Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyyy kıyamam sana öyle düşünme cnm kasmıssın kendını sanırım gergındın ondan oldu yanında kımse varmıydı...ben egzersızlerde bde o aleti alırken acı hıssetmesemde vücuduma bseyın gırme hıssı o tanımadıgım korktugum hıs nedenıyle cok acayıp duygular ıcınde tabıkı olıyor ınsan basınc oluyo yanma oluyo hafıften ama ben bagırmaktan cok ben hülya hanımın (asıstan) elini öyle sıkıyorumki anlatamam bde bde yüzümü ekşitiyorum ıyyyyyyy dıe seslenıorum bde ama acıdan deıl o tuhaf histen bde bütün vücudum nasıl terlıo...cnm sen o bölgenı kastıgın ıcın acımıs kötü düşünme:)

Arkadaşlar ben bugün 7 hatta 7.5 cm e geçtim :) önce 6 ile alıştırma sonra 7.5. yavaş yavaş yaptım ama yanma oldu. çıkardığımda bir daha almakta zorlandım. Yeniden jel sürdüm psikolojik mi, etkisi mi oldu bilmiyorum daha kolay aldım. 7.5 da yarım saat kadar beklettim gitgel de yaptım yanma olmadı. 8 - 8.5 zamanı ne zamandır yenenler bi tavsiyede bulunabilir mi lütfen :)

bravoooooooo tebrıkler cnm..... cok engın bılgılerrım olmasada bence zamanı yok bunun yanı hazırsan 7 yi rahat alıorsan bence gec aynı gun butun fallus boylarını alan kızlar var rahatsan yap sana kalmıs cnm.....

8 -8.5cm icin ideal zaman 7.5 cmyi cikardiktan sonraki 40 saniye sonrasidir
sicakken devam, tam yol ileri.

Bi zamanı yok kuzum ne zaman hazır hissedersen geçebilirsin..ki bence hazırsın durma koş :)

uvv :18: bozma moralini, zorlansan da gene izin vermissin. gecti gitti. bu da basari.

kızlar bende yarın doktora gıdıcem korkmuorum ama içimde tuhaf bı hıs var mal gıbıyım sankı bole evde ıs yapasım yok yemek yıyesım gelmıo elım kolum bısıye kalkmıo bos bos bakıo bos bos dolanıo gıbıyım evın ıcınde aksam mısafır gelcektı hıc bısı yapmadım Allah dan da gelmedıler ıcımden hıc bısı yapmak gelmıo basımda sebebsız bı agrı var gercekten bu vajınusmus olmanın her anı her asaması cok zor gecıo stres stres stres bugun aynada farkettım ortaddan 4 beyaz sagdan ıkı beyaz soldan ıkı beyaz cıkmıs saclarım aceba vajı yuzundenmı oldu kibı kurtulsam bı kurtulsa herkes Allah hepımızın yardımcısı olsun

arkadaş kendileri uz.dr dur tavsiyelerini harfiyen dinlemen önemle rica olunur

Arkadaşlar hepinize merhaba ben bu aralar pek giremedim yenenler var sanırım Umut ne yaptın seni çok merak ediyorum, ben eşimi askere uğurladığımdan beri yapamadım içimden gelmiyor ara verdim yani ama yeniden başlamak istiyorum sizin tavsiyelerinizi bekliyorum ne güzel 7 cm deydim ama denesem sanki yapamam gibi geliyor 1 aydır hatta belki geçti egzersiz yapmadım... Ara vermek sanırım en kötüsü lütfen kimse ara vermesin arkadaşlar...

canım Allah kavustursun cok uzuldum esın askerdemı ne zaman yolladın ne kadar sure yapcak askerlık ıcım acıdı valla bnm esımde daha gıtmedı askere bende uzuluorum sımdıden

cnm evet ınsan aptal gbı oluyor nolucak neyle karsılasıcaz nasıl olcak benim korkum hep nasıl oraya oturucam çatala onu yapınca ılk parmak nasıl gırıcek sonra aman ıkı nasıl olcak sonra zar ne zaman gdıcek falan filan işte ama merak etme o kadar kötü deılsın bunu unutma sen cnm daha iyisin....

Son düzenleme:
cnm ben dr a gdıorum 10 gün oldu ıste suan reglm insallah bıran once hepımız kurtuluruz sen en son nerde kalmıstın... eşinede allah kavustursun cnm...

moral verdıgın ıcın saol kusum Allah razı olsun bnmde ona benzer korkularım var hatta aynıcatala oturmak tmm acmakda tamam korkmuorum hatta elıyle acıp bakıo ya oraya kadar tmm bunları dusunmuorum bn kendım sokmıycam sen sokcksın dedı o da tmm ama ıcerı nasıl gırcek orda bı duvar var gıbıydı o et mı duvar mı oraya gecebılcekmıyım bu defa dogrusunu yapabılcekmıyım ıkı parmak nasıl olcak ordan cıktıgımda bacaklarım tıtrermı doktora rezıl olurmuyum doktorlada egzersızlerde basarısız olursam artık nabarım ben bole mı kalırmıyım kocam bı gun yeter be der mı fılan derken basım agrıo sen doktordan cıktıgında ne hıssettın yukun hafıfledımı

canım Allah kavustursun cok uzuldum esın askerdemı ne zaman yolladın ne kadar sure yapcak askerlık ıcım acıdı valla bnm esımde daha gıtmedı askere bende uzuluorum sımdıden

Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun en iyisi bir an önce bitirip gelmeleri kısa dönem bizim 1 ay geçti henüz, daha 5 ay var inşallah o da geçecek...

cnm ben dr a gdıorum 10 gün oldu ıste suan reglm insallah bıran once hepımız kurtuluruz sen en son nerde kalmıstın... eşinede allah kavustursun cnm...

Sağol canım ben 7 cm deydim mumla çalışıyordum ama bu aralar içimden gelmiyor ne bileyim kan gelse eşim yok göremeyecek onu takıyorum... Sana çok sevindim yen bir an önce de bizim gibilere de tavsiyelerin olur...

kız turguaazz :) benım ble basım döndü bacım:111::111: dur hele bı kere orda duvar falan yok sadece sakin ol kasmamaya calıs ne kadar gevsersen o kadar kolay olur cnm ınan bana ne kadar kasarsanda o kadar acır ben popomu yukarı dogru kaldırınca dr egzersız yaparken güya işte kacmaya calısırken daha cok acıyodu sonra kendıme hakım olup kalcamı bırakıp gevseyınce kadın ble rahat edıodu tamam böyle brak elimi sıkıosun dıodu:) ben aynayı elime aldıgım an degıstiğim andı cnm 2 parmagı sokup cıkarıodu cıkarıp bdaa sokuodu o zaman ıste prangalarımı kırmıstım artık:) sadece sakın ol madem dr gdıosun brak o yapsın once madem rahatlatsın senı sende hıc bse olmadıgnı görüp kendın daha kolay ılerlersın belkı cnm ......
Sağol canım ben 7 cm deydim mumla çalışıyordum ama bu aralar içimden gelmiyor ne bileyim kan gelse eşim yok göremeyecek onu takıyorum... Sana çok sevindim yen bir an önce de bizim gibilere de tavsiyelerin olur...
yenmeyi yenim evet ama hepimiz yenelim vee kımseye tavsıyede bulunmaya gerek kalmayalım ınsallah cnm benım ama tabıkı cok ısterım yardım etmek insallah hiç gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…