Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vallaha tebrıkler kız sana bence bı denesen dıorum yaa yapabılırsın bence cnm amaaa sakın belli etme gayet dogal davran benım esım cıddı cıddı sert.....sorunu yasıor dün aksam sahılde bı barısma yemeği yedik kızıor sonra üzülüor benımkıde bu modellerden:) gecede adetım ama baktım yaklastı sadece boş....bari dedim ama baktım tam ser....memişti hiç caktırmadım ama benım esım gercekten strese gırdı ben napcam bılmıom yüzeysel yaparken adam mükemmeldi noldu bılmıom kızlar yazardı anlam veremezdim off hayırlısıyla bı atlatsak.......

canım demiştim değil mi? o çemkirmeleri ondan işte. Hiç canını sıkma, sabırlı ol, geçecek bugünlerde .

canım demiştim değil mi? o çemkirmeleri ondan işte. Hiç canını sıkma, sabırlı ol, geçecek bugünlerde .
evet ya çileklim:)))))))))))))) çemkirmeleri:)))))))) ondanmıs ama hakkatten kız adam tam sertlık saglayamıo dun gece farkettım neyse belkıde regl gırmesı ıyı oldu dımı bıtımınde caktırmadan hersey dogalmıs gbı bi girişimde bulunucam hem bı kac gun gecmıs olur rahatlar belkı ayyy bı gun herifi beklıcemi hiç düşünmezdim:))))))))

hiç üstüne gitme, sen kendi içinde kendini hazırla, çok doğal gelişsin regl bitince. Gerçekten regl iyi oldu, bir kaç gün stres yapmaz en azından. Ne pis bir hastalık, erkekelerinde psikolojisini bozuyor .

_ocean nerdesin? yapamiyorum aparat hazirladim onu da alamadim icime....cok korkagim cok.

@umuut canim öm atmissin sagol ben cevap yazamiyorum ama msn at istersen veya face.

ya iki gün önce isaret parmagimi aliyordum. bugun de ikindim bi bogumu girdi, biraz beklettim nefes aldim ama ilerlemedi acidi. biraktim aparat hazirlamistim 5cm onu degdiremedim bile napcam artik bilemiyorum

hiç üstüne gitme, sen kendi içinde kendini hazırla, çok doğal gelişsin regl bitince. Gerçekten regl iyi oldu, bir kaç gün stres yapmaz en azından. Ne pis bir hastalık, erkekelerinde psikolojisini bozuyor .
hiç sorma evet bende öyle düşünüorum bi aparat yapmayı dusunuorum o ultrason aleti kalınlıgında ve regl bıtınce deneme yapıcamız geceye kadar egzersız yapıcam o gun ıcımde bekletırım falan bi kac saat insallah sonundada kurtulurum...kurtuluruz.....

ya iki gün önce isaret parmagimi aliyordum. bugun de ikindim bi bogumu girdi, biraz beklettim nefes aldim ama ilerlemedi acidi. biraktim aparat hazirlamistim 5cm onu degdiremedim bile napcam artik bilemiyorum
nasıl hangı pozısyonda ne sekılde denedını yazarmısın cnm ultrason jelımı kullanıon comelıonmu uzanıonmu yada bunları yapmaya blemı cesaretin yok neden bunları soruyorum sahsen ben öyleydim bu hazırlıgı yapmayı ble beynım reddedıor gercekten beni elınde oynatıordu ve denemeyi, denemekten, ble korkuyordum kazara sokarım falan dıe ne sacma sakın buna düşme:/

Son düzenleme:
umuut ben yataga dayanarak dogum yapar gibi aciyorum ayna karsimda...öyle yapiyorum, ikininca delik aciliyor ama bi noktadan sonra ilerlemiyor parmagim. icinde tutmayi deniycem simdi

İşaret parmağını yaptın yine yaparsın iyi yönde telkin et kendini !! Acı filan yok kastığn için biraz yanma olabilir sen acıyor zannediyorsun.NE YAPICAN BELLİ !! SIKICA EGZERSİZE SARILMAK ! HEMEN PES ETMEMEK..

umuut ben yataga dayanarak dogum yapar gibi aciyorum ayna karsimda...öyle yapiyorum, ikininca delik aciliyor ama bi noktadan sonra ilerlemiyor parmagim. icinde tutmayi deniycem simdi
elinde eldiven var dimi tamam acabıldıgın kadar acıcaksın bacaklarını bu kasmanı engellıcektır bı nebze parmagnı daya oraya nefes aldıkca mılım mılım ittir bol jel kullan anlamadan ble kayıyor cok etkılı oluyo jel konusuna müsrüf olabılırsın:) cekme gtmıo dıe dursn orda bi süre rabbim yardımcın olsun işini kolaylastırsın anlamadan girer ıns hadı bakalım.......

canım msndeyım ordan yardımcı olabılırım.yanlış yöne gittiği zaman acıdığını farkettim.muhtemelen sen de yönünü tutturamadın.5 cmle çalış daha önce yaptıysan şimdi de yapabilirsin

kız sen yenmemısmıydın deneme derken bu arada ben dr a gdıorum bıraz ılerleme kaydettım ınsallah sonuda gelır ne dıyelım yenen cok bu arada ocaens yavuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…