- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.341
tatlım barıs imzalandı o kadr romantık bır yerın hakkını vermemk olmazdı
kocacım kocacımdan ozur dıledım oda varolan eksıklılerı ıle ılgılı benım sorunlarımı dınledı dıkktlı olacagını soyledı ıns kalıcı olur
tatılde kafa dınledım ıyıdı cok sukur tatılde durex ı kesfettım ok kullanan varsa sıddetle durexı onerıyorum cok rahat kayganlstırıcı olanı harıka ozellıkle
Valla kuzumm bende giremedim cookk gecmis olsun tatlim..beni hic sorm ya artk ne dicemi bilmiom moral bozmamaya calisiom pazar esim tv izlerken geldi sirnasio bekle hemen emla fallan surimm dedim ooowww neymis yaklasamiycakmiymis bilmem ne.emla surmeme ve aparatla on dk calismama izin vermedi bu seferde surtunerek yapalim dio pazar gunu izin gubu olsnn ayy deli oldm varyaa actm agzimi yumdum gozumu napimm ben ya offfKuzum özlettin ya..Ben de sadece okuyabiliyorum bu ara diş tedavisi görüyorum annemlerdeyim yatıyorum paso cok acıyo(((
Sen neler yaptın aştın di mi o sıkıntılı halleri nasıl mikicikle aranız ?Regl oldum deneme de yapamıyoruz yarın son gün bakalım..cuma da jinekolojik muayene olmak istiyorum vaji sonrası bi gidemedim bakalım nasıl geçecek..
heh kızlar aklıma gelmısken evet bende şimdi ilk üsstte denicem üstte olunca ayaklarımımı yataga bassam öylemi rahat olur yoksa dizlerimin üstünemi dursam yerlestırme nasıl oluyor üst pozısyonda peki...üstte yenenler cevaplarsa sevınırım
Kuzum özlettin ya..Ben de sadece okuyabiliyorum bu ara diş tedavisi görüyorum annemlerdeyim yatıyorum paso cok acıyo(((
Sen neler yaptın aştın di mi o sıkıntılı halleri nasıl mikicikle aranız ?Regl oldum deneme de yapamıyoruz yarın son gün bakalım..cuma da jinekolojik muayene olmak istiyorum vaji sonrası bi gidemedim bakalım nasıl geçecek..
canım ustte yenmedım ama ozelden yazmayı unutmusum hanı yer tuvaletınde vc oturken ıkınırız ya o halde dusun dızler yanda
yataga degmıcek bu sekılde vajı daha acılıyor
Valla kuzumm bende giremedim cookk gecmis olsun tatlim..beni hic sorm ya artk ne dicemi bilmiom moral bozmamaya calisiom pazar esim tv izlerken geldi sirnasio bekle hemen emla fallan surimm dedim ooowww neymis yaklasamiycakmiymis bilmem ne.emla surmeme ve aparatla on dk calismama izin vermedi bu seferde surtunerek yapalim dio pazar gunu izin gubu olsnn ayy deli oldm varyaa actm agzimi yumdum gozumu napimm ben ya offf
Hangi dr a gitcen karar verdinmi yaaa bende gitmeliyim aslinda ama biraz seyyy tirsio gibiyim
Emla kullananlar emla kullaninca miki de de bi uyusukluk olmuyormu yani esiniz boyle bizes soylemiyor mu.biz emlayla 2 kez denedik ikisindede pe... uyustu bit sure sonra.
ayaklar yerde tamam cnm...deriiin nefeees var gücünle ıkııınırken yavas yavas oturuoruz...yanma mı varr beklıoruz beklıoruz tekrar derın nefes bdaha ıkınırkeeen hepsını alıoruuuuz...ayy ıns böyle olur saol....melegim.....
ayaklar yerde tamam cnm...deriiin nefeees var gücünle ıkııınırken yavas yavas oturuoruz...yanma mı varr beklıoruz beklıoruz tekrar derın nefes bdaha ıkınırkeeen hepsını alıoruuuuz...ayy ıns böyle olur saol....melegim.....
haberını beklıyoruz teyzesı bak yegenınle :)
umuut kafani karistirmayim diye ben yazmiyorum bilhassa. corba olmasin. sen bu sekilde dene. ama önerebilecegim ben yogada bile bu pozisyonda duramiyorum, yatak gibi yumusak bir zeminde zor olabilir. yere yorgan serip daha sert bir zeminde de yapabilirsin. insallah gerek kalmaz.
Erşat beye gidicem balım..Çok konuşmuyor ama işinin ehli deneyimli aslında başka bi doktorum vardı vajiliyken gittim anlıyordu nazımı çekiyordu ama Erşat daha bilgili.Korkma kuzum ben korkmuyorum ama çekiniyorum diğer doktorum bayandı. gittiğimde tecrübelerimi paylaşırım senle denemeyi ben yapayım
a.s cnm ne kadarlık evlısın coook yazınca korktum kız ne kadar cok...hıc dr gttınmı anotomık sorun varmı hıc oldumu peki bi kere falan yada hıcmı olamdı
a.s cnm ne kadarlık evlısın coook yazınca korktum kız ne kadar cok...hıc dr gttınmı anotomık sorun varmı hıc oldumu peki bi kere falan yada hıcmı olamdı
canım ben 8 yıldır evliyim ama eşimle 11 yıllık bi geçmişimiz var.ben vajinismusa rağmen hamile kalanlardanım.(2007'de)hamile kaldıktan sonra psikiyatr a gittik eşimle.birazda gitmek zorunda kaldık aslında.kadın doğum dr.u alttan kullanmam gereken bi ilaç vermişti.hamileliğin ilk dönemleri için.ama ben tabiki bunu yapamadım.o yüzden hamilelik boyunca bana ciddi anlamda sorun yaşatacağını düşündüğüm için hamile iken başlamaya karar vermiştim vajiyi yenmeye.ama ne başlayabildim ne yenebildim nede devam edebildim.ve yıllar geçti.anotmik bi sorunum yok.ve eşimle hiç birliktelik olmadı maalesef( bi haftadır başarı hikayelerinizi okuyorum.eşim bulmuş bu kk yı.ısrarla tavsiye etti ve bir an önce egzersizlere başlamamı istedi.ben şu an sadece okuyorum.sadece dün ayna ile biraz inceledim.nefes alma verme ve ıkınma ile neler olup bittiğine bi baktım.evet açılan bi küçük delik varmış orda.okuduklarımdan o kadar etkilenmiştim ki sanki incelemeden sonra hemen bi parmak en azından serçe parmağımın ilk boğumuna kadar olan kısmının girebileceğini düşündüm.ama maalesef ben dokunamadım bile.hissettiğim tek şey korku.korkuyoruuummm.
ayyy yerim ben onuyerim yerim...inşallah yanii rahatım şuan...
saol cnm insallah dediğin gbi gerek kalmaz ...artık amudada kalkmam gerekse her pozısyonu denıcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?