Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrık ederım gozunaydın darısı dıger kızlara olsun ınsaallah

çok sükür..
Kizlar attiginiz adimlari sakin küçümsemeyin, bizim için en büyük basari egzersize baslamak kararidir.. Inanin karar verdikten sonra istedikten sonra gerisi geliyo :) Mayis ayinda yenmistim, gelin patlamasi olmustu :) öyle tatli bi rekabet vardiki, bizbirimizden gaz alirdik, mayis gelini olmak için çabalardik.. Yenenleri gördükçe daha çok azimlenirdik.. moral olurdu bize.. Oyuzden basari hikayelerindeki hikayeleri mutlaka okuyun..

DENEYELİM kelimesinden bende nefret edenlerdenim duyunca ilik gibi soğuyorum nasıl geçecek bu bilmioyorum ama çok üzülüyorum yaa

Canim bak deminde anlattim, baktiki bu yapiyo 11,5 kocaman aparat sonuçta :) biz hep demisizdir miki aparattan kat kat kolay diye :)
Lütfen korkma, konus esinle, bütün tedirginligini anlat, kontrol sende olsun ve dene çünkü 11.5 çok iyi bi enlilik, eminim kolayca yapacaksin.. uzatmakta bitirmekte senin elinde

Son düzenleme:
bugün... üç kulak çöpünü önce pamuğa sardım.. sonra streç filmle sardım... yapabildim... kalınlığı orta parmağım gibiydi...şimdi ne yapmam gerekiyor?? boyu ne kadar olsun ??? beyaz mumlamı denesem yarın??

Kendini rahat hissediyorsan yapabilirsin tabi mumun kalınlığı 4-5 cm olacak şekilde deneyebilrsin..Bütün aparatlarında rahat yapar hale geldikten sonra 1 cm , 1 cm artırıp dene.Birde içinde bekletmeye çalış çok faydalı oluyor.

kızlar nerdesiniz napıyorsunuz ? durumlar nasıl hamişler bebişler nasıl ?elvan sen nasılsın ? sela cok uzun zamndr senı gormuyor gıbıyım yoklugunu hıssettım
Canim geçmisi karistirdim biraz.. kusura bakma geç oldu ama çok sükür toparlanabildim biraz.. Sen nasilsin nasil gidiyo görüsemiyoruz

Takilan yeri geç biraz.. Bence artik boy boy mum hazirla kendine orta parmak 5,5 cm civarindadir yaklasik.. 6 cm - 8 cm - 10 cm artik kendin nasil istiyosan o sekilde hazirla.. peçete sarip etrafina streçle bu sekilde devam et derim ben..

utancımdan bu topiğe giremiyorum canım sıkılıyor ruhum daralıyor hala başaramadım diye o anda bütün isteğim gidiyor yok yapamıcam diyen korkak ben geliyor benden sonra evlenen arkadaşlarım işi pişirdi bile hoff hoff

teşekkür ederim... anlamadım... boyumu enimi arttırmam lazım??? ben zaten içimde 1 saat bekletiyorum... boyu önemli mi?? ne kadar olması lazım???

canım ertelıyorsun ıste bu hastalık erteleme hastalıgı kendınle savas seytana uymabuyuk bır zevkle yap egzersızlerını muzık ac kendıne sınır koy atıyorum 1 saatte su aparatı su kadar bekletıcem yada alıcam gıbı bı ödev olarak dusunme sıkılırsın bunalırsın hıc yapamazsın...
ben yaptıkca mutlu oluyordum 3 sene boyunca aynı senın gıbıydım sadece aparata bakardım vajıye degdırmeye calısıp yapamıyorum der atardım ama ınsan ayrı bı huzurlu oluyor.sormak ıstedıklerın olursa sve seve yardımcıolurum.umarım buhastalıkla ugrasan kımse kalmaz

gecen sene bu zamanlar haldır haldır egzersız yapıyordum egzersıze basladı 15 gun falan olmustu sanırımyenmeme az kalmıstı haberım yoktu

sizde yapabılırsınız hayatınızı mahvetmeye degmeyecek bır ıllet ınanın bana bunu 3 sene yasayan bırı olarak soyluyorum

Son düzenleme:
teşekkür ederim... anlamadım... boyumu enimi arttırmam lazım??? ben zaten içimde 1 saat bekletiyorum... boyu önemli mi?? ne kadar olması lazım???

Kalınlık önemli olan uzunluk değil..Boyu 5-6 cm girse yeter genişliği de şimdilik 4-5 cm yap rahat git gel yapıp içinde uzun sre bekletir hale geldiğinde artırırsın enini.

ya kızlar evdeyim iş güç yok egzersize başlayayım diyorum, ama elim yerine başka birşey ne olabilir. nasıl aparat hazırlıycam ama evde mum yok, pre....f yok başka bir seçenek var mı

ya kızlar evdeyim iş güç yok egzersize başlayayım diyorum, ama elim yerine başka birşey ne olabilir. nasıl aparat hazırlıycam ama evde mum yok, pre....f yok başka bir seçenek var mı

kac cm de kaldın canım kulak cubuklarını bırlestırıp strecleyıp yapabılırsın....yada rımel kalem vb seyelre pamuk yada mum la strecleyıp de yapabılırsın ama prez.olsadaha rahat ederdsın

Boy degil önemli olan, boy 6 cm kadar girse yeterli aslinda.. Eni arttirman lazim orta parmak kalinliginda dedinya orta parmagin eni (mezura sararak parmagina 5cm flndir).. Mesela mumuda peçete sararak streçleyerek eni arttiriyosun.. içinde beklettikten bi süre sonra yavas yavas git gel yap aparatla.. Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…