- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #122.741
tamamdır fıstıklar..bu işi halletcem allahın izniyle..siz de hep yanımda olun gerisi kolay:) bugün tuhaf bir şekilde umutluyum:)
buraya üye olduğumdan beri bendede acayip bir hırs oluştu yeneceğiz allahın izniyle ben çok umutluyum bazen düşünüyorum bu kadar kadının yaptığını ben neden yapamıyorum diye kendime sinir oluyorum hırslanıyorum
buraya üye olduğumdan beri bendede acayip bir hırs oluştu yeneceğiz allahın izniyle ben çok umutluyum bazen düşünüyorum bu kadar kadının yaptığını ben neden yapamıyorum diye kendime sinir oluyorum hırslanıyorum
canım doktorlar bana vajinismussun bile demediler hep git yaparsın dediler umursamadılar kendi başıma bıraktılar beni başarı hikayemde yazdım bunları. o yüzden her doktor ilgili değil. bana denk geldi hepsi herhalde:) iyi olanlar da mutlaka vardır ama ben zaten sevmezdim doktorları hepten soğuttular beni.herkes kendisinin doktorudur derler ya aynen öyle. aparat olarak mum kullandım peçeteyle kalınlaştırıp streç filmler var ya onla sabitledim sıkılaştırdım prezarvatife sardım. bol jelleyip egzersiz yaptım...[/QUOT
doktor bana jel vermişti bunu kullanarak egzersiz yap evde demişti ben tabi yapamamıştım bu anlattığın yöntemi bende denemeliyim peki egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsun yatarak mı oturarak mı?
aynen biz de onu konuştuk eşimle..hatta küçücük kızlar bile cart diye yapıo dedik amma gel gör ki beyin laf dinlemio canım..ama olsun dinletcez:)
ben doktora gittiğimde doktor bana hayat kadınlarını örnek vermişti onlar günde kaç defa yapıyor bu işi acı vercek bişey olsa neden bunu meslek edinsinlerki demişti biraz tuhafıma gitmişti sonradan haklı ama demiştim :)
haydi o zaman sen de katıl egzersizciler grubuna hergün gel takıldıklarını sor burda kim varsa cevaplar canım. sen yeter ki başla gerisi gelecek emin ol... ben ilk heveslendiğim gün bi allık fırçam vardı onun fırça kısmını çıkarmıştım onu eldivene bağlayıp başlamıştım egzersize. onun girdiğini görünce şok oldum resmen havalara uçtum. sonra 8cm.9cm.diyenlere imrendim nasıl yapıyorlar acaba dedim ve sonunda benim de oldu yavaş yavaş acele etmeden yaptım egzersizleri.
1 haftada bile yenen var o senin azmine ve isteğine bağlı,ben çok üzerine düşmedim nasıl olsa rahatım diye araya bazı engeller de girdi,ilk aynayı alıp inceledim sonra parmakla başladım ama kulak çöpüyle başlayanlar var sana bağlı,işaret parmağı,orta parmak derken hadi 2 parmak yapıyım dedim olmadı ben de bakkaldam beyaz mum aldım streçledim üzerine kondom geçirdim biraz jelle yavaş yavaş ittirdim bbaşlangıçı geçince zaten kendisi kayıyor anlamıyorsun bile ,o günkü sevincimi tahmin bile edemezsin canım..
tamam evinde jel de varsa olay bitti hemen başlayabilirisin şimdi müsaitsen erteleme hemen başla egzersize. ben oturma odamda tvnin karşısında önce koltuğa bir çarşaf serdim artık o benim egzersizimin bir gereci oldu sonra bir ayna aparat peçete jel aldım.koltuğa sırtımı yasladım ve biraz öne doğru popomu kaydırdım yani yarı yatar yarı oturur pozisyon ıkındım ve aparatı (ben dediğim gibi allık fırçasının arkasıyla başladım kalem kalınlığındaydı kalemle de yapabilirsin) yavaşça soktum ilk önce deliğe yerleştirdim ve popomun yönünde ittirdim.tabii bol jelledim bu önemli...[/QUOTE]doktor bana jel vermişti bunu kullanarak egzersiz yap evde demişti ben tabi yapamamıştım bu anlattığın yöntemi bende denemeliyim peki egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsun yatarak mı oturarak mı?
Öncelikle merhaba...Birşey sormak istiyorum, bu egzersizlerin asıl amacı istemsiz kasılan kasların kasılmamaya alışmasını sağlamak, rahatlatmak...ancak çook uzun aparatlarla denemek zara zarar verir, bir amacı da zarı ortadan kaldırmak mı?
ilahi yaa:) çok güldüm buna...
ne güzel ben çalışıyorum işte akşamları yapmaya çalışacağım peki hangi pozisyonda yaptın egzersizleri nasıl ittin?
kızlar çook uzun bir başarı öyküsü yazmıştım,tam göndereceğim sırada sayfa hata verdi,ekranım dondu ve tüm yazdıklarım uçtuuu gitti
çok kötü oluyor o ya yazar yazmaz kopyala hemen garanti olsun:) başarı hikayenii bekliyoruz...
ben oturdum ve bacaklarımı açtım o şekilde rahat oldu ama sen kendini hangi poz.da rahat hissedersen,orası sana kalmış..
inşallah müsait olduğum en kısa zamanda yazıcam,şimdi çıkmam gerekiyor hepinize hayırlı cumalar,akşama misafirim var ,tatil hazırlıkları falan şu işlerimi bir halledeyim,görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?