- 22 Ağustos 2007
- 266
- 109
- 648
- 45
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.121
kızlar ben doktora gıdıorum beceripde yapamadıgım parmak egzersızlerını ogrenmeye bana dua edermısınız lutfen kolay gecsın seans uff sizi sevvıorum gorusuruz ıyıkı varsınız Allah razı olsun destek moral hersey burada tum arkadasların Allah muradını versın
Kızlar Ben Geldim Bu Arada. Vajiyle İlgili sorular alabilirim. Size Sonuna Kadar yardımcı olabilirim.Mesaj atmanız yeterli
Canım çok teşekkürler inan yardıma gerçekten çok ihtiyacımız var ben 13 senelik evliyim ve vaj...musum maalesef hayatımın en güzel yılları bu illetle geçti Allah beterinden saklasın ama artık yaşta geçiyo sabırda kalmadı beklemek için yaş geçiyor malum 32 bitti benim
( işte öyle parmak mum egzersizlerinde sorun yok ama iş ilişkiye gelince olmuyor eskiden çok sıkardım kenidmi aklıma gelince bile ama artık sıkmıyorum fakat yinede olmuyor anlamadım gitti sen nasıl yendin daha doğrusu sende bizim gibimiydin...
bi akıl ver bacım üstmü altmı :))))))) sanki iddaa oynuoz gbi oldu he he he :)
burdayımmm canımmm pek gıremıyorum gırsemde okuyup cıkıyorum hemennnn alt daha rahattt popoya yastık koydunmu bıde kayar gıderr bende dertlıyım yaaa vajıden kurtuldummm pozısyon korkusu basladııı alttan baska pozısyonda yapamıyorummm delırıcem yaaa:2::2:
kızlar ben doktora gıdıorum beceripde yapamadıgım parmak egzersızlerını ogrenmeye bana dua edermısınız lutfen kolay gecsın seans uff sizi sevvıorum gorusuruz ıyıkı varsınız Allah razı olsun destek moral hersey burada tum arkadasların Allah muradını versın
Canım çok teşekkürler inan yardıma gerçekten çok ihtiyacımız var ben 13 senelik evliyim ve vaj...musum maalesef hayatımın en güzel yılları bu illetle geçti Allah beterinden saklasın ama artık yaşta geçiyo sabırda kalmadı beklemek için yaş geçiyor malum 32 bitti benim
( işte öyle parmak mum egzersizlerinde sorun yok ama iş ilişkiye gelince olmuyor eskiden çok sıkardım kenidmi aklıma gelince bile ama artık sıkmıyorum fakat yinede olmuyor anlamadım gitti sen nasıl yendin daha doğrusu sende bizim gibimiydin...
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
kızlar yardımcı olabileceğim bir durum varsa özelden,buradan mesaj atabilirsiniz.her gün mutlaka giriyorum. Allah yardımcınız olsun.
saol cnm Allah razı olsun sımdı geldım basım agrıdı yıne dr dan cıktım keske elımın akltında bılg olsada kızlara yazam sımdı dedım vucudumdan ates cıkıo sankıCanım Allahım Yanında olsun. Dualarımız seninle.Kendine Güven artık bende bir kadınım de.Ve O şekilde doktora git. Artık başarmana çok az kaldı.Başardığın zaman ki mutluluğu düşün hep. Bak sende görüceksin egzersizin ne kadar kolay olduğunu. Hadi Allaha Emanet ol Canım benim. Güzel Haberlerle Gel. Çoook Öpüldünn..
rabbim yardimcin olsun canim,yardimcimiz olsun..
allah yardımcın olsun cnm cok uzuldumcanım çok teşekkürler inan yardıma gerçekten çok ihtiyacımız var ben 13 senelik evliyim ve vaj...musum maalesef hayatımın en güzel yılları bu illetle geçti allah beterinden saklasın ama artık yaşta geçiyo sabırda kalmadı beklemek için yaş geçiyor malum 32 bitti benim
kizlar ben bugün dümen recetesini denicem, sonuclari size yazarim insallah recete ise yarar! emla krem kullanmicam diger pump sprey ve kayganlastiric ibakalim ins olur
ben bu belayı kendim atlatmaya çalışıyorum bayada yol aldım hatta eşim böyle bi sıkıntımın kalmadığını söylüyor yalnız şu andaki sorunum bacaklarımı açamıyorum çok çabalıyorum ama olmuyor sanki. geçen yıl bi bayan doktora gitmiştim rutin tedavi için o benim canımı çok yakmıştı hatta içerde zorlamadan bir yırtık meydana gelmişti bu olay benim korkumu ikiye katladı. bana yardımcı olur musunuz çocukta istiyorum yalnız normal doğum beni çok korkutuyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?