduuuu...ben dr sayesinde icime biseyler alabildm cunku cok kotu son raddede bi hastaydm dokunamam bakamam elletemem dr bukonuda yardimci oldu cesaretsizdmm korkaktm yalnz basima alamazdimm o seviyede yani...ama biraz cesaretn varsa burda yenersn bu forum bana cesret moral motive oldu hep sordmmm yapamam dedigim an egz.sarilmami sagladilar bence okadat para dokmeden once egz basla bizler yardimci olalimm kalemle basla devami gelio drun yaptigi burdan farkli deil sadece ilk denemede onlar yerlestirio okadar keske ben yapabilseydm yalnizbasima oyuzden gittim dr.aklina takilan varsa sorrr cevaplarm tatlm sakbn korkma inan zorr deil aci yok agri yokkk bunu benim gibi biri soyluyo dusun ben cookk dr dolastm eserdagda yendm hakkini yiyemem ama bu forumn hakkinida asla odeyememm

canım verdiğin bilgiler için tesekkur ederım ben ne derece vajınusmusum tam emın deılım ama kotuye ılerledım olarak goruorum kendımı catala oturabılıorum muaynedende korkmuorum ama egzersızlerı yapamıorum parmagı oraya yerlestıremıorum bılen bırının bana gostermesıne bnmde ıhtıyacım vr ıstanbuldayım bn burda da doktorlar vardır netten arastırdım ama denk gelmedım yakın cevrelerde ıkı jınekologa gıttım ama vajınusmusla cok ılgılenmedıler hatta hıc neyse bende aynı senın gıbı dusundum bırının oraya bısı yerlestırmesı gerekıo bılen bırının bana gostermesı gerekıo dusuncesındeyım bu yuzden gıtmek ıstıorum bende

cnm bıde kayserıden gıtmıssın ya dort gun sonra evınızde deneyın demeseymıs daha ii olarmış acaba ben gıtsem banada ole mı der gercı ben esımle gıdıcem senın yazılarını okudum gecmıste yazdıklarını ii geldi de peki ıkıncı kez gıttıgınızde de para odedınızmı

Kesinlikle esinle git derim ve sen benim kadar zor bi hastaya benzemiosun hemen yaparsin ya ben catala oturuken titreyip bagirmaya basladmm adam girdi noluyo dio oyle kastimki belimm yukardaydi hep ve terledi hicc dokundurmadn dedi gercektende oyeyyyim senn yaparsin ya biraz gayret tatlimm 2.gitmemizde olmasaydi ben isteyecektm parami :) zatenn sert konustm biraz dedim ben iime bise alabilmek icin basvurmadim size esimle iliskite giremiyorz die geldm dedm ama dr alttan aldi dediki sen pen..direnc gosteriosn eslide calisma yapmamisinn dedi ee hakliydi bise diemedim sonra baya calistirdi bir gunde 4 seans girdim para istemedi ama basta iyi konuss pazarlikta yap ben yapamadm esim olmayinca yanimda sen bi goz kalemiyle falan fene ela krem al biraz masaj yaparak sur sonra o kaleme prez..tak ucuna emla dier yeree bepanthen sur nefes al verirkenn it yvas yavas agri yok aciyok sadece basinc oluyoo haa buarada dra carsamba gidersen aylaya coookkk slm sole kayseridennn de o bilir adim inci diil :))))25agustosta yenmis de....

Nabersinz kuzularrr ben dunn denedim yine veede hicc krem mirem kullanmadann yaptikk biraz zorladi ama yapabiliomuyum die baktm oluyo krem kolaylastirio yada jel..okadarmis. Bi arada soru sordm cvp alamadimm dilatorle fallus aparat ayni seylermi ayri mi..

benım hamıle oldugum mujdesını sıze o vrmıstı nasıp ettı onun mujdesını de ben verıyorum.

canım arkadasım gülsevdam hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…