- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.601
Ben ustteyken problem yok yapioyrm ama esim altta olmami istiyo bide hizlanmkegz yap dio o zmn iyiydi hizlanmistk reglden sonra egz yapmadin o yuzden altta yapamadin dedi bende simdi egz yapiom iyce esnesin su velette rahatliyim :))
Napiion kuzumm egz nasil gidio biz sali altta yapamadk canm skldi simdi egz yapiom 9.5 cm ile gitgelde hizlabmam gerekk sonra 11cm geccem yensende bitmio egz bi muddet galiba ocean sen egz yapionmu hala ayy bise daha sorcamda utaniom sorimmi
9,5 cm diosunuz ohoo bu benim için hayal.
Ben ustteyken problem yok yapioyrm ama esim altta olmami istiyo bide hizlanmkegz yap dio o zmn iyiydi hizlanmistk reglden sonra egz yapmadin o yuzden altta yapamadin dedi bende simdi egz yapiom iyce esnesin su velette rahatliyim :))
9,5 cm diosunuz ohoo bu benim için hayal.
Ciddi misin?? İnsan artık çaresiz kalınca ne yola başvurcağını şaşırıyo...Ben de herşeyi deneyebilecek durumdayım şu anda... Bir soru sormak istiyorum: daha 6 ayda sırf vaji yüzünden kocamla kaç kez ayrılmanın eşiğine geldik ki birbirimizi deli gibi sevdiğimiz halde...bu kadar süre evliliği yürütebilmiş olmanızın sırrı nedir?
Ben egzersizlerimi mikiyle yapıyormnazlanmadığı sürece..sor sor çekinme guzummm
Ben egzersizlerimi mikiyle yapıyormnazlanmadığı sürece..sor sor çekinme guzummm
burda bütün arkadaşlar birbirine yardımcı olur,bu sayede kurtulan okadar çok kişi var ki,inşallah sen de onlardan biri olursunkulak çöpüne başlamadan önce kegeli okuman egzersiz esnasında yardımcı olacaktır. ayrıca nefes egzersızlerı ve kegelle ordakı kaslarını kontrol altına alabılırsın.böylelıkle kasılmalarını en aza ındırmıs olursun.unutmadan aparatlarla calısırken burnundan nefes alıp agzından nefes vermeye alıstır kendını ve ıkınmak cok önemli,ıkındığın zaman aparat vajide kolaylıkla ilerliyor.hijyen açısından çalıştığın aparatlara prezervatif geçirmeyi ihmal etme,bir de bol kayganlastırıcı sürdün mü kimse tutamaz seni.hadi kolay gelsin bacım.bişey olursa biz burdayız.her ayrıntıyı çekınmeden sorabılırsın
Evet tatlim suan bende oyle yapiorum ben ustte aliorum altta bu sefer alamadm aldim bikere gitgelde zorlandim amaaa korkmuyorum artkk .canmm bitsin su regl tam gaz devam et senin halay basin olmak icin can atiyormıyıyım incim sağolpanik yapma hemen canım sen de olur okadar.anlasılan sen yıne olmazsa ya yapamazsam dıye kurdun kendını ondan kasıldın.egzersız seklınde olmasa da en son kaldıgın aparatı hergun belırlı bır sure bekletsen orası daha cabuk alısmaz mı?ben en son 10 cm de kaldım canım reglımın bıtmesını beklıyorum.sonra eş denemesı ve 12 cm calısmalarına baslıycam bakalım beklemedeyım şuan:18:
mikiyle yapmak ne demek açarmısın
ocean çıktı galiba avukatı olarak ben cevap vereyım canım. miki p...s demek.burda bır arkadaşımız p...s e taktığı bir isim.yani mikiyle çalışıyorum derken eşiyle çalıştığından bahsediyor
çok teşekkür ediyorum erteleme hastalığından kurtulcam ve bugün başlıcam inşallah..
Seyyy immmya benim adam hizlanmak istio gecen cok iyiydk sali gunu hizlanamadik siz hizlandinizmi bide benimkinde sert... Sorunu yok sukurde tam hizlanamadigindan icindeyken bosalamio onceki fibi disarda surtunerek buda beni dusunduruyo
bide acayip wc ihtiyacim oluo oanda ve gunduzleri bile cok cikar oldm wc sizdede olmusmuydu
evet lütfen bırakmayın..yoksa yine ertelerim falan..ya peki egzersizlere başlıyım ama eşimle o işe girişmeyeyim mi bu zaman zarfında?evet canım bak ne güzel adım atmışşsın başarmak istiyorsun bu yüzden biran önce başla.akşam forumda olamaya çalışıcam yine konuşuruz.ben olmasam bile başka arkadaşlar olur muhakkak yardımcı olacaklardır.buarada vajınısmusu nasıl yendik başarı öykülerimiz diye bir topic daha var.onu da okumanı tavsıye ederım moral açısından seni tetikleyecektir.gözümüz üstünde seni bu illetten kurtarmadan bırakmayız
Canım tebrikkllerrrrrr!! Peşpeşe gelin olduk hadi bagammmm halaylar sana gessiiinnnggg!!!
Dün gece en rahat uykumu uyudum. Çünkü ben gelin olduuuuooommmm !!!Bu iş burada bitti. Kasma şarkısını bize armağan eden arkadaşımıza, bu siteyi kuranlara, alt başlığı açana, ha deyip egzersize başlamamı sağlayan ocean_a , beni yönlendiren altheaya, bize yardımcı olan ve çıtıpıtı bi hatun olduğunu düşündüğüm inciözmene, kendisine hiç soru sormasam da muhabbet beslediğim sela1ya, ağladığımda mümüklerimi silen zealeaya, pozisyon ustası olup bana taktik veren reşo ağama, beni gayrete getiren diğer egzersizci arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim . Bencil olduğumu düşünüp editör kesilen ve bunu beğenen arkadaşlarıma(!) selam olsun. Ben kurtuldum sen de kurtul!! Haydi egzersizciler lets gooaahh!!!! Herkese mutlu, bol fikifikili günler dilerim. :108::119:
Hay Allah iyiliğinizi versin emi çok güldüm kendime :18::18::18:
çok sağol canım...
Ciddi misin?? İnsan artık çaresiz kalınca ne yola başvurcağını şaşırıyo...Ben de herşeyi deneyebilecek durumdayım şu anda... Bir soru sormak istiyorum: daha 6 ayda sırf vaji yüzünden kocamla kaç kez ayrılmanın eşiğine geldik ki birbirimizi deli gibi sevdiğimiz halde...bu kadar süre evliliği yürütebilmiş olmanızın sırrı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?