Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Son düzenleme:

Saolllcanimmm cicegimbocegimmm ay bi an dedim basami dondum.die ama yalniz deilmisim.evet o pozisyonu daha oncede solemislerdi deneyim bi ustune oturup aldim sadece.alta gecince saat 3den 5e kadar ugrasmisiz offf aslinda simdi anliorumda bizim hep acio yanma var dedigimiz ve yapamadiimz vaji yonu tam bulamamaktan kaynaklanio.saol tatlmmm deniycm bide egz yapcam gunduzleri esim dio gecen hafta cok rahattin hizlanmistin bile araa regl girdi egz yapmadn abicim.gunduzleri egz yap dio eee haklida...

valla bazen düşünüorum cnm onlarmı cok şey bılıo bu yuzdenmi hemen yaptılar...yoksa bizmi çok şey bilioduk bu yüzden yapamadık.....üzülme bir kere yaptın hep yapıcaksın yasadıgını yenen butun kızlar yasadı incim

inci yanlıs degılsın dun bende yapamadımmmm canım cok yandııııı olücem zannettım nerdeyseee

canim hamileymissin hayirli olsun orda yazdigi gibi 17. haftadamisin? masallah :) cinsiyeti belli oldumu? bide bisey sorcam hamile olunca yapabiliyormusun ?

Ayyy umudummmm ins canm ya oldum valla dun kiyamadimda esime kolaymi ya adam cinsellik yasayip rahatliycagi yere ollmadi dur girmedi acioo yanma var yonu bulamadin uste cikiyim yok yokk altta olmaliyimm bu neee valla ben kendime sinir oldm ama reglden dilayi egz yapamamistm bugun egz.baslicam dualarinda unutma canm gecen sefer cok iyiydi hizlanmistk boyle giderse icine bo... Demistide sevinmistim dun dioki biz 6ay korunmaliyiz

Ayyy umudummmm ins canm ya oldum valla dun kiyamadimda esime kolaymi ya adam cinsellik yasayip rahatliycagi yere ollmadi dur girmedi acioo yanma var yonu bulamadin uste cikiyim yok yokk altta olmaliyimm bu neee valla ben kendime sinir oldm ama reglden dilayi egz yapamamistm bugun egz.baslicam dualarinda unutma canm gecen sefer cok iyiydi hizlanmistk boyle giderse icine bo... Demistide sevinmistim dun dioki biz 6ay korunmaliyiz

olsun cnm üzülme hiç sorma yıne senın esın yaptı alısma sürecınde acıosun ya benımkı daha tadına blem bakmadı bacım ...şükret moralini bozma aştınız siz hep bunu düşün emi.......

mrb kızlar bu sayfaya bugün biraz baktım ben nişanlıyım inş. seneye düğünüm olcak ama o ilk gece korkusu bendede var yani ilişkiden sonra kanama bayağı oluyomu ilk gece ilişkisinden sonra bi kaç gün yapılmaması gerekir diye duydum ne kadar doğru

olsun cnm üzülme hiç sorma yıne senın esın yaptı alısma sürecınde acıosun ya benımkı daha tadına blem bakmadı bacım ...şükret moralini bozma aştınız siz hep bunu düşün emi.......

Seninkinede ramak kaldi canmm sabirr olacak baksana sen bile kendine sasiyorsun ins herkez kurtulur bu zimbirtidan

hiii okuma bu sayfalari. ilk gece korkusuyla vajinismus ayni sey degil. bunun ne oldugunu ögrenme zaten. okuma buralari. hiii aklinda yer etmesin. hiiiiiic korkulacak sey yok, kanama manama diye birsey de yok. gelirse 1-2 damla birsey gelir. hepsi hurafe. istersen günde 5 kez yap, o ne öyle... saglikli ve mutlu bir cinsel hayat dilerim, bir daha görüsmeyelim insallah.

gülsevdam cnm benim dur sen insallah sana nilaya yetişicem beraber hamiş olacuk

.

