- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.301
yavuuuz kız kocanın ismini yazdın sekerim isteyerekmı sınırdenmi bılmemolur cnm hemen moral bozma sen deılmıydın cok guzel gdıo dıen aranız lımonıyse olur ondan bende aramız ıyıken hemen bıtsın dıorum kötüyken amaan sürünsün diorum tövvvbe haberim yok benım sürünen [/QUO
umut tekın mı dıcen sımdı:):):)
yaaaa offfff tamam kızlar sazan umuut:))))))))))) ha ha ha ha cok komik turguaazz sorarım sana ben....neyse sen mutlu ol da ben sana sonra sorarım
ınanmıorum cok safım arkadaşın tekinedeki TEKİN,i kocan tekin sandım ayyy kafam karıstı sende arkadaşın birine yazaydın cnm
allh senı napmasınnn:)))))))))) nedıyım sana benn
inci moralini bozma ben altta yendim ve o şekilde devam ediyorum ama inan en az 5-6sefer uğraşıp sokuyoruz bazen daha çok:)
orda az girip acımasının sebebi yanlış yere gitmesi bu sık sık oluyor nedense hatta eşim diyor girdi bak içerde yok dışarda ben diyorum girmedi, işte bu oradaki giriş kasında penisin ilerleyemeyip orada kıvrılıp sağa sola yamulup canımızı acıtmasına sebep oluyor.
Bu noktada hatta son 3 denememizde 1 kerede sokablmenin şekil-sır artık ne dersen bunu keşfettim; bacaklarımı altta hala çok açamıyorum ama bu kasılmama sebep oluyor malesef, eşin yatağın kenarında ayakta, sen de popon olabildiğince yatağın ucunda olacak bu sayede ayaklarda mecbur yanlarda oluyor, eşin vajinin en alt kısmından aşağı açılı yavaşça ilerlerken başı girince yani işte o takıldığın canının acıdığı yerde durun ve nefes al ıkınarak hafifde poponu ona doğru iterek kaldırırsan çok kolay giriyor. bak mutlaka dene bunu, en olmadı hangi pozsiyondaysan o takılan acıyan yerde dur ve nefes alıp ıkın ıkınınca kasları dışarı ittiğin için açılıyorve penisin yanlış yöndeysede doğru yne sapmasını sağlıyor bu ıkınma molası çok faydalıbence ve seni de rahatlatacak kasılma olarak.
Haklisin canim saolll da ne bilim bundan oncekiler cupp giriodu bi kacgun egz.yapmadm ondan olavilirmi ayy ne gicik bise ya resmenn milim milim yer aradik annem ne zor bi ismis bu cinsellik yendm diosun alisma sureci alision yeri bulamion buluon gitgelde problemm offf valla su cinsellikte sorun yasamayanlari ilk gun iliskiye girebilenleri takdir ediorum...
Saolllcanimmm cicegimbocegimmm ay bi an dedim basami dondum.die ama yalniz deilmisim.evet o pozisyonu daha oncede solemislerdi deneyim bi ustune oturup aldim sadece.alta gecince saat 3den 5e kadar ugrasmisiz offf aslinda simdi anliorumda bizim hep acio yanma var dedigimiz ve yapamadiimz vaji yonu tam bulamamaktan kaynaklanio.saol tatlmmm deniycm bide egz yapcam gunduzleri esim dio gecen hafta cok rahattin hizlanmistin bile araa regl girdi egz yapmadn abicim.gunduzleri egz yap dio eee haklida...
inci moralini bozma ben altta yendim ve o şekilde devam ediyorum ama inan en az 5-6sefer uğraşıp sokuyoruz bazen daha çok:)
orda az girip acımasının sebebi yanlış yere gitmesi bu sık sık oluyor nedense hatta eşim diyor girdi bak içerde yok dışarda ben diyorum girmedi, işte bu oradaki giriş kasında penisin ilerleyemeyip orada kıvrılıp sağa sola yamulup canımızı acıtmasına sebep oluyor.
