Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben haziran ayında yendim vajiyi. bu ay eylül 7 de adet oldum. çok düzenlidir her ayın 7 sinde adet olurum. o yüzden yumurtlama günümü bulmam çok kolay oluyor. 14 gün geriye geldiğimde yumurtlama günümü tespit edebiliyorum. söylediğine katılıyorum planlı olunca bir anlamı olmuyor hiç sanki dönem ödevi gibi istemeye istemeye :)

bi de hiç gecikmiyorum 7 si dedimi hiç şaşmıyor. 1 gün geciksede ümitlensem diye bakıyorum:))

napalım vajiyi yendiren rabbim bebişi de verir inşallah tez zamanda hayırlısıyla.

henüz yenemeyen arkadaşlar da biran önce yener inşallahh

hamile arkadaşlarda sağlıklı doğumlar yapar inşallahh

aminlerinizi eksik etmeyin kızlar..

Arkidişler 10cm oldu ama yarısını alabildim daha zolamak istmedim dün 7cm den 9cm e gecmıstım şimdi 10cm.2 gün için 3 cm ilerleme yeter herhalde:18:10 cmden sonra eş denmesine geçmeyi palanlıyordum ama 12-13 cmden önce eş denemesine geçemiycem sanırım :84::84::84::84::84::84::84:

kızlar bu emla kremı ıle egzersızı nasıl yapıosunuz vajınanın gırısıne mı suruosunuz cok yakıomu ne kadar mıktrar suruosunuz bırde anestol mu daha ii emla mı

turquaazz yaşadıklarını okudum aslında egzersizle kendinde yenebilirisin burada yönünden tut da moral motivasyona kadar her konuda yardımcı olmaya çalışırız.. ama tabi senin bunu kabullenmen gerek...emla kremle egzersiz yaparken nohut kadar sürüyorsun.. parmak ya da aparat hangisiyle egzersiz yapıyorsan 4 cm kadar içeri süreceksin.. hafif bir yanma olacaktır ama çok değil.. anestol kullanmadığım için bir kıyaslama yapamayacağım

althea 10 cm maşallahın var 10 cm. de rahat olduktan sonra aslında denemeye geçebilirsin..egzersiz yaparken de görmüşsündür korkacak bir şey yok.. aparatla çalışan arkadaşların bir çoğu 10 cm.den sonra yendi.. ama tabi senin kendini rahat hissetmen çok önemli.. 10 cm.i yapan 12 cm.de yapar mikiyide yapar:)

merhaba arkadaşlar

bende bu sorunu 2 yıl yaşadım gerçekten çok zor zamanlardı bir sürü şey denedim saçma sapan şeyler bazıları....

bazen hiç olmayacağını düşünüyordum vazgeçektim evliliğmden bile...ve bir uzman yardımıyla 4 günde yendim inanması zor ama 4 güne sığdırdım herşeyi...ama bunu kendiniz yapabilirsiniz...ilk başta bunu yapacağınıza emin olun acı duyuyorum sanıyorsunuz ama acı falan yok aslında bunu evinizde olan kremler varya onları sürerek deneyin.bana bi arkadaşım krem sür demişti ama ben kremi sürerken bile tedirgin olmuştum azıcık bişey sürmüştüm. krem yada bazı kayganlaştırıcılar gerçekten çok işe yarıyor. sorucanız bişey olursa sevinerek cevaplarım..

reglım yenı bıttı bugun hatta bı kac saat once egzersız yapmak ıstıorum ama bı tarftan hıc ıcımden gelmıo emlaya bıle cesaret edemıorum hadı kremı surdum nasıl sokcam dıorum onceden bu kadar deıldım sımdı cesaretım cok kırıldı ılk bı yalnıs yaptım ya sanıorum yıne yalnıs yapcam ve yıne yıkım

kızlar bu emla kremı ıle egzersızı nasıl yapıosunuz vajınanın gırısıne mı suruosunuz cok yakıomu ne kadar mıktrar suruosunuz bırde anestol mu daha ii emla mı

