Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim... anlamadım... boyumu enimi arttırmam lazım??? ben zaten içimde 1 saat bekletiyorum... boyu önemli mi?? ne kadar olması lazım???

canım ertelıyorsun ıste bu hastalık erteleme hastalıgı kendınle savas seytana uymabuyuk bır zevkle yap egzersızlerını muzık ac kendıne sınır koy atıyorum 1 saatte su aparatı su kadar bekletıcem yada alıcam gıbı bı ödev olarak dusunme sıkılırsın bunalırsın hıc yapamazsın...
ben yaptıkca mutlu oluyordum 3 sene boyunca aynı senın gıbıydım sadece aparata bakardım vajıye degdırmeye calısıp yapamıyorum der atardım ama ınsan ayrı bı huzurlu oluyor.sormak ıstedıklerın olursa sve seve yardımcıolurum.umarım buhastalıkla ugrasan kımse kalmaz

gecen sene bu zamanlar haldır haldır egzersız yapıyordum egzersıze basladı 15 gun falan olmustu sanırımyenmeme az kalmıstı haberım yoktu

sizde yapabılırsınız hayatınızı mahvetmeye degmeyecek bır ıllet ınanın bana bunu 3 sene yasayan bırı olarak soyluyorum

Son düzenleme:
teşekkür ederim... anlamadım... boyumu enimi arttırmam lazım??? ben zaten içimde 1 saat bekletiyorum... boyu önemli mi?? ne kadar olması lazım???

Kalınlık önemli olan uzunluk değil..Boyu 5-6 cm girse yeter genişliği de şimdilik 4-5 cm yap rahat git gel yapıp içinde uzun sre bekletir hale geldiğinde artırırsın enini.

ya kızlar evdeyim iş güç yok egzersize başlayayım diyorum, ama elim yerine başka birşey ne olabilir. nasıl aparat hazırlıycam ama evde mum yok, pre....f yok başka bir seçenek var mı

ya kızlar evdeyim iş güç yok egzersize başlayayım diyorum, ama elim yerine başka birşey ne olabilir. nasıl aparat hazırlıycam ama evde mum yok, pre....f yok başka bir seçenek var mı

kac cm de kaldın canım kulak cubuklarını bırlestırıp strecleyıp yapabılırsın....yada rımel kalem vb seyelre pamuk yada mum la strecleyıp de yapabılırsın ama prez.olsadaha rahat ederdsın

Boy degil önemli olan, boy 6 cm kadar girse yeterli aslinda.. Eni arttirman lazim orta parmak kalinliginda dedinya orta parmagin eni (mezura sararak parmagina 5cm flndir).. Mesela mumuda peçete sararak streçleyerek eni arttiriyosun.. içinde beklettikten bi süre sonra yavas yavas git gel yap aparatla.. Kolay gelsin

Ya kizlar bazen allik firçasiyla, göz kalemi, rimelle fln egzersiz yaptilar :26: madem mum yok ve egzersiz yapmak istiyosun bunlara benzer biseyi streçleyip çalis istersen :)

kac cm de kaldın canım kulak cubuklarını bırlestırıp strecleyıp yapabılırsın....yada rımel kalem vb seyelre pamuk yada mum la strecleyıp de yapabılırsın ama prez.olsadaha rahat ederdsın

ben aslında bi kere tamamen yapabildim eşimle. ama ondan sonra hiç yapamadım geçenlerde parmak deneyeyim dedim. iki parmak alabildim ama şimdi yine deneyeyim diyorum, neredeyse 1 sene olacak evleneli artık iyice sıkıldım, bu illetten

canım ya rimel var, şimdi nasıl yapayım onu bildiğin mutfak streciyle mi streceyeyim, maalesef pre..f yok evde. ya üstüne de birşey geçirmeden yapsam yani direk strecleyip yapsam mikrop kapmaz demi ya

Sagolasin balim, daha iyim sükür :) Su kabuslardan kurtulabilsem daha iyi olcak ama engel olamiyorum bilinç altima iste :) Ama sükür toparladdim sayilir cnm.. Sen nasilsin nasil bakim yegenm

cok sukur canım bu gunlerınde gececek elbet hayırlısı buymus.

bende ıyı olmaya calısıyorum cnm bıraz uyku yapt bana hem hamılelık hem ılaclar :)

canım rımele pamuk sar yada kagıthavlu yumusak olsun sonra strecle onu ama preze...f olmadıgı ıcın strec bıraz tırtıklı olup hafıf canını yakabılır ama sen yınede bır dene jel kullan ve dırek yaptıgın aparatı almaya calısma once mumkunse tek parmak 10 dk fln sonra cıft parmak yıne 10 dk fln sonra almaya calıs dırek aparatı alırsan zorlanabılırsın jel surmeyı unutma bol sans

Cnm ya cvp beklerken rimeli strecledim ama pamuk falan sarmadım sorun olur mu, dediğin gb yapcam ilk parmak deniycem jelde yok (bu arada hiç bişey yok ya :) ama o işi yapamadığım için eczacı excipial diye bi krem vermişti onu sürsem olur demi, cvptan sonra denemeye başlıycam.inş. yapabilirm

sorun degılde sert gelebılır canım pamuk ya pecete koyarsan daha rahat edersın...o dedıgın kremı hıc duymadım kayganlasması ıcın bır dene bakalım ınsallah yapabılırsın canım ...ama yarın ılk ısın beyaz mum be jel almak olsun arac gereclere bır sure ıhtıyacın olacak..heee bırde prez....f

Bencede almalıyım, ayyy haydin ben başlıyorum. çok sağol cnm, kızlar bana dua edin, herkes yensin inş.

saolasın snowflaken de ertelememek elimde değil ne tatlı cankii o sıra vazgeçiyorum hemde hemen, adetimde gecikti ondanda sinirliyim biraz böle sitem ettim kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…