Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah korusun kusum dunku yazdıklarını bende okudum 8 yıldır asıkmıssın kocana Allah ayırmasın inş. 3 yıl dolmadan bıtsın bu ıs sende rahatla.aglatckasın benı duygusala baglatttın bak beni.olsun aglamaya zırlamaya bakmıcaksın soonuca bak sen ıkı parmak aldınmı muayne sonunda aldın daha ne olsun devamı corap sokugu gıbı gelcek bence kacmıorum tmm egzersıze gıdıcem sımdı yanı oturcm egzersıze

regli dönemim dün bitti... bugün hemen egzersizlere başladım.. ıkındım deliği gördüm... ama ben oturarak yapamıyorum ... yatarak daha rahat geliyor... sokarken ıkındım... gitmiyor(kulak çöpü) içimde beklettim.. çıkardım biraz kan geldi... okuyan arkadaşlar korkmasın acımadı bile.. ama ben kız değilim ki... kan niye geldi yön mü yanlış yoksa??2 saat bunla uğraştım.. kulak çöpü çok az giriyor... yönü bana tarif edebilir misiniz tam olarak.......

Evet canım sorma gerçekten ne kadar zor yaşayan anlar ve bilir sadece Allah yaşayan çeken herkeze acil şifalar güç takat moral dayanma gücü versin özelliklede eşlerimize ,aslında herşey bizim elimizde ama beynimize söz geçiremiyoruz belkide ısrar etmiyoruz ama denemeye devam dediğin gibi pozisyon üzerinde çalışma yapmam gerek sanırım artık mum falan çocuk oyuncağı zaten kayıp gidiyor içeri ilk girişte insan zorlanıyor ileri az itince uzay boşluğu gibi :) ama vücut anlamıyor bunu çok basit olan bir şeyin hayatımızı karartmasına izin veriyoruz mutluluğumuzu erteliyoruz engelliyoruz tez zamanda kurtulup hep birlikte halaylar çekeriz burada kutlarız inşallah dediğin gibi deme sırası bizlerede gelsin Allahın izni ile.Teşekkürler canım inan insana bu tarz yazılar moral umut azim veriyor durmak yok çalışmalara devam diyelim o vakit :))

he dur gıtmeden umutcugum sana bısı sorıyım sen dr a gıttın ya dr parmak egzersızı yaparken uyusutrmk ıcın oraya bısı surdumu

ınsallah hepımız ıcın gelsın sonu cnm ınan cok istiorum seni cok cok iyi anlıorum korkuyosun ıste bugun 1 parmak dr yapsaydı acımadıgnı görüp daha rahat edicektın bence ne zaman gtcen bda cnm...

ınsallah hepımız ıcın gelsın sonu cnm ınan cok istiorum seni cok cok iyi anlıorum korkuyosun ıste bugun 1 parmak dr yapsaydı acımadıgnı görüp daha rahat edicektın bence ne zaman gtcen bda cnm...

geldım cnm fazlasını yapamadım dr bugun nabtıysam evde de o kadarı ama fazla ustelemek ıstemıorum kendıme su an yarın sakın kafayla daha uzun sure otururum dr ne zaman gıdıcem ıkıncı randevuyu almadım henuz ama dr dedıkı sen evde ugras kendın bıraz takıldıgın yer olursa gel kızlıkgın yırtılırsa gel kontrol edelım ıstedıgın zaman gelebılırsın ama ara oncesınde ole gel dedı bende durup dururken gıtmıyım dıorum ya ılerleyıp ole gıdıyım kadının yanına yada oldu ben artık kendım yapıorum dıyıp ole gıdıyım yada yapamıorum der gıderım artık bı kac gun denıyımde ama yapamıorum dıyerek gıtmyı ıstemıorum tabı

yalnız bu beynımız varya acayip bir zımbırtı yarın ilişki denemeyi düşünüyorum bde ultrason aletıne yakın bi aparat yapıp o saate kadar egzersız yapmayı istiorum...ama kalkmış bana ne dio bu aman ne yapıcan ne uğraşıon o kadar para verdin brak egzersızı direk dene olursa olur olmazsa dr a git paranın hakkını versin dr kendin ne bse sokuon yaa yanlış sokarsan acırsa ....

