Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

AFERİN KIZIMAAA...

Katılıyorum kuzujuuma..

egzersizimi yaptım 10 cm de rahatım çok şükür ama eşli denemeden korkuyorum başarısız olursam en başa dönerim + motivasyonum da oldukça düştü...

birdenbire mumla denersen olmaz tabi...dilatörün boyları var onların küçüküğünden başlayıp yapıyorsun...uyuşturucu ile egzersizlerde rahat edersin ç,nkü ilişki esnasında olmadığımız için tahriş riski daha yüksek enazından ağrı olursa onu azaltıyor canım...bebe yağını da bana doktor verdi egzersiz esnasında bilmiyorum yapmadı bana mantar...dediğim gibi bence anestol kullan canım ayrıca ben parmak egzersizini 2parmağa kadar felan yaptım ama parmakla olmadı benimkisi...kolay gelsin...

ne güzel cnm yaptın işteee....deneme yapma o zaman baska aksam yaparsın sart deilya...

kendimi dün akşama hazırlamıştım hatta şartlandırdım gündüz egzersiz akşam deneme diye k.validemler geldi hiçbişey yapamadım ne egzersiz ne deneme,bugün de gelen olunca istek kalmadı..

kızlar tek parmaktan sonra iki parmağa geçmeden eşli deneme yapmanın bi sıkıntısı olur mu? ben orta parmağımı alabiliyorum sadece ama dün eşimle deneme yaptık biraz pe.....alabildim böyle devam mı etsem hiç iki parmak ya da herhangi bi aparat denemeden ne olur kiiii????

valla bilemedim şimdi cnm öyle yapanlar varmı ama neden egzersızde ıyıce ılerleyıp rahatlamak ıstemıon zar olayımı yoksa...ama güvenin varsa cnm dene..... amiiiiin cnm....

Son düzenleme:

bence kendini hazır hissediyorsan eşinle birkaç deneme yap baktın olmuyor egzersizlere dönersin ama sertleşme sorunu yaşamayın sonra dikkat et canım..

valla bilemedim şimdi cnm öyle yapanlar varmı ama neden egzersızde ıyıce ılerleyıp rahatlamak ıstemıon zar olayımı yoksa...ama güvenin varsa cnm dene..... amiiiiin cnm....

yok canım zar olayı falan deil ama mantıken içime bişi alabildiğimi gördükten sonra türlü türlü malzemeleri içime sokmak istemiyorum
dün gece baya ilerledik eşimle ama pe.... içerde bi şeye takıldı sanki bi duvara çarpıo.. o duvarı kim örmüş içime yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…