Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aminnnnn ins canim hepimize ebis nasip olur.simdi ben her ayin 4-yada5inde oluyorm bu ay 4unde oldum yumurtlama tarihim ne

canım gözün aydın, sağlıklı bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Herkese merhaba bu kadar samimi ve içten bir ortam daha önce cidden görmedim herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor kısa süre önce üye oldum ve inanın egzersizlerle sayenizde,yazdıklarınızla ilerledim özellikle sela 1 arkadaşımızın yazdıkları beni çok motive etti yalnız bir sorum olucak yardımcı olursanız çok sevinicem parmakla egzersiz yaparken bazen zorlanabiliyorum,dilatörü nerden temin edebilirim

internetten setler ismarlayabilirsin ya da cogu kisi gibi beyaz mumlarlari peceteyle kalinlastirip prezervatif de kullanarak dilatör hazirlayabilirsin.

Inciiiii napion yawrum...nasil gdio denemeler..

İyii kuzum reglim bitti dun esim yapalim dedi bende aparatlar yok krem jel yok olmas dedim once sonra esim duramadi onlarsizda yaparsin hadi ya diyince basladkk ve yapabildim biraz zorlandim jelsiz kremsiz ama olduu iyide oldu cunku onlarada guvenmek istemiorum cok .icime hic bosalmadi dahada mmerak ediom nasi oluo die :))yumurtalik muayenesi nasildi ne dedi dr bende gitcem muayeneyede acaba diom korkarmiyim alet el sokarsa die :)))bidee sey yumurtlama tarihi nasl hesaplanio benayin 4unde oldm dun bitti..

internetten baktım ama ne alıcağımı cidden bulamadım ama mumu dediğiniz gibi yarından itibaren deniycem teşekkürler

2 türlü set var; sert plastik ve silikon. silikonlar pahalli ama yumusak, daha rahat kullanimli.
yurtdisindan getirtmek gerekiyor, türk sitelerinde de var da tipleri bir garip tavsiye etmem.
bazen burdan da duyuruyoruz bosta olan setler varsa, ama malesef simdilik bosta kullanilmayan set yok =(
mum aparatla calisan daha cok. hem ucuz, hem de boy boy kisiye özel =)). yani aralarinda cok fark yok.

olmuyo..ben daha cesaret edip kendi parmaklarimi bile kullanamiyorum. alet desen hic olmuyor. her seferinde aglama krizine giriyorum. cok s1k1ld1m. esime haksizlik yapiyorum,onu cok severken cok üzüyorum. bütün gün aklimda sadece bu konu var psikolojim bozuldu artik baska sey dusunemiyorum bugun olacak diyorum olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…