- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.601
evettt altea:)artık alt et şu vajiyi:)sınavda başarılar cnm.yarın 2 sınavınıda bitirirsin işte ne güzel:)tam günü:)ben inanıyorum sen bitirceksin bu işi.11,5 yapan p...haydi haydi yapar.başarılar:)))
inşallah bitecek az kaldı:18:düzenli çalışırsan o günler senin için de çok uzakta sayılmaz,her gün kendıne hedef koy ve gerçekleştir.bizim neyimiz eksik diğer kadınlardan başarıcaz
bundan sonra hergün burdayım adım adım ilerlicem inş. allahım sen işlerimizi güçleştirme kolaylaştır.. inş. haftasonunda sen de bu işi bitirisin çok yaklaştın bi tık kalmış ittiriver şu mikiyi gitsin içeri artık :))
canım sana geçen gün yazdım ama görmedin herhalde.üye olduğum ilk zamanlardan hatırlıyorum seni,eşin askerden döndüğünde hazır olup ona süpriz yapmalısın,kaytarmak yok,takiptesin
Arkadaşlar ne kadar sabırlısınız ya ben hemen pes ediyorum bir de zor geliyor sanki hep erteliyorum geçen akşam denedim itiyorum gitmiyor bütün söylenenleri de yaptım kendimi sıktım ama biraz, bacak kaslarımın kasıldığını hissettim sıkmaktan, yenen arkadaşlar imreniyorum size bravo sanırım ben yapamıycam bu işi çok zor birşey gibi geliyor bana bir de hep kanayacak gibi geliyor çoğunlukla gelmiyormuş kan ama yine de tedirginim işte çok çaresiz ve zavallı hissediyorum kendimi, benden küçükler 2. çocuğu yapıyor ve herkes çocuklarından bahsediyor iş yerinde de gezmeklerde de her yerde, artık biryere de gitmek istemiyorum ama mecburen gidiyoruz ne yapalım Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...
Arkadaşlar ne kadar sabırlısınız ya ben hemen pes ediyorum bir de zor geliyor sanki hep erteliyorum geçen akşam denedim itiyorum gitmiyor bütün söylenenleri de yaptım kendimi sıktım ama biraz, bacak kaslarımın kasıldığını hissettim sıkmaktan, yenen arkadaşlar imreniyorum size bravo sanırım ben yapamıycam bu işi çok zor birşey gibi geliyor bana bir de hep kanayacak gibi geliyor çoğunlukla gelmiyormuş kan ama yine de tedirginim işte çok çaresiz ve zavallı hissediyorum kendimi, benden küçükler 2. çocuğu yapıyor ve herkes çocuklarından bahsediyor iş yerinde de gezmeklerde de her yerde, artık biryere de gitmek istemiyorum ama mecburen gidiyoruz ne yapalım Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...
altea sen mumu streçliyorsun sonra eldiven geçirip jel mi sürüyorsun?ben parmakla yapmıştım ama mum denemedim.
ahhh vahhh demekle olacak iş değil düzenli egzersiz yapmak lazım.neden hemen ümitsizliğe kapılıyorsun?vaji zaten erteleme hastalığı bu şekilde daha nekadar zaman kaybetmeyi düşünüyorsun?bir adım at çalışmalara başla,baktın olmuyor yaz buraya elbet biri sana yardımcı olacaktır.elinde böyle bir imkan varken bunu değerlendirmiyorsun.kan olayına takılma çünkü onu düşünmek gerilmene neden oluyor bırak kanarsa kanasın 1-2 damlacık.bende olmadı bile olsaydı da sorun değildi zaten.Arkadaşım burda hepimiz aynı durumdayız senden rica ediyorum hemen pes etme.seni forumda daha sık görmeyi umud ediyorum.
arkadaslar foruma ıkı gun once gırdım aynı dertten yakınıyordum ama az once sorunu astım hemde hıc egzersız vs olmadan.
basarabıldıgıme ınanamıyorum.Egzersizleri okuyunca dehsete kapılmıstım ama onlarsız yapabıldım şükür rabbime ben yapabıldıysem herkes yapar
dün eczaneden jel almıstım belkı onun sayesınde oldu ama olduya :))))
nasilsin? nasil gidiyor hamileydin ne kadarlik oldu?
neeeeeeeehamilemisiiiiin sen cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?