Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

9 cmyi 8 cmyi cikardiktan sonra hemen denedin mi? 8cmyi yaklasik 20 -40 dk icinde bekletip, pit diye cikarir cikarmaz 9.cmyi almayi denesen?
3 parmakta da rahatmissin. 9cm 10cm vb. yapmadan "miki" denemesine de gecebilirsin. yüzüp yüzüp kuyruguna gelmissin. =) tebrikler.

peki nasıl yapıcam bu işlemi çöpü ileri doğrumu ittirmeye çalışıcam ?aynada inceledim hiç kolay gözükmüyor (

peki nasıl yapıcam bu işlemi çöpü ileri doğrumu ittirmeye çalışıcam ?aynada inceledim hiç kolay gözükmüyor (

hih, aynada gördün di mi dogru yeri...

simdi rahat oldugun bir pozisyonda, bolca jelledigin cubugu, (istersen hala aynaya bakarak ki baslarda tavsiye edilir) girise dogru yerlestiriyorsun.

derin nefes aliyorsun, 8 saniyelik. veriyorsun 8 saniye. bunu 4 set yap, gevse.... 5. kez nefes aldiktan sonra verirken cubugu hafifce ittir ve dur. sonra gene nefes al... biraz daha ittir. yavasca popoya dogru egim ver ve nefes verirken birazcik daha ittir.

kolay gözükmüyor ama cok kolay. basta gergin olmak da normal. biraz ugras bakalim, nolcak. daha bu ilk denemen.

Son düzenleme:

aynen zealeanın dediği gibi.. doğru yeri gördün mü? eğer göremediysen ıkın.. gördüysen yavaş yavaş nefes verirken ittireceksin.. iterken düz ya da yukarı doğru değil popoya doğru itmen gerekiyor..ben ilk zamanlar hep yukarı doğru yapmaya çalışmıştım:)şu an zor gelmesi normal daha ilk adımın bu senin..

kulak çubuğu dimi, jel yok ama süremden denesem ? zarar vermezmi çubuk ?

meraba beni taniyanlar bilirben burda biraz eski sayilirim. benda yendim, simdi 1.bebegim var, onun icin ugrayamiyorum artik, günüm genelde disarda geciyor, sizlerle ilgilenemiyorum hakkinizi helal edin, yarin anne olunca bizi daha iyi anlarsiniz, lütfen kizmayin bize yenip buraya ugramayan arkadaslara, sormak istediginiz 1.sey varmi simdi burdayim sorun.

günaydın kızlar nasılsınız?dün durexin jelini denedım gayet iyi çıktı.okeyi hiç beğenmedim yeni başlayanlar varsa okeyin hıc bır ürününü tavsiye etmiyorum iğrenççççjelim bitmişti,ayağımın ağrısı derken egzersız yapmamıstım.dün 9cm olanı jelı denemek ıcın ıcımde beklettım.bu arada film izliyorduk eşimle ben güldükçe mum dışarı çıkmak ıcın camaşırıma baskı yaptı,çamaşırı çıkartıp bekletırken yine gülmeye başladım pıt dıye dısarı fırladıUMUTcum prezervatifi ben süper marketlerden alıyorum.hatta dün 3 farklı markanınkini aldım içinde 12 adet oluyor.birinin pakedi 3 tl,diğeri 9 tl kadardı sanırım öteki de 12 tl cıvarı.dün 3 tl olanı denedım fıayatına göre ıyıydı ayrıca kokusu da kötü değildi egzersiz için ideal diyebılırım çünkü her egzersızde aparat değiştirdiğim için 3 tane harcıyorum.
onun dışında bugun maç varmış onu izleyecek diye pazarlık yaptı eşim benımle ama maçtan sonra eş denemsine geçebilirim.Ocean bugün çarşamba!!!kızlar bana dua edin lütfen.

sana da gunaydin cnm gelismeler iyi galiba:)bugun sanirim kritik gun basarilar dilerim :)
ben de gece gece egzersiz yapiyorum ben de bugun kritik gun olsun diye asildim valla ugrasiyorum bakalim:)yarina bi supriz yapabilsem kocaya ne guzel olur..ahhh ahhhhhh ins..

Günaydın Kızlar...
İnş. yapabilirsiniz kızlar, dualarım sizinle...

Bu arada ben kendime aparat yapmak istiyorum ama neyle nasıl başlamalıyım 1 kere parmak denedim sadece şimdi muma geçsem olurmu? bide mum böyle dümdü varmı ya hep dönmeli ve kalınlaşıyo, yoksa ben mi yanlış biliyorum.

allah razi olsun canim ya cok da umutlamnmak istemiyorum ama umut fakirin ekmegi iste..
ben dilatorle calisiyorum canim yurtdisinda bulmak daha kolay ama tr de ulasmak biraz daha zormus galiba..bildigim kadariyla arkadaslar su mahalle bakkallarinda satilan duz uzun beyaz mumla yapiyolar kivrimlari oolmadigi icin daha kolay oluyo sanirim tatlim basarilarrrrrrrrr :))

Kuzummmm superrrsin.:)))) dualarim seninle aksam bana.uyku yok desene simdi :) girer cikar foruma bakkarim artk iyi hbrlele donuceksin...inss rabbimm

teşekkür ederim canım inşallah hepimizin dileği gerçek olur.aslında ben 12 cmde rahat edebılecegımı dusunuyorum 10 cm miki için erken diyorum ama yine de denemlere başlıycam.akşam Galatasarayın maçı var inşallah yener de kocişin keyfi yerinde olur sen de eş denemesine mi geçeceksin hangi aşamadasın?

Son düzenleme:

merhaba canım teşekkürler.ben parmakla yapmamıştım direk mumla başladım.klasik beyaz bakkal mumu dediğimiz mumlardan aldım 2 tane aparat yaptım kendıme.mumun çevresi 5-6 cm zaten,diğer muma da peçeteyle kalınlaştırıp streçle sabıtledım.sonra prezervatıf gecırıp kayganlastırıcıyla egzersız yaptım.parmakta rahat hıssedıyorsan muma devam edebılırsın ya da 2 parmağı deneyebilirsin.eger mumla devam edersen ben mumun ucunu bıcakla bıraz sıvreltıp yuvarlamıstım daha rahat gırmesı ıcın sen de bu sekılde yapabılırsın ıstersen

Kuzummmm superrrsin.:)))) dualarim seninle aksam bana.uyku yok desene simdi :) girer cikar foruma bakkarim artk iyi hbrlele donuceksin...inss rabbimm

incimmmm canım benim sağol:)ben bu akşam için pek ümitlenmiyorum aslında ama en azından ters bısey yapıp başa dönmeyım yeter.sen nasılsın?naptın normale dönebıldın mı?

neeeee 12.5 cm mibu süper daha neyi bekliyorsun bu iş olmuş bitmiş say zatenbenım hedefım de 12 aslında ama ya tutarsa yavaştan başalamak lazım.zaten 10 cme gelınce bir güven patlaması yaşadım sanki oldu bitti havasına girip rahatladım araya regli girmeseydı iyiydi.çalışma hayatı da etkiliyor ben evde oldugum bır gun 3 cm ılerledım ama onun dışında egzersıze oturmak çok zor.iş bir yandan evin sorumlulugu bır yandan vajı zaten hep kafamda onunla yatıp onunla kalkıyorum.sen yurtdışındasın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…