- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.161
öcü olup seni yemeyecekbenım ıcınde kan gelsın kızlık bozulsun sorun deıl de o kanı gormek urkutucu gelıo bana reglı oldugumuzda goruoruz ondan korkmuorum ama bu cok korkuotuo benı bı de bı saat once fılan lavobaya gıttım tişş için:) vajına gırısım bacaklarımı acınca hafıf bole yanar gıbı oldu normal dımı buda parmak seyyaptık dıe ole olmustur dimi
turguaazz cnm dr gıtmıssın okudum muayene olmussun zaten oluyordun cnm ? rahattın yani dimi ben diorumki en azından 1 parmak alsaydın neden bunu ıstemedın zar dada deılmıssın zaten cnm...hoş olsanda 1 parmakta asla bozulmaz sadece zarın önüne gelip bırakmısınız anladıgım kadarıyla tatlım sımdı yerınımı ögrendım diorsun en azından bence 1 parmak dr izin verseydin şimdi cok daha rahat olucaktın....
öcü olup seni yemeyecek, büyük ihtimalde gelmez egzersiz yaptığın için. yanma da normal .İstersen bugün başlayalım seninle , hadi bakalım biraz egzersiz yapalım , hop bir - ki -üç . buraya yaptığın aşamaları yaz, ben ara ara girer cevaplarım
öcü olup seni yemeyecek, büyük ihtimalde gelmez egzersiz yaptığın için. yanma da normal .İstersen bugün başlayalım seninle , hadi bakalım biraz egzersiz yapalım , hop bir - ki -üç . buraya yaptığın aşamaları yaz, ben ara ara girer cevaplarım
bende de kan gelmedi,bozuldumu bozulmadımı bilmem artık,dün 9-10 cm arası denedim çok zorlandım daha önce 5-6 cm kadar girdiği halde ucunu bile sokamadım ilk başta,biran umudumu bile kestim olmayacak diye ama sonunda başardım çok şükür,git gel de yaptım ama bugün misafir bekliyorum birtürlü çalışmaya fırsatım olmadı
yok canım hiç utanma, rahat ol, hepimiz bu konuda cahildik, bilmiyorduk deliğin yerini bile, bilmemek değil öğrenmemek ayıp. bir daha böyle şeyler yazdığını görmiyimdr ılk basta ben bozmıyım dedı kadın bıde cok ustelemedı bılıomusun bende ne bılıyım korktum bole orda cok kan gelır bagırırım aglarım sandım kanı gorunce aslında cokda kotu sayılmazdım orta derecede rahattım bence ama ılerı gıdemedım aslında gıtsem super olcktı belkı ustumden bıraz daha yuk kalkardı off yaa benım cok fırın ekmek yemem lazım.o deılde ne kadar safım bana kadarda yoktur su forumda he yanı sen egzersızı yap ama yalnıs yap sonra p..s oldu san gel burda yendım de o kadar utanıorum kı kendımden sizin yuzunuze bakamıorum artık of offfffffff
dr ılk basta ben bozmıyım dedı kadın bıde cok ustelemedı bılıomusun bende ne bılıyım korktum bole orda cok kan gelır bagırırım aglarım sandım kanı gorunce aslında cokda kotu sayılmazdım orta derecede rahattım bence ama ılerı gıdemedım aslında gıtsem super olcktı belkı ustumden bıraz daha yuk kalkardı off yaa benım cok fırın ekmek yemem lazım.o deılde ne kadar safım bana kadarda yoktur su forumda he yanı sen egzersızı yap ama yalnıs yap sonra p..s oldu san gel burda yendım de o kadar utanıorum kı kendımden sizin yuzunuze bakamıorum artık of offfffffff
mesela burda, violet ve oceanınki septalı yani iki bölmeliydi, çok nadir de olsa o şekilde de olabiliyor bazılarımızın.
bak şımdı bu ne canım nıe moral sıfır oldu lütfeen ben ılk dr dan cıktıgımda deli gbiydim sürekli gülüor agzım acık kahkaha atıo etrafı takamdan anne anne hıc acımadı dıodum..yazık kadın kız sus rezıl olduk dio bu arada:) sımdı moral bozma zamanı deil hadi bak cıleklım dogru söylüo bi deneyelim hangımız hangımızden daha bılgılıyız bu konuda söylesene hepımız burdaysak hıc bırımız kendını yıldırma ütfen canım deneyelimmi
belkı senınkıde esnektır ne guzel kansız sonuca yaklasıosun:) masalla cnm ya bızde sana yetıssek ii gıt gel felan bunlar bnm ıcın hayal gıbı bısı
bende de kan gelmedi,bozuldumu bozulmadımı bilmem artık,dün 9-10 cm arası denedim çok zorlandım daha önce 5-6 cm kadar girdiği halde ucunu bile sokamadım ilk başta,biran umudumu bile kestim olmayacak diye ama sonunda başardım çok şükür,git gel de yaptım ama bugün misafir bekliyorum birtürlü çalışmaya fırsatım olmadı
bir vajinismus hastası ertelemek için her fırsatı değerlendirir, direnç gösteriyorsun şu anda, kır şu direnci ve otur egzersize. bilinçaltın sana oyunlar oynuyor, hadi canım aldanmacanım benm saolasın pekı sımdi dielım egzersız yaptım aksam daha cok yanmaz mı ya aslında ole yanma yanma dıoruz da ates degmıo ya ole bısı deıl tahrıs olma gııbı bısı demek ıstedıgım daha cok o tahrıs olmus da kus acımıs hıssıne kapılırmıyımm aslında yapmak ıstıorum ama he bıde jelı varya bol surmeyede gerek yok ben ne kadar cok suruodum anam dr cok az surdu sadece parmagıma surdurdu
evet anestezi altında alıyorlar...peki iki bolmelı olunca nabıolar onada kesık atıolar mı
iyi gidiyorsun, yarın devam ederiz artık, kan gelip gelmemesi insanın hayatında birşeyi değiştirmiyorama yenince büyük bir rahatlama oluyor .
bir vajinismus hastası ertelemek için her fırsatı değerlendirir, direnç gösteriyorsun şu anda, kır şu direnci ve otur egzersize. bilinçaltın sana oyunlar oynuyor, hadi canım aldanma.
peki iki bolmelı olunca nabıolar onada kesık atıolar mı
he dur gıtmeden umutcugum sana bısı sorıyım sen dr a gıttın ya dr parmak egzersızı yaparken uyusutrmk ıcın oraya bısı surdumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?