Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşim çok anlayışlı bu konuda ağzını açmıyor belkiyor sabırla allahıma şükür ondan destek görüyorum. sen ne kadar sürede yendin?

adamların bu anlayışları zaten bu kadar ertelememize sebep oluyor malesef,keşke biraz hırçın olsalar,ramazandan önce keşfettim burayı ama hep erteledim sonra ramazan girdi araya,bayramdan sonra çalışmalara başladım ama inan günlük 10 dak.yı geçmiyordu araya hastalıklar v.s. girdi ve en sonunda dün gece yendim inşallah..

olurmu ocean,çilekli,zeale,sen,sela ... sizlerden aldığım destekle bu işi hallettim,hepinizi seviyorum tüm kızları burdaki

aynen canım ben de sizi çok seviyorum. burdaki enerji çok iyi burdan tüm vajilere sesleniyorum bu topiği takip etmeyi bırakmayın kaçmayın.benim de zamanında bi kaçak hikayem var o psikolojiyi çok iyi anlıyorum o yüzden diyorum inatla bu işin üstüne gidin...

Gözün aydın tebrik ederim lavantacığım yeni gelin olmanın tadını çıkar ilk 1 hafta ne desen yapıyorlar kuzucuk gibi oluyorlar

çok sağol canım ,sayenizde,bişey sorucam dün gece denedik kaç kere kendimi sıkmadığım zamanlar giriş rahat oldu hatta gel gitler bile yaptık eşim bile inanamadı bak bacaklarını nasıl açabiliyorsun dedi bana ,fakat kendimi kastığım zamanlar tekrar girişe izin vermedim,ilişki öncesi egzersizlere devam ediyimmi,1 kere oldu ya birdaha yapamazsak düşüncesi mahvediyor beni..

Sakın düşünme öyle kasmazsan yok hiç bi sıkıntı bak kendin söylüyorsun..Bundan sonraki aparatın miki artık :) ona alışıp sevmeye çalış cici o cici :))

Bu arada kendi azmin ve çabalarınla yendin biz sadece yol gösterdik isteğin olmasa 40 takla atsak da boş asıl kahraman sensin

bim bam bom olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar sonunda çok şükür,çooooook mutluyum çoook inşallah devamı da gelir..

emeği geçen herkese çoooook teşekkürler...

tebrık ederım gozunaydın,

ramazan ayından berı topıc cok hızlandı farkındamısınız ? eylul ayı da maasallah devam oldu. herkes daha cesur ve mucadelecı artık sanırım yazdan berı farkettıgım bu.

sizden aldığım güzel enerji başarmama vesile oldu,bu tatil benim için gerçek balayı olacak diye şartlandırmıştım kendimi inşallah da öyle olacak,peki giderken aparatımı yanıma almayımmı?

çooooookkk sevindimmm akşam kesin rahat ve huzurlu uyumuşsundur darısı başımıza inşallah demekki 1-1,5 ay yetiyor aparat olarak ne kullandın canım??

teşekkür ederim canım,adını yazmayı unutmuşum kusura bakma senin de emeğin var başarmamda,bu topici keşfetmek büyük şans zaten bizim için veli nimet yoksa dr.lara çuvalla para dökecektik sonuç da bundan daha zor bir süreç olacaktı...

doktora gittim doktorum yarı vajinismus olduğumu söyledi benim için bacaklar kapalı olduğunda sorun yok açılınca sorun başlıyor sen aparat olarak ne kullandın?

sizden aldığım güzel enerji başarmama vesile oldu,bu tatil benim için gerçek balayı olacak diye şartlandırmıştım kendimi inşallah da öyle olacak,peki giderken aparatımı yanıma almayımmı?

Canım haftaya gidiyoruz dedin di mi ? o güne kadar illaki bi kaç deneme yaparsınız ve inanıyorum ki aparata gerek kalmadan direkt p..s ile yapabilirsin sen.. aklına yapamıcam düşüncesini getirme yaptığın anı düşün motive et kendini.olası bi aksilikte düşünürsün aparatı..ben yendikten sonra eve gelir gelmez attım onları görmek istmedim bi daha p..s e alışmak olsun ilk hedefin.

çooooookkk sevindimmm akşam kesin rahat ve huzurlu uyumuşsundur darısı başımıza inşallah demekki 1-1,5 ay yetiyor aparat olarak ne kullandın canım??

daha kısa sürede bile halledebilirsin canım aparat olarak kendini neye hazır hissedersen hangisi itici gelmezse onu yap. parmak veya mum. ben mumla yaptım peçeteyle de kalınlaştırdım.

1 haftada bile yenen var o senin azmine ve isteğine bağlı,ben çok üzerine düşmedim nasıl olsa rahatım diye araya bazı engeller de girdi,ilk aynayı alıp inceledim sonra parmakla başladım ama kulak çöpüyle başlayanlar var sana bağlı,işaret parmağı,orta parmak derken hadi 2 parmak yapıyım dedim olmadı ben de bakkaldam beyaz mum aldım streçledim üzerine kondom geçirdim biraz jelle yavaş yavaş ittirdim bbaşlangıçı geçince zaten kendisi kayıyor anlamıyorsun bile ,o günkü sevincimi tahmin bile edemezsin canım..

doktora gittim doktorum yarı vajinismus olduğumu söyledi benim için bacaklar kapalı olduğunda sorun yok açılınca sorun başlıyor sen aparat olarak ne kullandın?

canım doktorlar bana vajinismussun bile demediler hep git yaparsın dediler umursamadılar kendi başıma bıraktılar beni başarı hikayemde yazdım bunları. o yüzden her doktor ilgili değil. bana denk geldi hepsi herhalde:) iyi olanlar da mutlaka vardır ama ben zaten sevmezdim doktorları hepten soğuttular beni.herkes kendisinin doktorudur derler ya aynen öyle. aparat olarak mum kullandım peçeteyle kalınlaştırıp streç filmler var ya onla sabitledim sıkılaştırdım prezarvatife sardım. bol jelleyip egzersiz yaptım...

2 gün sonra pazar akşamı yola çıkıyoruz canım p.tesi otelde oluruz,bu iki günü iyi değerlendirmemiz lazım aksi gibi bu akşamda misafirlerimiz var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…