- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.441
olmadi
ben receteyi harfi harfine uyguladim hatta iliski denemeden önce iki parmagimi bir eldivene gecirdim yarisina kadar aldim sonra dedim tamam bu is.
hatta o girdi ucu yine girdi, ama sonra esim diyor bacaklarin kitleniyo ilerleyemiyorum. ama bacaklarimi da hic bisey olmuyormus gibi salik birakamiyorum yani illa biyerlere basmam lazim nasil yapsam? aci duymadim girdigini hissediyorum ama aci yok, kasmiyorumda kendimi ama o diyo kasiosun..napcam ben bacalarim rahat birakmak icin
iyi de hic bir zaman ,,asla kasilmadan'' iliskiye girilmez ki ilk seferlerde. benim bey benden resmen bacaklarin laylaylom sallansin havada diyor.o nasil olacak anlamadim. herkeste kasilir yani?moralini bozmamak icin tuttum kendimi; ama olmayacak duaya amin denmez. o recetenin ise yaradigi ender, yarasa devami gelmiyor.
bacaklarinin kasilmasini engellemenin formülü su:
egzersiz yapiyorsun, bilincaltin kasilman gereken bir durum olmadigini ögreniyor ve kasilmiyor.
he naparsin, egzersiz yapmamak icin diretirsin ama sonunda gelecegin nokta gene burasi olur, baska tedavisi yok. dilerim benim gibi bunu idrak etmen harcanmis tomarlarca para, hayalkirikligi ve yillar almaz. burayi bulmusken basla. kolay gelsin.
Katılıyorum kuzujuuma..
neymiş sorun? geçmişi okuyordum, yeni gördümdeneyimli kızlar bi el atın benim sorunuma,sela,elvan,çileklipuding ve diğerleri burdaysanız eğer..
sela1 yardım pleas emla surdum ben ne zaman uyusur
neymiş sorun? geçmişi okuyordum, yeni gördüm.
iyi de hic bir zaman ,,asla kasilmadan'' iliskiye girilmez ki ilk seferlerde. benim bey benden resmen bacaklarin laylaylom sallansin havada diyor.o nasil olacak anlamadim. herkeste kasilir yani?
hımm neden girmiyor, sertlik mi gidiyor yoksa sen mi kendini geri çekiyorsun? bak dikkat et bir nokta var hafif acımaya başlıyor, hep o noktada kalıyoruz. Aslında canımızı acıtıp acıtıp geri dönüyoruz. (üst pozisyondaysan)Orda kendini rahat bırakıp eşinin üzerine vereceksin ağırlığını, (alt poziyondaysan) popoyu hafif kaldıracaksın. ondan sonrası çok kolay. Rahat ol.kuzu ben 10 cm de rahatım ,defalarca girip çıkıyor tık demiyorum,eşimle deneme yapalım dedim akşam,birtürlü uygun poz.bulamadık,birara acıdı biraz ama eskisi gibi dayanılamayacak kadar değildi ama olmadı birtürlü,yerleştiremedim offf
hımm neden girmiyor, sertlik mi gidiyor yoksa sen mi kendini geri çekiyorsun? bak dikkat et bir nokta var hafif acımaya başlıyor, hep o noktada kalıyoruz. Aslında canımızı acıtıp acıtıp geri dönüyoruz. (üst pozisyondaysan)Orda kendini rahat bırakıp eşinin üzerine vereceksin ağırlığını, (alt poziyondaysan) popoyu hafif kaldıracaksın. ondan sonrası çok kolay. Rahat ol.
sabırla ve kararlılıkla korkularının üzerine git, gerçekten çok kolayyy, bir dene göreceksin, suya atlamak gibi birşey, atlamak istemezsin, korkarsın, sonra bir anlık cesaretle suyun içinde bulursun kendini, ohhh be dersin, işte öyle birşey. asla geri adım atmaevet kendimi geri çekiyorum sanırım mumla çok kolay yapıyorum sıra eşe gelince beceremiycemmi bu işi acaba daha ne yapmam gerek..
bi başlayabilsek çok kolay olacağına eminim ama başlangıçı yapamadık,pozisyon ve yön önemli işte bitürlü olmadı,haftaya tatile gidicez inşallah gerçek balayı olur bizim için..sabırla ve kararlılıkla korkularının üzerine git, gerçekten çok kolayyy, bir dene göreceksin, suya atlamak gibi birşey, atlamak istemezsin, korkarsın, sonra bir anlık cesaretle suyun içinde bulursun kendini, ohhh be dersin, işte öyle birşey. asla geri adım atma. Bitir işini vajinin .
deneyimli kızlar bi el atın benim sorunuma,sela,elvan,çileklipuding ve diğerleri burdaysanız eğer..
evet kendimi geri çekiyorum sanırım mumla çok kolay yapıyorum sıra eşe gelince beceremiycemmi bu işi acaba daha ne yapmam gerek..
inşallah canım, denemeden önce eşine çaktırmadan egzersiz yapabilirsin. Eş parmağı denemiş miydin? o da çok önemlibi başlayabilsek çok kolay olacağına eminim ama başlangıçı yapamadık,pozisyon ve yön önemli işte bitürlü olmadı,haftaya tatile gidicez inşallah gerçek balayı olur bizim için..
kaçma canımmm, bu işin çözümü egzersiz, hepimiz o yoldan geçtikk_ocean, sumeku, umuut ve diger kizlar ben artik girmeyecegim siteye. umarim kisa zamanda herkes vajinismusdan kurtulur...herkese hersey icin tesekkürler.......
kaçma canımmm, bu işin çözümü egzersiz, hepimiz o yoldan geçtikk.
bu daha ilk denemen, hiç umutsuzluğa kapılma. ilk seferde olmayabiliyor, önce moralini toparla. olacak bu demeye devam et. egzersizine asıl, 10cm tamamen çok rahat mıydı?? rahat değilse biraz daha rahat olana kadar yap.
pozisyon olarak altta olmak istiyorsan, uzanıp bacaklarını ayır iyice. dizlerin kırık ayakların yatağa basıyor olsun. eşin girişe yerleştiğinde nefes ver ıkın, poponu da ayaklardan güç alıp azıcık kaldır. kalçanı kasma, özellikle ayaklardan güç alarak poponu kaldırdığından emin ol. sen böyle hazır olduğunda nefes verirken eşin itsin. yanma olursa eşini beklet, sen de nefes alıp ver sakinleş, sonra eşin kaldığı yerden devam etsin. yanma olunca sakın korkma, tek yapman gereken beklemek. bekleyince geçiyor.
üstte olmak istersen de girişe yerleştirip gene ıkınıp nefes vererek yavaşça üzerine oturmaya çalış. yatağa gömülüyorsanız, yere bir şey serip yerde yapın. sen dizlerinden güç alabilirsin böylece. girişe yerleşince vücudunu biraz öne eğ, yavaşça kalçanı indir. kayıp gider o. yüzün eşine dönük bu anlattığın pozisyonda. her ikisinde de bol bol jel kullan. heyecan yaptığın anda da burnundan nefes alıp ağzından ver. hadi kolay gelsin, az kaldı yenmene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?