Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

araya gırıyorum hemen :) egsersızde hep okey kullandıgımdan yenıncede onu kullandım ama esım hep rahatsız oldu
ne zamankı durx elıte aldık farkı anladık kesınlıkle kızlar egsersızdede ve yenıncede durex kullanın farkı anlıcaksınız
tatılının guzel gecmesıne sevındım canım bu arada

kızlar 12342 sayfa da bır garıplık var acılmıyor bende.bana bişey yazdıysanız göremediğim için cevap veremıyorum kusura bakmayın.incim ağzından bal damlıyor ben artık çalısmalara baslıyorum ne zaman olur zaman gösterecek.Ocean nerdesın yavrum yuvana dön artık

Valla kuzumm bende giremedim cookk gecmis olsun tatlim..beni hic sorm ya artk ne dicemi bilmiom moral bozmamaya calisiom pazar esim tv izlerken geldi sirnasio bekle hemen emla fallan surimm dedim ooowww neymis yaklasamiycakmiymis bilmem ne.emla surmeme ve aparatla on dk calismama izin vermedi bu seferde surtunerek yapalim dio pazar gunu izin gubu olsnn ayy deli oldm varyaa actm agzimi yumdum gozumu napimm ben ya offf

canım ustte yenmedım ama ozelden yazmayı unutmusum hanı yer tuvaletınde vc oturken ıkınırız ya o halde dusun dızler yanda
yataga degmıcek bu sekılde vajı daha acılıyor

Emla kullananlar emla kullaninca miki de de bi uyusukluk olmuyormu yani esiniz boyle bizes soylemiyor mu.biz emlayla 2 kez denedik ikisindede pe... uyustu bit sure sonra.

Hangi dr a gitcen karar verdinmi yaaa bende gitmeliyim aslinda ama biraz seyyy tirsio gibiyim

canım ustte yenmedım ama ozelden yazmayı unutmusum hanı yer tuvaletınde vc oturken ıkınırız ya o halde dusun dızler yanda
yataga degmıcek bu sekılde vajı daha acılıyor

ayaklar yerde tamam cnm...deriiin nefeees var gücünle ıkııınırken yavas yavas oturuoruz...yanma mı varr beklıoruz beklıoruz tekrar derın nefes bdaha ıkınırkeeen hepsını alıoruuuuz...ayy ıns böyle olur saol....melegim.....

Teşekkürler tatlım...Jeldi kremdi hazır olana kadar şevkleri kırılıyor eşlerimizin..Jel çok kolaylık sağlıyor ama biraz doğal olana alışmamız gerekiyor..normal kayganlık sağlanana kadar ön se... uzatmayı dene bi de.ben mecburen jel kullanamıyorum jelin 'j'sini duyunca korkup kaçıyor mikicik.hem artık zevk odaklı yapmaya çalış ki bunu bi zorunluluk eş memnuniyeti diye düşünme daha rahat alışırsın bu sayede..ben ufaktan zevk bile almaya başladım galiba en sonuncusu daha güzeldi

Hangi dr a gitcen karar verdinmi yaaa bende gitmeliyim aslinda ama biraz seyyy tirsio gibiyim

Erşat beye gidicem balım..Çok konuşmuyor ama işinin ehli deneyimli aslında başka bi doktorum vardı vajiliyken gittim anlıyordu nazımı çekiyordu ama Erşat daha bilgili.Korkma kuzum ben korkmuyorum ama çekiniyorum diğer doktorum bayandı. gittiğimde tecrübelerimi paylaşırım senle denemeyi ben yapayım

Emla kullananlar emla kullaninca miki de de bi uyusukluk olmuyormu yani esiniz boyle bizes soylemiyor mu.biz emlayla 2 kez denedik ikisindede pe... uyustu bit sure sonra.

biz o şekilde denemedik ama bildiğim kadarıyla eşin de uyuşuyor o yüzden prezervatif kullanmayı önerıyorlar.

umuut kafani karistirmayim diye ben yazmiyorum bilhassa. corba olmasin. sen bu sekilde dene. ama önerebilecegim ben yogada bile bu pozisyonda duramiyorum, yatak gibi yumusak bir zeminde zor olabilir. yere yorgan serip daha sert bir zeminde de yapabilirsin. insallah gerek kalmaz.

haberını beklıyoruz teyzesı bak yegenınle :)

ayyy yerim ben onu yerim yerim...inşallah yanii rahatım şuan...

saol cnm insallah dediğin gbi gerek kalmaz ...artık amudada kalkmam gerekse her pozısyonu denıcem...

