- 28 Temmuz 2012
- 354
- 15
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.681
bim bam bom olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar sonunda çok şükür,çooooook mutluyum çoook inşallah devamı da gelir..
emeği geçen herkese çoooook teşekkürler...
bim bam bom olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar sonunda çok şükür,çooooook mutluyum çoook inşallah devamı da gelir..
Ayyyy lavanta cok duygulandim tebriklermutluluktan cnm yanlis anlama cok sevindim yaa bravo sana ...
sumeku ayağını sürümüş sanırım sen de sürü olur mu çookkkk kutluyorum Allah başka dert vermesin inşallahhhh
canım seninki de çok yakın ben inanıyorum buna,egzersiz ve doktora devam,inan çoookk kolay...
Cnm herkesler kurtulsun benim düsmanim yok insallahta olmaz ...ama derlerya rabbim dusmanima vermesin die cok sikintili bi surec yaaa off..neyse simdi senin mutlu gunun :))) hdi anlat pozisonu hemen
sappi sappi. savulun bir halay daha:
cooook tebrik ediyorum.
canımm tebrikler hayırlı olsunn... Hadi vajisiz günlere yelken aç:)
Kafamı biraz toparlayım yazıcam hemen diğer tarafa ama kendini sıkmazsan çok kolay oluyor sıkarsan yine girmiyor...
Kiz benim dugunumde de döne döne halay cekicen bakcileklide semmamme oynicak
Cnm kisaca şööööyle bi ustten geçtamaaaaam merak ettigim seyi sorucam ....altmi ustmu
tebrikler... sanırım ilkbahar ve sonbahar vaji.nin çözümünde etkili oluyor:).. mayıs ayı da çok bereketliymiş.. kızlar öyle diyordu.. şimdi de eylül ayı.. maşallahhher gün gelinlerimiz olur inşallah
senin dügününde döne döne oynicam. buralar flash tv'ye dönecek. pepee gibi hanimey'de tey tey falan diycem, spoiler veriyorum: Pepee,Şıla,Hanımey ile halay çekiyor - YouTube
canım mayıs geliniydim eylülde hallettim nişan yıldönümüme günler kala,bu arada haftaya tatile gidicez gerçek balayı olacak bizim için inşallah..
Kizlar ciicekkrose ben aynaya bile bakamiyom doktora gitmem sart ankaradAyim ve artik depresylndayim yardim edin llutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?