Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

offff sasırdım üstte rahat olanlarda var ama ben hem üstte rahat deılım hemde altta yani eşimi iyice tembihlemem lazım benden habersiz kılını ble kıpırdatma dıe oda zor görünüor bakalım dr umda üstte yapamazsın dior 2 seanstan sonra denemedım aslında neyse bi üst kata cıkarım olmadı alta ineriz bariii
:))) kendimden bi başlayayım canım sırayla tüm vajileri halletcem ama önce kendimde tecrübe edineyim dimi?:)

peki cnm bekleyelim biz o zamn......

hele şuna bulmuş bunuyo onu bulamayanlarda var

sen kendını nası rahat hıssedıyosan oyle dene canımmm ınsallh yapıcaksın bıtır artık su ısııı umutt heee bu arada hayırdırr bu gece burdasın bekcımısınnnn:)) sen pek durmazdın bu sattlerekadarrr nobetı sanamı verdılerr

3 tane ısım yazdıydım cıka cıka pıyangodan bu cıktııı napayım bacımm admın bunu uygun gormusssshııı yanlızların kadınısın bugun deseneee

Hmmm uyyamiorum onsuz...msj lastik braz duygusala bagladim kiz 8 senedir hicmi azalmaz bu ask ben hala ilk gunki gbi asikim bu adama cok agar takilir hic civimaz karizmadan taviz vermez acep ondanmi (-: ahh òsledim kocami

Hmmm uyyamiorum onsuz...msj lastik braz duygusala bagladim kiz 8 senedir hicmi azalmaz bu ask ben hala ilk gunki gbi asikim bu adama cok agar takilir hic civimaz karizmadan taviz vermez acep ondanmi (-: ahh òsledim kocami

ne guzel ısteeee allah mutlulugunuuu hıc bozmasın canım bır omur boyu boyle mutlu olll ınsallhhh

bana da özel mesaj atar mısın doktorun uyguladığı tedaviyi ltfen

kız sen yenmemısmıydın deneme derken bu arada ben dr a gdıorum bıraz ılerleme kaydettım ınsallah sonuda gelır ne dıyelım yenen cok bu arada ocaens yavuz

yendim tabi ki,çok şükür.egzersiz demedim,deneme dedim:)yani alışma süreci.mesela git gel,üst pozisyon yapamıyorum.oda denemeyi çok yapamadığımdan.araya misafir girince yapamadım.alt pozisyonda oluyor.doktor çok güzel bir gelişme,olucak inşallah.
Ocean,Yavuz tebrik ederim.

Umuut canım ben üstte yendim ve uzun bir süre alta geçemedim, alt bana çok korkunç geliyordu. Üstte hafif hafif kendim üstüne oturdum, ay uy şöyle böyle derken sonra yeter nann diye ağırlığımı üzerine verdim, girdi hepsi, bir anlık cesaret sadece. herkes nasıl rahat ediyorsa o pozisyonda denemeli. Bence sen üstte rahat olacaksın, yazdıklarından öyle anlaşılıyor.

Umuutt sen ultrasonla alttan muayene olmusun ya o alet nasildi buyukmu kalinmi uzunmu cbuk gibimi bende gitcemde dusunuom nasi olcak die bide dr ne dedi muayeneden sonra normalmiyms hersey kac dk muayene edio o sekilde

Canım ben vajinus. ama ultrasonla baktılar alttan ince uzun bi çubuk hiç hissetmiyosun girdiğini sadece içerde sağa sola oynatıyor bakmak için detaylı onu hissediyosun ama acı değil garip bi duygu içinde birşey olduğunu biliyosun anlıyosun en azından ama ben girdiğini bile hissetmedim inan :)))

kızlar ben doktora gıdıorum beceripde yapamadıgım parmak egzersızlerını ogrenmeye bana dua edermısınız lutfen kolay gecsın seans uff sizi sevvıorum gorusuruz ıyıkı varsınız Allah razı olsun destek moral hersey burada tum arkadasların Allah muradını versın

Canım Allahım Yanında olsun. Dualarımız seninle.Kendine Güven artık bende bir kadınım de.Ve O şekilde doktora git. Artık başarmana çok az kaldı.Başardığın zaman ki mutluluğu düşün hep. Bak sende görüceksin egzersizin ne kadar kolay olduğunu. Hadi Allaha Emanet ol Canım benim. Güzel Haberlerle Gel. Çoook Öpüldünn..

rabbim yardimcin olsun canim,yardimcimiz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…