- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.841
çok mutlu oldum, burdan tebriklerimizi iletbenım hamıle oldugum mujdesını sıze o vrmıstı nasıp ettı onun mujdesını de ben verıyorum.
canım arkadasım gülsevdam hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yeehhhhuuuu bi yigenimiz dahaaa yolda..... Rabbimm kucagina almayida nasip etsin.. Cokk sevindimm yaaa siz yendikten ne kada sonra hamile kaldiniz... Ayy bende istiyormmmm
Yeehhhhuuuu bi yigenimiz dahaaa yolda..... Rabbimm kucagina almayida nasip etsin.. Cokk sevindimm yaaa siz yendikten ne kada sonra hamile kaldiniz... Ayy bende istiyormmmm
tebrikler.. inşallah rahat bir hamilelik, sağlıklı bir doğum geçirir
çok mutlu oldum, burdan tebriklerimizi ilet.
kızlarrrr nasılsınız bakalım?bu gün regl olacaktım ama gellmedi.ben de egzersize devam edeyım dedım dün 9cm deydım şimdi 10cm e gecmek ıcın calısacağım.Bu aşamada bir sorum olcak yine sizlere.eş denemesine 10 cmden sonra mı geçiyoruz yoksa 12cm de yapan var mı?
kımı 10 cm kımı 12 cm yendı bu senın kendını hazır hıssetmene baglı canım
bılıyorsun vajı erteleme hastalıgı .. kendıne guvenın geldıgınde dene
genelde 10 cmde yendik diyorlar ama 10 cm bana az gibi geliyor sanırım 12den sonraa olur bizim.p..sle kıyasladığımda 10 cm eş denemsi için yeterli gelmedi gözüme:26:
canım tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
wawess nasip deilmis demekki birde planli olmuycak ya bu isler buyusu kalmio millet saldim cayira mevlam katira misali yapio hemen yapisio bebelerolur ins moralini bozma duzenli iliskiye gir rabbim nasib ederse olacak..ne kadar oldu vajiyi yeneli bide Bu yumurtlama gunu nasil hesaplanio anlamiyorum
kızlar bu emla kremı ıle egzersızı nasıl yapıosunuz vajınanın gırısıne mı suruosunuz cok yakıomu ne kadar mıktrar suruosunuz bırde anestol mu daha ii emla mı
kızlar bu emla kremı ıle egzersızı nasıl yapıosunuz vajınanın gırısıne mı suruosunuz cok yakıomu ne kadar mıktrar suruosunuz bırde anestol mu daha ii emla mı[/
bence egzersizde uyuşturucu krem kullanmamak daha doğru(gerçi ben bu konuda akıl verecek düzeyde değilim daha çoook başlardayım)bu seferde ondan kurtulmaya çalışacaksın.. emla krem sayesinde 1 kez ilişkiye girebildim.. 2. sürdüğümde çok yaktı.. ebe hemşire bir arkadaşım var o anestolun yakmayacağını söylemişti... emla bir nohut tanesi kadar sürüldüğünde yeterli.. emla daha çok uyuşmasını sağlıyor anestole göre..
Arkidişler 10cm oldu ama yarısını alabildim daha zolamak istmedim dün 7cm den 9cm e gecmıstım şimdi 10cm.2 gün için 3 cm ilerleme yeter herhalde:18:10 cmden sonra eş denmesine geçmeyi palanlıyordum ama 12-13 cmden önce eş denemesine geçemiycem sanırım:84::84::84::84::84::84::84:
amin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?