- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.861
wawess nasip deilmis demekki birde planli olmuycak ya bu isler buyusu kalmio millet saldim cayira mevlam katira misali yapio hemen yapisio bebelerolur ins moralini bozma duzenli iliskiye gir rabbim nasib ederse olacak..ne kadar oldu vajiyi yeneli bide Bu yumurtlama gunu nasil hesaplanio anlamiyorum
kızlar bu emla kremı ıle egzersızı nasıl yapıosunuz vajınanın gırısıne mı suruosunuz cok yakıomu ne kadar mıktrar suruosunuz bırde anestol mu daha ii emla mı
kızlar bu emla kremı ıle egzersızı nasıl yapıosunuz vajınanın gırısıne mı suruosunuz cok yakıomu ne kadar mıktrar suruosunuz bırde anestol mu daha ii emla mı[/
bence egzersizde uyuşturucu krem kullanmamak daha doğru(gerçi ben bu konuda akıl verecek düzeyde değilim daha çoook başlardayım)bu seferde ondan kurtulmaya çalışacaksın.. emla krem sayesinde 1 kez ilişkiye girebildim.. 2. sürdüğümde çok yaktı.. ebe hemşire bir arkadaşım var o anestolun yakmayacağını söylemişti... emla bir nohut tanesi kadar sürüldüğünde yeterli.. emla daha çok uyuşmasını sağlıyor anestole göre..
Arkidişler 10cm oldu ama yarısını alabildim daha zolamak istmedim dün 7cm den 9cm e gecmıstım şimdi 10cm.2 gün için 3 cm ilerleme yeter herhalde:18:10 cmden sonra eş denmesine geçmeyi palanlıyordum ama 12-13 cmden önce eş denemesine geçemiycem sanırım:84::84::84::84::84::84::84:
amin inşallah canım
turquaazz yaşadıklarını okudum aslında egzersizle kendinde yenebilirisin burada yönünden tut da moral motivasyona kadar her konuda yardımcı olmaya çalışırız.. ama tabi senin bunu kabullenmen gerek...emla kremle egzersiz yaparken nohut kadar sürüyorsun.. parmak ya da aparat hangisiyle egzersiz yapıyorsan 4 cm kadar içeri süreceksin.. hafif bir yanma olacaktır ama çok değil.. anestol kullanmadığım için bir kıyaslama yapamayacağım
kızlar bu emla kremı ıle egzersızı nasıl yapıosunuz vajınanın gırısıne mı suruosunuz cok yakıomu ne kadar mıktrar suruosunuz bırde anestol mu daha ii emla mı[/
bence egzersizde uyuşturucu krem kullanmamak daha doğru(gerçi ben bu konuda akıl verecek düzeyde değilim daha çoook başlardayım)bu seferde ondan kurtulmaya çalışacaksın.. emla krem sayesinde 1 kez ilişkiye girebildim.. 2. sürdüğümde çok yaktı.. ebe hemşire bir arkadaşım var o anestolun yakmayacağını söylemişti... emla bir nohut tanesi kadar sürüldüğünde yeterli.. emla daha çok uyuşmasını sağlıyor anestole göre..
emla kremı ıle egzersız yapmadan mı bı sefer ılıskıye gırdın cnm sen su an egzersız asamasındamısın
kızlar bu emla kremı ıle egzersızı nasıl yapıosunuz vajınanın gırısıne mı suruosunuz cok yakıomu ne kadar mıktrar suruosunuz bırde anestol mu daha ii emla mı
reglım yenı bıttı bugun hatta bı kac saat once egzersız yapmak ıstıorum ama bı tarftan hıc ıcımden gelmıo emlaya bıle cesaret edemıorum hadı kremı surdum nasıl sokcam dıorum onceden bu kadar deıldım sımdı cesaretım cok kırıldı ılk bı yalnıs yaptım ya sanıorum yıne yalnıs yapcam ve yıne yıkım
Gulsevdam nasil sevindim bilemezsin tatil donusu hamis olurmussun bde demistim sana sende keske demistin :)) rabbim sana saglikli hayirli bi evlat nasip etsin cnm
althea 10 cm maşallahın var10 cm. de rahat olduktan sonra aslında denemeye geçebilirsin..egzersiz yaparken de görmüşsündür korkacak bir şey yok.. aparatla çalışan arkadaşların bir çoğu 10 cm.den sonra yendi.. ama tabi senin kendini rahat hissetmen çok önemli.. 10 cm.i yapan 12 cm.de yapar mikiyide yapar:)
şöyle bi mucize olsa ben sımdı bı emla sursem hıc egzersız yapmadan p..s le olsa uyussa hıc hıssetmesem ah ah bı kerede kurtulsam yaoov cok bunaldım
canm Allah razı olsun.bunu yazarken bıle kendımden utanıorum buradakı arkadaslar bana yardımcı olmaya calıstı saolsunlar delıgı gordum sandım yalnıs yerımı gordum bılmıorum egzersızı yapmaya basladım kulak cubugu ıle klıtorısın asagısından ustten asaı dogru ıttım gıttı baktım yarıya kadar gıtttı gozukmuo bı sevınc sorma neyse kalmdi parmakdı jel sür yap ıt fılan oluo sandım ben bıde bı gece p..s yarıya kadaar aldım sonrakı gunlerde de p..s tm oldu tabı bunlar belkıde olmadı ben oldu sandım bunuda nerden anladım bılıomusun.p.s oldu zannettıkten sonrakı gun egzersız yapıodum parmagı ıttım esıme gosterdım esım dedıkı alttan parmagın gozukuo ıcerde olsa gozukmez yanı parmagımın ucu dısarda ıcerde deıl ole bı yıkıldım kı ertesı gun 4 saat ugrastım delık nerde neresı delık dıe basıma agrılar gırdı jınekologa gıttım bana yerını gosterın ve nasıl sokcam ne tarafa ıtmem gerekıo bı aynda gosterın yada bısı sokalım dedım saolsun bırak aynayı hıc yardımcı olmadı sonrada egzersızı bıraktım yalnıs yapıorum dıediyorum ya karar senin..yani eğer denemek istersen yardımcı olmaya çalışırız.. ama doktora gitmeye kararlıysan bu da bir adım olsun ilerlemektir..doktor da aynı şeyi yapacak..neyi yanlış yaptığını tam olarak anlamadım egzersiz yaparken mi deneme esnasında mı?
emla kremı ıle egzersız yapmadan mı bı sefer ılıskıye gırdın cnm sen su an egzersız asamasındamısın
evet ilk gece yapamayınca kadın doğum uzmanına gittik.. doktor emla krem ve pasiflora şurubunu verdi.. ozaman yapabildik.. ama ikinci kez emla kremi sürünce aşırı bir yanma oldu.. başarısız bir sonuç oldu.. bir daha yapamadık.. psikiyatriye gittik.. oda bir koşu parmaklarını sok gel dedi:)))daha beceremedim ama azimliyim yapacağım... bence krem çözüm değil.. yine kendin bilirsin ben daha çoook başlardayım hatta başlamamış olmak ve başlamış olmak arasındayım .. daha 2 cm filen oldu benim...bütün mesele cesaret etmede vee psikolojimizde............. belki kremle yenen arkadaşlar olabilir.. onlarında düüşüncelerini sorsan daha iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?