- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.281
inşallah yaklaşıyorumdur sona yha . 15 aydır kabusum oldu bu.7 cm de de 8 cm de de cok rahattım ama 9 cm olmadı bi türlü 1 cm bu kadar fark edermi diye düşünüp duruyorum. parmak egzersizlerimde de hiç bir sorun yok rahatça alıyorum içimi 3 parmaga kadar.
evet korkutucu geleceğini düşünerek söylememiştim o kısmı:) hepimize başta korkutucu geldi.. midemiz bulandı.. başımız döndü.. ama zaman içerisinde ne kadar kolay olduğunu anladık.. adım adım sonuca ulaştık.. bence sen aynada vaji.yi incelemeyle başla.. kendini hazır hissedene kadar vaji.yi incele.. aynı zamanda kegel egzersizleri var bu forumun ilk sayfasında ayrıntılarıyla yazıyor.. onu yap.. sonraki aşamamız bu parmak ya da aparat olsun.. gerçekten korkacak bir şey yok ama biliyorum ki ben ne kadar böyle söylersem söyleyeyim sen egzersiz yapmadan, kendin görmeden inanmayacaksın..başka bir yöntemi maalesef yok.. doktor da bunun aynısını yapacak..
peki nasıl yapıcam bu işlemiçöpü ileri doğrumu ittirmeye çalışıcam ?aynada inceledim hiç kolay gözükmüyor (
peki nasıl yapıcam bu işlemiçöpü ileri doğrumu ittirmeye çalışıcam ?aynada inceledim hiç kolay gözükmüyor (
hih, aynada gördün di mi dogru yeri...
simdi rahat oldugun bir pozisyonda, bolca jelledigin cubugu, (istersen hala aynaya bakarak ki baslarda tavsiye edilir) girise dogru yerlestiriyorsun.
derin nefes aliyorsun, 8 saniyelik. veriyorsun 8 saniye. bunu 4 set yap, gevse.... 5. kez nefes aldiktan sonra verirken cubugu hafifce ittir ve dur. sonra gene nefes al... biraz daha ittir. yavasca popoya dogru egim ver ve nefes verirken birazcik daha ittir.
kolay gözükmüyor ama cok kolay. basta gergin olmak da normal. biraz ugras bakalim, nolcak. daha bu ilk denemen.
kulak çubuğu dimi, jel yok ama süremden denesem ? zarar vermezmi çubuk ?
cubuk zarar vermez de jelin yoksa yapma. jel cok cici, o bizim herseyimiz baslarda. sürtünmeyi azaltiyor; daha rahat egzersiz yapiliyor. en kisa sürede su bazli jellerden edinmen lazim.
günaydın kızlar nasılsınız?dün durexin jelini denedım gayet iyi çıktı.okeyi hiç beğenmedim yeni başlayanlar varsa okeyin hıc bır ürününü tavsiye etmiyorum iğrenççççjelim bitmişti,ayağımın ağrısı derken egzersız yapmamıstım.dün 9cm olanı jelı denemek ıcın ıcımde beklettım.bu arada film izliyorduk eşimle ben güldükçe mum dışarı çıkmak ıcın camaşırıma baskı yaptı,çamaşırı çıkartıp bekletırken yine gülmeye başladım pıt dıye dısarı fırladı UMUTcum prezervatifi ben süper marketlerden alıyorum.hatta dün 3 farklı markanınkini aldım içinde 12 adet oluyor.birinin pakedi 3 tl,diğeri 9 tl kadardı sanırım öteki de 12 tl cıvarı.dün 3 tl olanı denedım fıayatına göre ıyıydı ayrıca kokusu da kötü değildi egzersiz için ideal diyebılırım çünkü her egzersızde aparat değiştirdiğim için 3 tane harcıyorum.
onun dışında bugun maç varmış onu izleyecek diye pazarlık yaptı eşim benımle ama maçtan sonra eş denemsine geçebilirim.Ocean bugün çarşamba!!!kızlar bana dua edin lütfen.
sana da gunaydin cnm gelismeler iyi galiba:)bugun sanirim kritik gun basarilar dilerim :)
ben de gece gece egzersiz yapiyorum ben de bugun kritik gun olsun diye asildim valla ugrasiyorum bakalim:)yarina bi supriz yapabilsem kocaya ne guzel olur..ahhh ahhhhhh ins..
