Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doğum tercihim sezeryandı
gerçi tercihim olmasa bile erken doğum gerçekleştirdim 35 haftalık sezeryana alındım
dr.lar vaji. hastalarına sezeryan yasağı geldikten sonra sezeryan doğum yapabilir raporu veriyorlar
hamileliğimin 5.ayından sonra kafamda iniş çıkışlar oldu
doğum sonrası tekrardan nüksedecek mi diye ama allaha şükür hiç öyle bir korku olmadı
kaldığımız yerden devam

kızlar ya bu benım kurtajdan sonra ucuncu adet donemım oldu ama bu seferkı adet hem erken geldi hem de az sürdü ve koyu renkliydi siyaha yakın :S enfeksıyon falan kapmıs oalbılır mıyım kı var mı bilen?

Arkadaslar bende aynı sorunu yasıyorum yenı evlendım kendımı cok kotu hıssedıyorum.Böyle bısey olacagını hıc dusunmemıstım.
Yazdıklarınızı okudum ama bunları yapamam (((

Bende ilk başlarda çok kötüydüm. Ve bende şöyle bi alışkanlık var. Çocukluğumdan beri sürekli tuvaletimi tutarım. Bu artık bende alışkanlık oldu. Doğal olarak farkında bile olmadan normal hayatımda sokakta gezerken bile kendimi altıma yapacakmışım gibi kasıyorum. Gevşemenin nasıl bişey olduğunu bile bilmiyorum diyebilirim. Ama bi kere oldu nasıl olduysa. Bi dahada olmadı Allah' tan öyle tırsıpta bacaklarımı bile açamama gibi bir durumum yok.

Arkadaslar bende aynı sorunu yasıyorum yenı evlendım kendımı cok kotu hıssedıyorum.Böyle bısey olacagını hıc dusunmemıstım.
Yazdıklarınızı okudum ama bunları yapamam (((

merhaba.. bende 2 aylık evliyim... kötü hissetmeni gerektirecek bir durum yok..çünkü çözülebilen bir hastalık.. önce cesaretini toplamalısın... bende aynı durumu yaşıyorum.. ama kötü hissetmek nereye kadar.. herkes yapabiliyorsa bizde yapabiliriz... bende egzersizlere yeni başladım ... kulak çöpünü alabildim... inan sende yapabilirsin... hiç acı hissetmedim..

Evi yerleştirdikten sonra yatağımın başındaki komidinde bir sürü bez görmüştüm. Ben gayet saf bu ne be toz bezlerini buraya kim koydu Bide üşenmeden diktiniz mi bunları demiştim milletin içinde Sonradan koluma yediğim çimdikle kendime gelip ne olduğunu anlamıştım ve tırsmıştım. Bu kadar çok bez koyduklarına göre demekki çok kanıyor diye. Ama kanama olayı hiç öyle düşündüğüm gibi olmadı en fazla 2 damla kan geldi. Oda çok açık pembe renkteydi. İlk başta hiç girmedi çok zorladık. SOnra bebek yağı aldık. Daha az canım yanmaya başladı. En son denemede bu sefer kesin olacak dedim çok hırslanmıştım ve nasıl olduğunu anlamadan hoooop giriverdi. Canımın acısını geçtim hoşuma bile gitti açıkcası. Bi yerden sonra kendi kendine kaydı gitti. Gıdıklanma türünde bi basınç hissettim. Ama en son acıdan başka hiçbişey hissetmedim.

Son düzenleme:
Merhabaaaa kızlarr ?? Yardımm Lazımsa yazın Lütfennn. Ben Burdayımm

slm berayyy bısey sorucam.ılıskıde pe... in içeri girisi nasıl ki.yani pe... dümdüz mü girecek aşagı dogru mu yoksa yukarı dogru mu? ve ben ilişkiye girdigimi anlar mıyım kı.... cvp larsan sevınırım....dıger arkadaslarda yardım ltfn

Selam Beray çıkmış sanırım..P..s popoya doğru hafif aşağı eğimli giriyor.Girdiğini anlar mıyım derken çok hafif yanma oluyor kasmazsan o da yok..Ufaktan gıdıklanma gibi bir şey hissediyosun o kadar.. Ağrı,sızı,kanama vs yok yani..

tsk ederim ocean cvp verdıgın için.ilişkiye girmeye calıstık ve içeri biraz girince dümdüz girmeye caliştı esim ve benim canım yandı acaba oldumu kı dedik.yanı bıseyleri yanlısmı yapıyoruz ki

tsk ederim ocean cvp verdıgın için.ilişkiye girmeye calıstık ve içeri biraz girince dümdüz girmeye caliştı esim ve benim canım yandı acaba oldumu kı dedik.yanı bıseyleri yanlısmı yapıyoruz ki

Rica ederim ne demek..Hafif aşağı doğru yapacaksınız canım popoya eğimli.Yönü bilmek işinizi kolaylaştırır ben nereye nasıl gireceğini bilmiyordum bu popoya doğru bilgisi çok işime yaradı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…