- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.841
Merhaba kaçak :)) Önce bi sakin ol..Yeniden başlarız egzersizlere.Biz her zaman yanında oluruz da yeter kisen kaçıp gitme yeniden..Kaldığın yerden başlasan egzersizlere? Kocanı şimdilik bir yana koy,önce kendin sonra eşin için yenmelisin..En son ne aşamadaydın?
ne aşamadaydım 8cmlik aparat yapabiliyordum ama 23 gündür hiççç bişey deneyemedim... açıkcası zaten biliyoruz psikolojik bir rahatsızlıkda bu yüzden bende bu oldu eşimle daha ilk gecemizde kavga edip boşanmaya çıktığım andan beri kendimi ona açmadım... cidden şimdi denesem ne yazar... bir tarafım yapma ona kendini ne açcan diyor bir tarafım belki .. iyi olur diyor... ocean inanılmaz kötü hissediyorum.... yaaa zaten iş güç bissürü angaryam varken ALLAHIM karekterli bir eş verseydiiii ne denirkiiii... beklemişmiş beniiii ufffffffffffff ne dersin boşayım gitsinmiiii bıktım usandım anasından ebesinden bebesinden dedesinden herbişeylerinden....
turkuaz canım istanbuldaymışsın sanırım yasemin hanım yani benim gittiğim doktor istanbuldada bürosu var ankaradada zaman zaman yer değiştiriyor..ben bu forumdanda çok yararlandım ama kendime güven egzersizleri tam olaak anlayabilmeyi doktorumdan öğrendim hiç beklememeni tavsiye ederim canım ben 4 yıl bekledim..bence direkt gitmelisin yasemin hanım diğer hastalaıyla bizi karşılaştırmamay çalışırdı hep..hiç birbirimizi görmezdik hepimizin saati farklıydı ankaraya siirtten erzurumdan heryerden gelen hastalar vardı.......
merhabalar,
bende aynı dertten muzdaribim.. 2 aydır evliyim.. çok zor zamanlar geçirdim..
ama burada yazılanları okuyunca rahatladım.. eşim anlayışlı davranıyor ama bir an önce olmasını istiyor tabi..
çok araştırma yaptım çünkü eşimi çok seviyorum ve onu mutlu etmek istiyorum..
ve sonunda korkmaları ertelemeleri bırakıp büyük bir cesaretle 2 gün önce emla ve jel sürüp denemeye başladım bir seferde küçük parmağımı aldım..
dünde işaret ve orta parmağımı aldım.. bugün de 2 parmağımı aldım.. peki şimdi ne yapmalıyım bundan sonraki aşama nedir??
lütfen yardımcı olun doktora gitmeden halletmek istiyorum.. çok istekliyim..
Hemen kötü olanı düşünme..Boşanacaksın da ne olacak?Önce bunların altında yatan yılanın başını bir ez sonra bak her şey nasıl düzelecek...Sen şu rehavet halinden bir kurtul sonra ben seni elime alcam bir güzel
Süper ilerlemişin tebrik ediyorum
2 parmağa iyice alıştıktan sonra 3 parmağa geçebilirsin..Ki zaten sonrası p...s aşaması..
Egz. yaparken önce tek,sonra 2 yap içinde biraz bekletip git gel yapmaya çalış.Bunları sorunsuz çok rahat yaptığın anda 3
parmağa geçebilirisn..
çok mutlu oldum, burdan tebriklerimizi iletbenım hamıle oldugum mujdesını sıze o vrmıstı nasıp ettı onun mujdesını de ben verıyorum.
canım arkadasım gülsevdam hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yeehhhhuuuu bi yigenimiz dahaaa yolda..... Rabbimm kucagina almayida nasip etsin.. Cokk sevindimm yaaa siz yendikten ne kada sonra hamile kaldiniz... Ayy bende istiyormmmm
Yeehhhhuuuu bi yigenimiz dahaaa yolda..... Rabbimm kucagina almayida nasip etsin.. Cokk sevindimm yaaa siz yendikten ne kada sonra hamile kaldiniz... Ayy bende istiyormmmm
tebrikler.. inşallah rahat bir hamilelik, sağlıklı bir doğum geçirir
çok mutlu oldum, burdan tebriklerimizi ilet.
kızlarrrr nasılsınız bakalım?bu gün regl olacaktım ama gellmedi.ben de egzersize devam edeyım dedım dün 9cm deydım şimdi 10cm e gecmek ıcın calısacağım.Bu aşamada bir sorum olcak yine sizlere.eş denemesine 10 cmden sonra mı geçiyoruz yoksa 12cm de yapan var mı?
kımı 10 cm kımı 12 cm yendı bu senın kendını hazır hıssetmene baglı canım
bılıyorsun vajı erteleme hastalıgı .. kendıne guvenın geldıgınde dene
genelde 10 cmde yendik diyorlar ama 10 cm bana az gibi geliyor sanırım 12den sonraa olur bizim.p..sle kıyasladığımda 10 cm eş denemsi için yeterli gelmedi gözüme:26:
canım tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?