- 28 Temmuz 2012
- 354
- 15
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.721
eşim çok anlayışlı bu konuda ağzını açmıyor belkiyor sabırla allahıma şükür ondan destek görüyorum. sen ne kadar sürede yendin?
olurmu ocean,çilekli,zeale,sen,sela ... sizlerden aldığım destekle bu işi hallettim,hepinizi seviyorum tüm kızları burdaki
Gözün aydın tebrik ederim lavantacığım yeni gelin olmanın tadını çıkar ilk 1 hafta ne desen yapıyorlar kuzucuk gibi oluyorlar
çok sağol canım ,sayenizde,bişey sorucam dün gece denedik kaç kere kendimi sıkmadığım zamanlar giriş rahat oldu hatta gel gitler bile yaptık eşim bile inanamadı bak bacaklarını nasıl açabiliyorsun dedi bana ,fakat kendimi kastığım zamanlar tekrar girişe izin vermedim,ilişki öncesi egzersizlere devam ediyimmi,1 kere oldu ya birdaha yapamazsak düşüncesi mahvediyor beni..
bim bam bom olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar sonunda çok şükür,çooooook mutluyum çoook inşallah devamı da gelir..
emeği geçen herkese çoooook teşekkürler...
Sakın düşünme öyle kasmazsan yok hiç bi sıkıntı bak kendin söylüyorsun..Bundan sonraki aparatın miki artık :) ona alışıp sevmeye çalış cici o cici :))
Bu arada kendi azmin ve çabalarınla yendin biz sadece yol gösterdik isteğin olmasa 40 takla atsak da boş asıl kahraman sensin
günaydın kızlarrr!! kulak çöpü denemelerime devam edicem bugün..dua edin:)
adamların bu anlayışları zaten bu kadar ertelememize sebep oluyor malesef,keşke biraz hırçın olsalar,ramazandan önce keşfettim burayı ama hep erteledim sonra ramazan girdi araya,bayramdan sonra çalışmalara başladım ama inan günlük 10 dak.yı geçmiyordu araya hastalıklar v.s. girdi ve en sonunda dün gece yendim inşallah..
günaydın kızlarrr!! kulak çöpü denemelerime devam edicem bugün..dua edin:)
günaydın canım, yeni gördümgünaydın canm............
tebrık ederım gozunaydın,
ramazan ayından berı topıc cok hızlandı farkındamısınız ? eylul ayı da maasallah devam oldu. herkes daha cesur ve mucadelecı artık sanırım yazdan berı farkettıgım bu.
tebrık ederım gozunaydın,
ramazan ayından berı topıc cok hızlandı farkındamısınız ? eylul ayı da maasallah devam oldu. herkes daha cesur ve mucadelecı artık sanırım yazdan berı farkettıgım bu.
canım eğer vajinismussan ve p...s hiçbir şekilde girmiyor bir duvarla karşılaşıyorsa egzersiz şart diye düşünüyorum.çünkü ben eş denemesini çok yaptım ama egzersizsiz yenemedim egzersizde 8cm.e gelince bendeki değişimleri farkettim p..s deliği tanıdı yavaş yavaş ama onun öncesinde hep duvardı... vajina oraya birşey girebildiğini kabulleniyor daha doğrusu beyin. çünkü biz beynimize sadece sözsel telkinle hükmedemiyoruz. iki türlü olması lazım hem sözle telkin hem aparatla telkin. yani kısacası şöyle bir durum var şunu düşün hayatında hiç görmediğin veya deneyimlemediğin bişeyi birisi sana anlatıyor ayrıntılarıyla beynini kabullendirsen de onu görünce taşlar yerine oturur değil mi ya da deneyimleyince? bunun gibi birşey sen ne kadar beynine gevşe kolay desen de aparatla onu inandırman gerekli. tabii sadece aparat da olmaz beynine sözsel telkin de şart. işte bu forum bize hem motivasyonu veriyor hem beynimize telkini veriyor hem de teşvik ediyor. aparatla beynini inandırmak da sana düşüyor. bir çocuğa ne kadar yapma sobaya dokunma sıcak desek de o sobanın sıcak olduğunu ellemedikçe deneyimlemedikçe inanmıyor. ama eli yanınca sobanın sıcak olduğunu anlıyor işte vajina da aparatlarla anlıyor birşeylerin girebildiğini. bu benim fikrim tespitim tatlım.
sizden aldığım güzel enerji başarmama vesile oldu,bu tatil benim için gerçek balayı olacak diye şartlandırmıştım kendimi inşallah da öyle olacak,peki giderken aparatımı yanıma almayımmı?
çooooookkk sevindimmm akşam kesin rahat ve huzurlu uyumuşsundur darısı başımıza inşallah demekki 1-1,5 ay yetiyor aparat olarak ne kullandın canım??
çooooookkk sevindimmm akşam kesin rahat ve huzurlu uyumuşsundur darısı başımıza inşallah demekki 1-1,5 ay yetiyor aparat olarak ne kullandın canım??
doktora gittim doktorum yarı vajinismus olduğumu söyledi benim için bacaklar kapalı olduğunda sorun yok açılınca sorun başlıyor sen aparat olarak ne kullandın?
Canım haftaya gidiyoruz dedin di mi ? o güne kadar illaki bi kaç deneme yaparsınız ve inanıyorum ki aparata gerek kalmadan direkt p..s ile yapabilirsin sen.. aklına yapamıcam düşüncesini getirme yaptığın anı düşün motive et kendini.olası bi aksilikte düşünürsün aparatı..ben yendikten sonra eve gelir gelmez attım onları görmek istmedim bi daha p..s e alışmak olsun ilk hedefin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?