canım be ilk başladığımda emla ile bir kere yapmıstım yakmıstı ama kısa sürede uyusturdu,sonrakilerde kullanmadım hiç bezen epilasyondan önce kullanıyorum.anestol vajıde denemedım,deneme amaclı koluma sürmüştüm pek etki etmedi açıkçası tabi vajide emilimi daha kolay olacağından belki işe yarayabılır(emlaya göre oranı daha düşük)bence anestezik kremlere gerek yok hem bekledıgın gıbı belden aşağısı uyuşuk gibi bir etki etmiyor hem de vajiye aparat girdiğindeki yanma daha kısa süre, ve hemen geçiyor.yani sadece kayganlaştırıcı jelle çok rahat egzersiz yapabilirsin

canım ıkı parmaga gelmıssın okuyunca cok sevındım tebrık ederım egzersıze devam edıosun dımı ınsallah cnm sende yolun sonuna yaklastın hadi hayırlısıyla inş. hepımız kurtuluruz

diyorum ya karar senin..yani eğer denemek istersen yardımcı olmaya çalışırız.. ama doktora gitmeye kararlıysan bu da bir adım olsun ilerlemektir..doktor da aynı şeyi yapacak..neyi yanlış yaptığını tam olarak anlamadım egzersiz yaparken mi deneme esnasında mı?

Gulsevdam nasil sevindim bilemezsin tatil donusu hamis olurmussun bde demistim sana sende keske demistin :)) rabbim sana saglikli hayirli bi evlat nasip etsin cnm

hala ınanamıyorum bır kacgune alısırım sanırım :) saglıklı sıhhatlı bır gebelık ıle herkese nasıp etsın canım
bır gun sendende bu haberı alırız inşallah

Turguaz cnm okudum yazdiklarini cok uzuldum eger bana dr umu sorarsan o trk kelimeyle muhtesem biri tabi dr luk bi vakamisinbunu sen anlicaksin cnm...ben bacaklarimi anca seansin sonuna dogru acabilmistim...bilemiorum tatlim muayene olabiliorum sorun yok diosun demekki o kadar da dr luk olmayabilirsin cnm...

sağol canım durdum durdum son 2 günde atak yaptım.haftanın 6 günü çalışınca egzersıze zaman ayıramıyordum çok fazla.dün özel izin alınca fırsat bu fırsat 4-5 saat çalıştım.aslında 10 cmden sonra eş denemesine geçmeyi düşünüyordum canım ama bugun yaptığım ölçümler sonucu 12 cm den sonra bile kararsızım,bu miki beni çok uğraştırcak anlaşılan

şöyle bi mucize olsa ben sımdı bı emla sursem hıc egzersız yapmadan p..s le olsa uyussa hıc hıssetmesem ah ah bı kerede kurtulsam yaoov cok bunaldım

emla mucizevi bir krem değil.. öyle tamamen uyuşma falan olmuyor.. kararlı olup egzersize asılırsan çok çok kolay olacak..sihirli değnek senin elinde:130:

canm Allah razı olsun.bunu yazarken bıle kendımden utanıorum buradakı arkadaslar bana yardımcı olmaya calıstı saolsunlar delıgı gordum sandım yalnıs yerımı gordum bılmıorum egzersızı yapmaya basladım kulak cubugu ıle klıtorısın asagısından ustten asaı dogru ıttım gıttı baktım yarıya kadar gıtttı gozukmuo bı sevınc sorma neyse kalmdi parmakdı jel sür yap ıt fılan oluo sandım ben bıde bı gece p..s yarıya kadaar aldım sonrakı gunlerde de p..s tm oldu tabı bunlar belkıde olmadı ben oldu sandım bunuda nerden anladım bılıomusun.p.s oldu zannettıkten sonrakı gun egzersız yapıodum parmagı ıttım esıme gosterdım esım dedıkı alttan parmagın gozukuo ıcerde olsa gozukmez yanı parmagımın ucu dısarda ıcerde deıl ole bı yıkıldım kı ertesı gun 4 saat ugrastım delık nerde neresı delık dıe basıma agrılar gırdı jınekologa gıttım bana yerını gosterın ve nasıl sokcam ne tarafa ıtmem gerekıo bı aynda gosterın yada bısı sokalım dedım saolsun bırak aynayı hıc yardımcı olmadı sonrada egzersızı bıraktım yalnıs yapıorum dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…