Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yeehhhhuuuu bi yigenimiz dahaaa yolda..... Rabbimm kucagina almayida nasip etsin.. Cokk sevindimm yaaa siz yendikten ne kada sonra hamile kaldiniz... Ayy bende istiyormmmm

cok sukur canım yaa allah sonunda bunuda nasıp ettı bıze...

cnm ben yendıkten 10 ay gulsevdam da 11 ay sonra hamıle kaldık

tam 1 ay sonra 8 ekımde vajıyı yenelı 1 yıl olacak...

kızlar bu ay yaptığım bütün planlara rağmen tam günümde bir gün bile gecikmeden regl oldum. böyle olacağı belliydi bu kadar planla :)

yani adet olduğum günden 14 gün geriye gittiğimde yumurtlama günümü buluyorum ve tam o gün ilişkim olmasına rağmen hamile olmamışım demek ki nasip olmayınca olmuyor.
artık plan yapmıyorum ne zaman nasip olursa bu kadar kafa yor hesap kitap yap olmasın ne zor işmiş ya :)

hamile kalmasamda yumurtlama günümü tam doğru hesaplamışım kendimi tebrik ediyorum :)

Yeehhhhuuuu bi yigenimiz dahaaa yolda..... Rabbimm kucagina almayida nasip etsin.. Cokk sevindimm yaaa siz yendikten ne kada sonra hamile kaldiniz... Ayy bende istiyormmmm

tebrikler.. inşallah rahat bir hamilelik, sağlıklı bir doğum geçirir

çok mutlu oldum, burdan tebriklerimizi ilet .

cok sağolun kızlar rabbım ısteyen herkese bu duyguyu tattırsın evlılık yıldonumumde hamıle oldugum haberını aldım
gelecek ayda 1 yıl olucak vajıyı yenelı ..

nılayım seni cok ama cok opuyorum canım hep senınle aynı donem yasıyalım herseyı ıstıyordum cok sukur oldu :)

kızlarrrr nasılsınız bakalım?bu gün regl olacaktım ama gellmedi.ben de egzersize devam edeyım dedım dün 9cm deydım şimdi 10cm e gecmek ıcın calısacağım.Bu aşamada bir sorum olcak yine sizlere.eş denemesine 10 cmden sonra mı geçiyoruz yoksa 12cm de yapan var mı?

wawess nasip deilmis demekki birde planli olmuycak ya bu isler buyusu kalmio millet saldim cayira mevlam katira misali yapio hemen yapisio bebelerolur ins moralini bozma duzenli iliskiye gir rabbim nasib ederse olacak..ne kadar oldu vajiyi yeneli bide Bu yumurtlama gunu nasil hesaplanio anlamiyorum

kımı 10 cm kımı 12 cm yendı bu senın kendını hazır hıssetmene baglı canım
bılıyorsun vajı erteleme hastalıgı .. kendıne guvenın geldıgınde dene

kımı 10 cm kımı 12 cm yendı bu senın kendını hazır hıssetmene baglı canım
bılıyorsun vajı erteleme hastalıgı .. kendıne guvenın geldıgınde dene

genelde 10 cmde yendik diyorlar ama 10 cm bana az gibi geliyor sanırım 12den sonraa olur bizim.p..sle kıyasladığımda 10 cm eş denemsi için yeterli gelmedi gözüme:26:

genelde 10 cmde yendik diyorlar ama 10 cm bana az gibi geliyor sanırım 12den sonraa olur bizim.p..sle kıyasladığımda 10 cm eş denemsi için yeterli gelmedi gözüme:26:

bende esımın ölcusunde olana kadar kesın yenemem dedıgım ıcın onunla yanı ebatta aparat hazırladım
ve en son onunla yapıp yendım sende 12 cm rahat edıceksen onuvkendıne hedef kıl bıranonce o hedefe ulasmaya calıs canım

canım ben haziran ayında yendim vajiyi. bu ay eylül 7 de adet oldum. çok düzenlidir her ayın 7 sinde adet olurum. o yüzden yumurtlama günümü bulmam çok kolay oluyor. 14 gün geriye geldiğimde yumurtlama günümü tespit edebiliyorum. söylediğine katılıyorum planlı olunca bir anlamı olmuyor hiç sanki dönem ödevi gibi istemeye istemeye :)

bi de hiç gecikmiyorum 7 si dedimi hiç şaşmıyor. 1 gün geciksede ümitlensem diye bakıyorum:))

napalım vajiyi yendiren rabbim bebişi de verir inşallah tez zamanda hayırlısıyla.

henüz yenemeyen arkadaşlar da biran önce yener inşallahh

hamile arkadaşlarda sağlıklı doğumlar yapar inşallahh

aminlerinizi eksik etmeyin kızlar..

Arkidişler 10cm oldu ama yarısını alabildim daha zolamak istmedim dün 7cm den 9cm e gecmıstım şimdi 10cm.2 gün için 3 cm ilerleme yeter herhalde:18:10 cmden sonra eş denmesine geçmeyi palanlıyordum ama 12-13 cmden önce eş denemesine geçemiycem sanırım :84::84::84::84::84::84::84:

kızlar bu emla kremı ıle egzersızı nasıl yapıosunuz vajınanın gırısıne mı suruosunuz cok yakıomu ne kadar mıktrar suruosunuz bırde anestol mu daha ii emla mı

turquaazz yaşadıklarını okudum aslında egzersizle kendinde yenebilirisin burada yönünden tut da moral motivasyona kadar her konuda yardımcı olmaya çalışırız.. ama tabi senin bunu kabullenmen gerek...emla kremle egzersiz yaparken nohut kadar sürüyorsun.. parmak ya da aparat hangisiyle egzersiz yapıyorsan 4 cm kadar içeri süreceksin.. hafif bir yanma olacaktır ama çok değil.. anestol kullanmadığım için bir kıyaslama yapamayacağım

althea 10 cm maşallahın var 10 cm. de rahat olduktan sonra aslında denemeye geçebilirsin..egzersiz yaparken de görmüşsündür korkacak bir şey yok.. aparatla çalışan arkadaşların bir çoğu 10 cm.den sonra yendi.. ama tabi senin kendini rahat hissetmen çok önemli.. 10 cm.i yapan 12 cm.de yapar mikiyide yapar:)

merhaba arkadaşlar

bende bu sorunu 2 yıl yaşadım gerçekten çok zor zamanlardı bir sürü şey denedim saçma sapan şeyler bazıları....

bazen hiç olmayacağını düşünüyordum vazgeçektim evliliğmden bile...ve bir uzman yardımıyla 4 günde yendim inanması zor ama 4 güne sığdırdım herşeyi...ama bunu kendiniz yapabilirsiniz...ilk başta bunu yapacağınıza emin olun acı duyuyorum sanıyorsunuz ama acı falan yok aslında bunu evinizde olan kremler varya onları sürerek deneyin.bana bi arkadaşım krem sür demişti ama ben kremi sürerken bile tedirgin olmuştum azıcık bişey sürmüştüm. krem yada bazı kayganlaştırıcılar gerçekten çok işe yarıyor. sorucanız bişey olursa sevinerek cevaplarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…