Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikle moralini bozma tatlım.. bende aynı sıkıntıları çektim oraya hiç dokunamıyordum.. kendime büyükçe bi ayna aldım birkaç gün sadece inceledim ama bi türlü cesaret edemiyordumdokunmaya.. eldiven aldım emla aldım ve jel aldım..ama süremiyordum bile.. eşimin iyice morali bozuluyordu herkes çocuk soruyordu daha biz ilk aşamayı geçememiştik bile.. ben hala erteliyordum.. en sonunda o anlayışlı adam çok ters biri oldu ve açık açık üstüme geldi.. kızdı yani.. hem çok üzgündü de.. kendisini sevdiğimi ve onun için cesaret etmemi söyledi.. benimle konuşmaması çok ağırıma gidiyordu ve birgün eldivei taktım serçe parmağıma emlayı sürdüm tam vajinanın üzerine dokunup kremi sürmeye başladı.. ilk önce elimi çektim sonra tekrar zorladım falan.. en sonunda küçük parmağımın ucu girdi.. nefes egzersiziyle bi müddet sonra tamamını aldım.. ertesi gün işaret parmağı ve orta parmak.. günler sonra 2 parmak ve şimdi de 3 parmaktayım.. eldivensiz yapmıyorum.. ben egzersize başlayalı 10 gün olacak geçenlerde bi deneme yapalım dedik olmadı.. ama yılmıyorum şimdi mumdan aparat hazırladım kendime onu deneyeceğim.. inşallah rahat alırım ve sonra eşimle denememizde olur..
lütfen cesaret et!! ben de 2 aylık evliyim. seninle ben bu kurbana kadar yapalım inşallah.. önce bol bol incele ve sonra dokunmaya çalış hiç bir şey olmayacak ..

Kızlar kitap kimin adı ne bende alayım bari, bu arada kasımda evlilik yıldönümüm o zmana kadar bu vaji gıcığını yenerim inş.

yenersın ınsallah canım hırslı ol ben 9 eylulde egzersıze basladım 12 ekım evlılık yıldönumumde 8 ekımde yendım cok sukur....taa gecen yıl

burada kimin eşiydi hatırlamıyorum ama demiştiki kulak çöpüyle egzersiz yapıp başardığında, bir kulak çubuğu kadar olamadım kıskanıyorum gıbı bısey soylemıstı

ben kulak çubuguyla yapmadım ama benim eşimde aparatları kıskanıyodu onlarla yapıyosun benle neden yapamıyosun anlamıyorum falan dıye soyleniyodu:)

aynı şeyleri yaşamışız ikimizde

Ya benimkine bepanten getir dedim....hametan getirmis..ne yapsam sursemmi cilt yanigi tahriş pişik die yazio ustunde...bse diin kiz bilenler ..vaj...baktim simdide ic dudaklarin ice dogru gden kisimlari beyaz putur putur olmus yaa ..

onlar yatakta daha iyi deseydın

bayılmıyorum tatlım bunlar sana giden yolda çekilen kutsal çileler de

valla hiç bayılmyodum:)aynı umut gibi doktordan cıkınca yanma oluyodu kendime kızıyodum az dişimi sıksam nelerle uğraşıyodum biz kulagımızı ttersten kaşıyoruz galiba kızlar:)kolayı varken zor yolu seçiyoruz yapıncada aa bumuymuş ne kolaymış ya deyip afallıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…