- 28 Temmuz 2012
- 354
- 15
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.401
Selam egzersizciler, çok yazmasam da kim hangi aşamada takip etmeye çalışıyorum. Benim hedefim bugün 9du. 6dan başladım sabah 9 gibi bu saat oldu 9 anca yaptımarada mola tit yapma yemek felan da var tabi. bu akşam belki ama beeeellllkkiiii bi deneme yaparım. çok zorlanmadım ama yanmalarım oldu tabi. içimde bekletince aparat benle bütünleşti ve 9la bitirdim günü. bugün olmazsa yarın 10 var sonra yine deneme hadi kızlarrrr elleri görelimmmmmmm şappi şapipii !!!
cnm benim rabbim bizi birbirimizi tanımadan birbirimize dua edenlerden eylesin yeter zaten.......ınan artık öyle deniycem zevkini almaya calısıcam rabbim bide bebiş nasip etse hepimize inş.ben namaz kılıyorum inan her namazda rabbim kimseye böyle bi sorun yaşatmasın diyorummmmmmmmmmm
Arkadaşlar herkes burdayken sölim egz ve bilgi almadan çok çet ortamına dönüşmüş burası. Akşam bi bırakıyorum sabah geliyorum 10 sayfa 20 sayfa. Tabiki bıraktığım gibi kalmıycak yazılacak çizilecek ama işe yarar bişe var mı diye tek tek okuyorum ama yok! bi tane mi işe yarar şey yazılmaz! yani tamam hepimiz vajiliyiz sıkıntılarımızı paylaşıyoruz ama geyik muhabbeti sarıyo bi anda topiği. bi bakıyorum 2 kişiye kalmış topik muhabbet çeviriyolar. bi o yazmış bi bu... Arada soru soruyoruz gören yok. E normal tabi o geyikte kaybolmuş. Az kalmışken bir çoğumuzun şu illeti yenmemize, bilgi almaya paylaşıma yönelik olursa yazdıklarımız daha iyi olur. Ben burayı bulduğumda bu bi lütuf demiştim. Lütfen arkadaşlar... Lütfen amacına uygun kullanalım topiğimizi! Sevgiler.
cnm bendede bi süre oldu sımdı düzeldi........eeee napıoruz lavanta egzersiz dimi1250. sayfayı açamıyorum,aynı sorun sizde de oluyormu bilmiyorum..
cnm benim rabbim bizi birbirimizi tanımadan birbirimize dua edenlerden eylesin yeter zaten.......
cnm ben dılatorle yapamam herhalde bı kere mumla denedım acımıstı sert geldı parmak daha cazıp gelıo yanı aslında hıc bırı cazıp deılde nabalım mecbur yapıcaz bunları bebe yagı deılde jel kullanıorum ben hala uyusturmaya cesaret etmıs deılım tbı
ne güzel cnm yaptın işteee....deneme yapma o zaman baska aksam yaparsın sart deilya...egzersizimi yaptım 10 cm de rahatım çok şükür ama eşli denemeden korkuyorum başarısız olursam en başa dönerim + motivasyonum da oldukça düştü...
ne güzel cnm yaptın işteee....deneme yapma o zaman baska aksam yaparsın sart deilya...
cnm benim rabbim bizi birbirimizi tanımadan birbirimize dua edenlerden eylesin yeter zaten.......
rabbimin tanımadığımız sıkıntıda olan her kulu dahildir cnm :) tanıdıklarımıza yok dermişimne kadar güzel bi dua beni de bu duanın içine dahil eder misinizzzz :)
rabbimin tanımadığımız sıkıntıda olan her kulu dahildir cnm :) tanıdıklarımıza yok dermişim
kızlar tek parmaktan sonra iki parmağa geçmeden eşli deneme yapmanın bi sıkıntısı olur mu? ben orta parmağımı alabiliyorum sadece ama dün eşimle deneme yaptık biraz pe.....alabildim böyle devam mı etsem hiç iki parmak ya da herhangi bi aparat denemeden ne olur kiiii????
kızlar tek parmaktan sonra iki parmağa geçmeden eşli deneme yapmanın bi sıkıntısı olur mu? ben orta parmağımı alabiliyorum sadece ama dün eşimle deneme yaptık biraz pe.....alabildim böyle devam mı etsem hiç iki parmak ya da herhangi bi aparat denemeden ne olur kiiii????
valla bilemedim şimdi cnm öyle yapanlar varmı ama neden egzersızde ıyıce ılerleyıp rahatlamak ıstemıon zar olayımı yoksa...ama güvenin varsa cnm dene..... amiiiiin cnm....
cizlar ben hapimi yuttum simdi receteyi satri satrina uygulamaya basliyorum....start verildi, dua edin bana da halaylarim cekilsin! lütfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?