- 8 Eylül 2012
- 350
- 106
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.201
Merhaba kızlar.. 2 aylık evliyim.. İlk gece ilişkiye giremeyince kızlık zarımın kalın olduğunu o yüzden ilişkiye giremediğimizi düşündük. Balayında yine denemelerimiz oldu ama başaramadık. Balayından döndükten sonra yani düğünden 1 hafta 10 gün kadar sonra jinekoloğa gittim, jinekolog parmağıyla muayene etmeye çalıştığında kendimi istemsiz şekilde geriye çektim. Doktor direkt şunu söyledi: "Vajinismussun!" O ana kadar vajinismus benim için sadece stand up çıların tiplemelerinde duyduğum ve hakkında hemen hemen hiçbir şey bilmediğim ve sadece komiklik olsun diye söylenen bir şey olduğunu sanıyordığım bir terimdi ve kendimin vajinisimus olduğumu duyduğumda ilk anda komik geldi. "Nasıl tedavi olabilirim, ilaç vs. ile geçmez mi?" diye sordum doktora. "İlaçla geçecek bir şey değil, tamamen psikolojik" dedi. "Ben seni muayene etmeye çalıştığımda sen mani oluyorsun, normalde buraya akıntı vb. nedenlerle genç kızlar geliyor onları rahatlıkla muayene edebiliyorum, onların hiç sesi çıkmıyor. Ne yaptığımı bile hissetmiyorlar ama sen kendini kasıyorsun, izin vermiyorsun. Bunun adı vajinismus." dedi. Hastaneden çıktığımdaysa kendimi çok kötü hissediyordum. Eve gittim ve bir süre ağladım. Eşim çok destek oldu. Doktora da beraber gitmiştik zaten. Doktora "Kimden yardım alabilirim, tanıdığınız biri var mı?" diye sorduğumda bana bir doktorun kartını vermişti. Aradım ama seans başına 300 TL istiyordu sanırım. Tam hatırlayamıyorum. Kaç seans süreceğinin de belli olmadığını söyledi. Hastalığın derecesine göre ve ev ödevlerinin yapılıp yapılmadığına göre seans sayısının değişebileceği söylendi. Bu da bizim bütçemizi aşacaktı. İnternetten araştırma yapmaya başladım ve bu siteyi buldum. Ümidimi kaybetmemeye çalıştım. Dr. Cem Keçe' nin kitabını okuyarak yendiğini söylüyordu bir üye. Kitabı internetten aldım. Şu anda okuyorum. Kegel egzersizlerini sürekli yapıyorum. Her tuvalete girdiğimde mutlaka idrarımı pc kaslarımı kasıp gevşeterek yapıyorum. Umudum tekrar kırıldı. Kitabın başlarında cinsel yaşantıya ilişkin özgeçmiş çıkarın günlük tutun vb. şeyler yazıyordu. Ben onları yapmadım. Biraz nefes egzersizleri yaptım ve sonra vajinaya serçe parmağı sonra egzersizine başladım ve malesef başarılı olamadım. Ümidim kırıldı, çok üzüldüm, ağladım. Kulak çöpüne krem sürüp vajinama sokmaya çalıştım ama gene olmadı. Bir duvar varmış gibiydi. İttirince acıyordu. Ben de bu denemeyi kesmek zorunda kaldım. Yapı olarak da karamsarlığa daha meyilli olduğum için sanırım, bu konuda da karamsarlık sardı beni. Çok üzülüyorum. Kitabı henüz bitirmedim. Bakalım bitirdiğimde bir şeyler değişecek mi hayatımda?
öncelikle moralini bozma tatlım.. bende aynı sıkıntıları çektim oraya hiç dokunamıyordum.. kendime büyükçe bi ayna aldım birkaç gün sadece inceledim ama bi türlü cesaret edemiyordumdokunmaya.. eldiven aldım emla aldım ve jel aldım..ama süremiyordum bile.. eşimin iyice morali bozuluyordu herkes çocuk soruyordu daha biz ilk aşamayı geçememiştik bile.. ben hala erteliyordum.. en sonunda o anlayışlı adam çok ters biri oldu ve açık açık üstüme geldi.. kızdı yani.. hem çok üzgündü de.. kendisini sevdiğimi ve onun için cesaret etmemi söyledi.. benimle konuşmaması çok ağırıma gidiyordu ve birgün eldivei taktım serçe parmağıma emlayı sürdüm tam vajinanın üzerine dokunup kremi sürmeye başladı.. ilk önce elimi çektim sonra tekrar zorladım falan.. en sonunda küçük parmağımın ucu girdi.. nefes egzersiziyle bi müddet sonra tamamını aldım.. ertesi gün işaret parmağı ve orta parmak.. günler sonra 2 parmak ve şimdi de 3 parmaktayım.. eldivensiz yapmıyorum.. ben egzersize başlayalı 10 gün olacak geçenlerde bi deneme yapalım dedik olmadı.. ama yılmıyorum şimdi mumdan aparat hazırladım kendime onu deneyeceğim.. inşallah rahat alırım ve sonra eşimle denememizde olur..
lütfen cesaret et!! ben de 2 aylık evliyim. seninle ben bu kurbana kadar yapalım inşallah..