- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.801
nee 8 - 9 mu çokkk mutlu ettin beni walla :))
iyi akşamlar kızlarartık 11.5 cmde rahat oldu,şimdi içimde bekletiyorum.nasıl esnediyse artık hala kırmızı yok.ama çok özür diliyorum sanki gaz varmış gibi bağırsaklarım bir garip oldu ilk içeri gönderdiğim zaman da küçük abdestim varmış gibi oluyor.bütün bunlar normal mi sizde de oluyor mu?:26:
Masallahh kuzumaaa tututuu..cok iyi ilerledin canm artk dene zaman kaybetmee sen cok kolay yapacaksin eminim.alisma surecin bile rahat gececek cunku baya egz.yaptin artk mujdeli hbrini bekliorum gozum forumda kaldii hadii artkk all mikiyii sen bu egz surecinde esinle birlikte oluyomusun bi bos... Oluyomu yani.O idrar gelio gibi olmasi cok normall bendede olmustu halen daha oluyo iliskide egz oncesi wc cik suan ebat buyudugu icin rahme ve idrar torbasina basinc yapar ondan olur ama idrar yapmazsin demisti dr bana zamanla o da geciomus suan .Deneyelim dierek gecme basina heyecan ve korku olmasi normal sanki aparati aliomus gibi dusun.mikiyi sen.yonlendir kontrol sende olsn basinc hissi olunca bekle ikonn girisi gecsin devami zaten gidio kendiliginden..iyi akşamlar kızlarartık 11.5 cmde rahat oldu,şimdi içimde bekletiyorum.nasıl esnediyse artık hala kırmızı yok.ama çok özür diliyorum sanki gaz varmış gibi bağırsaklarım bir garip oldu ilk içeri gönderdiğim zaman da küçük abdestim varmış gibi oluyor.bütün bunlar normal mi sizde de oluyor mu?:26:
Kuzummm merhaba...jel su bazlı ise pek zarar vermiyormuş diye duydum ama nihayetinde kimyasal şeyler ne kadar zararsız olabilir ki ? emla hiç kullanmadım doktorum da tavsiye etmedi hatta hüma da bi doktor var Cahit bey ona sormuştum Erşata gitmeden önce sakın kullanma demişti sen de bırakmaya çalış artık tatlım normal yoldan kayganlığı sağlamaya bak zorunda gibi hissetme zevk olayına odaklanırsan daha rahat oluyorsun ben kullanmıyorum jel ilk 2 birliktelikte kullandım sadece jel acayip kolaylık sağlıyor tamam ama iyi şeyler değil..illaki kullanmam gerek ama bebek de istiyorum diyorsan ''Preseed' marka jel zarar vermiyor diye biliyorum yine de bi doktora danışmak lazm
kızlar rimeli streçledim, ama gel gör ki yapamadım, denedim olmadı, geçen parmak denemesinde ilk daha rahattım neyse bende göz kalemini deneyeyim dedim iki tane kalemi birlikte strecledim ve gönderdim ama bu sefer çok zorlandım. ilk parmak egzersizinde çok daha rahattı, neyse kalemlerle yaptım yarım saat kadar içimde beklettim. ama umudum azalıyo gitgide çünkü ilk egzersizimde daha rahattı. ben 12. ya da 13 cm falan nasıl alcam ya
iyi geceler arkadaşlar ben de egzersiz yapıyordum bugün eş parmağıyla 2 parmak aldım ilk kez, tek parmağa göre biraz zor oldu sanki, yanma patma oldu bir süre sonra geçti tabi,bu aşamadan sonra iki parmağa ne kadar devam etmeliyiz acaba yorumlarınzıı bekliyorum
valla biraz öle oldu:)) kendi elimle arasında baya fark var :) kaç santimdir acaba arkadaşlar 8 cm demiş eş parmağını mı kastetmişlerdir ki? o zaman biz devam edelim iki parmağa bu arada iki parmağa geçişim de hızlı oldu iki kere tek parmak yapıp heme ardından ikiyi denedik
egzersiz yaparken her zaman bir önceki aşamada rahat olduktan sonra yeni aşamaya geçersen daha kolay olur..bir parmakta rahat ol sonra 2 parmağa geç..bizim 2 parmağımız yaklaşık 7 cm falan.. eş parmağı da 9 cm civarındadır..( tahminen)
evet cnm takip ettiğim kadarıyla arkadaşlar da öle demişlerdi tek rahat olunca biz de ikiye geçtik hemen ama iki biraz yoracak gibi:))çünkü ilk girdiğinde acayip batma oluyor sizde de olmuş muydu batma hissi? inş rahat olması uzun sürmez
egzersiz yaparken her zaman bir önceki aşamada rahat olduktan sonra yeni aşamaya geçersen daha kolay olur..bir parmakta rahat ol sonra 2 parmağa geç..bizim 2 parmağımız yaklaşık 7 cm falan.. eş parmağı da 9 cm civarındadır..( tahminen)
evet cnm takip ettiğim kadarıyla arkadaşlar da öle demişlerdi tek rahat olunca biz de ikiye geçtik hemen ama iki biraz yoracak gibi:))çünkü ilk girdiğinde acayip batma oluyor sizde de olmuş muydu batma hissi? inş rahat olması uzun sürmez
evet ilk girişte birazcık yanma oluyor ama tamamen kendimizi kastığımız için.. biz istemsiz olarak kendimizi kasıyoruz bu da o bahsettiğin hisse neden oluyor.. birde o takıldığınız yerde parmağı hafif popoya eğimli ilerletmek gerek ondan da kaynaklanıyor olabilir.. yani yaklaşık 4 cm kadar sonra hafif popoya doğru bir eğim vermek gerek.. belki ondandır
yasasin, geri geldin. seni cok merak ediyoruz. haberlerini alalim önce =)
mrb canım :) ilginiz için çok sağolun valla..:) yalnız üzülerek söylüyorum en son bıraktığım yerdeyim hiç bi aşama kaydedemedim. daha doğrusu çalışamadım hiç egzersiz yapamadım.
kısaca bahsedyim..en son p..s denemesindeydim ya memlekete gittik ve bizim egzersiz işi yattı orada hiç çalışamadık sonra tayinimiz çıktı eşya topladık taşındık yerleştik araya bayram girdi derken hep yatılı misafirler vardı ve yoğun geçti şimdi de adetliyim ve bir iki güne bitecek.
kaç gündür bunalımdayım yine kendimi çok kötü hissediyorum.net de daha dün bağlandı.siteye iki ayı geçkin bi süredir hiç girememiştim.bi bakayım dedim yeni arkadaşlar gelmiş sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamadım daha hepimize Allah kolaylık versin. kimler yendi aklınıza gelen varsa söyleyin çok merek etim :) darısı başımıza inş
şimdi çıkmam lazım yarın iş var. bundan sonra buradayım ve kaldığım yerden devam edicem inş..iyiki varsınız... beni unutmadığınızı görünce çok sevindim.bana çok moral oldu..iyi geceler görüşmek üzere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?