Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tmm cnm rahat olmayaa calısırım abooov dıorum

iyi aksamlar hanimlar :)

ya ben biseyi yanlis mi anladim, bu aparatlarin cmini söylerken yanlis hesaplamiyorum dimi, ben nasil anlatsam mezurayla bi kez doluyorum cevresini ona göre yapiyorum? dogru mu?

nıeki kuzu agladın amiral yüzündenmi yıne yoksa

Aynebn oyle canimm..pazar sabahi kahvalti yaptk esim yukari odaya cikti bende mutfagi toparliyorm ne bilim yukarda noluo.esim cikmis hazirlanin artk eve gocuyoruz die biraz sert cikmis anneside biz gitmioz diyince tutta bagla brnimkini..bende ortaligi toparladm ciktm yukari ama hicbiseyden hbrim yokk kayinvalidem sinirlenmis bi bagirdi bana hazirlann iniyoruzz incii die ama gozler cikacak yerinden kizida aglio sanki olu cikms gibi evden hayirdir anne ne gocmesi dedm hazirlann dedi odama gectm esime sordm noldu annene biseymi dedn yok sus hazirlan dedi ama bildm biseler demis..sonra eltim dedi seninki bagirdi hakli olarak die.neyse hazirlandm cantalari aldm inecem asagiya kayinvalidem benm mantomu ver dio ama oylebi ton yuz aman allahm sanki ben inelim dedim ogluna velahavle dedm verdim esimin kardesii aglama bagirma gormelisin ya karsima gecmiss ndovecek sanki manyakk deyip elini kaldirdi sinirlerm bozulduu bana ne dion benmiyim gidelim dien abine sole ne diosan dem ama tutamadm kendimi agladmm anneside ii kizm birakk gelinim beni getirir goturur dedi(eltimden icin)halbuki o adam yerine koymaz sallamaz benn ne kadar saygiliysam o okadar sallamaz duymaz kayinvalidemi dedimki ya adami miken yario die bosa dememisler asagi indm anne dedim ben naptimki .....bana tepki gosterio ben deilim gidelim dien dedm aglamaya devam ediom tamam bise yok siz gidin biz geliriz dedi lann o gelinin ne zman senin dedigini yaptiki diesim geldi sustumm ama diorum simdi Allahindan bulsunlar hakkimi helal etmiom esimlede tartistik onlar yuzunden...amannn

yok ben sizler gibi degilim parmak marmak alamiyorum oramda biseyler yirtilcak aciycak diye korkudan ölüyorum nerdeyse bu isi ben beceremicem zaten ölsem iyiydi bugun

2 yıldır mı evliydin?? burda bu kadar kız var, hepsi eninde sonunda o korkuyu yendi ve oraya bir şey sokmayı başardı. istersen önce haftalarca bak alış. herkes çabuk çözemeyebilir bunu, korkmanı çok iyi anlıyoruz. ama sen cesaretini toplayıp bunu yapmadığın sürece ya gidip bi çuval para vereceksin doktorlara. ya da yılların yıllarını kovalayacak. tercih senin. sakın ha çaresizim, bu kaderim diyip kendini umutsuzluğa salma. bu kader değil, çözmesi senin elinde olan bir şey. allah sana el ayak vermiş, akıl vermiş. bunu çözecek her şeyi vermiş, sen yapamam diye ağlıyorsun. sence bu yaptığın doğru mu? süren uzun olsun, bunu takma ama her gün bir adım at, inan allah da yardım edecektir. yeter ki adım at. parmak yapamıyorsan kulak çubuğuyla başla. bu arada doktor kızlık zarına baktı mı? fiziksel engelin var mı? ben seni parmak yaptı hatırlıyordum, bu kadar kendini kahretme. kalk elini yüzünü yıka da kendine geli hadi bakiiim

aaaaaa ınanmıorum ya hayret bse evınıze gtmıcenızmı yaa hele kızına noluyo onu anlamadım bekarmı tövbeee bosver takma eşinle kımse ıcın aranı bozma bunu sana öneririm asla haklıda olsan annesıyle ılgılı tartısma bence cnm..bde( tutta bagla) yı anlamadım bde (adamı miken yario )onuda anlamadım

