Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde aynı konuda sıkıntılarım var yalnız ben eşimin yanıma yaklaşamasına izin veriyorum ilkten daha kötüydum zamanla atlattım şuan tek sorunum bacaklarımda bacaklarımı aşırı kasıyorum ilişki sırasında açamıyorum bunu atlatmaya çalışıyorum şu sıralar ama olmuyor (

kızlar yardımcı olabileceğim bir durum varsa özelden,buradan mesaj atabilirsiniz.her gün mutlaka giriyorum. Allah yardımcınız olsun.

ben bu belayı kendim atlatmaya çalışıyorum bayada yol aldım hatta eşim böyle bi sıkıntımın kalmadığını söylüyor yalnız şu andaki sorunum bacaklarımı açamıyorum çok çabalıyorum ama olmuyor sanki. geçen yıl bi bayan doktora gitmiştim rutin tedavi için o benim canımı çok yakmıştı hatta içerde zorlamadan bir yırtık meydana gelmişti bu olay benim korkumu ikiye katladı. bana yardımcı olur musunuz çocukta istiyorum yalnız normal doğum beni çok korkutuyor (

saol cnm Allah razı olsun sımdı geldım basım agrıdı yıne dr dan cıktım keske elımın akltında bılg olsada kızlara yazam sımdı dedım vucudumdan ates cıkıo sankı

slm arkadaşlar bize bu konular hep ayıp konuşulmaz anlatılmaz olarak empoze edildi maalesef ne kadar kültürlü de olsak üniversite de bitirsek hep bu yanımız cahil kaldı malesef
ben ilişki sırasında çok hissizim bu vajinismus mu onu da bilmiyorum kasılma bazen oluyo ama ilişkiye engel degil ama çok hissizim aynı sorunu yaşıyan çözebilen var mı acaba kızlar:26:

allah yardımcın olsun cnm cok uzuldum

canım bunun için önce güven kocana. onun sana bişey yapmayacağına inan. bu da kocanda bitiyo. illaki birleşme olsun,deneme olsun diye başlama. sev..... sadece yüzeysel. yada dokunun birbirinize. sen istemeden bişey olmayacak bunu bi kabullen.

kızlar merhaba bende evliliğimden 6 ay sonra vainismusu yendim bu forum sayesinde ve 6 ay geçti üzerinden şimdi hamileyim sakın korkmayın kızlar psikolojiniz için çok zor bir durum bende çok üzüldüm gecelerce ağladım ama bitti çok şükür inanın geçtikten sonra boşuna yaşamışım diyeceksiniz şimdi merakla bebeğimin doğacağı günü bekliyorum rabbim bu forumdaki herkese nasip etsin dua ve azimle bu işi halledeceksiniz başka yolu yol dualarım sizinle:))

ben bugun dr a gıttım anlatmak ıstıorum hem rahatlamak ıcın hemde iimi gecmiş kotumu gecmıs tam anlayamadım:26:gerçi çokda kötü sayılmazdı:18:dr a gıtttım ıcerı gırıp hazırlandım sonra catala otur bı bakalım dedı oturdum korkma dedı ben zarar vercek bısı yapmam bende tmm sıze guvenıorum ama dedım ıcerı parmagınızı yada baska bısıyyınızı sokmayın sımdılık o da tmm dedı sadece dudakların kenarından acıp bakcamm dedı tmm dedım actı baktı zarın duruo dedı bende dedım kı evet dogrudur yalnıs yaptıgımızı thmn etmıstım zaten dedım neyse dedıkı ben sımdı parmagımın ucu ıle gosterıymı sana yerın nerde oldugunu dedı ben dedım kı once ben evde yaptıgım egzersız gıbı burda yapıyım nerde yalnıs yaptıgımı bana solermısınız dedım tmm dedı eldıven verdı jel surdum fılan denedım dogru gırıs ama yalnıs yere ıtıosun parmagını bak ben yapıyım sen hısset fazla ıcerı ıtmem dedı ii dedım parmagı once gırste tuttu ve ben tmm dıyınce bıraz ıttı acımadı ama ben kastım kendımı:18::18:bekledı rahatla dedı bende bekledım sonra tmm dedım az daha ıttı bıraz yanma oldu ama cok deıl hatta yanma da denılmez hanı pısık fılan olur ya yada bı yerın tahrıs olur ole bısı.neyse dedımkı daha ıtıcekmısınız yok dedı zara denk gelır bn bozmym dedı onemlı deıl esım egzersızle bozulcaını bılıo sorun olmaz ama ben parmagımı yerlestıryım dedım yerımden kalktım dıer odaya gectım odanın ıcınde bı oda daha var tabı ayaga kalkınca basım dondu mıdem bulandı terledım vucdumdan ates cıkıo gıbı sankı dedım ben yapamıycam ıı degılım bole bole hıssedıorum.normal su an beynınle savasıosun asagısıda ıstemeden kasılıo beynın ve kasların ızın vermek ıstemıo dınlen bıraz sonra devam edelım dedı cok sukurkı 3 dk kendıme geldım kendı kendıme denedım sonra caırdım dr geldı baktı dogru dedı bıraz daha ıt fılan dedı ısaret parmagı ıkı boum oldu sanırım sonra dr ben yapıyım tekrar dedı yaptı o da bı bucuk boum kadar yaptı dedımkı bundan sonra ne var yanı burdan sonra ıtınce ne olck burdan sonrası cok kolay ama sern zarı gecemıosun ıtersen gecersın dedı bende aha fazla yapamıycam bugun bu kadar olsun evde devam ederım gırısı dogru ogrendım ya dedım o bana yeter tmm dedı ne zaman ıstersen sonra kalktım resımden anatomıyı tekrar anlattı dun de anlatmıstı anatomıyı ama dun muayne olmamıstım sonra bugun tekrar anlattı işte kagıda kendı de cızdı öle.kandan korkuorum cok kan gelırmı dedım ınce bı zarın var fazla kan gelmez dedi ıcım rahatladı bıraz sonra tam cıkarken dedıkı hılal seklınde zarın dedı elın oraya denk gelıo ıtemıosun ıtsen gıdıcek dedı ıstersen esınle konus anestezı ıle czık atalım egzersızınıde kolay yaparsın dedı bende dedımkı egzersızı ogrendıgım gıbı bı denıyım madem ınce parmaklada yırtılır zaten dedım tabıkıde dedı ii dedım anestezıye gerek yok sımdı.bu kadar basınızı agrıttım ozur dılerım bıde hılal seklınde olan zar urkutucumu netten okudum zor bı sekıl deıl amaınsan korkuo yınede

