- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.881
canım ıkı parmaga gelmıssın okuyunca cok sevındım tebrık ederım egzersıze devam edıosun dımı ınsallah cnm sende yolun sonuna yaklastın hadi hayırlısıyla inş. hepımız kurtuluruz
kızlar bu emla kremı ıle egzersızı nasıl yapıosunuz vajınanın gırısıne mı suruosunuz cok yakıomu ne kadar mıktrar suruosunuz bırde anestol mu daha ii emla mı
Turguaz cnm okudum yazdiklarini cok uzuldum eger bana dr umu sorarsan o trk kelimeyle muhtesem biri tabi dr luk bi vakamisinbunu sen anlicaksin cnm...ben bacaklarimi anca seansin sonuna dogru acabilmistim...bilemiorum tatlim muayene olabiliorum sorun yok diosun demekki o kadar da dr luk olmayabilirsin cnm...[/QUOT
anladım cnm pekı bende bugun aradım senın gıttıgın doktoru asıstanı cıktı ıkı seansda dıo ıkı seansda olmazsa ılgılenmeye devam edıomu ve sonrakı seanslar ıcın ek ucret alıomu
Turguaz cnm okudum yazdiklarini cok uzuldum eger bana dr umu sorarsan o trk kelimeyle muhtesem biri tabi dr luk bi vakamisinbunu sen anlicaksin cnm...ben bacaklarimi anca seansin sonuna dogru acabilmistim...bilemiorum tatlim muayene olabiliorum sorun yok diosun demekki o kadar da dr luk olmayabilirsin cnm...[/QUOT
anladım cnm pekı bende bugun aradım senın gıttıgın doktoru asıstanı cıktı ıkı seansda dıo ıkı seansda olmazsa ılgılenmeye devam edıomu ve sonrakı seanslar ıcın ek ucret alıomu
Hayir ben kendimi bildigim icin tek seans olsun istemedim dr da benle tanisinca ayni kaniya vardii:/ gecen hafta ilk bu hafta iki seansta bu noktadayim esimden kaynakli denemedik ve regl oldum ama senin tanidigin umuut deilim artik cnm :) bi kere alio baska ucret yok vee bana dedigi dr un istersen 50 kere gel ama gerek yok
sorusu olan varsa buralardayım kızlarrrr
Hayir ben kendimi bildigim icin tek seans olsun istemedim dr da benle tanisinca ayni kaniya vardii:/ gecen hafta ilk bu hafta iki seansta bu noktadayim esimden kaynakli denemedik ve regl oldum ama senin tanidigin umuut deilim artik cnm :) bi kere alio baska ucret yok vee bana dedigi dr un istersen 50 kere gel ama gerek yok
Tabikide cnm bnm tanıdığım eski umut değilsin eski umutdana çok daha iyisin ne kadar sevindim bilemezsin bak o iyiymiş o zaman ben iki seansdan sonra olmazsa para boşa gider die düşünmedim orayi o zaman yarın bi tekrar arıyım ankaraya gitmem e gerek kalmaz
merhaba ... yaklaşık 2 aylık evliyim... ilişkiye giremedim... sol ayağım çok kastı... kendimi geri çektim... duvar hissi vardı.. doktora gittik... doktor emla krem ve pasiflora şurubunu verdi... onlar sayesinde 1 kere yapabildik.. sonra kermsiz denedik yine yapamadık... psikiyatriye gittik o egzersiz verdi.. ilk önce serçe parmak soonra işaret en son iki parmağını sokacaksın dedi. parmak bana itici geldi.. 2 kulak çöpünü streç filme sardık... jelledim... ama 1-2 cm girebiliyor... orda bir basınç oluşıyor rahatsız edici bir basınç patlayacak gibi oluyor.. ailemizin yanında olduğumuz için çok egzersizde yapamadım..şimdi evimizdeyiz ama regliyim yarın filen bitecek.. bana bir şeyler önerebilir misiniz?? lütfen yardım edin.......((( kaç saat egzersiz yapmam lazım??? uzunluk mu önemli genişlik mi?? aparat mı kullandınız yoksa parmak mı?? nasıl bir aparat kullanıdınız?? bütün tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Tabikide cnm bnm tanıdığım eski umut değilsin eski umutdana çok daha iyisin ne kadar sevindim bilemezsin bak o iyiymiş o zaman ben iki seansdan sonra olmazsa para boşa gider die düşünmedim orayi o zaman yarın bi tekrar arıyım ankaraya gitmem e gerek kalmaz
Dr a gtmekte kararlisin yani cnm oylemi ...tamam o zaman ankara yollarina dusme bence ne gerek var ama cok iyi dusun cuma ben ordayim belki tanisiriz kesin karar verirsen cuma gunune iste randevunu .... arkadaşiyim de verebilir belki ben tesetturluyum ismimi yazarim ozelden cnm... ama yine diorum dusun ok...
