Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

monolog yaaaa nasıl guldum anlatamam uykuda yok zaten cın gbıyım benım koca yokya:)))sanki olsa noluyosa neyyyyyyse:) öldüm gülmekten yaa bende üstte denemek istiom bana daha güven verio ama dr kesınlıkle alt dıo üstte yapamazsın dio napsam regl de yarın bıter altta bu guven işi insanı düşündürüo dr a açıosun dıcen ama napım oo acıtmıo yaa bırden heycanlanır hah acık bulmusken dalayım falan der dıe korkuyom aslında evet alt rahatta kasma ıhtımalıde dusuk oluyo ama güven olayı dr da dedım sana guvenıom ama esıme guvenmıom dedım gülüo püf noktası mılım mılım ılerlemek asla benden habersız ıtmıcek hamle yapmıcak ama güvenmıom ıste onunda elınde olmadan heycanlanır kakıverır dıe korkuyom yıne üst mü denesem offffffff bu ne ya sasırdım kız:111::111: napsam blemedım...bu arada bi duygu adamıda bende mevcut cnm gecen gece cıldırdı ben robotmuyum bu ne die sev.... olmazmıs sev.... falan derkende benım kremın etkısı gder dıe ben stres yapıom allah sonumuzu hayreyleye

Son düzenleme:

10cm.kalın evet canım da ama ilk giriş hala zor yani zaten herşey girişte p.s te o yüzden zorlanıyorum öyle çok genişletmeliyim ki o da hemencecik girsin istiyorum ama hep kapanıyor şu delik delircem ya makasla kesesim var:)şundan da korkuyorum şimdi p.si alsam bi daha alamıcakmışım gibi geliyor.hep sorun mu olcak girişte yaa???

şey rica etsem makas elindeyken benımkınıde halletsene

o delık pe...lede yapsan kapanıyor canımm bız cok korkagızzz aslında cok basıtttt

yaaaaaaaaa ama ben bu herife güvenmiom bu şak die sokar gbıme gelio kızzzz

bende guvenmıyodummm ustte denedım olmadddııı asıl ustte guvenmeee benımkı rahat durmadı usttee altta pe... ucunu kendın yerlestırrr ıkınnn bırazhafıf ıtıırmesını soleee bası gırdı bıleee daha sonra bırakırsın p.... ayar gıder zatennn

yawrum hosgeldın nerdesın sen..sanada sorim üstmü altmı cnm yaaaa

burdayımmm canımmm pek gıremıyorum gırsemde okuyup cıkıyorum hemennnn alt daha rahattt popoya yastık koydunmu bıde kayar gıderr bende dertlıyım yaaa vajıden kurtuldummm pozısyon korkusu basladııı alttan baska pozısyonda yapamıyorummm delırıcem yaaa:2::2:

offff sasırdım üstte rahat olanlarda var ama ben hem üstte rahat deılım hemde altta yani eşimi iyice tembihlemem lazım benden habersiz kılını ble kıpırdatma dıe oda zor görünüor bakalım dr umda üstte yapamazsın dior 2 seanstan sonra denemedım aslında neyse bi üst kata cıkarım olmadı alta ineriz bariii
:))) kendimden bi başlayayım canım sırayla tüm vajileri halletcem ama önce kendimde tecrübe edineyim dimi?:)

peki cnm bekleyelim biz o zamn......

hele şuna bulmuş bunuyo onu bulamayanlarda var

sen kendını nası rahat hıssedıyosan oyle dene canımmm ınsallh yapıcaksın bıtır artık su ısııı umutt heee bu arada hayırdırr bu gece burdasın bekcımısınnnn:)) sen pek durmazdın bu sattlerekadarrr nobetı sanamı verdılerr

3 tane ısım yazdıydım cıka cıka pıyangodan bu cıktııı napayım bacımm admın bunu uygun gormusssshııı yanlızların kadınısın bugun deseneee

Hmmm uyyamiorum onsuz...msj lastik braz duygusala bagladim kiz 8 senedir hicmi azalmaz bu ask ben hala ilk gunki gbi asikim bu adama cok agar takilir hic civimaz karizmadan taviz vermez acep ondanmi (-: ahh òsledim kocami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…