- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.081
kızlar bu başlığı açandan, burada insanlara cesaret verenlerden, tecrübelerini paylaşanlardan, yardımcı olanlardan Allah bin kere razı olsun!!!!
ben daha önce sessiz sessiz burada yazılanları okuyor ve saatlerce ağlıyordum.. nasıl oluyor nasıl dokunuyorlar diye.. parmak meselesi tamamen iğrenç geliyordu.. bundan muzdarip herkes gibi asla yapamayacağımı düşünüp sadece bahaneler bulup erteliyordum bu erteleme hastalığını...
eşim çok anlayışlıydı ama bunu kullandığımı farketti.. ağzına geleni söyledi çok üzüldüm çok kırıldım çok ağladım..
veeee sonunda kırdım duvarları öyle hırs yaptım kii..
geçen günde yazmıştım 3 gün içerisinde iki parmağa kadar ilerledim çok şükür..
yaptığım şey şu : önce emla sürüyorum.. küçük parmağımla sürüyorum içine de..
daha sonra işaret ve orta parmağımı gleiten jel sürüp sırayla sokuyorum..
bütün parmaklarımı denedikten sonra(bu arada bunların hepsini eldivenle yapıyorum) iki parmağımı eldivenin bir parmağına geçirip iyice jelleyip ikisini birden alıyorum..
bugün üç parmağımı da denedim ve birinci boğuma kadar aldım çok şükür..
Şimdi sorularım şöyle;
1) yanlış yaptığım bir şeyler var mı?
2) bu kadar jel ve kremden sonra vajinayı nasıl temizlemeliyim sadece su mu yoksa sabun falan kullanmam uygun olur mu?
3) sadece parmakla bu işi çözebilir miyim herhangi bi aparat kullanmasam olur mu??
4) bundan sonra nasıl devam etmeliyim?? ne olunca eşime hadi deneyelim artık demeliyim??
yardımcı olursanız sevinirim.. herkese Allah kolaylık versin bu derdi sadece çeken bilir.. inşallah buradan müjde de veririm hepinizi öpüyorum..
maşşallah yanlışın yok yani herkes ama doğru ama yanlış bişekilde yapıyor egzersinizi sana bana kolaylık sağlayan emla biçok kişiye göre gereksiz olabiliyor, nasıl rahatsan öyle devam et hatta eğer parmak sokmada rahatsan artık hazırsın demektir:) 3 parmağı zatendüşününce çok girmemesi mantıklı çünkü parmak kısa heleki 3 parmağı yanyana getirip sokmaya çalışınca şöyle bi elimle yapıp baktımda normal yani, egzersizdekinden farklı birşey hissetmeyeceksin rahatsan tez zamanda dene ve haberlerini ver:)başka bir aparat yapmana gerek yok yani egzersizdeki olay oraya bişey girdiğini algılamak ki sende bunu algıladıysan başka başka şeyleri sokmana gerek yok bence, sadece kendini hazırlaman yeterli başarılar diliyorum sana:)
temizlik icin intim losyonlu mendiller ya da intim losyonu kullanabilirsin. sabun degdirmemek lazim, su dusu bile vajinanin ph derecesini bozar.
canım nerden alabilirim acaba bu mendilleri??
canım ben nasıl yendim anlatayım. benim kocaya ben derim ki bana bırak ben halledeyim, o bana derki sen bana bırak. ben derim tamam kasmıyorum o bana derki kasıyosun. biz sendin bendin diye diye geçirdik geceleri. ne o bana bırakabildi tamamen,ne de ben o na. düşün ne zor şartlarda yendim
ben 10 cme kadar zorlanmadan yapıyordum. 11 cm benim sınırımdı. o olunca olacak diye kurdum kafamdan. sonra 11 cmi yaptım zar zor. eşimle denedik ama eşim "duygu adamı "olduğu için yapmadık. aparattan sonra sokacaksın diyorum yok bir ön sevişme soktu araya. inan sinirden çıldırdım. dedim tamam,senin de hazır olman lazım.ne zaman uygun olursan söylersin. "ben her zaman hazırım" demeyi de ihmal etmedi tabi ki
o gece dediki deneyelim ben de tamam dedim,önce egzersizimi yaptım. 11 cm, ardından 3 parmak hepsi oldu. denedik olmadı. tabi yatakta yine sen bana bırak,yok sen bana bırak muhabbeti de devam. insan bağıra çağıra sevişir mi diceksin evet sevişiyo,denedim oldu
tekrar sevişme muhabbetine girdik,biraz jel sürdüm,önce ben alttayken biraz girdi. üste çıktım ters oturdum,anam bi baktım girmiş ama kıpırdayamadım. yüzümü ona dönüp üstte yine oturdum yine girdi
derken hallettim Allahın izniyle.
denemeler devam ediyor
10 cm başarmak için çookk ideal bir ölçü inan, ilk başta zorlandığın an poponu aşağı yukarı yap hatta poponu kaldırırsan çok rahat alırsın 10cm yi de, malesef o çiş hissinin önüne henüz geçemiyoruz:)) tahmin ettiğn gibi idrar torbasına yakınlıktan kaynaklanan baskıyla oluşuyor hatta ben ilk ilişkimde resmen çıkar yoksa yatağa işicem diye bağırmıştım:)) tabi koca da ilk defa sokmuş çıkarır mı:)) işemedim ama böyle bir his mevcut zamanla azalıyor, bir de 12 cmye geçmene hiç gerek yok inan bak 10 cm yeterli benim en büyük dilatörüm 10 cm idi ve egzersizleri tamamladığım halde eşle birtürlü başaramıyordum aynı şekilde kasılıyordum hatta dilatörü kalınlaştırcam diye koymuştum kafaya ama doğru pozisyonu bulunca hhiiiiiççç gerek kalmadı sadece 10 cmyi çok rahat 1 kerede alabileceğin uygun bir pozsiyon çalış ve başaracaksın bak.
10cm.kalın evet canım da ama ilk giriş hala zor yani zaten herşey girişte p.s te o yüzden zorlanıyorum öyle çok genişletmeliyim ki o da hemencecik girsin istiyorum ama hep kapanıyor şu delik delircem ya makasla kesesim var:)şundan da korkuyorum şimdi p.si alsam bi daha alamıcakmışım gibi geliyor.hep sorun mu olcak girişte yaa???
bi akıl ver bacım üstmü altmı :))))))) sanki iddaa oynuoz gbi oldu he he he :)
altta dene altta alttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:26
10cm.kalın evet canım da ama ilk giriş hala zor yani zaten herşey girişte p.s te o yüzden zorlanıyorum öyle çok genişletmeliyim ki o da hemencecik girsin istiyorum ama hep kapanıyor şu delik delircem ya makasla kesesim var:)şundan da korkuyorum şimdi p.si alsam bi daha alamıcakmışım gibi geliyor.hep sorun mu olcak girişte yaa???
yaaaaaaaaa ama ben bu herife güvenmiom bu şak die sokar gbıme gelio kızzzz
şey rica etsem makas elindeyken benımkınıde halletsene
o delık pe...lede yapsan kapanıyor canımm bız cok korkagızzz aslında cok basıtttt
yawrum hosgeldın nerdesın sen..sanada sorim üstmü altmı cnm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?