- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.741
arkadaşlar bnde 2 hafta boyunca vajnsmusla uğraştım..ama doktor yardımı almadan yendimmm.... evleneli bir ay oluyor. ve ilk iki haftası çok zorduama yendimm kızlarr öncelikle herşey beyiinde bitiyor unutmayınn... vee NEFES egzersizlerini eşininzle yataktayken uygulayınnn.. sdce 5 gün parmak egzersizi uygulması ve nefes egzersizi uygulamasıyla başardım umarım herkes en ykn zamnda kurtulr bu sıkıntıdan.. ayrıntılı olarak anlatmamı isteynler olrsa anlatablrm yeterki herks kurtulsn şu sorundan.
Başımızdan Geçenler geerçekten kötü yaa. Bu İllet Hayatımızı Mahfediyo resmen. Neyseki Ben Kurtuldumm. Artıkk hayatımda Vaji diye bişey yokk.Ben Geçmişimi unuttum bi daha onları hatırlamak dahii istemiyorum. Gerçekten Bu Kadar Kolay bişey içinn Hayatımıı mahfetmişim.. Kendime çook kızıyorum o yüzden. Burdaki arkadaşlarada hep söylüyorum. Çoook kolaymışş. Ağrı ,sızı diye birşey yokmuşş.Beynimiz yaratmış onları hep. Şimdi beynimde öyle şeylerin eseri bile yokk. Çook Şükürr. DARISI bütünnn Arkadaşlarımın Başınaaa İnşşşşşş
tebrık ederım gozunaydın darısı dıger kızlara olsun ınsaallah
ne güzel anlatmışsın canım.vaji dışında bir sürü problemle uğraşmışsın ve başarmısın.helal olsun sana
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.bugun 11.5 cmle devam edicem.yaaa 2-3 gündür eşim hadi deneyelim diye baskı yapıyor.işte o sihirli kelimeyi duyunca korkuyorum.bana deneyelim deme diyorum.ama korkunun ecele faydası yok.bu iş fazla uzadı farkındayım belki bana kızanlar bile vardır aranızda bilmiyorum:18:vajiyi ben de yenicem inşallah
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.bugun 11.5 cmle devam edicem.yaaa 2-3 gündür eşim hadi deneyelim diye baskı yapıyor.işte o sihirli kelimeyi duyunca korkuyorum.bana deneyelim deme diyorum.ama korkunun ecele faydası yok.bu iş fazla uzadı farkındayım belki bana kızanlar bile vardır aranızda bilmiyorum:18:vajiyi ben de yenicem inşallah
sende olmaması tezi çürütürse, ben de olması tezi doğrular mı?
bugün... üç kulak çöpünü önce pamuğa sardım.. sonra streç filmle sardım... yapabildim... kalınlığı orta parmağım gibiydi...şimdi ne yapmam gerekiyor?? boyu ne kadar olsun ??? beyaz mumlamı denesem yarın??
Canim geçmisi karistirdim biraz.. kusura bakma geç oldu ama çok sükür toparlanabildim biraz.. Sen nasilsin nasil gidiyo görüsemiyoruzkızlar nerdesiniz napıyorsunuz ? durumlar nasıl hamişler bebişler nasıl ?elvan sen nasılsın ? sela cok uzun zamndr senı gormuyor gıbıyım yoklugunu hıssettım
bugün... üç kulak çöpünü önce pamuğa sardım.. sonra streç filmle sardım... yapabildim... kalınlığı orta parmağım gibiydi...şimdi ne yapmam gerekiyor?? boyu ne kadar olsun ??? beyaz mumlamı denesem yarın??
Kendini rahat hissediyorsan yapabilirsin tabi mumun kalınlığı 4-5 cm olacak şekilde deneyebilrsin..Bütün aparatlarında rahat yapar hale geldikten sonra 1 cm , 1 cm artırıp dene.Birde içinde bekletmeye çalış çok faydalı oluyor.
utancımdan bu topiğe giremiyorum canım sıkılıyor ruhum daralıyor hala başaramadım diye o anda bütün isteğim gidiyor yok yapamıcam diyen korkak ben geliyor benden sonra evlenen arkadaşlarım işi pişirdi bile hoff hoff
teşekkür ederim... anlamadım... boyumu enimi arttırmam lazım??? ben zaten içimde 1 saat bekletiyorum... boyu önemli mi?? ne kadar olması lazım???
ya kızlar evdeyim iş güç yok egzersize başlayayım diyorum, ama elim yerine başka birşey ne olabilir. nasıl aparat hazırlıycam ama evde mum yok, pre....f yok başka bir seçenek var mı
teşekkür ederim... anlamadım... boyumu enimi arttırmam lazım??? ben zaten içimde 1 saat bekletiyorum... boyu önemli mi?? ne kadar olması lazım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?