Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

10 cmde rahatsan takma bence belkı ılıskıye gırınce gelebılır süüüüüüüüpppppriiiiizzzzzz yanisenle aynı durumdayım merak edıyorum ben de doktora da gitmiyorum.oluruna bıraktım artık

kızlar anlamıyorum ya 10cm.i sokuyorum içinde bekletiyorum döndüryorum git gel yapıyorum(biraz yavaşça tabii) ama zarım bozulmuyor orda duruyor hiç kan gelmedi benden? sizin de öyle miydi?

Kızlar ben kan gelmesini çok istemiştim, doktorda kanın gelir demişti evlendiğim ilk zamanlar gittiğimde.
Daha sonra egzersiz yaptım, ne egzersiz esnasında ne de sonrasında birşey gelmedi, egzersizle esnemiş.
Ama inanın hiç önemi yok, ben yine aynı benim bende hiçbirşey farketmedi, ne maddi ne manevi olarak .

ilk başaladığımda acaba kan gelır mı dıye kasıyordum ama sonra yaptıkca daha rahat bıraktım kendimi.o ilk zamanki yanmalarım da azaldı.mumu haraket ettirirken de daha rahatım.doktora gitmedim ama yarımaya şekline benzettim internetten gördüğüm kadarıyla.böyle durumlarda zar esnek olabiliyormuş ve normal doğumda yırtılıyormuş.vajileri inceleye inceleye jinekolog olucam galiba

evet aslında kanın ne önemi var ki sonuçta eşlerimiz de herşeyi biliyorlar nasıl bir mücadelede olduğumuzun farkındalar kanı düşünen yok ama işte şaşırıyor insan o kadar kalın birşey giriyor ama nasıl bir yapı çok değişik geliyor insana...egzersiz nelere kadir yahu esnedikçe esniyor:)

şuan adetim canım bitince denıycem ama 12 cmden sonra daha rahat olacagımı düşünüyorum.buarada hem denıycem hem ılerlıycem ne cıkarsa bahtıma sen ne yapacaksın?buarada aynasız denedın mı?

ben de en azından 11.cmi de denemek istiyorum canım ya psikolojik işte o da rahat olsun ki kendimi hazır hissedeyim... aynasız denedim oluyor ayna şart değilmiş ama arada bakıyorum yine de çünkü deliğin büyüdüğünü görmek istiyorum bana motive oluyor:) o büyüdükçe sanki beynimdeki setler yıkılıyor gibi rahatlıyorum...

esnek zar kötü birşey değil . Rahat olun kızlar, devam egzersize .

yok canım, hilal şeklindeki en yaygın olanı , hiç korkma, zarda çok ince birşey zaten şu dudağımız kurur ya üzerinde deri kalkar ona benziyor demişti doktor, öyle şeffaf ve ince bir yapısı var, adet kanı gibi değil çok çok az, bazen bir damladan az geliyor . korkma canım, kendine güven çok önemli .

benım ıcınde kan gelsın kızlık bozulsun sorun deıl de o kanı gormek urkutucu gelıo bana reglı oldugumuzda goruoruz ondan korkmuorum ama bu cok korkuotuo benı bı de bı saat once fılan lavobaya gıttım tişş için:) vajına gırısım bacaklarımı acınca hafıf bole yanar gıbı oldu normal dımı buda parmak seyyaptık dıe ole olmustur dimi

turguaazz cnm dr gıtmıssın okudum muayene olmussun zaten oluyordun cnm ? rahattın yani dimi ben diorumki en azından 1 parmak alsaydın neden bunu ıstemedın zar dada deılmıssın zaten cnm...hoş olsanda 1 parmakta asla bozulmaz sadece zarın önüne gelip bırakmısınız anladıgım kadarıyla tatlım sımdı yerınımı ögrendım diorsun en azından bence 1 parmak dr izin verseydin şimdi cok daha rahat olucaktın....

Son düzenleme:
öcü olup seni yemeyecek , büyük ihtimalde gelmez egzersiz yaptığın için. yanma da normal .İstersen bugün başlayalım seninle , hadi bakalım biraz egzersiz yapalım , hop bir - ki -üç . buraya yaptığın aşamaları yaz, ben ara ara girer cevaplarım

dr ılk basta ben bozmıyım dedı kadın bıde cok ustelemedı bılıomusun bende ne bılıyım korktum bole orda cok kan gelır bagırırım aglarım sandım kanı gorunce aslında cokda kotu sayılmazdım orta derecede rahattım bence ama ılerı gıdemedım aslında gıtsem super olcktı belkı ustumden bıraz daha yuk kalkardı off yaa benım cok fırın ekmek yemem lazım.o deılde ne kadar safım bana kadarda yoktur su forumda he yanı sen egzersızı yap ama yalnıs yap sonra p..s oldu san gel burda yendım de o kadar utanıorum kı kendımden sizin yuzunuze bakamıorum artık of offfffffff

evet ne dersın sıcagı sıcagına yap bence cnm bak ben cuma gecesi ilşkiye daha ateşlıydım mesela......:44: şimdi giy eldiveni bi dene

bende de kan gelmedi,bozuldumu bozulmadımı bilmem artık,dün 9-10 cm arası denedim çok zorlandım daha önce 5-6 cm kadar girdiği halde ucunu bile sokamadım ilk başta,biran umudumu bile kestim olmayacak diye ama sonunda başardım çok şükür,git gel de yaptım ama bugün misafir bekliyorum birtürlü çalışmaya fırsatım olmadı

canım benm saolasın pekı sımdi dielım egzersız yaptım aksam daha cok yanmaz mı ya aslında ole yanma yanma dıoruz da ates degmıo ya ole bısı deıl tahrıs olma gııbı bısı demek ıstedıgım daha cok o tahrıs olmus da kus acımıs hıssıne kapılırmıyımm aslında yapmak ıstıorum ama he bıde jelı varya bol surmeyede gerek yok ben ne kadar cok suruodum anam dr cok az surdu sadece parmagıma surdurdu

belkı senınkıde esnektır ne guzel kansız sonuca yaklasıosun:) masalla cnm ya bızde sana yetıssek ii gıt gel felan bunlar bnm ıcın hayal gıbı bısı

yok canım hiç utanma, rahat ol, hepimiz bu konuda cahildik, bilmiyorduk deliğin yerini bile, bilmemek değil öğrenmemek ayıp. bir daha böyle şeyler yazdığını görmiyim . Bugün çatala çıktın, o kadar aşama katettin, şimdi egzersiz yapmasan ayıp .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…