Superr
canim ben daha once 2kez gittim ersat beye bende ona gitmeyi dusunuyorum hep.anlayisli ilimli vee bilgili bicok ark cevrem gidio memnunlar..git bakalim nasil muayene edicek bide gidince sorsana yumurtaligin normal calisiomu sorun varmi die.muayeneyi illaki alttan bise sokarakmi yapilir yoksa ultrasonlada olurmu... Dur bi ben ariyim yaa.

a.s cnm ne kadarlık evlısın coook yazınca korktum kız ne kadar cok...hıc dr gttınmı anotomık sorun varmı hıc oldumu peki bi kere falan yada hıcmı olamdı

canım ben 8 yıldır evliyim ama eşimle 11 yıllık bi geçmişimiz var.ben vajinismusa rağmen hamile kalanlardanım.(2007'de)hamile kaldıktan sonra psikiyatr a gittik eşimle.birazda gitmek zorunda kaldık aslında.kadın doğum dr.u alttan kullanmam gereken bi ilaç vermişti.hamileliğin ilk dönemleri için.ama ben tabiki bunu yapamadım.o yüzden hamilelik boyunca bana ciddi anlamda sorun yaşatacağını düşündüğüm için hamile iken başlamaya karar vermiştim vajiyi yenmeye.ama ne başlayabildim ne yenebildim nede devam edebildim.ve yıllar geçti.anotmik bi sorunum yok.ve eşimle hiç birliktelik olmadı maalesef( bi haftadır başarı hikayelerinizi okuyorum.eşim bulmuş bu kk yı.ısrarla tavsiye etti ve bir an önce egzersizlere başlamamı istedi.ben şu an sadece okuyorum.sadece dün ayna ile biraz inceledim.nefes alma verme ve ıkınma ile neler olup bittiğine bi baktım.evet açılan bi küçük delik varmış orda.okuduklarımdan o kadar etkilenmiştim ki sanki incelemeden sonra hemen bi parmak en azından serçe parmağımın ilk boğumuna kadar olan kısmının girebileceğini düşündüm.ama maalesef ben dokunamadım bile.hissettiğim tek şey korku.korkuyoruuummm.

canım ben prez..bahsedfıyorum jel kullanmıyorum ben yendıkten sonra hemen bıraktım canım acıdı ılk zamanlar ama alısıcam dedım jele bagımlı olmamak adına kullanmadım hıc sursek mı daha kolay olur dedıgımde esım hayır ona alısma dedı ıyıde ettı ok jelını egzersız ıcın almstım zamnnda kullanamdana ttım yapıs yapıs oldu sımdı jel kuyllanmıyorum am pre olark durex aldım kızlar kesınlkle cok ıyı !

a.s cnm ne kadarlık evlısın coook yazınca korktum kız ne kadar cok...hıc dr gttınmı anotomık sorun varmı hıc oldumu peki bi kere falan yada hıcmı olamdı

canım ben 8 yıldır evliyim ama eşimle 11 yıllık bi geçmişimiz var.ben vajinismusa rağmen hamile kalanlardanım.(2007'de)hamile kaldıktan sonra psikiyatr a gittik eşimle.birazda gitmek zorunda kaldık aslında.kadın doğum dr.u alttan kullanmam gereken bi ilaç vermişti.hamileliğin ilk dönemleri için.ama ben tabiki bunu yapamadım.o yüzden hamilelik boyunca bana ciddi anlamda sorun yaşatacağını düşündüğüm için hamile iken başlamaya karar vermiştim vajiyi yenmeye.ama ne başlayabildim ne yenebildim nede devam edebildim.ve yıllar geçti.anotmik bi sorunum yok.ve eşimle hiç birliktelik olmadı maalesef( bi haftadır başarı hikayelerinizi okuyorum.eşim bulmuş bu kk yı.ısrarla tavsiye etti ve bir an önce egzersizlere başlamamı istedi.ben şu an sadece okuyorum.sadece dün ayna ile biraz inceledim.nefes alma verme ve ıkınma ile neler olup bittiğine bi baktım.evet açılan bi küçük delik varmış orda.okuduklarımdan o kadar etkilenmiştim ki sanki incelemeden sonra hemen bi parmak en azından serçe parmağımın ilk boğumuna kadar olan kısmının girebileceğini düşündüm.ama maalesef ben dokunamadım bile.hissettiğim tek şey korku.korkuyoruuummm.

hissettiğin o duyguyu bizde hissettik canım süreler farklı burada sadece ben 8 ay cektım 5 yıl cekende var 10 yılda 10 gün de....aynaya bakmayı onerıyor herkes ama ben hıc aynaya bakmadım baktıgımda daha cok korktum bakmadan egzersızlere basladım bruadakı herkese sunu tavsıye edıyorum parmagınıza eldıven takıp jelı surdukten sonra elınızı oraya yaklastırın cekmeyın etrafında dolstırın once korkuyu yenın sonra yavas yavas almaya calısın parmagınızı ılk zamanalr gırmeyebılır korkmayın endıselenmeyın ya kasıyorsunuz ya da yonu bulamıyorsunuz tek mesle bu devam edın calısmaya ben elımle orada daıre cızerdım ama elımı asla cekmezdım cekersem abslamak daha zor olur dıye parmagınızı gırıse soktuktan sonra orada yonu arayın ararken enfes vererek ıtın dogru yerı buldugunda o gıdıcek zaten asagıya dogru hafıf popoya dogru egımlı ....yanlsı yere baskı yaptıgınızda da canınızı acır ve ısler umdugunuzdan daha zor zannedersınız lutfen endıselenme burada bu kadar kısı bu kadr yazılan yazı tesadüf olamaz sanslı kısıler oldugumuzdan degıl cabaladıgımızdan yendik biz

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…