Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yanma hissi azalana kadar iki parmağa devam et.. rahat bir şekilde yapana kadar devam:) ( bu arada eş parmağıyla 2 parmak demek vaji.nin can çekişmeye başlaması demek:)

Son düzenleme:
valla biraz öle oldu:)) kendi elimle arasında baya fark var :) kaç santimdir acaba arkadaşlar 8 cm demiş eş parmağını mı kastetmişlerdir ki? o zaman biz devam edelim iki parmağa bu arada iki parmağa geçişim de hızlı oldu iki kere tek parmak yapıp heme ardından ikiyi denedik

egzersiz yaparken her zaman bir önceki aşamada rahat olduktan sonra yeni aşamaya geçersen daha kolay olur..bir parmakta rahat ol sonra 2 parmağa geç..bizim 2 parmağımız yaklaşık 7 cm falan.. eş parmağı da 9 cm civarındadır..( tahminen)

yasasin, geri geldin. seni cok merak ediyoruz. haberlerini alalim önce =)

mrb canım :) ilginiz için çok sağolun valla..:) yalnız üzülerek söylüyorum en son bıraktığım yerdeyim hiç bi aşama kaydedemedim. daha doğrusu çalışamadım hiç egzersiz yapamadım.
kısaca bahsedyim..en son p..s denemesindeydim ya memlekete gittik ve bizim egzersiz işi yattı orada hiç çalışamadık sonra tayinimiz çıktı eşya topladık taşındık yerleştik araya bayram girdi derken hep yatılı misafirler vardı ve yoğun geçti şimdi de adetliyim ve bir iki güne bitecek.
kaç gündür bunalımdayım yine kendimi çok kötü hissediyorum.net de daha dün bağlandı.siteye iki ayı geçkin bi süredir hiç girememiştim.bi bakayım dedim yeni arkadaşlar gelmiş sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamadım daha hepimize Allah kolaylık versin. kimler yendi aklınıza gelen varsa söyleyin çok merek etim :) darısı başımıza inş
şimdi çıkmam lazım yarın iş var. bundan sonra buradayım ve kaldığım yerden devam edicem inş..iyiki varsınız... beni unutmadığınızı görünce çok sevindim.bana çok moral oldu..iyi geceler görüşmek üzere:)

hoşgeldin...:) buraya geldin ya gerisi gelir.. yeter ki sen takip et ve kararlı ol.. unutmadık tabi ki ve ben gördüğüme çok sevindim.. yenen çok oldu.. ama sen kimleri merak ediyorsun bilmiyorum..tanımadıkların falanda vardır .. burayı bırakma gerisi gelecek

günaydın şekerlerrrrrr,bugun umutluyum ins hepimiz icin güzel bir gün olur herkes mutluluga daha cok kavusur.dün okadar cesaretlendırdım kendimi eşim hasta ziyaretine gitti arkadaslarıyla,bakalım nasipse bugün olur ins,canım cok tatlı o basınc hıssı benı cok korkutuyo ya

tecrübeli arkadaslarlütfen bana bir yardımcı olun.... bu basınc hissi insanı öldürmez demi ya korkulacak bişey yok demi desteginize ihtiyacım var......

Canimm cok sikkin yorgani basima cektim hic kalkasim yook..bu durumu yasicam hic aklima gelmezdi dayanamadim cattim esime konustuk gderek siddetlenen bi konusma her gece olmekten biktim dayanacak gucum yokk tukendim diee bagirdim istemiomusun hazirim dedim kurtar beni dedim sonra istemiosangelme dedim agliorum tabi...ya ben 3 senede ne oldum biliomusun dedi..ne oldun dedm n0e oldun sen beni istemiosun dedim....aferin sana yendin..dedi cekti gitti yatga cok mutsuzum cok cok cok ....

25-09-2011, 69320 belit06
Krizantem

kızlarrr
başardım kızlar sonunda oldu ben hiç yapamam diyordum ama yaptım hala nasıl oldu anlamadım sadece 10 dakika önce hemen bilgisayarın başına koştum hala bacaklarım titriyor hala inanamıyorum

geçen sene tam bugün vjden kurtulmuştum, zaman çabuk geçiyor, o günden bugüne çok şey değişti, hayatımın anlamı oğlum kucağımda,eşimle mutluyum, darısı hepinizin başına....

kzuummm biliyorum su an hayat cok anlamsız cekılmez gelıyor ve su an sana dakıka bıle gecmıyor...ama üzülme yasanılan süreçler hep aynı hepimiz yasadık duzelmıyecegız sandık bırbırımızden sogudugumuzu büyünün bozulduğunu düşündük eşim cok sakındır anlayışlıdır benim ama ona rağmen canımı acıtıcak cok sözler söyledi yeri gelince bende ona...hepsi unutukluyor unutulucak emin ol üzme kendini su an o yataktan cık hemen kaldır basını bı arkdsınla buluss işin yoksa dısarıda yap kahvaltını ya da kendı basına cık vıtrınlere bak bıseyler al kendıne aksamada esıne guzel bır sofra hazırla guzel guzel konus hadı bakalım akşam çin güzel bir hazırlık yap

eşin seni 3 yıl beklemiş, sen de onu bekleyeceksin umut sabırla, bu durum çoğunun başına geldi sen artık yeter diyosun bu sefer onlar da bir isteksizlik başlıyor, psikolojik zamanla geçecek.

bak güven bana aynı seyden müzdarip herkes...onlar bizi o kadar bekliyor bu süreçte yıpranıyorlar ben yendikten sonra bile eşim çok istekli değildi çok sık ilişkiye girmezdik üzülürdüm sanırım eskisi gibi istemiyor beni diye bu süreç onu değiştirdi yıprattı diye ama zamanla oturdu herşey ilişkiye girmememiz, ağlayan, sürekli kaçan belki spermden midesi kalkan cnsllkte sürekli yönlendiren bir partner kodluyorlar beyinlerinde ve bunu yıkmak için,o kötü süreç nasıl onlara zamanla kodlandıysa, bu olumlu sürecinde kodlanması zamanla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…