Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamamdır fıstıklar..bu işi halletcem allahın izniyle..siz de hep yanımda olun gerisi kolay:) bugün tuhaf bir şekilde umutluyum:)

buraya üye olduğumdan beri bendede acayip bir hırs oluştu yeneceğiz allahın izniyle ben çok umutluyum bazen düşünüyorum bu kadar kadının yaptığını ben neden yapamıyorum diye kendime sinir oluyorum hırslanıyorum

aynen biz de onu konuştuk eşimle..hatta küçücük kızlar bile cart diye yapıo dedik amma gel gör ki beyin laf dinlemio canım..ama olsun dinletcez:)

haydi o zaman sen de katıl egzersizciler grubuna hergün gel takıldıklarını sor burda kim varsa cevaplar canım. sen yeter ki başla gerisi gelecek emin ol... ben ilk heveslendiğim gün bi allık fırçam vardı onun fırça kısmını çıkarmıştım onu eldivene bağlayıp başlamıştım egzersize. onun girdiğini görünce şok oldum resmen havalara uçtum. sonra 8cm.9cm.diyenlere imrendim nasıl yapıyorlar acaba dedim ve sonunda benim de oldu yavaş yavaş acele etmeden yaptım egzersizleri.

aynen biz de onu konuştuk eşimle..hatta küçücük kızlar bile cart diye yapıo dedik amma gel gör ki beyin laf dinlemio canım..ama olsun dinletcez:)

ben doktora gittiğimde doktor bana hayat kadınlarını örnek vermişti onlar günde kaç defa yapıyor bu işi acı vercek bişey olsa neden bunu meslek edinsinlerki demişti biraz tuhafıma gitmişti sonradan haklı ama demiştim :)

doktor bana jel vermişti bunu kullanarak egzersiz yap evde demişti ben tabi yapamamıştım bu anlattığın yöntemi bende denemeliyim peki egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsun yatarak mı oturarak mı?[/QUOTE]
tamam evinde jel de varsa olay bitti hemen başlayabilirisin şimdi müsaitsen erteleme hemen başla egzersize. ben oturma odamda tvnin karşısında önce koltuğa bir çarşaf serdim artık o benim egzersizimin bir gereci oldu sonra bir ayna aparat peçete jel aldım.koltuğa sırtımı yasladım ve biraz öne doğru popomu kaydırdım yani yarı yatar yarı oturur pozisyon ıkındım ve aparatı (ben dediğim gibi allık fırçasının arkasıyla başladım kalem kalınlığındaydı kalemle de yapabilirsin) yavaşça soktum ilk önce deliğe yerleştirdim ve popomun yönünde ittirdim.tabii bol jelledim bu önemli...

Öncelikle merhaba...Birşey sormak istiyorum, bu egzersizlerin asıl amacı istemsiz kasılan kasların kasılmamaya alışmasını sağlamak, rahatlatmak...ancak çook uzun aparatlarla denemek zara zarar verir, bir amacı da zarı ortadan kaldırmak mı?

ne güzel ben çalışıyorum işte akşamları yapmaya çalışacağım peki hangi pozisyonda yaptın egzersizleri nasıl ittin?

doktor bana jel vermişti bunu kullanarak egzersiz yap evde demişti ben tabi yapamamıştım bu anlattığın yöntemi bende denemeliyim peki egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsun yatarak mı oturarak mı?
tamam evinde jel de varsa olay bitti hemen başlayabilirisin şimdi müsaitsen erteleme hemen başla egzersize. ben oturma odamda tvnin karşısında önce koltuğa bir çarşaf serdim artık o benim egzersizimin bir gereci oldu sonra bir ayna aparat peçete jel aldım.koltuğa sırtımı yasladım ve biraz öne doğru popomu kaydırdım yani yarı yatar yarı oturur pozisyon ıkındım ve aparatı (ben dediğim gibi allık fırçasının arkasıyla başladım kalem kalınlığındaydı kalemle de yapabilirsin) yavaşça soktum ilk önce deliğe yerleştirdim ve popomun yönünde ittirdim.tabii bol jelledim bu önemli...[/QUOTE]

ben çalışıyorum keşke evde olsaydım kesin daha çabuk yenerdim akşamları yapmaya çalışacağım ama eşim sağolsun ben tuvaletee giderken bile nereye diye sorar :) nasıl yapıcam diye kara kara düşünmeye başladım bile

merhaba canım. amaç kesinlikle zarı ortadan kaldırmak falan değil çünkü kızlık zarı ilişkiyi engelleyen veya vajinismusa sebep olan birşey değil.kendimden örnek vereyim benim egzersizlerim sırasında kanamam hiç olmadı yani zarı acayip esnettim ve hiç yırtılma kanama vs.olmadı. ayrıca aparatların uzunluğuyla kızlık zarının da bi alakası yok.çünkü zar vajinanın hemen girişinde zaten en ufak bişey bile soksan onula karşılaşır aparatın.tabii burda zarın yapısı da önemli.ben yenmediğimde de kanamam olmadı. zara odaklanmak yanlış bence.zarla ilişkinin bi bağlantısı yok yani.zar anatomik olarak bizi hastalıklardan korumak maksadıyla orda yani uzmanların bi çoğu bu görüşte.eşin zarı sorun etmiyorsa zaten boşver devam egzersize. zarın yırtılırda kanaman olursa da önemsemezsin böylelikle.

ben çalışıyorum keşke evde olsaydım kesin daha çabuk yenerdim akşamları yapmaya çalışacağım ama eşim sağolsun ben tuvaletee giderken bile nereye diye sorar :) nasıl yapıcam diye kara kara düşünmeye başladım bile [/QUOTE]

canım eşinle konuş bu konuyu gizli yapma daha çok strese girersin bence. bu problemden bahset ve bunun çözümünün egzersiz olduğunu söyle. ona uzun uzun anlat destek iste. önce kendin inan sonra da eşine inandır. ben egzersiz yaparken eşim inandığnı söylüyordu ama ben biliyordum ki o ameliyatla sorunun aşılacağını düşünüyordu içten içe. ama ben yılmadım çünkü o nerden bilsin bunu yaşayan bendim.ben egzersizde sonlara yaklaşınca anladı o zaman tam olarak inandı bana.ama hep anlayışlıydı sağolsun. çalışsan da akşam 20dk.ayırsan yeter canım.biliyorum çalışmak ve evinin sorumluluğunu almak bi kadın için zaten zor bişey bir de bu problem eklenince katmerli olabilir ama aslında sen bunu avantaja da çevirebilirsin.çünkü insanlar hep en yoğun en zor zamanlarında başarılı olur.benim hayatımda hep böyle oldu çünkü. işteyken kegel egzersizlerini yap evdeyken aparat dene. kegeli 1.sayfadan oku heryerde yapabilirsin dışardan anlaşılmıyor.

kızlar çook uzun bir başarı öyküsü yazmıştım,tam göndereceğim sırada sayfa hata verdi,ekranım dondu ve tüm yazdıklarım uçtuuu gitti

çok kötü oluyor o ya yazar yazmaz kopyala hemen garanti olsun:) başarı hikayenii bekliyoruz...

inşallah müsait olduğum en kısa zamanda yazıcam,şimdi çıkmam gerekiyor hepinize hayırlı cumalar,akşama misafirim var ,tatil hazırlıkları falan şu işlerimi bir halledeyim,görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…