- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.361
canım ya dogum sezryn mı oldu normal mı en cok merak ettıgım konular arasında vajınusmusu yenıp hamıle kalmak ısteyenler topıgındekı hamıle eskı vajılı arkdslarımın dogumunuda cok merak edıyorum ıns hepsı kolayca normal dogum yapar bebıslerını alırlar kucaklarına
Superr
canim ben daha once 2kez gittim ersat beye bende ona gitmeyi dusunuyorum hep.anlayisli ilimli vee bilgili bicok ark cevrem gidio memnunlar..git bakalim nasil muayene edicek bide gidince sorsana yumurtaligin normal calisiomu sorun varmi die.muayeneyi illaki alttan bise sokarakmi yapilir yoksa ultrasonlada olurmu... Dur bi ben ariyim yaa.[/QUOTE
Aradığında sekreteri çıkıyo illa ne vardı diye öğrenmeye çalışıyo gıcık şey.Bence der ki gel bakalım telefonda bişi söyleyeceğini sanmıyorum.en iyisi gidip muayene olman kuzum
Superr
canim ben daha once 2kez gittim ersat beye bende ona gitmeyi dusunuyorum hep.anlayisli ilimli vee bilgili bicok ark cevrem gidio memnunlar..git bakalim nasil muayene edicek bide gidince sorsana yumurtaligin normal calisiomu sorun varmi die.muayeneyi illaki alttan bise sokarakmi yapilir yoksa ultrasonlada olurmu... Dur bi ben ariyim yaa.[/QUOTE
Aradığında sekreteri çıkıyo illa ne vardı diye öğrenmeye çalışıyo gıcık şey.Bence der ki gel bakalım telefonda bişi söyleyeceğini sanmıyorum.en iyisi gidip muayene olman kuzum
Aradimmmmm.konustum direk alttan bakar dediben su isi bi tamamen alisiyim oyle gidicem.yaa sen simdi hic krem falan kullanmionmu emla kayganlastirici bepanthen falan..
Bide arkasindan muftulugu aradm deli ettiler 10dk telde beklettiler limse cikmadi.siz egz yaptiktan sonra abdest aliomuydunz ben aliom ama erinioom bazen yoksa daha cok yapcm dusu dusunup hevesim kacio
evlenmeden önce böyle olacağını hiç düşünmemiştim
Arkadaslar bende aynı sorunu yasıyorum yenı evlendım kendımı cok kotu hıssedıyorum.Böyle bısey olacagını hıc dusunmemıstım.
Yazdıklarınızı okudum ama bunları yapamam(((
Aradimmmmm.konustum direk alttan bakar dediben su isi bi tamamen alisiyim oyle gidicem.yaa sen simdi hic krem falan kullanmionmu emla kayganlastirici bepanthen falan..
Bide arkasindan muftulugu aradm deli ettiler 10dk telde beklettiler limse cikmadi.siz egz yaptiktan sonra abdest aliomuydunz ben aliom ama erinioom bazen yoksa daha cok yapcm dusu dusunup hevesim kacio
Zaten o baktıkları alet bizim egz. aparatlarından inceymiş kuzum hiç korkma..ben kullanmıyorum jel eşim sinirleniyor onu görünce sönüyor filan zorlamak istemiyorum.. abdest olayına gelince sen zevk amaçlı yapmıyosun ki.. egzersizi orgazm olmak için yapmadığına göre abdeste de gerek yok benim fikrim bu yine de daha iyi bilene sor derim ama reglden ve ilişkiden sonra abdest alıyorum ben bi tek..
Merhabaaaa kızlarr ?? Yardımm Lazımsa yazın Lütfennn. Ben Burdayımm
slm berayyy bısey sorucam.ılıskıde pe... in içeri girisi nasıl ki.yani pe... dümdüz mü girecek aşagı dogru mu yoksa yukarı dogru mu? ve ben ilişkiye girdigimi anlar mıyım kı.... cvp larsan sevınırım....dıger arkadaslarda yardım ltfn
Selam Beray çıkmış sanırım..P..s popoya doğru hafif aşağı eğimli giriyor.Girdiğini anlar mıyım derken çok hafif yanma oluyor kasmazsan o da yok..Ufaktan gıdıklanma gibi bir şey hissediyosun o kadar.. Ağrı,sızı,kanama vs yok yani..
tsk ederim ocean cvp verdıgın için.ilişkiye girmeye calıstık ve içeri biraz girince dümdüz girmeye caliştı esim ve benim canım yandı acaba oldumu kı dedik.yanı bıseyleri yanlısmı yapıyoruz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?