Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım maşallah sana 11.5 inş. bende o kadar ilerlerim. ya o gaz gibi bende de oluyor, demekki genelde olluyor.

Masallahh kuzumaaa tututuu..cok iyi ilerledin canm artk dene zaman kaybetmee sen cok kolay yapacaksin eminim.alisma surecin bile rahat gececek cunku baya egz.yaptin artk mujdeli hbrini bekliorum gozum forumda kaldii hadii artkk all mikiyii sen bu egz surecinde esinle birlikte oluyomusun bi bos... Oluyomu yani.O idrar gelio gibi olmasi cok normall bendede olmustu halen daha oluyo iliskide egz oncesi wc cik suan ebat buyudugu icin rahme ve idrar torbasina basinc yapar ondan olur ama idrar yapmazsin demisti dr bana zamanla o da geciomus suan .Deneyelim dierek gecme basina heyecan ve korku olmasi normal sanki aparati aliomus gibi dusun.mikiyi sen.yonlendir kontrol sende olsn basinc hissi olunca bekle ikonn girisi gecsin devami zaten gidio kendiliginden..

kızlar rimeli streçledim, ama gel gör ki yapamadım, denedim olmadı, geçen parmak denemesinde ilk daha rahattım neyse bende göz kalemini deneyeyim dedim iki tane kalemi birlikte strecledim ve gönderdim ama bu sefer çok zorlandım. ilk parmak egzersizinde çok daha rahattı, neyse kalemlerle yaptım yarım saat kadar içimde beklettim. ama umudum azalıyo gitgide çünkü ilk egzersizimde daha rahattı. ben 12. ya da 13 cm falan nasıl alcam ya

Saol annemm.bende s'xtiva die su bazli jel kullaniorum emla bepanthende vardi ama en son yaptigimizda hicbirini kullanmadik esim.ozellikle emla surmemi istemio hakli aslinda onlarsiz daha guzel ben gunduzleri zaman zaman egz yapiorm emlayla onuda birakmaya calisiorm simdi ins olacak.cahit beyide taniprum arkdaslarin dru.bunu bi arastiricam spermi olduruyomu..dr gunun belli mi hbr et bana meraktayim.sen suan hemen alabilionmu mikiyi zorlanionmu.giriste bide hizli gelgit oluomu kb soruyorm ama

Sevinmen gerekirken neden moralini bozuyosun bak iki kalemi aldin buna sevinmelisin devami gelio inan bana biraz sabirli ve umutlu olmalisin canm..bunu alan dierlerini alacak sadece zaman gerek ve caba.yilmadan devam et iki kaleme iyce alistir vajiyi esnet sonra sen isteyeceksin egz yapmayi moralini yuksek tut..

iyi geceler arkadaşlar ben de egzersiz yapıyordum bugün eş parmağıyla 2 parmak aldım ilk kez, tek parmağa göre biraz zor oldu sanki, yanma patma oldu bir süre sonra geçti tabi,bu aşamadan sonra iki parmağa ne kadar devam etmeliyiz acaba yorumlarınzıı bekliyorum

yanma hissi azalana kadar iki parmağa devam et.. rahat bir şekilde yapana kadar devam:) ( bu arada eş parmağıyla 2 parmak demek vaji.nin can çekişmeye başlaması demek:)

Son düzenleme:
valla biraz öle oldu:)) kendi elimle arasında baya fark var :) kaç santimdir acaba arkadaşlar 8 cm demiş eş parmağını mı kastetmişlerdir ki? o zaman biz devam edelim iki parmağa bu arada iki parmağa geçişim de hızlı oldu iki kere tek parmak yapıp heme ardından ikiyi denedik

egzersiz yaparken her zaman bir önceki aşamada rahat olduktan sonra yeni aşamaya geçersen daha kolay olur..bir parmakta rahat ol sonra 2 parmağa geç..bizim 2 parmağımız yaklaşık 7 cm falan.. eş parmağı da 9 cm civarındadır..( tahminen)

yasasin, geri geldin. seni cok merak ediyoruz. haberlerini alalim önce =)

mrb canım :) ilginiz için çok sağolun valla..:) yalnız üzülerek söylüyorum en son bıraktığım yerdeyim hiç bi aşama kaydedemedim. daha doğrusu çalışamadım hiç egzersiz yapamadım.
kısaca bahsedyim..en son p..s denemesindeydim ya memlekete gittik ve bizim egzersiz işi yattı orada hiç çalışamadık sonra tayinimiz çıktı eşya topladık taşındık yerleştik araya bayram girdi derken hep yatılı misafirler vardı ve yoğun geçti şimdi de adetliyim ve bir iki güne bitecek.
kaç gündür bunalımdayım yine kendimi çok kötü hissediyorum.net de daha dün bağlandı.siteye iki ayı geçkin bi süredir hiç girememiştim.bi bakayım dedim yeni arkadaşlar gelmiş sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamadım daha hepimize Allah kolaylık versin. kimler yendi aklınıza gelen varsa söyleyin çok merek etim :) darısı başımıza inş
şimdi çıkmam lazım yarın iş var. bundan sonra buradayım ve kaldığım yerden devam edicem inş..iyiki varsınız... beni unutmadığınızı görünce çok sevindim.bana çok moral oldu..iyi geceler görüşmek üzere:)

hoşgeldin...:) buraya geldin ya gerisi gelir.. yeter ki sen takip et ve kararlı ol.. unutmadık tabi ki ve ben gördüğüme çok sevindim.. yenen çok oldu.. ama sen kimleri merak ediyorsun bilmiyorum..tanımadıkların falanda vardır .. burayı bırakma gerisi gelecek

günaydın şekerlerrrrrr,bugun umutluyum ins hepimiz icin güzel bir gün olur herkes mutluluga daha cok kavusur.dün okadar cesaretlendırdım kendimi eşim hasta ziyaretine gitti arkadaslarıyla,bakalım nasipse bugün olur ins,canım cok tatlı o basınc hıssı benı cok korkutuyo ya

tecrübeli arkadaslarlütfen bana bir yardımcı olun.... bu basınc hissi insanı öldürmez demi ya korkulacak bişey yok demi desteginize ihtiyacım var......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…