- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.461
sabirla denemeye devam, aparatlar su acidan kolay, ucunda bir adet koca yok. manevra yapabiliyorsun. ama miki aparattan daha kolay cünkü dik miki bile aslinda yumusak, egiliyor bükülüyor.
hazir hissettigine göre hersey yolunda ve normal. ayrica özelden daha detayli mesaj attim pozisyona dair.
inşallah canım, denemeden önce eşine çaktırmadan egzersiz yapabilirsin. Eş parmağı denemiş miydin? o da çok önemli.
kuzu ben 10 cm de rahatım ,defalarca girip çıkıyor tık demiyorum,eşimle deneme yapalım dedim akşam,birtürlü uygun poz.bulamadık,birara acıdı biraz ama eskisi gibi dayanılamayacak kadar değildi ama olmadı birtürlü,yerleştiremedim offf
yok kacmiyorum, ben egzersizlere devam edicem, zaten iki parmak aldigimi söylemistim. daha iki gün önce tek parmakta zorlaniyordum. o receteyi yapmak istememdeki sey, ucu girdikten sonra aci hissediyorum o yuzden kasiliyordum, aci hissetmemek icin uyussun istiyodum. nitekim uyustu da. ama ben asla kasilmadan olacagini dusunmuyorum, burda arkadas nerden biliyorsun demiste, sizde vajiliyken ilk oldugunda sonuc olarak kasilmissinizdir. nasil hic bisey yok gibi olacak ki...
bu ise cözüm getirene kadar yazmamaya karar verdim burda herkes kendince kendi vucuduna uygun, kendisini rahat hissettigi sekilde yapiyor. ben kendi yöntemimi bulmam lazim sanirim. etki altinda kaliyorum cok. o yüzden :)
insallah uzun sürmez bu durum öpüyorum cok
Kendini çekiyomussun, çekme egzersiz yapar gibi kendin yönet esle denerken.. Pes etme sakin cnm
ben hiç emla kullanmadım, bilmiyorum. sen, biz yardım ederken egzersizi nasıl yanlış yaptın detaylı bir açıklasan, bence herkese örnek olur. çünkü ben bir türlü çözemiyorum nereye ne yaptığını :44::44::44::44:
yok kacmiyorum, ben egzersizlere devam edicem, zaten iki parmak aldigimi söylemistim. daha iki gün önce tek parmakta zorlaniyordum. o receteyi yapmak istememdeki sey, ucu girdikten sonra aci hissediyorum o yuzden kasiliyordum, aci hissetmemek icin uyussun istiyodum. nitekim uyustu da. ama ben asla kasilmadan olacagini dusunmuyorum, burda arkadas nerden biliyorsun demiste, sizde vajiliyken ilk oldugunda sonuc olarak kasilmissinizdir. nasil hic bisey yok gibi olacak ki...
bu ise cözüm getirene kadar yazmamaya karar verdim burda herkes kendince kendi vucuduna uygun, kendisini rahat hissettigi sekilde yapiyor. ben kendi yöntemimi bulmam lazim sanirim. etki altinda kaliyorum cok. o yüzden :)
insallah uzun sürmez bu durum öpüyorum cok
Kızlar sorumu genel sormak istemedim direk buraya da sorsam yanlış yer olmaz sanırım.ben henüz evli değilim ama vajinismus olduğumuzu bekarken anlayabiliyor muyuz yoksa denediğimiz de yapamayınca mı anlaşılıyor ? Mesela bekarken o andan korkuyor muydunuz bu korku mu bu hastalığa dönüştü yoksa rahat olur acımaz yapabilirim diye düşünürken evlendiğinizde olmadı mı ? Aslında bu konuyu okumadan önce rahattım evlensem de sorun çıkmaz korkmuyorum gibi ama buradakileri okurken sıkıntı yaptım kendime bunu bekarken öğrenmenin yolu var mı?
sen beynini böyle şartlamaya devam et. madem yardımlarımız işe yaramıyor, senin gitmene gerek yok. ben gideyim bari. belli ki benden çok biliyorsun (ben her şeyi biliyorum demiyorum zaten, öyle bir iddiam asla olamaz, sadece yenince kasılma olmadığını biliyorum). yenmedin ama her ilişkide kasılma yaşayacağına inanıyorsun. inandığın sürece de yaşamaya devam edersin. allah kolaylık versin.
bundan sonra yokum kızlar. hoşçakalın.
acı eşiğim yüksektir bunun acıyla mı ilgisi var sadece hiç bilgim yok bu konuda ağdayla ölçülmez tabi ama ağda yapıyorum makine kullanmıyorum ondan korkuyorum bir de buradaki yazıları okurken korktum yani vajili miyim diye bu korku beni öyle yapar mı ?valla ben bekarken ağdadan daha çok korkuyordum ilk geceyi düşünmüyordum bile şimdi çok rahat ağda yapabiliyorum ama vajiliyim..
sen beynini böyle şartlamaya devam et. madem yardımlarımız işe yaramıyor, senin gitmene gerek yok. ben gideyim bari. belli ki benden çok biliyorsun (ben her şeyi biliyorum demiyorum zaten, öyle bir iddiam asla olamaz, sadece yenince kasılma olmadığını biliyorum). yenmedin ama her ilişkide kasılma yaşayacağına inanıyorsun. inandığın sürece de yaşamaya devam edersin. allah kolaylık versin.
acı eşiğim yüksektir bunun acıyla mı ilgisi var sadece hiç bilgim yok bu konuda ağdayla ölçülmez tabi ama ağda yapıyorum makine kullanmıyorum ondan korkuyorum bir de buradaki yazıları okurken korktum yani vajili miyim diye bu korku beni öyle yapar mı ?
ben bu zamana kadar hiç düşünmedim hani bir korkum da yok ama sizin deneyimlerinizi okuyunca acaba dedim önceden beri var mıydı korkuları yoksa rahatlardı da sonradan mı öğrendiler gibi düşündüm neyse hala rahatım öyle devam edeyim düşünmeye :) inasanın korkutuğu başına gelirmiş korkmayalım bari :)böyle şeyler aklına getirme sakın ,ben 15 günlük evliyken psikoloğa gittim vajilimiyim dedim,düşünmeki olmayasın dedi sende öyle,düşünme ki olmayasın çekme onu kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?