- 28 Temmuz 2012
- 354
- 15
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.481
ben bu zamana kadar hiç düşünmedim hani bir korkum da yok ama sizin deneyimlerinizi okuyunca acaba dedim önceden beri var mıydı korkuları yoksa rahatlardı da sonradan mı öğrendiler gibi düşündüm neyse hala rahatım öyle devam edeyim düşünmeye :) inasanın korkutuğu başına gelirmiş korkmayalım bari :)
yani rahat olmak korkmamak yada bu konularla ilgili sorun yaşamamak önemli bir etken teşekkürlerben de birden olduğumu sanmıyorum canım,yaşadığım sıkıntılar,kara günler,,yetiştirilme tarzım v.s. bu olaya zemin hazırladı.
iyi geceler kızlar,Allah rahatlık versin hepinize..
oldu işte sonunda oldu bim bam bom rüyalarım gerçek oldu bim bam bom duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseeeeeeeeee: Ah ah ah çok şükür dostlar sonunda artık ben de gelin oldum...:))))))
çok mutluyuuuummmmmmmmmmmmm halaylar çekilsin:)))) halay ekibi nerde?:)
oldu işte sonunda oldu bim bam bom rüyalarım gerçek oldu bim bam bom duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseeeeeeeeee: Ah ah ah çok şükür dostlar sonunda artık ben de gelin oldum...:))))))
kısssssssss tebrik ederimm seniii yeni gelinnnnnnnnnnoldu işte sonunda oldu bim bam bom rüyalarım gerçek oldu bim bam bom duyduk duymadık demesin hiç kimse işte ilan ediyorum herkeseeeeeeeeee: Ah ah ah çok şükür dostlar sonunda artık ben de gelin oldum...:))))))
gelin var!
cooook tebrik ederim.
inşallah canım en kısa zamanda yazcam başka bşr link e yazcam ama değil mi?teşekkür ederimmm...tebrik ederim canım başarı hikayeni bekliyorz
çok teşekkür ederim canım:) düğün günüm nikahtan sonra bu şarkı çalınmıştı gelin olduğum gün ama tam anlamıyla olamamıştım şimdi bu şarkıyı söylemek daha yerinde olur diye düşündüm:)))siz beni bu topicte ilk defa görüyorsunuz ama sizin adınıza çok sevindim hatta affınıza sığınarak deli kız diye içimden geçirdim bu kadar güzel anlatılır mutluluk tebrikler :)
çok sağol canım çok mutluyum ne desem bilemiyorum yaaa:))))kısssssssss tebrik ederimm seniii yeni gelinnnnnnnnnn
biri daha kurtuldu oleyyyyyyyyyyyyy
gelin var!
cooook tebrik ederim.
aklıma mumu getiriyorum sonucu biliyorum diyorum kendi kendime çok fazla acı yok hemen geçiyor falan başlangıçtaki gibi değilim katettiğim aşamanın farkındayım,ama yerleştiremiyorum birtürlü onu,kayıyo falan ne biliyim olmuyo denemeye devam inşallah olur..
tebrıkler canımmmm
çok mutluyum çok mutluyum... çok sağol canım sen yendim diye girmiştin ya bi gün ben o günden sonra dedim ki ben de yazcam buraya yakında inşallah dedim. eylül gelinleri çıktıkça da hep aynı şeyi düşündüm. Sonunda Rabbim bana da nasib etti:)))[/QUOT
canım cok sevındımmmmmm eee anlat bakalım bııraz nası basrdınnn cok basıtmıs demııı hıc buyuttugumuz gıbı degılll
Olduda bittiiii masalllaahhhhh gelinde olmusss masallahhhh
:92::92::92:
ohh ohh yandan yandan halaylar bu gece benim için çok sağolun kızlar ya siz olmasaydınız bu topik olmasaydı ben yenemezdim bu kesin. Allah razı olsun yayında ve yapımda emeği geçen herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?