- 7 Haziran 2012
- 582
- 33
- 318
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #123.881
evet canım bir sorun var ama zihninde.canım yanar ya da zarım bozulur korkusuyla egzersizleri erteleme yoluna gidiyoruz.ama gerçekten bak bir süre sonra hep egzersiz yapmak istiyorsun ve rahatlıyorsun.çünkü artık oranın nekadar esnediğini kavramaya başlıyorsun.zaman hızla akıp gidiyor ne duruyorsun hadi başla egzersizine
evet canım bir sorun var ama zihninde.canım yanar ya da zarım bozulur korkusuyla egzersizleri erteleme yoluna gidiyoruz.ama gerçekten bak bir süre sonra hep egzersiz yapmak istiyorsun ve rahatlıyorsun.çünkü artık oranın nekadar esnediğini kavramaya başlıyorsun.zaman hızla akıp gidiyor ne duruyorsun hadi başla egzersizine
evet haklısın özellikle belli bir noktadan oluyor zaten o his dmekki torbaya çok yaklaşmmamak lazım:))bir de belli bir süre sonra parmak içerdeyken vaji alışınca sanki çeşme açılmış su akara gibi bir his oluyor o zman da diyorum idrar mı geldi ne diye:)) sanırsam rahatladığı için ıslanmadan oluyor heralde
benim parmak da zor çıkıyo tam bi vakumlama hissi :)yan duvarlarına değiyo çıkarkenben mumla çalıştım hep canım parmak yapamıyordum şimdi onu da yapıyorum ama hiç bekletmedim bilmiyorum o hissi.yaaa bir de sizlerde de oluyor mu aparatı çıkartması daha zor sanki bişey vakumluyor bırakmıyor o esnada da sürttüğünü hissediyorum gıcık bişey
Başladm cnm. zaten şu içinde bekletme kısmını senden öğrendim.
ben mumla çalıştım hep canım parmak yapamıyordum şimdi onu da yapıyorum ama hiç bekletmedim bilmiyorum o hissi.yaaa bir de sizlerde de oluyor mu aparatı çıkartması daha zor sanki bişey vakumluyor bırakmıyor o esnada da sürttüğünü hissediyorum gıcık bişey
bi saattir yazdıklarınızı okuyup duruyorum.. eşim işten daha gelmedi kalkıp egzersiz yapmak da istemiyorum.. onunla olsun istiyorumm artıkk.. halbuki sabah egzersizi yapar seni beklerim demiştim ama şimdi canım hiç bi şi yapmak istemiyo off allahım sabır ver yarabbim
başladın mı egzersize:))) haydi hemen koş aynnaı kap zaman akıyorr çünküü[/QUOTE
Başladım başladım, ayna da yanımda, burası süper bir yer ya en samimi arkadaşına bile anlatamadığın (ilk zamanlar söylemiştin zaman geçince seni beceriksizlikle ve şımarıklıkla itham ettiklerinden dolayı) şeyeri burdan yazıyorsun hepinize sonsuz tşkrler kızlar.
Buugun çok inanışlıyım bunu yenicem evlilik yıldönümüne kadar.
Belkide simdi onu anlamaliyim bilemiorum..meğer hasta olup beklemek değil hazir olup beklemekmis zor olan..asil bu yipratiormus insani...asil zor olani o yapti belkide hazir bir halde her gece olur ümidiyle 2 bucuk sene sabirla bekleyerek meger nasilda zormuş offf cekişlerine üzülürdüm icten ice ama ohhhh bu gecede yirttim die de sevinirdim..meger ben onu hiç anlayamamisim...
hop hop hoooppp hadi canım zıpla bak şuan egzersiz yapan arkadaşlar var daha iyi motive olursunuz.aparatla mı parmakla mı çalışıyorsun bilmiyorum ama eğer aparatsa en azından içinde beklet sonra deneme yap.Lütfen 1 gün bile ertelemeyin.kızlar birbirimize destek olalım motivasyon moral çok önemli.
başladın mı egzersize:))) haydi hemen koş aynnaı kap zaman akıyorr çünküü[/QUOTE
Başladım başladım, ayna da yanımda, burası süper bir yer ya en samimi arkadaşına bile anlatamadığın (ilk zamanlar söylemiştin zaman geçince seni beceriksizlikle ve şımarıklıkla itham ettiklerinden dolayı) şeyeri burdan yazıyorsun hepinize sonsuz tşkrler kızlar.
Buugun çok inanışlıyım bunu yenicem evlilik yıldönümüne kadar.
aferin sana alışınca hemen seviye atlat kendine bir üst seviyeye geç:)))
evet Allahtan burası var da bir şeyler öğreniyoruz paylaşıyoruz yoksa kafayı yerdik napcaz diye en azından şimdi umudumuz var ilerliyoruz ve aşama kaydediyoruz alışıyoruz bazı şeylere zmanla,ilişkiye de alışacaz inş
aferin sana alışınca hemen seviye atlat kendine bir üst seviyeye geç:)))
evet Allahtan burası var da bir şeyler öğreniyoruz paylaşıyoruz yoksa kafayı yerdik napcaz diye en azından şimdi umudumuz var ilerliyoruz ve aşama kaydediyoruz alışıyoruz bazı şeylere zmanla,ilişkiye de alışacaz inş
İnş İnş. sen ne kadardır evlisin cnm?
İnş İnş. sen ne kadardır evlisin cnm?
13 ay oldu cnm sen? 1 sene bekledim zamanla olur diye olmadı malesef egzersilere başladım mecburen 3 gün oldu işte eşimle parmak egzersizi yapıyoruz, o yüzden diyorum sana zman kaybetme beklemekle geçmiyor çünküü
Canimsin alteham cnm benim bekleme kuzum esin hazirsa dene bu gece sen olmussun artikin:) eminim tek atista tutturucan:)....bu arada bu sitenin dizaynimi degisti hic begenmedim eski hali daha guzeldi incide de oyle sanirim ama sende eski si gbi dedin allah allah ben tel den giriom ondanmi acaba..inci nerden bakiodu acep....umutcumm canım bak sen artık hazır olduğuna göre her an her şey olabilir.en azından böyle bir engel kalmadı ki bu en zor aşamaydı bana göre.sen içini rahat tut eşin de hazır olduğunda olacak nasıl olsa o yüzden beklerken de kendini sıkma boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?