Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak şımdı bu ne canım nıe moral sıfır oldu lütfeen ben ılk dr dan cıktıgımda deli gbiydim sürekli gülüor agzım acık kahkaha atıo etrafı takamdan anne anne hıc acımadı dıodum..yazık kadın kız sus rezıl olduk dio bu arada:) sımdı moral bozma zamanı deil hadi bak cıleklım dogru söylüo bi deneyelim hangımız hangımızden daha bılgılıyız bu konuda söylesene hepımız burdaysak hıc bırımız kendını yıldırma ütfen canım deneyelimmi

cnm bnm ya senın ıcın gercekten sevınıorum ınsallah bnde senın gıbı olurum sende bnm ıcın sevınersın:) sen ılk gıttıgınde ıkı parmak yol almıssın ama yavrum bn sevınemedım bıle gercı dr kızlık zzarın surda demeden ılerleseydı o arada yırtılıp gıtseydı ii olurdu belkı ama kadın da urkmıyım dıe ne olursa soluo o nabsın

iyi gidiyorsun, yarın devam ederiz artık, kan gelip gelmemesi insanın hayatında birşeyi değiştirmiyor ama yenince büyük bir rahatlama oluyor .

bir vajinismus hastası ertelemek için her fırsatı değerlendirir, direnç gösteriyorsun şu anda, kır şu direnci ve otur egzersize. bilinçaltın sana oyunlar oynuyor, hadi canım aldanma .

sıcagı sıcagına egzersız ii olurdu ama banyo yapcktım lavobaya gıttıkten sonra korktum banyodan da bugun gecsın yarın yaparım hem bunlar bı tarafa gecerlı bı bahenmde var eşim sehır dısındaydı saat on gıbı gelır yolda su an yemek fılan yapmadım o geldıkten sonradabugun ıcın egzersz yapamam bnm egzersızım yarına kalsınyanı tabı dedgım gıbı bunların yanı sıra bugun yapıcak cesaret ya da guc her neyse onu bulamıo ben kendımde:18::18:

oyle bı gaz verıcı sekılde yazmıssın kı yerımden fırlayıp egzersız yapasım geldı valla helal olsundogru yarım saat hatta on bes dakıka denesem ne olck kı yarına kacıs yapıorum bentmm ne yapsam kardır haklısın ama cok bısı beklemıorum bugun ıcın kendımden ben stres yapptım mı tm yapıorum sımdı tonumu ındırıp egzersıze oturck olsam aglıycak gıbı gelıorum ama yok kocaman kızım ben aglamadan sadece on bes dakıka denıyım kalkıp sonra yaparım yemegımı saat ona cok var daha

peki iki bolmelı olunca nabıolar onada kesık atıolar mı

cnm ciğerim gözüm ben bu yukarda yazdıgın mesajların kitabını yazdım suan kaçış yapıosun konuyu deıştırıosun farkındasın sende...güzel arkadasım benım yaparsın benıde gecersın nıe mi cunku ben bugun senın hemen cıkıp oldugun muayeneyi nasıl yapabıldım bılıomusun gzyasları hemsıreye sarılmalar zırlamalar cocuk gbı korkuyom dıe dr gözüne bakmalar...sımdı benden dahamı kötüsün sen deılsın benden cok ıyısın ve benıde gecersın ama suan beynın kacıo bılıosun dimi bak bana 3 yıla gdıorum sen daha 1 yıllı gecıosun benım her gecen ay ılışkim zedelenıor bana asık adam uzaklaşıor şimdiiiiiiii hemen denioruz tamammıııııı........

Son düzenleme:
canım benim de egzersiz sırasında da sonrasında da kan gelmedi. doktora gittim geçen gün bozulmuş dedi.demek ki esnemiş. amaç ta esnemesi ne kadar zorlasan da gelmiyo. 11 cm yaparken çok zorlamıştım ben ama yine de gelmedi.

Allah korusun kusum dunku yazdıklarını bende okudum 8 yıldır asıkmıssın kocana Allah ayırmasın inş. 3 yıl dolmadan bıtsın bu ıs sende rahatla.aglatckasın benı duygusala baglatttın bak beni.olsun aglamaya zırlamaya bakmıcaksın soonuca bak sen ıkı parmak aldınmı muayne sonunda aldın daha ne olsun devamı corap sokugu gıbı gelcek bence kacmıorum tmm egzersıze gıdıcem sımdı yanı oturcm egzersıze

regli dönemim dün bitti... bugün hemen egzersizlere başladım.. ıkındım deliği gördüm... ama ben oturarak yapamıyorum ... yatarak daha rahat geliyor... sokarken ıkındım... gitmiyor(kulak çöpü) içimde beklettim.. çıkardım biraz kan geldi... okuyan arkadaşlar korkmasın acımadı bile.. ama ben kız değilim ki... kan niye geldi yön mü yanlış yoksa??2 saat bunla uğraştım.. kulak çöpü çok az giriyor... yönü bana tarif edebilir misiniz tam olarak.......

Evet canım sorma gerçekten ne kadar zor yaşayan anlar ve bilir sadece Allah yaşayan çeken herkeze acil şifalar güç takat moral dayanma gücü versin özelliklede eşlerimize ,aslında herşey bizim elimizde ama beynimize söz geçiremiyoruz belkide ısrar etmiyoruz ama denemeye devam dediğin gibi pozisyon üzerinde çalışma yapmam gerek sanırım artık mum falan çocuk oyuncağı zaten kayıp gidiyor içeri ilk girişte insan zorlanıyor ileri az itince uzay boşluğu gibi :) ama vücut anlamıyor bunu çok basit olan bir şeyin hayatımızı karartmasına izin veriyoruz mutluluğumuzu erteliyoruz engelliyoruz tez zamanda kurtulup hep birlikte halaylar çekeriz burada kutlarız inşallah dediğin gibi deme sırası bizlerede gelsin Allahın izni ile.Teşekkürler canım inan insana bu tarz yazılar moral umut azim veriyor durmak yok çalışmalara devam diyelim o vakit :))

he dur gıtmeden umutcugum sana bısı sorıyım sen dr a gıttın ya dr parmak egzersızı yaparken uyusutrmk ıcın oraya bısı surdumu

ınsallah hepımız ıcın gelsın sonu cnm ınan cok istiorum seni cok cok iyi anlıorum korkuyosun ıste bugun 1 parmak dr yapsaydı acımadıgnı görüp daha rahat edicektın bence ne zaman gtcen bda cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…