- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.321
hadi yaaa ben üstte deniyim diorum önce ama kişiden kişiye degısıo cnm belli olmaz ...hehehe ben de üstte deneyim bir kere dedim yüzümü döndüm sırtımı döndüm şekilden şekile girdim yoka anam bulamadım pozısyonu tam o sırada miki de yanlıslıkla bır hamle yaptı çığlık atıp sıçramıştımben altta daha rahatım üsttüne oturmak garip geliyor:18:ya çilekli bozuk çilek gibi kokuyor bir de yapış yapış ama çaresiz kalınca kullanıyorsun demek.buarada anestol bende de var ama hiç kullanmadım yakıyor mu? kolumda denedim hiç etki etmemişti uyuşma oluyor mu ?
yok cnm deneme yapıcam basarısız olursam dr (tabi allah korusun) a yani seansa gidilicek tabi yenersem (ınsallah) yıne gdılıcek kontrol ultrasonla muayne ...sen ne durumdasin althea az kaldi dimi? umuut hala doktora gidiyon mu???
ehuehehesınede aynen bole sole arayı uzatcaksan ben maketden rıca edıcem de bu arada olum yok ama gıtmıo parmak bılıorum gıtmıo yok gıdcek yanıo yok yanıcak
inci,nasıl gdioo cnm sen de üstte yenmıstın herkese soruyorum kusura bakmayın ılk önce üst olmazsa alta gecıcem ayrıntılı yazsanıza...zealea sendende rıca edıorum hem üst hem alt pozısyon ayrıntılı özelden atarsan sevinirim kopsun bu gece dananın kuyrugu
arkadaşlar merhaba..bende vajinismusluyum..çoook uzun yıllaaar bu sorunla psikolojik bi savaş içerisindeyim.başarı hikayelerinizi okuyorum hergün.ve herkesin bu durumu yenebilmiş olması,bütün bu olumlu sonuçlar beni hem motive ediyor hemde yapabilirim inancını yaşatıyor bana.burda her hikayenin sonunda gözlerimin dolduğunu farkediyorum.sanki ben başarmış ve yenmişim gibi bu savaşı sizler adına inanın çok mutlu oluyorum.burdabaşarmış arkadaşların desteği,önerileri tavsiye ve tecrübelerinin çok önemli olduğu gerçek.bu yüzden bende sizlerden yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.şimdiden çok teşekkürler.
Selammmmmm napionuz kuzularrr su ara pek giremiom yazisamiom okuyorum surekli gozum ustunuzde
altheam yapabilecegine inaniyorum...yakin markajimdasin..
Umutt en kisa zamanda mikinin gonlunu al
yaramazpisimm tatilde baris imzalandi dimi..
Oceannnn anneemmmmmm
Kuzum evet ben ustte yendim.oylede devam edio :) once herzamanki gibi emla bepanthen surerek aparatla calistim on dk kadar.sonra essim dumduz yatti ben diz kapaklarimin uzerindeydim sonra pen.. Tuttum aparati yerlestirir gibi vajime yerlestirdm once vajiyi sikbirak yaptm sonra basini yerlestirip nefesle birlikte yavascaaa oturdum.bi yerde baski artti bekledim sonra esime dogru bi meyil verip gel git yaptim oylede yapioruz daha...
Selammmmmm napionuz kuzularrr su ara pek giremiom yazisamiom okuyorum surekli gozum ustunuzde
altheam yapabilecegine inaniyorum...yakin markajimdasin..
Umutt en kisa zamanda mikinin gonlunu al
yaramazpisimm tatilde baris imzalandi dimi..
Oceannnn anneemmmmmm
turguazcım merhaba yazılarını okudum sende burada ki herkes gibi mücadele vermişsin veriyorsun da
bende 1.buçuk yıl mücadele sonucu dr. sayesinde yendim
bi arkadaşımızın dediği gibi dr. a gitsekte sonuçta ezgersizleri biz yapıyoruz. başarı bizim övgü dr. un oluyor
ben geçen yıl bahar da tedavi oldum hemen hamile kaldım şuanada da 8 aylık oğlum var
para evet sms de yazdığın gibi istiyor hatta geçen yılda bu fiyattı gittiğimizde
gidipte başaramayan gerçekten duymadım garnti veren yer olmyan varsa gitsin desin garanti verdin olmadı
para iadesi hakkında da hiç bir fikrim yok
dr. mail at yada kiliniği arayıp bi sor istersen
sonuçta para kolay kazanılmıyor
kızlarr dün bende eşime dedimki bugun egzersız yapalımm uzun zamandır yapmadık dedim.. tamam dedi cok az emla sürdüm vazelinde biraz sürdümm ilk paramagını sonuna kadar aldım önce benim eşimin parmakları upuzundur:))) sonraa iki aldım üçe asla izin vermedim su zamana kaadarr. dediki bak üç deneyelim dedii hayır dedm tamam ıkı olsun dedi denedi sonra ne desin 3ü de içinde ve sonuna kadar canımm dedi:)) bikac kez daha tekrarladık ama p..s denemedsi yapmadıkk. umarımm alırım artıkk onuda içime(
banada yapardı esım bı tane ıle yapıcmd erdı ıkısıyle yapardıcanım bıtmsı bu ıs ınc ben 3 te yenmıstım ama sen ucle ıyıce bı ıkna ol ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?