Günaydın Kızlar...
İnş. yapabilirsiniz kızlar, dualarım sizinle...
Bu arada ben kendime aparat yapmak istiyorum ama neyle nasıl başlamalıyım 1 kere parmak denedim sadece şimdi muma geçsem olurmu? bide mum böyle dümdü varmı ya hep dönmeli ve kalınlaşıyo, yoksa ben mi yanlış biliyorum.
Kuzummmm superrrsin.:)))) dualarim seninle aksam bana.uyku yok desene simdi :) girer cikar foruma bakkarim artk iyi hbrlele donuceksin...inss rabbimm
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin dileği gerçek olur.aslında ben 12 cmde rahat edebılecegımı dusunuyorum 10 cm miki için erken diyorum ama yine de denemlere başlıycam.akşam Galatasarayın maçı var inşallah yener de kocişin keyfi yerinde olursen de eş denemesine mi geçeceksin hangi aşamadasın?[/QUO
aynen ya ..bizim burdada yarin oglene denk geliyo mac cesaretimi toplayabilirsem hadi deyip supriz yapabilirim ama..artik yaptigimda kesin olsun istiyorum o yuzden emin olmam lazim kendimden :)ben de su anda 12.5 le calisiyorum cok kolay olmuyo ama aparattan sonra hemen denersen %90 olur sankim :)
ya ben 12.5 gelince havalarda ucacagimi zannederdim hep ama su anda cok sogukkanli ve temkinliyim :)
rabbim sukurler olsun..darisi herkesin basina insallah ..
biraz erken olucak belki ama 15 ay beklemeye hic gerek yokmus bunun icin..egzersize baslayali 1 ay oluyo ve rabbim utandirmadi cok sukur..temennim kimsenin baslamaktan korkmamasi..en zor kismi kesinlikle basladigimiz gun..gerisi corap sokugu..
neyse sanirim bu cumleler biraz erken sanki benim icin ama acayip gaza geldim napiyim :)))))
saglicakla kalsin herkes..
teşekkür ederim canım inşallah hepimizin dileği gerçek olur.aslında ben 12 cmde rahat edebılecegımı dusunuyorum 10 cm miki için erken diyorum ama yine de denemlere başlıycam.akşam Galatasarayın maçı var inşallah yener de kocişin keyfi yerinde olursen de eş denemesine mi geçeceksin hangi aşamadasın?[/QUO
aynen ya ..bizim burdada yarin oglene denk geliyo mac cesaretimi toplayabilirsem hadi deyip supriz yapabilirim ama..artik yaptigimda kesin olsun istiyorum o yuzden emin olmam lazim kendimden :)ben de su anda 12.5 le calisiyorum cok kolay olmuyo ama aparattan sonra hemen denersen %90 olur sankim :)
ya ben 12.5 gelince havalarda ucacagimi zannederdim hep ama su anda cok sogukkanli ve temkinliyim :)
rabbim sukurler olsun..darisi herkesin basina insallah ..
biraz erken olucak belki ama 15 ay beklemeye hic gerek yokmus bunun icin..egzersize baslayali 1 ay oluyo ve rabbim utandirmadi cok sukur..temennim kimsenin baslamaktan korkmamasi..en zor kismi kesinlikle basladigimiz gun..gerisi corap sokugu..
neyse sanirim bu cumleler biraz erken sanki benim icin ama acayip gaza geldim napiyim :)))))
saglicakla kalsin herkes..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?