burada saat yazili, biz msnde beklerken 2 dk sonra geliodun su kadar yaptim bu kadar yaptim diye... yavas yap, acele etme, idrak ede ede, sakin. bekle, nefes verirken ittir.
aaah ah zealeam sorma ben sızı o kadar beklettım o kadar zamanınızı caldım msnlerde buralarda ugrastırdım hakkınızı nasıl oderım sorma ıkı dk ıkı dk dıodum hep yalnıs yapmısım kusum gırıs dogru yon yalnısmıs o da benden kaynaklandı tabı sımdı anladım kı ıkı dk yapıyım gelıyım le olck iş deıl dr bıle bugun bekleye bekleye yptı

guldurdun benısen beynıne uyma sen egzersızı yap belkı cuma gunune bıle kalmadan halledersın dr a da teskure gıdersın

tamam sen bılırsın cnm istedıgın sıkı motıve oldugun zaman otur o zaman yeterkı erteleme..........

öyle düsünme zaman calma vb.
bugün yorgunsun, hazir hissetmiyorsun. ama bir daha egzersize oturdugunda zaman ver kendine. üc - bes dakika sonra olmuyor, ya da oluyor yeter bu kadar diye düsünme. ne kadar ugrasirsan o kadar rahatlarsin. en az 20 dakika ki bence daha uzun olunca daha faydali... bir kere tamamen girisi saglasan, kafanda kurdugun setler yikilir zaten. istekle oturursun egzersize.

kesınlıkle dogru söylüor cnm ben dün aksam aklıma ınan gelmedi yoksa sana kesınlıkle dr 1 parmak yaptır ve izlemeni tavsiye ederdim çok üzgünüm hiç aklıma gelmedi aslında yapar dıede dusunmustum...neyse bunları dusunmeyelım düşünücemız sey su olsun burdaki kendi sokan kızlar

evet cnm haklısın bugun orda bıraz gırıs saglanmıs oldu ama cok deıl ama bu defa dogru oldugunu bende hıssettım yanma oldu hafıften anestol felan surmedı surse daha rahat olurdum belkıde ama orada solemek de aklıma gelmedi evde emla var aldım ama kapagını acmaya bıle cesaret edemedım anestol kadar iimidir o da emla yakıo dıe duydum ama denemedım yoksa hıc bulasmasammı sadece jel le mı yapsam kafamın ıcındekı beyın buyudu buyudu kocaman oldu bu konuyla ılgılı dusunce ve sorularla amaan dıorum

Buradan henüz vajiyi yenmemiş arkadaşlara seslenmek istiyorum. Farklı pozisyon deneyin mutlaka başaracaksınız. Sırf 1 sene boyunca aynı posizyonda deneyip başaramamış fakat bir gün yine olmayacak diye içimden geçirirken hadi bir de farklı pozisyon deneyim diye karar veripte 5 dakika içinde hiç ama hiç acısız mutlu sona ulaşmış biri olarak, boşu boşuna 1 sene 3 hafta bu acıyı çekmemin ızdırabıyla neden bu kadar zaman farklı pozisyon denemedim diye kendime hayıflanırken bu işin çocuk oyuncağı kadar basit olduğunu geç anlamış olsam da günün birinde hepinizin bunu yenipte bana yürekten hak vereceğinize gönülden inanıyorum.

sözün kısası moralinizi bozmadan her gün yeni bir umutla bunu yeneceğinizi düşünüp odaklanmanız. benim gibi farklı posizyonlar geç aklınıza gelmesin ama sonra dövünürsünüz benim gibi

o dediğin kişi şekil A /1 UMUUT.....BEN 2,5 senedir asla alt pozısyonu denemeye ble kalkısmadım yanı esım ben alttayken yarım metre yakınıma ble gelmedı henüz hep ust denerdım ve onuda yapamazdım dr un dedıgne gre altta olmalıymısım ama aklım yıne üste kaysada yarın altta mutlaka denıcem......

canım şunu anlayamadım ben şimdi kulak çöpünü zor almışsın anladığım kadarıyla kız değilim diyorsun ya daha önceden ilişki oldu da sonra mı yapamadın? yani önce kızlık zarın bozuldu da sekonder dediğimiz vajinismustan mı oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…