Bu noktada hatta son 3 denememizde 1 kerede sokablmenin şekil-sır artık ne dersen bunu keşfettim; bacaklarımı altta hala çok açamıyorum ama bu kasılmama sebep oluyor malesef, eşin yatağın kenarında ayakta, sen de popon olabildiğince yatağın ucunda olacak bu sayede ayaklarda mecbur yanlarda oluyor, eşin vajinin en alt kısmından aşağı açılı yavaşça ilerlerken başı girince yani işte o takıldığın canının acıdığı yerde durun ve nefes al ıkınarak hafifde poponu ona doğru iterek kaldırırsan çok kolay giriyor. bak mutlaka dene bunu, en olmadı hangi pozsiyondaysan o takılan acıyan yerde dur ve nefes alıp ıkın ıkınınca kasları dışarı ittiğin için açılıyorve penisin yanlış yöndeysede doğru yne sapmasını sağlıyor bu ıkınma molası çok faydalıbence ve seni de rahatlatacak kasılma olarak.
valla bazen düşünüorum cnm onlarmı cok şey bılıo bu yuzdenmi hemen yaptılar...yoksa bizmi çok şey bilioduk bu yüzden yapamadık.....üzülme bir kere yaptın hep yapıcaksın yasadıgını yenen butun kızlar yasadı incim
valla bazen düşünüorum cnm onlarmı cok şey bılıo bu yuzdenmi hemen yaptılar...yoksa bizmi çok şey bilioduk bu yüzden yapamadık.....üzülme bir kere yaptın hep yapıcaksın yasadıgını yenen butun kızlar yasadı incim
Ayyy umudummmm ins canm ya oldum valla dun kiyamadimda esime kolaymi ya adam cinsellik yasayip rahatliycagi yere ollmadi dur girmedi acioo yanma var yonu bulamadin uste cikiyim yok yokk altta olmaliyimm bu neee valla ben kendime sinir oldm ama reglden dilayi egz yapamamistm bugun egz.baslicam dualarinda unutma canm gecen sefer cok iyiydi hizlanmistk boyle giderse icine bo... Demistide sevinmistim dun dioki biz 6ay korunmaliyiz
Off ya noluo bize tatlm bn ilerleyip hamile kalmayi istiodum ama yilmiycam bugun egz yapcam 11cmle iyce bide pozisyon calisicam neye bozmayalim moralimizi yendikkk devamindada sabirla ilerleyecegiz..inci yanlıs degılsın dun bende yapamadımmmm canım cok yandııııı olücem zannettım nerdeyseee
olsun cnm üzülme hiç sorma yıne senın esın yaptı alısma sürecınde acıosun ya benımkı daha tadına blem bakmadı bacım...şükret moralini bozma aştınız siz hep bunu düşün emi.......
canım bişey merak ediyorum ideal cm ne kadar yani ne kadar girmesi gerekiyor içeri
mrb kızlar bu sayfaya bugün biraz baktım ben nişanlıyım inş. seneye düğünüm olcak ama o ilk gece korkusu bendede var yani ilişkiden sonra kanama bayağı oluyomu ilk gece ilişkisinden sonra bi kaç gün yapılmaması gerekir diye duydum ne kadar doğru
gülsevdam cnm benim dur sen insallah sana nilaya yetişicem beraber hamiş olacuk
.
mrb kızlar bu sayfaya bugün biraz baktım ben nişanlıyım inş. seneye düğünüm olcak ama o ilk gece korkusu bendede var yani ilişkiden sonra kanama bayağı oluyomu ilk gece ilişkisinden sonra bi kaç gün yapılmaması gerekir diye duydum ne kadar doğru
evet canim o receteyi denicez son care bu bu da olmazsa artik kelepceletecem kendimi yataga
canim hamileymissin hayirli olsun orda yazdigi gibi 17. haftadamisin? masallah :) cinsiyeti belli oldumu? bide bisey sorcam hamile olunca yapabiliyormusun ?
Saolllcanimmm cicegimbocegimmm ay bi an dedim basami dondum.die ama yalniz deilmisim.evet o pozisyonu daha oncede solemislerdi deneyim bi ustune oturup aldim sadece.alta gecince saat 3den 5e kadar ugrasmisiz offf aslinda simdi anliorumda bizim hep acio yanma var dedigimiz ve yapamadiimz vaji yonu tam bulamamaktan kaynaklanio.saol tatlmmm deniycm bide egz yapcam gunduzleri esim dio gecen hafta cok rahattin hizlanmistin bile araa regl girdi egz yapmadn abicim.gunduzleri egz yap dio eee haklida...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?