Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah yardımcın olsun canım yaparsın inanıyorum ilk başta zor geliyor ama sonra alışınca bumuymuş diyor insan parmak egzersizleri için sen içini ferah tut inşallah hepimiz birgün bu illetten kurtuluruz coluğa cocuğa karışırız yuvalarımızda huzura kavuşur artık tez zamanda ...

Kızlar Ben Geldim Bu Arada. Vajiyle İlgili sorular alabilirim. Size Sonuna Kadar yardımcı olabilirim.Mesaj atmanız yeterli

Canım çok teşekkürler inan yardıma gerçekten çok ihtiyacımız var ben 13 senelik evliyim ve vaj...musum maalesef hayatımın en güzel yılları bu illetle geçti Allah beterinden saklasın ama artık yaşta geçiyo sabırda kalmadı beklemek için yaş geçiyor malum 32 bitti benim
( işte öyle parmak mum egzersizlerinde sorun yok ama iş ilişkiye gelince olmuyor eskiden çok sıkardım kenidmi aklıma gelince bile ama artık sıkmıyorum fakat yinede olmuyor anlamadım gitti sen nasıl yendin daha doğrusu sende bizim gibimiydin...

Canım benim bak ne kadar uzun yıllar olmuş yetmez mi bu kadar yıprandğın bi cesaret başlasan belki 1 haftada kurtulacaksın ne zaman istersen yanında,destek oluruz yeter ki kurtulmak istiyorum de.inan ki aşılmayack bir durum değil..

bi akıl ver bacım üstmü altmı :))))))) sanki iddaa oynuoz gbi oldu he he he :)

canım ben üstte nasıl oluyor acaba diye,parmağımı o pozisyonda soktum. ve yolu öyle buldum,ne yapmam gerektiğini nasıl hareket etmem gerektiğini. öyle oturuyorum biraz zorla orayı esnetiyorum.önceden hareket edemiyodum dün harekette ettim ama çok yavaş yavaş. sonra altta devam etmek daha kolay geliyor bana. yani önce üstte 1 dk bekletip alta geçiyorum.

canım üst pozisyonda önce sen kendi egzersizini yapsan. bende öyle yapmadan deneyince kazığa oturmuş gibi hissediyodum hayatta olmaz diyodum
yenmeden önce kendim yaptım oturur pozisyonda kalçanın nasıl olacağını nasıl ilerleteceğine bakıyosun. dene bi sonrada eşinle denersin. ve olabildiğince ıkın.yavaş yavaş oturursun.

Allah yardımcın olsun canım. inşallah tez zamanda kurtulmak için yol alırsın. dualarımız seninle.

bu illet yüzünden bu kadar zaman geçmesi canımı çok yakıyo. eşine güvende sorun olabilir yada eşin kendini hazır hissetmiyordur. pozisyonu ayarlayamadığınız içinde sıkıntı olabilir. herkes farklı pozisyonda yeniyor bunu. sen önce pozisyonunu bul. egzersiz sırasında aparatları/parmağı eşinin o şekilde durabileceği pozisyonlarda çalış. böylece egzersizi bitirir bitirmez eşin devralabilir. üstte gerçekten daha rahat oluyor. kendin üst pozisyonda dene aparatlarla ki eşinle denediğinde neyi nasıl yapacağını bilebilirsin.Allahım hayırlısıyla olacak. mutlaka bu sefer olacak diye kendini de eşini de şartlama canım. inana hiç umulmayan zamanlarda oluyor. dualarım seninle Allahın izniyle kurtulacaksın.sonra da "kızlar bumuymuş,oldu mu gerçekten" diye yazacaksın burada benim yaptığım gibi

benimde aynı konuda sıkıntılarım var yalnız ben eşimin yanıma yaklaşamasına izin veriyorum ilkten daha kötüydum zamanla atlattım şuan tek sorunum bacaklarımda bacaklarımı aşırı kasıyorum ilişki sırasında açamıyorum bunu atlatmaya çalışıyorum şu sıralar ama olmuyor (

kızlar yardımcı olabileceğim bir durum varsa özelden,buradan mesaj atabilirsiniz.her gün mutlaka giriyorum. Allah yardımcınız olsun.

ben bu belayı kendim atlatmaya çalışıyorum bayada yol aldım hatta eşim böyle bi sıkıntımın kalmadığını söylüyor yalnız şu andaki sorunum bacaklarımı açamıyorum çok çabalıyorum ama olmuyor sanki. geçen yıl bi bayan doktora gitmiştim rutin tedavi için o benim canımı çok yakmıştı hatta içerde zorlamadan bir yırtık meydana gelmişti bu olay benim korkumu ikiye katladı. bana yardımcı olur musunuz çocukta istiyorum yalnız normal doğum beni çok korkutuyor (

saol cnm Allah razı olsun sımdı geldım basım agrıdı yıne dr dan cıktım keske elımın akltında bılg olsada kızlara yazam sımdı dedım vucudumdan ates cıkıo sankı

slm arkadaşlar bize bu konular hep ayıp konuşulmaz anlatılmaz olarak empoze edildi maalesef ne kadar kültürlü de olsak üniversite de bitirsek hep bu yanımız cahil kaldı malesef
ben ilişki sırasında çok hissizim bu vajinismus mu onu da bilmiyorum kasılma bazen oluyo ama ilişkiye engel degil ama çok hissizim aynı sorunu yaşıyan çözebilen var mı acaba kızlar:26:

allah yardımcın olsun cnm cok uzuldum

canım bunun için önce güven kocana. onun sana bişey yapmayacağına inan. bu da kocanda bitiyo. illaki birleşme olsun,deneme olsun diye başlama. sev..... sadece yüzeysel. yada dokunun birbirinize. sen istemeden bişey olmayacak bunu bi kabullen.

