- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.741
arkadaşlar bnde 2 hafta boyunca vajnsmusla uğraştım..ama doktor yardımı almadan yendimmm.... evleneli bir ay oluyor. ve ilk iki haftası çok zorduama yendimm kızlarr öncelikle herşey beyiinde bitiyor unutmayınn... vee NEFES egzersizlerini eşininzle yataktayken uygulayınnn.. sdce 5 gün parmak egzersizi uygulması ve nefes egzersizi uygulamasıyla başardım umarım herkes en ykn zamnda kurtulr bu sıkıntıdan.. ayrıntılı olarak anlatmamı isteynler olrsa anlatablrm yeterki herks kurtulsn şu sorundan.
Kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...Nasıl avatar oluşturacağımı bulamadım profilimde...Nasıl yapıcam tarif etsenize size zahmet...
Kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...Nasıl avatar oluşturacağımı bulamadım profilimde...Nasıl yapıcam tarif etsenize size zahmet...
söylediğin rakamın büyüklüğüne bak bu iş bitmiş acı yok rocky hadiii bitir bu gece bu meseleyi tarihe göm
Canım çok geçmiş olsun...allah başka kaza bela vermesin...büyük aşklar kavgayla başlar misali senin için de güzel şeylerin başlangıcıdır belki başına gelenler:))
nefes egzersizi derken nasil..esin kac parmakla deneme yaptiniz?
Merhaba kizlar, nezamndir girmiyorum topige.. Sadece biraz anlatip gaza getirmek istiyorum sizleri :)
Ben parmakla basladim egzersize.. ve orta parmaga kadar ilerledigimde biraktim.. orta parmagi alinca kirmizi geldi.. ve tirstim sonrasi tekrar parmakla yapmaya..
Sonrasi dilatör almaya karar verdim.. :) Ve aksilikler basladi..
Dilatör setine siparis verene kadar ter döktük Zealeayla birlikte :) Sagolsun..
Seti beklerken ben sürekli basari hikayelerini okuyup gaz verdim kendime :) Bende yapacam dedim :) Inat ettim.. Biraz inadimdirda :) biseye takinca feci takiyorum :)
Set gelene kadar aksilik üstüne aksilik yasadim :) Saçimi boyatmaya gittigim kuaför kafamin derisini yakti, sisti kanadi yandi acidi, doktorluk oldum 2 ayi buldu kafamin iyilesmesi..
Sonra bulasik yikarken elimde parçalandi tabak :) ve ellerim paramparça kesik doldu :)
Sonra :) migde zehirlenmesi yasadim :) Acillerde yattim.. Canim çikti resmen.. Hea sonra setim geldimi, burda bayram gunu nedeniyle gecikmeli geldi ( hep beni bulurya böyle aksilikler) :) sagolsun kirmizilarimda bekletmedi beni :) REgl oldum.. Busfer reglimin bitmesini bekledim..
Ben tabi köpürüyorum, ne bu üst üste ya resmen psikolojim alt üst olmustu :) Okadar doluydumki okadar hirs yaptimki reglimin bitmesini 4 gözle bekledim artk bi engel kalmasin istedim..
Bazende olumsuzluga kapildim böyle sürekli önüme bi engel çikarsa yenemem dedim sonra hemen silkeledi kizlar beni..
Ve iste o gün, korku hat safhada, kizlar msnden gaz veriyo bana :) Inanmiyorum ya 6 boy vardi, ve ben ilk gün 4. boya kadar yapmistm 4 saatimi almisti, 6 boy gereksizdi çunku godos kadardi son boyuda yapmak istedim 5. boy ama becerememistm 10 küsürdü cmi.. ertesi gunde saatlerce çalistim ve karar verdim o gün bitecekti bu kabus.. Esim isteydi, eve geldi ben son boyu 1 saat beklettm içimde.. sonra yine basladi aksiliklertartistik, olmicak olan seyleri soyledik birbirimize, nerdeyse hepimizin kabusu olan sert.me sorunuyla karsilastk, e napsn adam pat diye hadi ben hzrm deneyelim dersen, olacagi bu.. herseyin dogal olmasini istedi, ben sinirimden agliyorum zaten korkuyorum, ya ne aparat istermis ne kay.stirici.. oldu canm ya.. Neyse pes etmedim huyuna gittim.. konustuk uzunca ve onun dedigi gibi olsun dedim.. çikardm aparati hersey dogal oldu evet oldu :)
Pes etmeyin hiçbizaman, bakin o gün biraksak birakirdik uzardi yine.. ama karar verdikten sonra üstüne gittikten sonra oluyo kizlar.. Yilmayin, güvenin kendinize, ha benim gibi aksilik üstüne aksilikmi yasiyosunuz :) sabredin sonu çok güzel olacak Allahin izniyle.. Gün gelecek vajinusmus oldugunuzu bile unutacaksiniz.. Bizede bu günler çok uzak gözükürdü ama, zafer çok yakinimizdaydi herzaman.. Sadece biraz güven ve çaba..
