- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.241
nbr canım nasıl gidiyo
Napim cnm benim vj....fena olmus kiz ic dudaklar boyle sis kizarik beyaz beyaz pütürluk var ufffs gicik...naptin sen zealea ya muraacat ettinmi cnm..
evet canım özelden msj attım. ayyy kız öyle deme şişlik pütürluk felan tırsıyorum valla
Merhabalar ben yeni üye oldum, vajinismus belası benimde başımda, ulusoya gitmeyi düşünüyorum, lütfen giden arkadaşlar bana fikir versinlerücreti yüksek ama gelen maillere bakılırsa büyük oranla sorunu çözüyor, güvenemiyorum, nasıl bir yöntem izliyor ? Lütfen fikirlerinizi gönderin
merhaba... doktorunda sana yapacağı egzersiz... bence bunu doktora gitmedende yapabilirsin.. kendine güven... ben dokunamıyordum bile.. yapabilirsin...
Ne güzel darısı başımıza...seninde çözümün egzersizmiydi ??
ben doktora giderek yendim canım ama simdi anlıyorumki boşa para vermişim.bıraz cesaret yeterli doktorda mucize yaratmıyo gene egzersiz veriyo.inşallah herkes yener bu illeti
merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım fakat 1 haftadır formu sürekli ziyaret edip yazdıklarınızı okuyorum. bende 15 aydır evliyim ve vajınusmusum bana da yardımcı olursanız cok sevinirim...
ben doktora giderek yendim canım ama simdi anlıyorumki boşa para vermişim.bıraz cesaret yeterli doktorda mucize yaratmıyo gene egzersiz veriyo.inşallah herkes yener bu illeti
evet tecrubeli diller konusuo kızlarsiz sokamıonuz onlar sokuyo gıkınızda cıkmıo pskolojık heralde amanda para verdım ıste son carem dıe dayanıosunuz...ama yapamıosanız durumunuzda el verıosa gıtmeyin demem....
hoşgeldin canım tabiki yardımcı oluruz elimizden geldiğince.jinekolojik muayene oldunmu?olduysan yapcağın ilk iş bir ayna alıp vajiyi incelemen.baştan zor gelcektir bakmak bıle belkide ama bu seni yıldırmasın çogumuzda oldu bu.incelerken ıkın ve deliğin açıldığını gör
evet tecrubeli diller konusuo kızlarsiz sokamıonuz onlar sokuyo gıkınızda cıkmıo pskolojık heralde amanda para verdım ıste son carem dıe dayanıosunuz...ama yapamıosanız durumunuzda el verıosa gıtmeyin demem....
kendiniz bir deneyin olmadı son çare doktor tabi.bu işin çözümü var yapamam falan demeyin.ben nette bu konuyla ilgili yazıları bile okurken dayanamıyodum parmak egzersiz sözlerine ama korkulcak kadar zor bişey değilmiş
vajinamı inceliyorum nerdeyse sürekli. jınekolojık muayenemi evliliğimin 6.ayında oldum.bana emla krem ve kayganlaştırıcı jel verdi onunla ilk denememizde oldu ama nasıl oldu anlamadım tabi bi dahada olmadı zaten. parmak egzersizlerinede başladım 3-4 gundur yapıyorum kulak çöpü , 1 parmak ,2 parmak, 3 parmak ve 8 cm lik muma kadar içeriye alıyorum fakat 9 cm le ne kadar ugrastıysam olmadı başaramadım yani.
baya iyi durumdasın sen canım merak etme sonuca yaklaşmışşsın.zoru başarıp kolaya doğru gidiyosun.insana zor gelen ilk adım gerisi corap söküğü gibi gelcek.8 cmde iyice rahatmısın onla rahat yapmadan bir sonraki aşamaya geçme.9 cmde kendini kasıyosundur yada yönunu dogru ayarlıyomusundur.yavaş yavaş ittir kendini sıkmadan oda olcaktır içersi kocaman bir boşluk bunu unutma balon gibi düşün
inşallah yaklaşıyorumdur sona yha . 15 aydır kabusum oldu bu.7 cm de de 8 cm de de cok rahattım ama 9 cm olmadı bi türlü 1 cm bu kadar fark edermi diye düşünüp duruyorum. parmak egzersizlerimde de hiç bir sorun yok rahatça alıyorum içimi 3 parmaga kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?