kızlar merhaba bende evliliğimden 6 ay sonra vainismusu yendim bu forum sayesinde ve 6 ay geçti üzerinden şimdi hamileyim sakın korkmayın kızlar psikolojiniz için çok zor bir durum bende çok üzüldüm gecelerce ağladım ama bitti çok şükür inanın geçtikten sonra boşuna yaşamışım diyeceksiniz şimdi merakla bebeğimin doğacağı günü bekliyorum rabbim bu forumdaki herkese nasip etsin dua ve azimle bu işi halledeceksiniz başka yolu yol dualarım sizinle:))

ben bugun dr a gıttım anlatmak ıstıorum hem rahatlamak ıcın hemde iimi gecmiş kotumu gecmıs tam anlayamadım:26:gerçi çokda kötü sayılmazdı:18:dr a gıtttım ıcerı gırıp hazırlandım sonra catala otur bı bakalım dedı oturdum korkma dedı ben zarar vercek bısı yapmam bende tmm sıze guvenıorum ama dedım ıcerı parmagınızı yada baska bısıyyınızı sokmayın sımdılık o da tmm dedı sadece dudakların kenarından acıp bakcamm dedı tmm dedım actı baktı zarın duruo dedı bende dedım kı evet dogrudur yalnıs yaptıgımızı thmn etmıstım zaten dedım neyse dedıkı ben sımdı parmagımın ucu ıle gosterıymı sana yerın nerde oldugunu dedı ben dedım kı once ben evde yaptıgım egzersız gıbı burda yapıyım nerde yalnıs yaptıgımı bana solermısınız dedım tmm dedı eldıven verdı jel surdum fılan denedım dogru gırıs ama yalnıs yere ıtıosun parmagını bak ben yapıyım sen hısset fazla ıcerı ıtmem dedı ii dedım parmagı once gırste tuttu ve ben tmm dıyınce bıraz ıttı acımadı ama ben kastım kendımı:18::18:bekledı rahatla dedı bende bekledım sonra tmm dedım az daha ıttı bıraz yanma oldu ama cok deıl hatta yanma da denılmez hanı pısık fılan olur ya yada bı yerın tahrıs olur ole bısı.neyse dedımkı daha ıtıcekmısınız yok dedı zara denk gelır bn bozmym dedı onemlı deıl esım egzersızle bozulcaını bılıo sorun olmaz ama ben parmagımı yerlestıryım dedım yerımden kalktım dıer odaya gectım odanın ıcınde bı oda daha var tabı ayaga kalkınca basım dondu mıdem bulandı terledım vucdumdan ates cıkıo gıbı sankı dedım ben yapamıycam ıı degılım bole bole hıssedıorum.normal su an beynınle savasıosun asagısıda ıstemeden kasılıo beynın ve kasların ızın vermek ıstemıo dınlen bıraz sonra devam edelım dedı cok sukurkı 3 dk kendıme geldım kendı kendıme denedım sonra caırdım dr geldı baktı dogru dedı bıraz daha ıt fılan dedı ısaret parmagı ıkı boum oldu sanırım sonra dr ben yapıyım tekrar dedı yaptı o da bı bucuk boum kadar yaptı dedımkı bundan sonra ne var yanı burdan sonra ıtınce ne olck burdan sonrası cok kolay ama sern zarı gecemıosun ıtersen gecersın dedı bende aha fazla yapamıycam bugun bu kadar olsun evde devam ederım gırısı dogru ogrendım ya dedım o bana yeter tmm dedı ne zaman ıstersen sonra kalktım resımden anatomıyı tekrar anlattı dun de anlatmıstı anatomıyı ama dun muayne olmamıstım sonra bugun tekrar anlattı işte kagıda kendı de cızdı öle.kandan korkuorum cok kan gelırmı dedım ınce bı zarın var fazla kan gelmez dedi ıcım rahatladı bıraz sonra tam cıkarken dedıkı hılal seklınde zarın dedı elın oraya denk gelıo ıtemıosun ıtsen gıdıcek dedı ıstersen esınle konus anestezı ıle czık atalım egzersızınıde kolay yaparsın dedı bende dedımkı egzersızı ogrendıgım gıbı bı denıyım madem ınce parmaklada yırtılır zaten dedım tabıkıde dedı ii dedım anestezıye gerek yok sımdı.bu kadar basınızı agrıttım ozur dılerım bıde hılal seklınde olan zar urkutucumu netten okudum zor bı sekıl deıl amaınsan korkuo yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…