- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.121
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
kızlar yardımcı olabileceğim bir durum varsa özelden,buradan mesaj atabilirsiniz.her gün mutlaka giriyorum. Allah yardımcınız olsun.
saol cnm Allah razı olsun sımdı geldım basım agrıdı yıne dr dan cıktım keske elımın akltında bılg olsada kızlara yazam sımdı dedım vucudumdan ates cıkıo sankıCanım Allahım Yanında olsun. Dualarımız seninle.Kendine Güven artık bende bir kadınım de.Ve O şekilde doktora git. Artık başarmana çok az kaldı.Başardığın zaman ki mutluluğu düşün hep. Bak sende görüceksin egzersizin ne kadar kolay olduğunu. Hadi Allaha Emanet ol Canım benim. Güzel Haberlerle Gel. Çoook Öpüldünn..
rabbim yardimcin olsun canim,yardimcimiz olsun..
allah yardımcın olsun cnm cok uzuldumcanım çok teşekkürler inan yardıma gerçekten çok ihtiyacımız var ben 13 senelik evliyim ve vaj...musum maalesef hayatımın en güzel yılları bu illetle geçti allah beterinden saklasın ama artık yaşta geçiyo sabırda kalmadı beklemek için yaş geçiyor malum 32 bitti benim
( işte öyle parmak mum egzersizlerinde sorun yok ama iş ilişkiye gelince olmuyor eskiden çok sıkardım kenidmi aklıma gelince bile ama artık sıkmıyorum fakat yinede olmuyor anlamadım gitti sen nasıl yendin daha doğrusu sende bizim gibimiydin...
kizlar ben bugün dümen recetesini denicem, sonuclari size yazarim insallah recete ise yarar! emla krem kullanmicam diger pump sprey ve kayganlastiric ibakalim ins olur
ben bu belayı kendim atlatmaya çalışıyorum bayada yol aldım hatta eşim böyle bi sıkıntımın kalmadığını söylüyor yalnız şu andaki sorunum bacaklarımı açamıyorum çok çabalıyorum ama olmuyor sanki. geçen yıl bi bayan doktora gitmiştim rutin tedavi için o benim canımı çok yakmıştı hatta içerde zorlamadan bir yırtık meydana gelmişti bu olay benim korkumu ikiye katladı. bana yardımcı olur musunuz çocukta istiyorum yalnız normal doğum beni çok korkutuyor(
masallah Allah cocugunu hayırlısıyle kucagına almayı nasıp etsın bızlerede vajınusmusu bır an once yenmeyı yenen arkadaslarımızada hayırlısıyle saglıklı bebısler versın Rabbım hepımızın yuvalarını mutlu mesut bereketlı etsın inş. ne kadar guzel 6 ay gıbı bı surede yenmıssın cnm cok guzel darısı basımızakızlar merhaba bende evliliğimden 6 ay sonra vainismusu yendim bu forum sayesinde ve 6 ay geçti üzerinden şimdi hamileyim sakın korkmayın kızlar psikolojiniz için çok zor bir durum bende çok üzüldüm gecelerce ağladım ama bitti çok şükür inanın geçtikten sonra boşuna yaşamışım diyeceksiniz şimdi merakla bebeğimin doğacağı günü bekliyorum rabbim bu forumdaki herkese nasip etsin dua ve azimle bu işi halledeceksiniz başka yolu yol dualarım sizinle:))
kızlar anlamıyorum ya 10cm.i sokuyorum içinde bekletiyorum döndüryorum git gel yapıyorum(biraz yavaşça tabii) ama zarım bozulmuyor orda duruyor hiç kan gelmedi benden? sizin de öyle miydi?
regli dönemim dün bitti... bugün hemen egzersizlere başladım.. ıkındım deliği gördüm... ama ben oturarak yapamıyorum ... yatarak daha rahat geliyor... sokarken ıkındım... gitmiyor(kulak çöpü) içimde beklettim.. çıkardım biraz kan geldi... okuyan arkadaşlar korkmasın acımadı bile.. ama ben kız değilim ki... kan niye geldi yön mü yanlış yoksa??2 saat bunla uğraştım.. kulak çöpü çok az giriyor...
bende 4 aylık evlıyım 2 gecedir tam beraberlık yaşıyorum eşimle. bu forumu buldum araştırma yaparken ve egzersizlere başladım ertelemedım hiç ve oldu. korkmayın kızlar valla biraz cesaret. kulak çöpü ve mumla yaptım egzersizleri eşimle denedim sonra biraz girdi bıraktım o gece sonra ertesi gece yıne yaptım bolca kayganlaştırıcı sürdüm ve oldu. şükürler olsunkı... allah bu illetten herkesi kurtarsın inşallah.. yaptıktan sonra dedımkı bumuydu benım hayatımı kabusa çeviren. hersey psıkolojık kızlar valla. egzersizlerın çok faydası var emın olun.. allah yardımcınız olsun..
canım ben de 10 cmdeyım bende de kan falan olmadı,kafaya taktım ne zaman gelcek ya da geldi farketmedim mi diye:26:egzersız yaparak esnetmıs olabılırız ya da esnek yapılı olabılır.aslında doktora gıtsek bütün cevapları alıcaz da ben korkuyorum işte.dişçi dışında başka doktora gidemiyorum böyle de kötü bir huyum var:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?