Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ıkı parmaga gelmıssın okuyunca cok sevındım tebrık ederım egzersıze devam edıosun dımı ınsallah cnm sende yolun sonuna yaklastın hadi hayırlısıyla inş. hepımız kurtuluruz

Evet iki hatta uc hatta zar bi yerinden gtti ve ben c bse hissetmedim kan akiodu ben ultrason aletini almistim yumurtaliklarima bakiodum nasilda buyutmusuz nasilda devasa bi sorun etmisiz su olayi bak umuut yazio bunlari cnm mutsuzluga kapilma ama yne diorum dr lukmusun bunu sen anlicaksin bilemiorum cnm benim ....

Son düzenleme:
kızlar bu emla kremı ıle egzersızı nasıl yapıosunuz vajınanın gırısıne mı suruosunuz cok yakıomu ne kadar mıktrar suruosunuz bırde anestol mu daha ii emla mı

ben anestolla yaptım girişine değil içine sürüyordum hiçbişe olmuyor korkma egzersizi yap ağrıyan yer nereyse bidaha sür oraya...

merhaba ... yaklaşık 2 aylık evliyim... ilişkiye giremedim... sol ayağım çok kastı... kendimi geri çektim... duvar hissi vardı.. doktora gittik... doktor emla krem ve pasiflora şurubunu verdi... onlar sayesinde 1 kere yapabildik.. sonra kermsiz denedik yine yapamadık... psikiyatriye gittik o egzersiz verdi.. ilk önce serçe parmak soonra işaret en son iki parmağını sokacaksın dedi. parmak bana itici geldi.. 2 kulak çöpünü streç filme sardık... jelledim... ama 1-2 cm girebiliyor... orda bir basınç oluşıyor rahatsız edici bir basınç patlayacak gibi oluyor.. ailemizin yanında olduğumuz için çok egzersizde yapamadım..şimdi evimizdeyiz ama regliyim yarın filen bitecek.. bana bir şeyler önerebilir misiniz?? lütfen yardım edin.......((( kaç saat egzersiz yapmam lazım??? uzunluk mu önemli genişlik mi?? aparat mı kullandınız yoksa parmak mı?? nasıl bir aparat kullanıdınız?? bütün tavsiyelerinize ihtiyacım var...

sorusu olan varsa buralardayım kızlarrrr

merhaba ... yaklaşık 2 aylık evliyim... ilişkiye giremedim... sol ayağım çok kastı... kendimi geri çektim... duvar hissi vardı.. doktora gittik... doktor emla krem ve pasiflora şurubunu verdi... onlar sayesinde 1 kere yapabildik.. sonra kermsiz denedik yine yapamadık... psikiyatriye gittik o egzersiz verdi.. ilk önce serçe parmak soonra işaret en son iki parmağını sokacaksın dedi. parmak bana itici geldi.. 2 kulak çöpünü streç filme sardık... jelledim... ama 1-2 cm girebiliyor... orda bir basınç oluşıyor rahatsız edici bir basınç patlayacak gibi oluyor.. ailemizin yanında olduğumuz için çok egzersizde yapamadım..şimdi evimizdeyiz ama regliyim yarın filen bitecek.. bana bir şeyler önerebilir misiniz?? lütfen yardım edin.......((( kaç saat egzersiz yapmam lazım??? uzunluk mu önemli genişlik mi?? aparat mı kullandınız yoksa parmak mı?? nasıl bir aparat kullanıdınız?? bütün tavsiyelerinize ihtiyacım var...

merhaba canım
herşeyden önce emla ile yapmış olman büyük başarı bunu söyleyeyim sana bu demek oluyorki yakın zamanda kurtulabilrsin. parmak bana da itici gelmişti o yüzden kulak çubuğu ile başladım kulak çubuğunu doktorların kullandıkları steril eldivene geçirdim ilk olarak tek kulak çubuğu ile uğraştım sakın acele etme ilk olarak tek kulak çubuğuna alışman lazım. iyice ıkın ıkınınca çubuğu ittir. o basınç her oluştuğunda ıkınman lazım ve popoya doğru ittir canım. sonra 2 kulak çubuğuna geçtiğinde ilk olarak yine tek kulak çubuğunu sok ona alışınca ikisini birden sokarsın. ben birazda pamuk sarıyordum etrafına yumuşak olsun diye.

çok teşekkür ederim.. regli dönemim geçince hemen egzersizlere başlayacağım.. her gün yapacağım o kesinde .. ne kadar süre yapayım?? birde doktor başlamadan önce kendimi cinsel olarak uyarmam gerektiğini söyledi.. siz bunu yaptınız mı??

çok teşekkür ederim..şu anda regli dönemindeyim biter bitmez yeniden başlıyacağım.. ne kadar süre yapayım günde ??? doktor başalmadan önce cinsel olarak kendimi uyarmam gerektiğini söyledi bu gerekli mi??? siz yapıyormuydunuz?

nasıl doktormuş o yaaa ilk defa duydum. hiç gerek yok sadece ıkın o yeter

canım ne kadar uzun süre yaparsan o kadar çabuk yenersin, doktorun ıslaklık olsun kendini rahat hisset diye önermiştir bence dediğini uygula jele falan gerek kalmaz hatta bırak eşin uyarsın ona güvenmeyi öğrenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…