Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

temizlik icin intim losyonlu mendiller ya da intim losyonu kullanabilirsin. sabun degdirmemek lazim, su dusu bile vajinanin ph derecesini bozar.

canım ben nasıl yendim anlatayım. benim kocaya ben derim ki bana bırak ben halledeyim, o bana derki sen bana bırak. ben derim tamam kasmıyorum o bana derki kasıyosun. biz sendin bendin diye diye geçirdik geceleri. ne o bana bırakabildi tamamen,ne de ben o na. düşün ne zor şartlarda yendim
ben 10 cme kadar zorlanmadan yapıyordum. 11 cm benim sınırımdı. o olunca olacak diye kurdum kafamdan. sonra 11 cmi yaptım zar zor. eşimle denedik ama eşim "duygu adamı "olduğu için yapmadık. aparattan sonra sokacaksın diyorum yok bir ön sevişme soktu araya. inan sinirden çıldırdım. dedim tamam,senin de hazır olman lazım.ne zaman uygun olursan söylersin. "ben her zaman hazırım" demeyi de ihmal etmedi tabi ki
o gece dediki deneyelim ben de tamam dedim,önce egzersizimi yaptım. 11 cm, ardından 3 parmak hepsi oldu. denedik olmadı. tabi yatakta yine sen bana bırak,yok sen bana bırak muhabbeti de devam. insan bağıra çağıra sevişir mi diceksin evet sevişiyo,denedim oldu
tekrar sevişme muhabbetine girdik,biraz jel sürdüm,önce ben alttayken biraz girdi. üste çıktım ters oturdum,anam bi baktım girmiş ama kıpırdayamadım. yüzümü ona dönüp üstte yine oturdum yine girdi
derken hallettim Allahın izniyle.
denemeler devam ediyor

çook teşekkür ederim..
inşallah ben de senin gibi hamile kalabilirim çok istiyorum bebeğim olmasını :))
en kısa zamanda deneyeceğim :))

bugün 4 .kere denedik. açıkçası hiç zevk almıyorum ama onu takmıyorum kafama o da olur heralde zamanla...
2. denemede egzersiz yapmadan denedim biraz acıdı. 3. de jel sürüp denedim daha az canım yandı,egzersiz yapmadım yine. 4. de ise ne jel ne egzersiz kendi haline bıraktım. 1-2 ay alışma süreci veriyorum kendime. her fırsatta denersem daha kolay alışabilirim sanki
Allahım kocama güç kuvvet versin

monolog yaaaa nasıl guldum anlatamam uykuda yok zaten cın gbıyım benım koca yokya:)))sanki olsa noluyosa neyyyyyyse:) öldüm gülmekten yaa bende üstte denemek istiom bana daha güven verio ama dr kesınlıkle alt dıo üstte yapamazsın dio napsam regl de yarın bıter altta bu guven işi insanı düşündürüo dr a açıosun dıcen ama napım oo acıtmıo yaa bırden heycanlanır hah acık bulmusken dalayım falan der dıe korkuyom aslında evet alt rahatta kasma ıhtımalıde dusuk oluyo ama güven olayı dr da dedım sana guvenıom ama esıme guvenmıom dedım gülüo püf noktası mılım mılım ılerlemek asla benden habersız ıtmıcek hamle yapmıcak ama güvenmıom ıste onunda elınde olmadan heycanlanır kakıverır dıe korkuyom yıne üst mü denesem offffffff bu ne ya sasırdım kız:111::111: napsam blemedım...bu arada bi duygu adamıda bende mevcut cnm gecen gece cıldırdı ben robotmuyum bu ne die sev.... olmazmıs sev.... falan derkende benım kremın etkısı gder dıe ben stres yapıom allah sonumuzu hayreyleye

Son düzenleme:

10cm.kalın evet canım da ama ilk giriş hala zor yani zaten herşey girişte p.s te o yüzden zorlanıyorum öyle çok genişletmeliyim ki o da hemencecik girsin istiyorum ama hep kapanıyor şu delik delircem ya makasla kesesim var:)şundan da korkuyorum şimdi p.si alsam bi daha alamıcakmışım gibi geliyor.hep sorun mu olcak girişte yaa???

şey rica etsem makas elindeyken benımkınıde halletsene

o delık pe...lede yapsan kapanıyor canımm bız cok korkagızzz aslında cok basıtttt

yaaaaaaaaa ama ben bu herife güvenmiom bu şak die sokar gbıme gelio kızzzz

bende guvenmıyodummm ustte denedım olmadddııı asıl ustte guvenmeee benımkı rahat durmadı usttee altta pe... ucunu kendın yerlestırrr ıkınnn bırazhafıf ıtıırmesını soleee bası gırdı bıleee daha sonra bırakırsın p.... ayar gıder zatennn

yawrum hosgeldın nerdesın sen..sanada sorim üstmü altmı cnm yaaaa

burdayımmm canımmm pek gıremıyorum gırsemde okuyup cıkıyorum hemennnn alt daha rahattt popoya yastık koydunmu bıde kayar gıderr bende dertlıyım yaaa vajıden kurtuldummm pozısyon korkusu basladııı alttan baska pozısyonda yapamıyorummm delırıcem yaaa:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…