- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.001
cnm dogum gununmus ıyıkı dogdun nıce mutlu huzurlu vajısız:) gunler dılıorum
reglm işte bekliorum cnm ben ıns lah hayırlısıyla sonuca ulasırım...Çook Teşekkürler canım benim. İnş Hep birlikte Vajisiz GünlerSen nasılsın Bu arada ? Nasıl gidiyorr çalışmalar ??
cnm ben daha sonra yanı aldıktan sonra aynayla bakmak ıstersem bak dıo dr heyecanlanıorum ama 3 parmagı tamamen almadım bunu bılıorum gırısten sokarken zar bı yerınden gttı dıe gösterınce dr aglayınca bıraktı dr...rahatsız oldum ben esın yok cnm dedi sonra ultrason aletı aldım ama o 3 parmak kadar deıldı sanırım cnm....ama benım zar dokusu braz kalınmışumut canım senıın yaklaşık kaç cm ya da kaç parmakta kırmızı geldı?
Benim herşey allak bullak, bebek çalışması yok canım, ilaç kullandığım için uzun süre bebek yapmamamız gerekiyor :/.cnm sen nasılsın cınsel hayat bebek calısmaları iş hayatın umarım hersey yolundadır cımcıme....bu arada dr bıde antıbıyotık yazdı bana minik bi enfeksiyonun var dedi 3 4 hap falan var ıcınde...sormadım orda heyecandan zaten unutuyorum hep bu sefer herseyı yazıcam :) bebek ıcın önemlı bsey deıldır ıns.....cok mınık dedı ama ne zaman regl olmustun sen dıede sordu o geceye oldum zaten...
cnm ben daha sonra yanı aldıktan sonra aynayla bakmak ıstersem bak dıo dr heyecanlanıorum ama 3 parmagı tamamen almadım bunu bılıorum gırısten sokarken zar bı yerınden gttı dıe gösterınce dr aglayınca bıraktı dr...rahatsız oldum ben esın yok cnm dedi sonra ultrason aletı aldım ama o 3 parmak kadar deıldı sanırım cnm....ama benım zar dokusu braz kalınmış
herşeymi :/ yaa aman deme öyle vajiyi aşan bir çiftin aşamıcagı hıc bır sorun yoktur allahın ıznıyle cnm ....Benim herşey allak bullak, bebek çalışması yok canım, ilaç kullandığım için uzun süre bebek yapmamamız gerekiyor :/.
yaaaa hiç sorma şaka gbi biri beni çimdiklesin:))))))insallah naptı ne etti bılmıorum senın haberın varmı msn de acmıor daha.....kız vallahamı mıkıyı alandamı korkuyo ondan....a a abunlari umuut yaziyor, bugünleri de gördük. facar da birgün yazicak böyle seyler insallah.
ultrason aleti he, mikiyi alan bile korkuyor ondan10 gün sonra belki ben de tanisicam onla, tirsmiyor degilim.
halayini cekicez senin yakinda miki tek disi kalmis canavar.
aparat gibi bişey, korkulacak bişicik yok, kendine güven :13:.bunlari umuut yaziyor, bugünleri de gördük. facar da birgün yazicak böyle seyler insallah.
ultrason aleti he, mikiyi alan bile korkuyor ondan10 gün sonra belki ben de tanisicam onla, tirsmiyor degilim.
halayini cekicez senin yakinda miki tek disi kalmis canavar.
sımdı cvp yazdım cnm sevindim zaten bu işin tek yöntemi var egzersız işinin ehli oldumu illa ünlü vajınusmus dr u olmasada olur cnm....cnm benm mesaj attım saana geldımı
saol cnm ayyyy cokmu havaya gırdım ne demıs buyuklerımız...dereyi görmeden paçayı sıvama:))) ama ucundan gördüm cnm dereyi ben :) sen ne durumdasın cnm...umuut cum cidden yazdıklarını okudukça senin adına çok seviniyorum,maşallahın var..
Herşey cinsellik değil canım, maddi sorunlar varherşeymi :/ yaa aman deme öyle vajiyi aşan bir çiftin aşamıcagı hıc bır sorun yoktur allahın ıznıyle cnm ....
sımdı cvp yazdım cnm sevindim zaten bu işin tek yöntemi var egzersız işinin ehli oldumu illa ünlü vajınusmus dr u olmasada olur cnm....
saol cnm ayyyy cokmu havaya gırdım ne demıs buyuklerımız...dereyi görmeden paçayı sıvama:))) ama ucundan gördüm cnm dereyi ben :) sen ne durumdasın cnm...
Herşey cinsellik değil canım, maddi sorunlar var, hem eşimle alakalı hem benimle alakalı. Şimdi burda konuyu dağıtmak istemiyorum canım.
Herşey cinsellik değil canım, maddi sorunlar var, hem eşimle alakalı hem benimle alakalı. Şimdi burda konuyu dağıtmak istemiyorum canım.
canım benim Allah yeterki sağlık ve huzur versin onun ddışında herşey hallolur Allahın izniyle,hiçbirşey 4 4lük olmuyor hayatta malesef..
Sağolun kızlar...Hmmmm uzulme cnm düzelir ins hersey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?