- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.261
üç parmaga kadar..sen bi deneme yapsana cnm veya 3 parmak esın yapsın.......
2 gun once yaptık denemeyi malesef olmadı bi yere gelince tıkanıp kalıyoruz ve canım cok yanıyo. eşime 3 parmagı bırakın 1 parmak bile yaptıramam kontrolun bende olması lazım :) bide hakverirsiniz ki erkek parmakları bayan parmagına gore daha kalın eşimin 3 parmagı olmaz diye dusunuyorum yani.
pskolojık ıste cnm dr bana 2 yi sokuyodu 3 te gırer dıodu 3 sokuodu 4 de girer dıodu:)...esnedıkce esnıoda bde beynimiz esnese:)
cok haklısın canım ama biz o an canımız acıycak mı dıye dusunuyoruz esneyıp esnememesını dusunmuyoruzki. sence egzersizlerime ne kadar daha devam etmeliyim. bi sonraki denememi ne zaman yapmalıyım yani.
nası yani kız sen deılmısın 3 parmak alıom dıen güzelimm acıomu?yooo acımıo dimi 8 cm dede acımıo ? 1 cm lemı acıcak hayır tabıkı sımdı sen bu daha kalın acba acırmı falan dıosun tabii...tatlım hazırmısın deılmısın en iyi sen anlarsın zaten bılmıorumkı ...[/QUOTE
bende onu anlamadım zaten muma peçede dolayıp streçledim 8 cm e kadar aldım bi kat daha peçete sarıp streçledim olmadı.bi kaç kez denedim yok olmadı. egzersizleri ne kadar süre yapmam gerekiyo tam olarak esnemesi için onu da merak ediyorum ben.
nası yani kız sen deılmısın 3 parmak alıom dıen güzelimm acıomu?yooo acımıo dimi 8 cm dede acımıo ? 1 cm lemı acıcak hayır tabıkı sımdı sen bu daha kalın acba acırmı falan dıosun tabii...tatlım hazırmısın deılmısın en iyi sen anlarsın zaten bılmıorumkı ...[/QUOTE
bende onu anlamadım zaten muma peçede dolayıp streçledim 8 cm e kadar aldım bi kat daha peçete sarıp streçledim olmadı.bi kaç kez denedim yok olmadı. egzersizleri ne kadar süre yapmam gerekiyo tam olarak esnemesi için onu da merak ediyorum ben.
cnm ben dr la ılelıorum bana en son egzersız yaptıgı aparatın etrafını olctum 10 10,5 cm ...bu cm de yenen kızlar cok..tamamen kısıyle alakalı yok bu az bir iki cm daha kalınla yapım ondan sonra dıen kızlarda var...tamamen sana kalmıs.. mesela 10 cm rahat alan gel git yapan kızlar deneme yapıo cnm
cnm ben dr la ılelıorum bana en son egzersız yaptıgı aparatın etrafını olctum 10 10,5 cm ...bu cm de yenen kızlar cok..tamamen kısıyle alakalı yok bu az bir iki cm daha kalınla yapım ondan sonra dıen kızlarda var...tamamen sana kalmıs.. mesela 10 cm rahat alan gel git yapan kızlar deneme yapıo cnm
offf cok karısık bi durum bu yha ben daha 9 cm i alamıyorum sen 10 lardan 10,5 lardan bahsediyosun
Sen bde benim gecmisimi okusan cnm...8 i yapan 10 da yapar umuunu yitirme denemeye devamhicte kotu deilsin inan bana
umutcum aldınmı prezvatifi..neden egzersiz yaparken bunu kullanmayı düşündünki.yapabildinmi
ya lütfen yardım edin dr. 5000 lira istiyo zaten, ama başka çarem kalmadı, egzersizler nasıl yapılıyor, ulusoyun sitesinde parmak egsersizi olumsuz sonuç yaratıyor yazıyor, bende dokunamıyorum napıcam ?
merhaba.. doktora gitmeye kararlı mısın bilmiyorum.. ama kendin denemek istersen egzersizlerle başlayabilirsin.. ben parmak egzersiziyle yendim.. burada bu şekilde yenen çok kişi var..parmak sana çok itici geliyorsa mumdan aparat yapıp o şekilde de deneyebilirsin.. sen kararını ver aklına takılanı sor.. hepimiz yardımcı olmaya çalışırız
Bu egzersizler hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Nasıl yapılıyor, ne kadar sürer ? yardımlarınız için teşekkürler ben bu siteyi daha önce nasıl görmemişim ya
kizlar, ummakla, hayal etmekle, sövmekle, dövünmekle olmuyor. egzersizden kacmayin, ertelemeyin, üsenmeyin. kisir döngüden ötesini getirmez ertelemek. zor, korkutucu, su bu... bize de öyleydi basta. ama iste baska caresi yok. sizinle ayni durumdaydik, ayni seyleri yasadik biz de... ama geciyor hepsi. az biraz gayret ve sevkle egzersizden bahsedin. yeminle iskence degil. baslarda zor, yani zangir zangir titredik biz de. iyk dedik öyk dedik.
kizilcik sopali devir baslamistir. burada bugün sunu yaptim diye, surda sorunum oldu vb. gibi raporlar görelim biraz.
her gün en az 30-40 dk mümkünse daha uzun egzersiz.
Arkadaslar sizde de egzersizlerden sonra belinizde kasiklarinizda hafif bi sizlama oluyo mu?
tabiki..bu site benim en büyük şansımdı.. tamamen burası sayesinde yendim.. ne kadar süreceği sana bağlı.. kısa zamanda da halledebilirsin, uzun zamanda sindire sindire de yapabilirsin.. önemli olan sonuca ulaşmak.. ben 15 günde yenmiştim..sen parmakla mı aparatla mı egzersiz yapacağına karar ver..yani parmak itici geliyorsa aparatla da çalışabilirsin.. öncelikle bir ayna al eline ve vaji. yi incele.. ayna karşısında derin nefes al nefes verirken zaten o kısım açılacak...eğer parmakla başlayacaksan serçe parmağınla başlayabilirsin..eğer yoksa bir jel edin jelle daha kolay oluyor.. ben ultrason jeli kullanmıştım ya da okeyin de su bazlı jelleri var herhangi biri olur.. aparatla deneyeceksen doğum günü mumu ya da kulak çubukları var ya onlardan birini streçle üzerine prez.. geçir ve dene.. biraz uzun oldu sana şöyle söyleyeyim sen başla.. takıldığın her aşamayı her sorunu yaz..bugün şunu yaptım bunu yaptım diye rapor ver bizlerde daha rahat takip edelim..böylece sende motive olursun..bence burada şansını dene.. bu işin tek çözümü egzersiz .. hadi bakalım kolay gelsin
parmağımı ya da aparatı içeri sokmayamı çalışıcam, ya ürkütücü geliyo bana çokbaşka bir yöntem yokmudur ?
parmağımı ya da aparatı içeri sokmayamı çalışıcam, ya ürkütücü geliyo bana çokbaşka bir yöntem yokmudur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?