Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

moralini bozmamak icin tuttum kendimi; ama olmayacak duaya amin denmez. o recetenin ise yaradigi ender, yarasa devami gelmiyor.
bacaklarinin kasilmasini engellemenin formülü su:
egzersiz yapiyorsun, bilincaltin kasilman gereken bir durum olmadigini ögreniyor ve kasilmiyor.

he naparsin, egzersiz yapmamak icin diretirsin ama sonunda gelecegin nokta gene burasi olur, baska tedavisi yok. dilerim benim gibi bunu idrak etmen harcanmis tomarlarca para, hayalkirikligi ve yillar almaz. burayi bulmusken basla. kolay gelsin.

Son düzenleme:
Canmm bunu solemek istemezdim ama oyle iste..ben harfiyen uyguladim ilaclar kremler spreyler haplat sicak sular ama yokkk bu is beyinde bitcek ve yapman gereken sadece egzersizz biliorm zorrr ama bir kere yapsan devami gelecek goz kalemiyle basla emla sur ama hissiyatsizlik vekleme ne emladan ne baska ilaclardan sadece kolayllik sagliyo bak simdi bi kalem alucu olmasin tabi eldivene gecir ucuna emla sur ve nefes al verirken it yavas yavas milim milimm acii yookkk kanama yok sadece baski olacak okdar eger ona cesaretin yoksa esinin isaret parmagiyla dene bu en guzeli hemesine guvende olusuo sen komut ver ilerle dur bekle die oda bunlara uysun ya bi kere canmm bikere girsin sonra sen istiyceksin egz.yapmayi bak ben hala yapiorum yenmeme ragmen...

iyi de hic bir zaman ,,asla kasilmadan'' iliskiye girilmez ki ilk seferlerde. benim bey benden resmen bacaklarin laylaylom sallansin havada diyor.o nasil olacak anlamadim. herkeste kasilir yani?

iyi de hic bir zaman ,,asla kasilmadan'' iliskiye girilmez ki ilk seferlerde. benim bey benden resmen bacaklarin laylaylom sallansin havada diyor.o nasil olacak anlamadim. herkeste kasilir yani?

sen ilişki yaşadın mı ki bu kadar emin konuşuyorsun?? kasacağından eminsen zaten egzersiz yapmanın ne faydası olacak? beynine sen böyle demeye devam edersen o da dediğini yapıp seni kastırmaya devam edecektir. iyi düşün derim. herkes kasılsa neslimiz tükenmişti şimdiye heralde...

hımm neden girmiyor, sertlik mi gidiyor yoksa sen mi kendini geri çekiyorsun? bak dikkat et bir nokta var hafif acımaya başlıyor, hep o noktada kalıyoruz. Aslında canımızı acıtıp acıtıp geri dönüyoruz. (üst pozisyondaysan)Orda kendini rahat bırakıp eşinin üzerine vereceksin ağırlığını, (alt poziyondaysan) popoyu hafif kaldıracaksın. ondan sonrası çok kolay. Rahat ol.

evet kendimi geri çekiyorum sanırım mumla çok kolay yapıyorum sıra eşe gelince beceremiycemmi bu işi acaba daha ne yapmam gerek..

evet kendimi geri çekiyorum sanırım mumla çok kolay yapıyorum sıra eşe gelince beceremiycemmi bu işi acaba daha ne yapmam gerek..
sabırla ve kararlılıkla korkularının üzerine git, gerçekten çok kolayyy, bir dene göreceksin, suya atlamak gibi birşey, atlamak istemezsin, korkarsın, sonra bir anlık cesaretle suyun içinde bulursun kendini, ohhh be dersin, işte öyle birşey. asla geri adım atma . Bitir işini vajinin .

bi başlayabilsek çok kolay olacağına eminim ama başlangıçı yapamadık,pozisyon ve yön önemli işte bitürlü olmadı,haftaya tatile gidicez inşallah gerçek balayı olur bizim için..