Dr a gtmekte kararlisin yani cnm oylemi ...tamam o zaman ankara yollarina dusme bence ne gerek var ama cok iyi dusun cuma ben ordayim belki tanisiriz kesin karar verirsen cuma gunune iste randevunu .... arkadaşiyim de verebilir belki ben tesetturluyum ismimi yazarim ozelden cnm... ama yine diorum dusun ok...
umuttttt küsmüsün bana o kadar yazdım cevap yazmadın kızzzz
umuttttt küsmüsün bana o kadar yazdım cevap yazmadın kızzzz
Anaaaaaaam cnm bnim sana nie küsim saskinim benim:) telden bakiom cok sikintili bu o yuzden cnm turguazz a yardimci olim dieee zar zor yaziom cnm nasilsin iyisin insallah yazini okudum cnm yok adet oldum gercekten...nasil ilerledim dimi cnm yaaa:)))))
merhaba canım
herşeyden önce emla ile yapmış olman büyük başarı bunu söyleyeyim sana bu demek oluyorki yakın zamanda kurtulabilrsin. parmak bana da itici gelmişti o yüzden kulak çubuğu ile başladım kulak çubuğunu doktorların kullandıkları steril eldivene geçirdim ilk olarak tek kulak çubuğu ile uğraştım sakın acele etme ilk olarak tek kulak çubuğuna alışman lazım. iyice ıkın ıkınınca çubuğu ittir. o basınç her oluştuğunda ıkınman lazım ve popoya doğru ittir canım. sonra 2 kulak çubuğuna geçtiğinde ilk olarak yine tek kulak çubuğunu sok ona alışınca ikisini birden sokarsın. ben birazda pamuk sarıyordum etrafına yumuşak olsun diye.
Anaaaaaaam cnm bnim sana nie küsim saskinim benim:) telden bakiom cok sikintili bu o yuzden cnm turguazz a yardimci olim dieee zar zor yaziom cnm nasilsin iyisin insallah yazini okudum cnm yok adet oldum gercekten...nasil ilerledim dimi cnm yaaa:)))))
ilerleyeceğini biliyordum sadece desteğe ihtiyacın vardı çok sevindim kızzz hadi zarı da yırttın benimki hala duruyor:)))))
merhaba canım
herşeyden önce emla ile yapmış olman büyük başarı bunu söyleyeyim sana bu demek oluyorki yakın zamanda kurtulabilrsin. parmak bana da itici gelmişti o yüzden kulak çubuğu ile başladım kulak çubuğunu doktorların kullandıkları steril eldivene geçirdim ilk olarak tek kulak çubuğu ile uğraştım sakın acele etme ilk olarak tek kulak çubuğuna alışman lazım. iyice ıkın ıkınınca çubuğu ittir. o basınç her oluştuğunda ıkınman lazım ve popoya doğru ittir canım. sonra 2 kulak çubuğuna geçtiğinde ilk olarak yine tek kulak çubuğunu sok ona alışınca ikisini birden sokarsın. ben birazda pamuk sarıyordum etrafına yumuşak olsun diye.
çok teşekkür ederim..şu anda regli dönemindeyim biter bitmez yeniden başlıyacağım.. ne kadar süre yapayım günde ??? doktor başalmadan önce cinsel olarak kendimi uyarmam gerektiğini söyledi bu gerekli mi??? siz yapıyormuydunuz?
ilerleyeceğini biliyordum sadece desteğe ihtiyacın vardı çok sevindim kızzz hadi zarı da yırttın benimki hala duruyor:)))))
Hi hi hi :) cnm bi yerinden gitti bastim gozyasini ama nasill niyemi acimadigi icin dr yanlis anladi kadin esimden korktum zannetti..benimkide braz kalin ilk baktiginda demisti dr kanaman fazla olabilirkorkma die senin de kalin galiba cnm iliskiye engelmi oluyoki cnm dogumda gder ...
çok teşekkür ederim.. regli dönemim geçince hemen egzersizlere başlayacağım.. her gün yapacağım o kesinde .. ne kadar süre yapayım?? birde doktor başlamadan önce kendimi cinsel olarak uyarmam gerektiğini söyledi.. siz bunu yaptınız mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?