- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #121.901
Hi hi hi :) cnm bi yerinden gitti bastim gozyasini ama nasill niyemi acimadigi icin dr yanlis anladi kadin esimden korktum zannetti..benimkide braz kalin ilk baktiginda demisti dr kanaman fazla olabilirkorkma die senin de kalin galiba cnm iliskiye engelmi oluyoki cnm dogumda gder ...
kalınmış canım bilmiyordum :))) yırtılmıştı ama sadece bir kısmı gitmiş doktor operasyon dedi ben istemedim ilişkiye gire gire esneyerek yırtıldığını duydum bizde ilişkiyi sıkılaştırdık yırtılsın diye :)))) ilişkiye girmeme engel değil canım normal yapıyoruz hatta doktor kalın dedi ya yırtılsın diye daha derin ilişki yapıyoruz hehehehe :))))
aminnnnn ins canim hepimize ebis nasip olur.simdi ben her ayin 4-yada5inde oluyorm bu ay 4unde oldum yumurtlama tarihim necanım ben haziran ayında yendim vajiyi. bu ay eylül 7 de adet oldum. çok düzenlidir her ayın 7 sinde adet olurum. o yüzden yumurtlama günümü bulmam çok kolay oluyor. 14 gün geriye geldiğimde yumurtlama günümü tespit edebiliyorum. söylediğine katılıyorum planlı olunca bir anlamı olmuyor hiç sanki dönem ödevi gibi istemeye istemeye :)
bi de hiç gecikmiyorum 7 si dedimi hiç şaşmıyor. 1 gün geciksede ümitlensem diye bakıyorum:))
napalım vajiyi yendiren rabbim bebişi de verir inşallah tez zamanda hayırlısıyla.
henüz yenemeyen arkadaşlar da biran önce yener inşallahh
hamile arkadaşlarda sağlıklı doğumlar yapar
inşallahh
aa
aminlerinizi eksik etmeyin kızlar..
kalınmış canım bilmiyordum :))) yırtılmıştı ama sadece bir kısmı gitmiş doktor operasyon dedi ben istemedim ilişkiye gire gire esneyerek yırtıldığını duydum bizde ilişkiyi sıkılaştırdık yırtılsın diye :)))) ilişkiye girmeme engel değil canım normal yapıyoruz hatta doktor kalın dedi ya yırtılsın diye daha derin ilişki yapıyoruz hehehehe :))))
Amaaaan ozaman varsin dursun bosver kiz ...derin iliskiyede koptum bu arada bende derin iliski istiyoooom:)))))))))
istatistik hakkinda ciddi sorunlari var. heralde bir sen bir de ben sifir kümesini olusturuyoruz. bizi yok sayiyor.
Amaaaan ozaman varsin dursun bosver kiz ...derin iliskiyede koptum bu arada bende derin iliski istiyoooom:)))))))))
yap kız sende kocan üstünde 1 saat zıplasın o zaman oluyor :)))))
aminnnnn ins canim hepimize ebis nasip olur.simdi ben her ayin 4-yada5inde oluyorm bu ay 4unde oldum yumurtlama tarihim ne
cok sağolun kızlar rabbım ısteyen herkese bu duyguyu tattırsın evlılık yıldonumumde hamıle oldugum haberını aldım
gelecek ayda 1 yıl olucak vajıyı yenelı ..
nılayım seni cok ama cok opuyorum canım hep senınle aynı donem yasıyalım herseyı ıstıyordum cok sukur oldu :)
yap kız sende kocan üstünde 1 saat zıplasın o zaman oluyor :)))))
:))))))))))))) heeeeee cnm anladim ben braz daha beklim o zaman hayatim neme lazim :))))))
Herkese merhaba bu kadar samimi ve içten bir ortam daha önce cidden görmedim herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor kısa süre önce üye oldum ve inanın egzersizlerle sayenizde,yazdıklarınızla ilerledim özellikle sela 1 arkadaşımızın yazdıkları beni çok motive etti yalnız bir sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinicem parmakla egzersiz yaparken bazen zorlanabiliyorum,dilatörü nerden temin edebilirim
bir sen bir ben bir de bebekiğrencim
:))))))))))))) heeeeee cnm anladim ben braz daha beklim o zaman hayatim neme lazim :))))))
abdestliyim Kuran okuycam şimdi o yüzden fazla konuşamıyorum :)))))
Inciiiii napion yawrum...nasil gdio denemeler..
internetten baktım ama ne alıcağımı cidden bulamadım ama mumu dediğiniz gibi yarından itibaren deniycem teşekkürler
benim artik umudum kalmadi......
benim artik umudum kalmadi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?