deneyimli kızlar bi el atın benim sorunuma,sela,elvan,çileklipuding ve diğerleri burdaysanız eğer..

bu daha ilk denemen, hiç umutsuzluğa kapılma. ilk seferde olmayabiliyor, önce moralini toparla. olacak bu demeye devam et. egzersizine asıl, 10cm tamamen çok rahat mıydı?? rahat değilse biraz daha rahat olana kadar yap.

pozisyon olarak altta olmak istiyorsan, uzanıp bacaklarını ayır iyice. dizlerin kırık ayakların yatağa basıyor olsun. eşin girişe yerleştiğinde nefes ver ıkın, poponu da ayaklardan güç alıp azıcık kaldır. kalçanı kasma, özellikle ayaklardan güç alarak poponu kaldırdığından emin ol. sen böyle hazır olduğunda nefes verirken eşin itsin. yanma olursa eşini beklet, sen de nefes alıp ver sakinleş, sonra eşin kaldığı yerden devam etsin. yanma olunca sakın korkma, tek yapman gereken beklemek. bekleyince geçiyor.

üstte olmak istersen de girişe yerleştirip gene ıkınıp nefes vererek yavaşça üzerine oturmaya çalış. yatağa gömülüyorsanız, yere bir şey serip yerde yapın. sen dizlerinden güç alabilirsin böylece. girişe yerleşince vücudunu biraz öne eğ, yavaşça kalçanı indir. kayıp gider o. yüzün eşine dönük bu anlattığın pozisyonda. her ikisinde de bol bol jel kullan. heyecan yaptığın anda da burnundan nefes alıp ağzından ver. hadi kolay gelsin, az kaldı yenmene.

sabirla denemeye devam, aparatlar su acidan kolay, ucunda bir adet koca yok. manevra yapabiliyorsun. ama miki aparattan daha kolay cünkü dik miki bile aslinda yumusak, egiliyor bükülüyor.
hazir hissettigine göre hersey yolunda ve normal. ayrica özelden daha detayli mesaj attim pozisyona dair.

bi başlayabilsek çok kolay olacağına eminim ama başlangıçı yapamadık,pozisyon ve yön önemli işte bitürlü olmadı,haftaya tatile gidicez inşallah gerçek balayı olur bizim için..
inşallah canım, denemeden önce eşine çaktırmadan egzersiz yapabilirsin. Eş parmağı denemiş miydin? o da çok önemli .

kaçma canımmm, bu işin çözümü egzersiz, hepimiz o yoldan geçtikk .

yok kacmiyorum, ben egzersizlere devam edicem, zaten iki parmak aldigimi söylemistim. daha iki gün önce tek parmakta zorlaniyordum. o receteyi yapmak istememdeki sey, ucu girdikten sonra aci hissediyorum o yuzden kasiliyordum, aci hissetmemek icin uyussun istiyodum. nitekim uyustu da. ama ben asla kasilmadan olacagini dusunmuyorum, burda arkadas nerden biliyorsun demiste, sizde vajiliyken ilk oldugunda sonuc olarak kasilmissinizdir. nasil hic bisey yok gibi olacak ki...

bu ise cözüm getirene kadar yazmamaya karar verdim burda herkes kendince kendi vucuduna uygun, kendisini rahat hissettigi sekilde yapiyor. ben kendi yöntemimi bulmam lazim sanirim. etki altinda kaliyorum cok. o yüzden :)

insallah uzun sürmez bu durum öpüyorum cok

evet bugün eşim gelmeden egzersiz yaptım defalarca soktum çıkardım,git gel yaptım sıkıntı yoktu,denemeye gelince ya pe..s kaydı ya ben kendimi çektim,egzersizlerle yendim bazı şeyleri en azından acının derecesini öğrendim anlık bişey olduğunu,içerinin derinliğini v.s..çok sağol canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…