- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.781
saolasın snowflaken de ertelememek elimde değil ne tatlı cankii o sıra vazgeçiyorum hemde hemen, adetimde gecikti ondanda sinirliyim biraz böle sitem ettim kendi kendime
Bencede almalıyım, ayyy haydin ben başlıyorum. çok sağol cnm, kızlar bana dua edin, herkes yensin inş.
yarısına geldim şükür ama tam bi yırtılma olmadı tabi, hiç umudum yok ama bu gece bi deniyelim bakalım:)
saolasın snowflaken de ertelememek elimde değil ne tatlı cankii o sıra vazgeçiyorum hemde hemen, adetimde gecikti ondanda sinirliyim biraz böle sitem ettim kendi kendime
umuttttt nerdesin kuzum bugün hiç görmedim seni umarım iyisindir
kızlaarrrrr sonunda iki parmak iki boğum aldım gerçi bi kere denedim ama hemen oldu ben kendi kafamda çokkk büyütüyomuşum meğer...önce tek parmak denedim sonra bi deneyim bakalım olcak mı dedim oldu walla iki parmak birden alabildimmmm :))eee şimdi nolcakk???
iyi akşamlar kızlarartık 11.5 cmde rahat oldu,şimdi içimde bekletiyorum.nasıl esnediyse artık hala kırmızı yok.ama çok özür diliyorum sanki gaz varmış gibi bağırsaklarım bir garip oldu ilk içeri gönderdiğim zaman da küçük abdestim varmış gibi oluyor.bütün bunlar normal mi sizde de oluyor mu?:26:
normal canım idrar torbasına yakın olduğu için sanırım böyle hissetmek ,ilişki sırasında da oluyordu ilk zamanlar şimdi yeni yeni alıştım..
iyi akşamlar kızlarartık 11.5 cmde rahat oldu,şimdi içimde bekletiyorum.nasıl esnediyse artık hala kırmızı yok.ama çok özür diliyorum sanki gaz varmış gibi bağırsaklarım bir garip oldu ilk içeri gönderdiğim zaman da küçük abdestim varmış gibi oluyor.bütün bunlar normal mi sizde de oluyor mu?:26:
1 parmak girdiyse rahat alıyosan 2. parmağa geç onu da rahat alınca 3 parmak ve p..s denemesi yap canım. bir de bence emla krem hiç kullanma sadece kayganlaştırıcı kullan bolca sür kayganlaştırıcıdan.. eşlerin müthiş sabrı bizlere kuvvet veriyo erteledikçe erteliyoruz aslında bu bizim için iyi bir şey değil :)herkese merhaba 22 yaşında 10 aylık ewlyim.tahmininiz üzere eşimle birlikte olamadık.her yolu denedım olmadı.en başta korku wardı ama artık olmadığını düşünüyorum.jınekologa gittim.jınekolojık muayenem gayet normaldı doktoru hiç zorlamadım.hatta parmağını soktuğunu bile farketmedim.emla krem we kayganlaştırıcı werdi.wajınusmusum olmadığını sadece biraz darlık olduğunu ama ilişkıye engel teşkıl etmediğini söyledi.o gazla tekrar denedik gene olmadı.forumları okuyup gaza geldim we kendi parmağımı sokabildim.ama gerisi gelmiyo eşimle birleşme sağlayamıyoruz.eğitimli insanlarız we eşim müthiş sabırlı kıyamıyo gerildiğimi farkedince teselliye başlıyo.ne olcak böyle bilmiyorum çok çaresiz kaldık
2 parmaktan sonra 3 parmak al rahat almaya başlayınca da p..s denemesi yap canım...kızlaarrrrr sonunda iki parmak iki boğum aldım gerçi bi kere denedim ama hemen oldu ben kendi kafamda çokkk büyütüyomuşum meğer...önce tek parmak denedim sonra bi deneyim bakalım olcak mı dedim oldu walla iki parmak birden alabildimmmm :))eee şimdi nolcakk???
kırmızılara takılma canım ya kırmızı bazılarında hiç gelmedi bazılarında ilk ilişkiden çok çok sonra geldi bazılarında ilk ilişkide geldi anlayacağın kafasına göre takılıyo :) her şey normal o abdest hissi bizlerde de oluyordu... sen asıl önemli kısım olan 11,5 cm yi çok rahat aldığına bak ve keyfini çıkar bu demek oluyo ki artık tam anlamıyla hazırsın :) p...s aparattan çok çok kolay. ben egzersiz yaparken yenenler hep böyle derdi inanmazdım ama cidden öyleymiş şimdi aparattan korkuyorumiyi akşamlar kızlarartık 11.5 cmde rahat oldu,şimdi içimde bekletiyorum.nasıl esnediyse artık hala kırmızı yok.ama çok özür diliyorum sanki gaz varmış gibi bağırsaklarım bir garip oldu ilk içeri gönderdiğim zaman da küçük abdestim varmış gibi oluyor.bütün bunlar normal mi sizde de oluyor mu?:26:
kızlar iki parmak ortalama kaç cm oluyo
nee 8 - 9 mu çokkk mutlu ettin beni walla :))sanırım 8-9 cm..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?