- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.101
bende guvenmıyodummm ustte denedım olmadddııı asıl ustte guvenmeee benımkı rahat durmadı usttee altta pe... ucunu kendın yerlestırrr ıkınnn bırazhafıf ıtıırmesını soleee bası gırdı bıleee daha sonra bırakırsın p.... ayar gıder zatennn
:))) kendimden bi başlayayım canım sırayla tüm vajileri halletcem ama önce kendimde tecrübe edineyim dimi?:)
burdayımmm canımmm pek gıremıyorum gırsemde okuyup cıkıyorum hemennnn alt daha rahattt popoya yastık koydunmu bıde kayar gıderr bende dertlıyım yaaa vajıden kurtuldummm pozısyon korkusu basladııı alttan baska pozısyonda yapamıyorummm delırıcem yaaa:2::2:
offff sasırdım üstte rahat olanlarda var ama ben hem üstte rahat deılım hemde alttayani eşimi iyice tembihlemem lazım benden habersiz kılını ble kıpırdatma dıe oda zor görünüor bakalım dr umda üstte yapamazsın dior 2 seanstan sonra denemedım aslında neyse bi üst kata cıkarım olmadı alta ineriz bariii
peki cnm bekleyelim biz o zamn......
hele şuna bulmuş bunuyoonu bulamayanlarda var
Su nick nide nerden yoruldum yaptn amaan...yavuz iste benimki yok is nedeniyle o sebepten cnm uykum da yok tel e gectim simdi...
3 tane ısım yazdıydım cıka cıka pıyangodan bu cıktııı napayım bacımm admın bunu uygun gormusssshııı yanlızların kadınısın bugun deseneee
Hmmm uyyamiorum onsuz...msj lastik braz duygusala bagladim kiz 8 senedir hicmi azalmaz bu ask ben hala ilk gunki gbi asikim bu adama cok agar takilir hic civimaz karizmadan taviz vermez acep ondanmi (-: ahh òsledim kocami
ben kactım umuttt uyuycam sımdı bılg basındaaa ıyı gecelerrr canımmm
Iyi geceler cnm bende uyim bari napim:))) opuldun canikom insallah yataga girerken esin uyanirvee yapisir yakana
amannn kalkmasınnn agzını hayır ac yaaaaaıyı gecelerrrrrrr
bak cnm hıssetmemek dıe bse yok bı kere bu dusunceden kurtul bende böyle dusunurdum ama yok öyle bse cnm hissedıosun ama bu acı deıl agrı deıl baskı oraya bse gırdıgnı gayet guzel hıssedıon brazda yanma ama bu dayanamıcan bı acı asla deıl dayanıon yanı basınc hıssı ılk gözle muayne ettı 2 dakıka zara bakıo elıyle ayırıp... seansı özele atım cnm...
kız sen yenmemısmıydın deneme derken bu arada ben dr a gdıorum bıraz ılerleme kaydettım ınsallah sonuda gelır ne dıyelım yenen cok bu arada ocaens yavuz
Umuutt sen ultrasonla alttan muayene olmusun ya o alet nasildi buyukmu kalinmi uzunmu cbuk gibimi bende gitcemde dusunuom nasi olcak die bide dr ne dedi muayeneden sonra normalmiyms hersey kac dk muayene edio o sekilde
kızlar ben doktora gıdıorum beceripde yapamadıgım parmak egzersızlerını ogrenmeye bana dua edermısınız lutfen kolay gecsın seans uff sizi sevvıorum gorusuruz ıyıkı varsınız Allah razı olsun destek moral hersey burada tum arkadasların Allah muradını versın
kızlar ben doktora gıdıorum beceripde yapamadıgım parmak egzersızlerını ogrenmeye bana dua edermısınız lutfen kolay gecsın seans uff sizi sevvıorum gorusuruz ıyıkı varsınız Allah razı olsun destek moral hersey burada tum arkadasların Allah muradını versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?