masallah Allah cocugunu hayırlısıyle kucagına almayı nasıp etsın bızlerede vajınusmusu bır an once yenmeyı yenen arkadaslarımızada hayırlısıyle saglıklı bebısler versın Rabbım hepımızın yuvalarını mutlu mesut bereketlı etsın inş. ne kadar guzel 6 ay gıbı bı surede yenmıssın cnm cok guzel darısı basımıza

regli dönemim dün bitti... bugün hemen egzersizlere başladım.. ıkındım deliği gördüm... ama ben oturarak yapamıyorum ... yatarak daha rahat geliyor... sokarken ıkındım... gitmiyor(kulak çöpü) içimde beklettim.. çıkardım biraz kan geldi... okuyan arkadaşlar korkmasın acımadı bile.. ama ben kız değilim ki... kan niye geldi yön mü yanlış yoksa??2 saat bunla uğraştım.. kulak çöpü çok az giriyor...

bende 4 aylık evlıyım 2 gecedir tam beraberlık yaşıyorum eşimle. bu forumu buldum araştırma yaparken ve egzersizlere başladım ertelemedım hiç ve oldu. korkmayın kızlar valla biraz cesaret. kulak çöpü ve mumla yaptım egzersizleri eşimle denedim sonra biraz girdi bıraktım o gece sonra ertesi gece yıne yaptım bolca kayganlaştırıcı sürdüm ve oldu. şükürler olsunkı... allah bu illetten herkesi kurtarsın inşallah.. yaptıktan sonra dedımkı bumuydu benım hayatımı kabusa çeviren. hersey psıkolojık kızlar valla. egzersizlerın çok faydası var emın olun.. allah yardımcınız olsun..

kızlar anlamıyorum ya 10cm.i sokuyorum içinde bekletiyorum döndüryorum git gel yapıyorum(biraz yavaşça tabii) ama zarım bozulmuyor orda duruyor hiç kan gelmedi benden? sizin de öyle miydi?

kızlar anlamıyorum ya 10cm.i sokuyorum içinde bekletiyorum döndüryorum git gel yapıyorum(biraz yavaşça tabii) ama zarım bozulmuyor orda duruyor hiç kan gelmedi benden? sizin de öyle miydi?

canım ben de 10 cmdeyım bende de kan falan olmadı,kafaya taktım ne zaman gelcek ya da geldi farketmedim mi diye:26:egzersız yaparak esnetmıs olabılırız ya da esnek yapılı olabılır.aslında doktora gıtsek bütün cevapları alıcaz da ben korkuyorum işte.dişçi dışında başka doktora gidemiyorum böyle de kötü bir huyum var:18:

ben hala vajılıyım yorum yapmam ne kadar dogru olur bılmıyorum ama kulak çöpüyle kız olsak bıle kızlık zarının bozulcağını sanmıyorum ben 10 cm mumla calışıyorum kan falan gelmedı.muhtemelen adetin tam bıtmemıs olabılır hanı son gunler gunluk akıntı gıbı gelır oyle olmus olabılır,ya da kılcal damarlar tahriş olmuş olabilir bence

Son düzenleme:

tebrıkler canım Allah devamnı getırsın.bısı sorcam egzersız yaparken kırmızı geldımı senden

canım şu an dişçiye de gidemeyen çok kişi var aslında cesaretlisin bir bakıma:) ya bilmiyorum ben 4doktora gittim şimdiye kadar ama hepsi de tam rahatlatmadı beni. benim de doktor fobim var muayene olmadan kalbim çarpar başım döner hep. son gittiğim doktor bana deliğin girişinde hemen altta olan et parçası zarın dedi ama başka da bişey demedi. sadece bi tanesi senin zarın çok yüksek kalın almam lazım falan demişti.başka bi doktora ameliyat olcaktım tam köşeden döndüm:) o zaman bizimkisi esnek mi oluyor ki? kan olayında değilim aslında çok da önemli değil bu saatten sonra ama zarın yapısı beni tedirgin ediyor bazen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…