- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.401
ne güzel cnm yaptın işteee....deneme yapma o zaman baska aksam yaparsın sart deilya...egzersizimi yaptım 10 cm de rahatım çok şükür ama eşli denemeden korkuyorum başarısız olursam en başa dönerim + motivasyonum da oldukça düştü...
ne güzel cnm yaptın işteee....deneme yapma o zaman baska aksam yaparsın sart deilya...
cnm benim rabbim bizi birbirimizi tanımadan birbirimize dua edenlerden eylesin yeter zaten.......
rabbimin tanımadığımız sıkıntıda olan her kulu dahildir cnm :) tanıdıklarımıza yok dermişimne kadar güzel bi dua beni de bu duanın içine dahil eder misinizzzz :)
rabbimin tanımadığımız sıkıntıda olan her kulu dahildir cnm :) tanıdıklarımıza yok dermişim
kızlar tek parmaktan sonra iki parmağa geçmeden eşli deneme yapmanın bi sıkıntısı olur mu? ben orta parmağımı alabiliyorum sadece ama dün eşimle deneme yaptık biraz pe.....alabildim böyle devam mı etsem hiç iki parmak ya da herhangi bi aparat denemeden ne olur kiiii????
kızlar tek parmaktan sonra iki parmağa geçmeden eşli deneme yapmanın bi sıkıntısı olur mu? ben orta parmağımı alabiliyorum sadece ama dün eşimle deneme yaptık biraz pe.....alabildim böyle devam mı etsem hiç iki parmak ya da herhangi bi aparat denemeden ne olur kiiii????
valla bilemedim şimdi cnm öyle yapanlar varmı ama neden egzersızde ıyıce ılerleyıp rahatlamak ıstemıon zar olayımı yoksa...ama güvenin varsa cnm dene..... amiiiiin cnm....
cizlar ben hapimi yuttum simdi receteyi satri satrina uygulamaya basliyorum....start verildi, dua edin bana da halaylarim cekilsin! lütfeen
yanma geçtiyse uyuşmuştur canım zaten öyle aa uyuştum diye hissetmiyorsun sen başla egzersizine:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?