- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.021
kızlarr 10cm.e geçtim:) ya ama hala ilk girişte sorun var ya sonrası zaten kayıyor da girişi esnetmek için bi süre uğraşıyorum... bir de size birşey sorcam ben içine tamamen soktuktan sonra acayip tuvalet hissim geliyor idrar torbası çok yakın olduğu için herhalde ama çok rahatsız ediyor egzersiz yaparken. içinde beklettim bugün yarım saat 12cm.e kadar ilerlemeyi düşünüyorum p..s için sizce ne yapayım?
herşeymi :/ yaa aman deme öyle vajiyi aşan bir çiftin aşamıcagı hıc bır sorun yoktur allahın ıznıyle cnm ....
yaaaa hiç sorma şaka gbi biri beni çimdiklesin:))))))insallah naptı ne etti bılmıorum senın haberın varmı msn de acmıor daha.....kız vallahamı mıkıyı alandamı korkuyo ondan....a a ane varmıs cnm onda korkucak oda neymiş cuuup die kayıverior hemde ıkıncı seansı mınımum anestolla gecırdım ben hiç hissetmedim...hele bana bak nasılda hava atıorum
cnm nasıl gdio.......
valla canım o tırsanlardan biri de benim. bugün kontrole gittim ne var ne yok diye. eşimle 3 kere denedik 3. sü ilki kadar olmasa da yandı canım. ama benim kasmamdan kaynaklı egzersiz yapan arkadaşlar sakın korkmasın...
o aleti soktu doktor öncesinde eliyle kontrol etti(parmağını sokmadığını söyledi ama bilmiyorum) canımı baya yaktı. o aleti de ben hazır olmadan soktu o da baya mahvetti kendime gelemedim bir süre. olan cesaretimi kırıverdi sanki
allah allah söylemedınmı yenı kurtuldum vajılıyım dıe ne kadar anlayıssız oluyor ya bazı dr lar acımasız neden vajınusmus oldugumuzu ble algılayamayan dr lar ıste bunlar cnm ne var cnm bunda derler bde...hazır olmadan soktuysa kastıgın ıcın zor gırmıstırve canın yanmıstır jel sürmüsmüydü peki
ayyyy kıyamam sana öyle düşünme cnm kasmıssın kendını sanırım gergındın ondan oldu yanında kımse varmıydı...ben egzersızlerde bde o aleti alırken acı hıssetmesemde vücuduma bseyın gırme hıssı o tanımadıgım korktugum hıs nedenıyle cok acayıp duygular ıcınde tabıkı olıyor ınsan basınc oluyo yanma oluyo hafıften ama ben bagırmaktan cok ben hülya hanımın (asıstan) elini öyle sıkıyorumki anlatamam bde bde yüzümü ekşitiyorum ıyyyyyyy dıe seslenıorum bde ama acıdan deıl o tuhaf histen bde bütün vücudum nasıl terlıo...cnm sen o bölgenı kastıgın ıcın acımıs kötü düşünme:)jel sürmüştü ama ben bağırdıkça bişey yok bişey yok tamam tamam dedi ama 2 dk falan baktı. gerçi kist varmış o yüzden beni oyalamaya çalıştı heralde. ama yeni kurtulduğumu da söylemiştim. nebileyim yaa gerildim stres yaptım işte(
kocam yemek bekliyor onu doyurayım bi,yine gelirim canım. iyi akşamlar.
bravoooooooo tebrıkler cnm..... cok engın bılgılerrım olmasada bence zamanı yok bunun yanı hazırsan 7 yi rahat alıorsan bence gec aynı gun butun fallus boylarını alan kızlar var rahatsan yap sana kalmıs cnm.....Arkadaşlar ben bugün 7 hatta 7.5 cm e geçtim :) önce 6 ile alıştırma sonra 7.5. yavaş yavaş yaptım ama yanma oldu. çıkardığımda bir daha almakta zorlandım. Yeniden jel sürdüm psikolojik mi, etkisi mi oldu bilmiyorum daha kolay aldım. 7.5 da yarım saat kadar beklettim gitgel de yaptım yanma olmadı. 8 - 8.5 zamanı ne zamandır yenenler bi tavsiyede bulunabilir mi lütfen :)
Arkadaşlar ben bugün 7 hatta 7.5 cm e geçtim :) önce 6 ile alıştırma sonra 7.5. yavaş yavaş yaptım ama yanma oldu. çıkardığımda bir daha almakta zorlandım. Yeniden jel sürdüm psikolojik mi, etkisi mi oldu bilmiyorum daha kolay aldım. 7.5 da yarım saat kadar beklettim gitgel de yaptım yanma olmadı. 8 - 8.5 zamanı ne zamandır yenenler bi tavsiyede bulunabilir mi lütfen :)
8 -8.5cm icin ideal zaman 7.5 cmyi cikardiktan sonraki 40 saniye sonrasidir
sicakken devam, tam yol ileri.
Arkadaşlar ben bugün 7 hatta 7.5 cm e geçtim :) önce 6 ile alıştırma sonra 7.5. yavaş yavaş yaptım ama yanma oldu. çıkardığımda bir daha almakta zorlandım. Yeniden jel sürdüm psikolojik mi, etkisi mi oldu bilmiyorum daha kolay aldım. 7.5 da yarım saat kadar beklettim gitgel de yaptım yanma olmadı. 8 - 8.5 zamanı ne zamandır yenenler bi tavsiyede bulunabilir mi lütfen :)
valla canım o tırsanlardan biri de benim. bugün kontrole gittim ne var ne yok diye. eşimle 3 kere denedik 3. sü ilki kadar olmasa da yandı canım. ama benim kasmamdan kaynaklı egzersiz yapan arkadaşlar sakın korkmasın...
o aleti soktu doktor öncesinde eliyle kontrol etti(parmağını sokmadığını söyledi ama bilmiyorum) canımı baya yaktı. o aleti de ben hazır olmadan soktu o da baya mahvetti kendime gelemedim bir süre. olan cesaretimi kırıverdi sanki
arkadaş kendileri uz.dr dur tavsiyelerini harfiyen dinlemen önemle rica olunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?