arkadaşlar bnde 2 hafta boyunca vajnsmusla uğraştım..ama doktor yardımı almadan yendimmm.... evleneli bir ay oluyor. ve ilk iki haftası çok zorduama yendimm kızlarr öncelikle herşey beyiinde bitiyor unutmayınn... vee NEFES egzersizlerini eşininzle yataktayken uygulayınnn.. sdce 5 gün parmak egzersizi uygulması ve nefes egzersizi uygulamasıyla başardım umarım herkes en ykn zamnda kurtulr bu sıkıntıdan.. ayrıntılı olarak anlatmamı isteynler olrsa anlatablrm yeterki herks kurtulsn şu sorundan.
Başımızdan Geçenler geerçekten kötü yaa. Bu İllet Hayatımızı Mahfediyo resmen. Neyseki Ben Kurtuldumm. Artıkk hayatımda Vaji diye bişey yokk.Ben Geçmişimi unuttum bi daha onları hatırlamak dahii istemiyorum. Gerçekten Bu Kadar Kolay bişey içinn Hayatımıı mahfetmişim.. Kendime çook kızıyorum o yüzden. Burdaki arkadaşlarada hep söylüyorum. Çoook kolaymışş. Ağrı ,sızı diye birşey yokmuşş.Beynimiz yaratmış onları hep. Şimdi beynimde öyle şeylerin eseri bile yokk. Çook Şükürr. DARISI bütünnn Arkadaşlarımın Başınaaa İnşşşşşş
tebrık ederım gozunaydın darısı dıger kızlara olsun ınsaallah
ne güzel anlatmışsın canım.vaji dışında bir sürü problemle uğraşmışsın ve başarmısın.helal olsun sana
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.bugun 11.5 cmle devam edicem.yaaa 2-3 gündür eşim hadi deneyelim diye baskı yapıyor.işte o sihirli kelimeyi duyunca korkuyorum.bana deneyelim deme diyorum.ama korkunun ecele faydası yok.bu iş fazla uzadı farkındayım belki bana kızanlar bile vardır aranızda bilmiyorum:18:vajiyi ben de yenicem inşallah
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.bugun 11.5 cmle devam edicem.yaaa 2-3 gündür eşim hadi deneyelim diye baskı yapıyor.işte o sihirli kelimeyi duyunca korkuyorum.bana deneyelim deme diyorum.ama korkunun ecele faydası yok.bu iş fazla uzadı farkındayım belki bana kızanlar bile vardır aranızda bilmiyorum:18:vajiyi ben de yenicem inşallah
sende olmaması tezi çürütürse, ben de olması tezi doğrular mı?
bugün... üç kulak çöpünü önce pamuğa sardım.. sonra streç filmle sardım... yapabildim... kalınlığı orta parmağım gibiydi...şimdi ne yapmam gerekiyor?? boyu ne kadar olsun ??? beyaz mumlamı denesem yarın??
Canim geçmisi karistirdim biraz.. kusura bakma geç oldu ama çok sükür toparlanabildim biraz.. Sen nasilsin nasil gidiyo görüsemiyoruzkızlar nerdesiniz napıyorsunuz ? durumlar nasıl hamişler bebişler nasıl ?elvan sen nasılsın ? sela cok uzun zamndr senı gormuyor gıbıyım yoklugunu hıssettım
bugün... üç kulak çöpünü önce pamuğa sardım.. sonra streç filmle sardım... yapabildim... kalınlığı orta parmağım gibiydi...şimdi ne yapmam gerekiyor?? boyu ne kadar olsun ??? beyaz mumlamı denesem yarın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?