Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öcü olup seni yemeyecek , büyük ihtimalde gelmez egzersiz yaptığın için. yanma da normal .İstersen bugün başlayalım seninle , hadi bakalım biraz egzersiz yapalım , hop bir - ki -üç . buraya yaptığın aşamaları yaz, ben ara ara girer cevaplarım

dr ılk basta ben bozmıyım dedı kadın bıde cok ustelemedı bılıomusun bende ne bılıyım korktum bole orda cok kan gelır bagırırım aglarım sandım kanı gorunce aslında cokda kotu sayılmazdım orta derecede rahattım bence ama ılerı gıdemedım aslında gıtsem super olcktı belkı ustumden bıraz daha yuk kalkardı off yaa benım cok fırın ekmek yemem lazım.o deılde ne kadar safım bana kadarda yoktur su forumda he yanı sen egzersızı yap ama yalnıs yap sonra p..s oldu san gel burda yendım de o kadar utanıorum kı kendımden sizin yuzunuze bakamıorum artık of offfffffff

evet ne dersın sıcagı sıcagına yap bence cnm bak ben cuma gecesi ilşkiye daha ateşlıydım mesela......:44: şimdi giy eldiveni bi dene

bende de kan gelmedi,bozuldumu bozulmadımı bilmem artık,dün 9-10 cm arası denedim çok zorlandım daha önce 5-6 cm kadar girdiği halde ucunu bile sokamadım ilk başta,biran umudumu bile kestim olmayacak diye ama sonunda başardım çok şükür,git gel de yaptım ama bugün misafir bekliyorum birtürlü çalışmaya fırsatım olmadı

canım benm saolasın pekı sımdi dielım egzersız yaptım aksam daha cok yanmaz mı ya aslında ole yanma yanma dıoruz da ates degmıo ya ole bısı deıl tahrıs olma gııbı bısı demek ıstedıgım daha cok o tahrıs olmus da kus acımıs hıssıne kapılırmıyımm aslında yapmak ıstıorum ama he bıde jelı varya bol surmeyede gerek yok ben ne kadar cok suruodum anam dr cok az surdu sadece parmagıma surdurdu

belkı senınkıde esnektır ne guzel kansız sonuca yaklasıosun:) masalla cnm ya bızde sana yetıssek ii gıt gel felan bunlar bnm ıcın hayal gıbı bısı

yok canım hiç utanma, rahat ol, hepimiz bu konuda cahildik, bilmiyorduk deliğin yerini bile, bilmemek değil öğrenmemek ayıp. bir daha böyle şeyler yazdığını görmiyim . Bugün çatala çıktın, o kadar aşama katettin, şimdi egzersiz yapmasan ayıp .

bak şımdı bu ne canım nıe moral sıfır oldu lütfeen ben ılk dr dan cıktıgımda deli gbiydim sürekli gülüor agzım acık kahkaha atıo etrafı takamdan anne anne hıc acımadı dıodum..yazık kadın kız sus rezıl olduk dio bu arada:) sımdı moral bozma zamanı deil hadi bak cıleklım dogru söylüo bi deneyelim hangımız hangımızden daha bılgılıyız bu konuda söylesene hepımız burdaysak hıc bırımız kendını yıldırma ütfen canım deneyelimmi

cnm bnm ya senın ıcın gercekten sevınıorum ınsallah bnde senın gıbı olurum sende bnm ıcın sevınersın:) sen ılk gıttıgınde ıkı parmak yol almıssın ama yavrum bn sevınemedım bıle gercı dr kızlık zzarın surda demeden ılerleseydı o arada yırtılıp gıtseydı ii olurdu belkı ama kadın da urkmıyım dıe ne olursa soluo o nabsın

iyi gidiyorsun, yarın devam ederiz artık, kan gelip gelmemesi insanın hayatında birşeyi değiştirmiyor ama yenince büyük bir rahatlama oluyor .

bir vajinismus hastası ertelemek için her fırsatı değerlendirir, direnç gösteriyorsun şu anda, kır şu direnci ve otur egzersize. bilinçaltın sana oyunlar oynuyor, hadi canım aldanma .

sıcagı sıcagına egzersız ii olurdu ama banyo yapcktım lavobaya gıttıkten sonra korktum banyodan da bugun gecsın yarın yaparım hem bunlar bı tarafa gecerlı bı bahenmde var eşim sehır dısındaydı saat on gıbı gelır yolda su an yemek fılan yapmadım o geldıkten sonradabugun ıcın egzersz yapamam bnm egzersızım yarına kalsınyanı tabı dedgım gıbı bunların yanı sıra bugun yapıcak cesaret ya da guc her neyse onu bulamıo ben kendımde:18::18:

oyle bı gaz verıcı sekılde yazmıssın kı yerımden fırlayıp egzersız yapasım geldı valla helal olsundogru yarım saat hatta on bes dakıka denesem ne olck kı yarına kacıs yapıorum bentmm ne yapsam kardır haklısın ama cok bısı beklemıorum bugun ıcın kendımden ben stres yapptım mı tm yapıorum sımdı tonumu ındırıp egzersıze oturck olsam aglıycak gıbı gelıorum ama yok kocaman kızım ben aglamadan sadece on bes dakıka denıyım kalkıp sonra yaparım yemegımı saat ona cok var daha

peki iki bolmelı olunca nabıolar onada kesık atıolar mı

cnm ciğerim gözüm ben bu yukarda yazdıgın mesajların kitabını yazdım suan kaçış yapıosun konuyu deıştırıosun farkındasın sende...güzel arkadasım benım yaparsın benıde gecersın nıe mi cunku ben bugun senın hemen cıkıp oldugun muayeneyi nasıl yapabıldım bılıomusun gzyasları hemsıreye sarılmalar zırlamalar cocuk gbı korkuyom dıe dr gözüne bakmalar...sımdı benden dahamı kötüsün sen deılsın benden cok ıyısın ve benıde gecersın ama suan beynın kacıo bılıosun dimi bak bana 3 yıla gdıorum sen daha 1 yıllı gecıosun benım her gecen ay ılışkim zedelenıor bana asık adam uzaklaşıor şimdiiiiiiii hemen denioruz tamammıııııı........

Son düzenleme:
canım benim de egzersiz sırasında da sonrasında da kan gelmedi. doktora gittim geçen gün bozulmuş dedi.demek ki esnemiş. amaç ta esnemesi ne kadar zorlasan da gelmiyo. 11 cm yaparken çok zorlamıştım ben ama yine de gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…