inşallah canım kan kardesı olur cocuklarımız :)

canım sana sımdı ne kadar arastırma desekte okuma desekte meraktan bakıcaksın bu yuzden soruna cevap vereyım
kanama dedıgın ufak bır cızık olur ya elde peceteye surersın hafıf ız olur onun gıbı genellıkle
kı cogumuzda o bıle olmadı rahat olunca kasmayınca kırmızı gelmıyor bıle ..
ve 2 3 gun ara verılmesı en ıyısı ama sakın cok kotu olcak falan dusunme ben ılıskıden hemen sonra
gezdım tozdum hep cok agrır evde yatıcam sanıyordum hep boyle korkutulduk hepsı yalan
yasayıp sende anlıcaksın herseyı akısına bırak beynıne baska seyler yerlestırme dugunune odaklan
ınsallah bır ömür mutlu olursun

Son düzenleme:
evet canim o receteyi denicez son care bu bu da olmazsa artik kelepceletecem kendimi yataga

canım ben o reçetedeki herşeyi aldım büyük bir umutla ama bu defa da uygulamaya cesaret edemedim.egzersize ilk başladığımda emla ile uyusturmak istedim o da yaktı.ondan sonra hiçbirini kullanmadım.sonra egzersiz yapa yapa orası alışıyor ve yönü tutturduğumuz zaman zaten acımıyor.bence o reçeteye hiç gerek yok sen kafaya koy ve rahatla yeter.tabii seninin kendi kararın dene ve gör aklında kalmasın.sonuç olarak böyle yenen arkadaşlar da var.umarım sende de işe yarar.kremler ilk sürüğünde yakıyor,sonra hissetmiyorsun zaten ama öyle aman aman belden aşağısı yokmuş gibi bir his değil.hiç kullanmadıysan paniğe kapılma dıye söyledım yanma olursa korkma normal.olmazsa dıye de şartlandırma kendini kaçışı yok olacak gazan mübarek olaaaakorkma biz arkandayız

canim hamileymissin hayirli olsun orda yazdigi gibi 17. haftadamisin? masallah :) cinsiyeti belli oldumu? bide bisey sorcam hamile olunca yapabiliyormusun ?

teşekkürleerrr evettt valla yener yenmez kaldım istiyorduk çünkü Allah ta verdi hemen çok şükürrr:) evet 17. haftadayız cinsiyeti aslında dr kız gibi dedi ama pek güvenemiyoruz çünkü burda özel yok devletin ultrasonude pek eski haliyle görüntü kalitesi de kötü ama bu cuma tekrar baktırıp emin olucam inşallahh:)
evet ben hiç ara vermedim devam ettim ilişkiye hatta emla ve jelli ilişkiye devam ediyorum, hiçbir rahatsızlığı yok sadece eşimden yavaş hareket etmesini istiyorum okadar, zaten dr. sen nezamana kadar rahatsan ozamana kadar yap dedi emla ve jelin de zararı yokmuş zaten rahim ağzı kapalı bebeğe bi zararlı madde ulaşmasın diye, rahat rahat devam ediyoruz şuanda hiç korkulmaması gereken bir durum(tabi riskli durum söz konusu değilse)

başa dönme yok inan ilerlersin ama artık geri dönme olmaz, bak ben memlekete gidince bide hamile döndüm deniyoruz deniyoruz olmuyo yarım saat cebelleştik yok girmiyo ama hiç dert etmedim (desem yalan olur ) 1 hafta falan sonra bidaha denedik yine yok bukez telaşlanmakla beraber yapabileceğimi düşünüyordum hep bu olmazsa bi sonrakinde o da olmazsa sonrakinde olacak diye veee öylede oldu, he ama inan şu son 3-4dür 1 kerede sokabiliyoruz, boşuna canını yakma canın yandığı anda eşin sabit durup sen nefes alıp ıkın baktın geçmedi hemen çıkar çünkü girmemiş demektir hani forumda kızlar yazıyor ya yarıya kadar alıyoruz ama daha ilerlemiyor die işte bu, o.dediğim gibi ıkınınca rahatlamıyorsan çıkar tekrar sok ve başını sokunca eşin sabit dursun ve nefes al sen nefesini verirken ıkınırsan o esnada eşin ilerletirse hemen kayıp geçiyor orayı, bu esnada ben bu yatak kenarı pozisyonunda çok rahatım birkerede giriyor.

Merhaba arkadaşlar... Nasılsınız?
Ben de 1.5 yıl uğraştım vajinismusla...
Yılmak yok, sabırla egzersizleri yapın, yenmemeniz için hiçbir neden yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…