Umuutt sen ultrasonla alttan muayene olmusun ya o alet nasildi buyukmu kalinmi uzunmu cbuk gibimi bende gitcemde dusunuom nasi olcak die bide dr ne dedi muayeneden sonra normalmiyms hersey kac dk muayene edio o sekilde

bayıldım bu fakir ama gururlu lafına benim caaaanım mumlarım hala başucumda çekmecemde duruyor. vaji çantamla birlikte hala atamadım. kıyamıyom atmaya

merhaba, ben 1 aylik evliyim. evet serce parmagimi aliyorum,isaret parmagimi da bir kez aldim ama bugun zorlandim yaridan sonrasi gitmedi. kendimi kasiyorum biliyorum ama kasmamak icin napmaliyim onu bilemiyorum.
nette doktorlari arastirdim da yesim yercoku övenler cok 2.5 milyar para verip tek seansta kurtuluyorlarmis. yazik günah tabi o kadar paraya ama nasil oluyor yani anlamadim nasil kurtuluyorlar 1 saatte

Umuutt sen ultrasonla alttan muayene olmusun ya o alet nasildi buyukmu kalinmi uzunmu cbuk gibimi bende gitcemde dusunuom nasi olcak die bide dr ne dedi muayeneden sonra normalmiyms hersey kac dk muayene edio o sekilde

kız cok yasa emi en azından sunu bılmen lazım pen...alan bı kısının hıc ama hıc korkmaması gereken bse cnm:) hepsı aynımıdır bılmem ama kalınlık olarak penısten ınce uzunlugu penıs gbı bsey cnm 1 2 dakıka sürdü bana cok mınık bı enfeksıonun var dedi hatta bu 1 haftada egzersızde olmus olabılır dedi ıcınde 3 hap olan bı antıbıyotık verdı hıc korkmana gerek yok penısten ınce cnm

Hehhe guldurdun beni umut yaaa vajisiz yasa emi..:)) kuzum mikenin bas harfini s ile deis :)))Hani derizya sinirlenince tutta bagla die yani sinirlendimi imkani yok onune gecip bise denmez gozu bisey gormez anlaminda yazdim..Gorumceme gelince 15yasinda biraz rahatsiz ok gormuyorum ama yasindan buyuk hareketler eio sinirleniorum bazen

Himmm anladimm.bende bi su isler bitsin gidicem hemen .ins kasmmam kendimi

ha ha ha ha inci yaaa inanmıorum sana tamam deıstım s ile hay allah hmmm tutda bagla tamam onuda anladım he he he :)

kizlar ben taktim bu doktorlarin tek seanslik olayina. bu baslikta biri bahsettigim yesim hanima gitmis detayli anlatmis. kadin anestol sürmüs önce parmak,sonra aparat sonra hadin yataga evinize demis bitmis.
haydar dümende sicak su,vazelin,anestol falan tavsiye ediyordu.
öyle mi denesem napsam? deneyen oldu mu o receteyi

cnm ben yeşim hanıma gdıorum suan bılıosun...evet tek seans ama sıtesındekı vıdeolarını ızlersen daha direnclı hastalarda en fazla 3 seans dedıgnı görursun tatlım ben onlardan bırıyım hem ben ıstemedım tek seans olsun kendımı tanıorum daha sine sine olsun ıstedım , bde benım esım asla gelmıor bu yuzden mumkun olmadı, hem ılk sansta ben 1,5 saatın sonunda anca 2 parmak aldım cnm cuma 3. kez gdıcem esım olmadıgı ıcın braz rahatsız oluyo dr cunku olumsuz seyler yasamıs bunla ılgıli...zarla ılgılı cnm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…